«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε επίθεση στο δημόσιο σύστημα Υγείας και νέες μπίζνες με τον ιδιωτικό τομέα – Είπε πιο… κομψά αυτά που φώναζε πρόσφατα ο «λαγός» Πορτοσάλτε.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ

Ο Μητσοτάκης …έπαθε Πορτοσάλτε: «Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι μόνο κρατικό» το σύστημα Υγείας
Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε επίθεση στο δημόσιο σύστημα Υγείας και νέες μπίζνες με τον ιδιωτικό τομέα – Είπε πιο… κομψά αυτά που φώναζε πρόσφατα ο «λαγός» Πορτοσάλτε.
1 Ιουνίου 2021
Δεν μπορεί να συγκρατηθεί πλέον ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Μαζί με τα «εύσημα» για τον τρόπο λειτουργίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας (σε συνέδριο που διοργανώνουν το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και το ιατρικό site «ygeiamou.gr») έριξε και το… σύνθημα:

«Κάναμε βήματα συνεργασίας με τον ιδιωτικό τομέα σε συνθήκες δύσκολες. Είναι πολύ ενδιαφέρον για την επόμενη μέρα και πρέπει να αξιολογηθεί πώς δούλεψαν μαζί κράτος και ιδιωτικός τομέας. Το σύστημα υγείας πρέπει να βρει νέους τρόπους συνεργασίας με τον ιδιωτικό τομέα, δεν είναι υποχρεωτικό να είναι μόνο κρατικό, αλλά ποιοτικό».

Κύριε πρωθυπουργέ, ο ηρωισμός των υγειονομικών δεν πρόκειται να γίνει η κουρτίνα που θα κρύψει τις πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης για την υποστελέχωση και την υποβάθμιση του δημόσιου συστήματος Υγείας. Δεν το αγαπήσατε ξαφνικά το δημόσιο σύστημα Υγείας. Απόδειξη ότι πριν την πανδημία επιδιώξατε να το απαξιώσετε και κατά τη διάρκεια της δεν το ενισχύσατε τόσο ώστε να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες. Αντίθετα, δώσατε εκατομμύρια ευρώ για δήθεν επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας. Με λίγα λόγια, ακόμα και στη διάρκεια της πανδημίας «μπουκώνετε» με ρευστό τους κλινικάρχες.Αυτό θέλετε να κάνετε και μετά.

Κύριε Μητσοτάκη, ποτέ δεν πίστεψε κανείς ότι αντιληφθήκατε και πιστέψατε στην αξία του δημόσιου συστήματος Υγείας, παρόλο που η πανδημία απέδειξε το ζωτικό χαρακτήρα του.

Και κάτι ακόμα: Το νεοφιλελεύθερο παραμύθι σας το επανέλαβε πρόσφατα ένας Πορτοσάλτε. Δεν το είπε, βέβαια τόσο κομψά όσο εσείς:

«Δεν θα έχουμε κάθε μέρα κορωνοϊό. Σήμερα είναι μία έκτακτη κατάσταση, είμαστε σε πόλεμο. Είναι συνθήκες πολέμου. Μεθαύριο, όταν με το καλό ησυχάσουμε, θα χρειάζονται όλοι αυτοί ή θα έχουμε πλεόνασμα;».

Με αυτόν τον τρόπο ο Πορτοσάλτε επανέφερε (βίντεο εδώ) τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα. Μάλιστα, για μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το περιεχόμενο του δήθεν αφελούς ερωτήματος του, έκανε κι αυτό το τίτιβισμα:

«Ξιφουλκούν οι συνδικαλιστές του υγειονομικού,όλων των ειδικοτήτων, απ’ όλα τα μετερίζια φιλοκυβερνητικά και αντιπολιτευτικά για το αγωνιστικό μεροκάματο!Απαιτούν προσλήψεις τώρα, με το λεφτόδενδρο. Μετά την πανδημία, η στιγμή της κυβέρνησης για τολμηρή μεταρρύθμιση στην Υγεία».

Με λίγα λόγια: Μας τα έχει πει ήδη πρόσφατα ο «λαγός» Πορτοσάλτε, κύριε πρωθυπουργέ. Μην κουράζεστε…

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>