«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι προδότες επί του έργου!!!!

το αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Συναγερμός  καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη φωτιά στην περιοχή Καλαμάκι Κορινθίας και συγκεκριμένα δίπλα από την παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Επιδαύρου.

Καίνε την Ελλάδα όπως επί Καραμανλή 2009, τώρα ο Μητσοτάκης καίει τους πνεύμονες της Ελλάδος κατόπιν της εντολής της Γερμανίας, για να φτιάξουν ανεμογεννήτριες και αιολικά πάρκα!

Τώρα χαρίζουν και το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, ένα αεροδρόμιο στολίδι της Μεσσηνίας με κέρδη;;;

 Οι δεξιά φράξια είναι πρωτεργάτες στις προδοσίες, κατέστρεψαν το  ποιο υπέροχο τρένο για τα συμφέροντα των λεωφορείων, τώρα παραδίδουν χάρισμα το αεροδρόμιο και δεν ανοίγει μύτη;;;;

Οι Έλληνες θέλουν λέει… τον προδότη Μητσοτάκη για πρωθυπουργό!!!!

Και αύριο θα κλαίνε σαν πόρνες.

Καλά κάνουν αφού δεν στήνονται λαϊκά δικαστήρια σε κάθε πλατεία να ξεβρομίσουμε.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η χειρότερη και ποιο προδοτική όλων των εποχών.

Εκχώρηση εθνικής Κυριαρχίας

Οικονομική καταστροφή κάθετα και οριζοντίως

Εγκατάσταση Ισλάμ στην Ελλάδα με εν γνώση τους για τον κίνδυνο η Ελλάδα να γίνει σύντομα μειονότητα, τώρα ο Μητσοτάκης θέλει να τους δώσει μόνιμα άσυλο επί πληρωμή λέει ο προδότης!

Αποδοχή προδοσίας της Μακεδονίας, αυτή η προδοσία είναι χειρότερη από του Τσίπρα, είπε ψέματα, ο Μητσοτάκης για την Μακεδονία.

Κοινοβουλευτικός Φασισμός της χειρότερης μορφής φασισμού

Είναι έτοιμος να εφαρμόσει Εμφύλιο

Ακολουθεί πιστά τις διαταγές της Καμπαλ- νέα τάξη για την μύωση του πληθυσμού.

Πρόδωσε την συμμαχία με την Γαλλία που θα ήταν μια ένδοξη νίκη, η  Γαλλία έχει τα δικά της συμφέροντα στην Μεσόγειο και για αυτό θα μας στήριζε!

Ο Μητσοτάκης είναι το  Σερβιέτα της Μερκελ και ιδικά όταν έχει περίοδο.

Ζητά υποκριτικά από μια Ευρώπη που λειτουργεί κάτω από το καθεστώς των συμφερόντων, να στηρίξει την Ελλάδα, το ξέρει ο προδότης  ότι δεν θα μας στηρίξουν και σκόπιμα τρενάρει την επερχόμενη ήτα μας.

Αλήθεια που είναι οι Έλληνες… Έλληνες;;;;;; Που είναι ο Ελληνικός στρατός Ελληνικός στρατός;;;;;;

Ας δούμε τι ζητά και από ποιους το ζητά ο προδότης Μητσοτάκης, η εξαγορασμένη και εκβιαζόμενη σερβιέτα της Μερκελ;;;

1 Η Ισπανία αυτή τη στιγμή φτιάχνει αεροπλανοφόρα ιδικά για την Μεσόγειο για την Τουρκιά.

Όλο το χρέος της Τουρκιάς βρίσκετε στις Ισπανικές τράπεζες, αν στοχεύσει η Τουρκιά, ή υποστεί γεωγραφική ήτα, καταστρέφετε η Ισπανία!

2  Η δήθεν Αυστρία που μας το παίζει, ότι μαλώνει τη Τουρκιά, εξαρτάτε ενεργειακά απόλυτα από την Γερμανία, τι θα ψηφήσει;;;;

3 Όλη η βόρια Ευρώπη εξαρτάτε ενεργειακά από την Γερμανία.

4 Η ελληνική προδοτική βουλή και τώρα η δεξιά φράξια κάνει τις μεγαλύτερες προδοσίες με φόβητρο τον κορονοϊο.

5 Ακούστε τα ανήκουστα, η Γερμανία  μιλά για αθέμιτους ανταγωνισμούς αλλά για τους άλλους, μας έβαλε να κλείσουμε τα μαγνητικά εργοστάσια και ανοίγει αυτή,  σπέρνει ανεμογεννήτριες σε όλη την Ελληνική επικράτεια  και δουλεύουν τα εργοστάσια της,  ξέρετε γιατί, γιατί η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τον λιγνίτη, είναι η φθηνότερη και υγιέστερη μετά από την αποτυχία της πυρηνικής ενέργειας στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας, γιατί ο προδότης κλίνει τα λιγνιτωρυχεία,  όταν μπορούν όπως υπάρχουν να εκσυγχρονιστούν;;;;;;

6 Η Γερμανία μιλά για αθέμιτο ανταγωνισμό και κορδώνετε ως η καλύτερη οικονομία, είναι φυσικό αυτό να είναι ποιο ανταγωνιστική με μεγάλη διαφορά, αφού αυτή παίρνει το φυσικό αέριο με 5 δολάρια και η Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες με 15 δολάρια, αυτά δεν τα βλέπει η Ευρώπη των κατά τα άλλα ευρωπαίων πολιτών;;;  Τα αρπαχτικά που λέγονται ευρωπαϊκοί επίτροποι δεν βλέπουν ότι με την δικαιολογία του  αθέμιτου ανταγωνισμού που εφαρμόζει για τους άλλους,  έκλισαν την ολυμπιακή και Γερμανία έδωσε από τον κρατικό κορβανά δις στην δική της αεροπορική εταιρία;;;; Μας ανάγκασαν και συνεχίζουν να μας αναγκάζουν να πουλάμε  με τιμή χάρισμα τα εργοστάσια μας, η να τα πηγαίνουν στην Τουρκιά για λόγους  ανταγωνιστικών τιμών, παραβλέποντας ότι πίσω αφήνουν ολέθριο χάος.

Η Γερμανία, η Ρωσία  και Τουρκιά και στο σύνολό της η σημερινή προδοτική  βουλή παίζουν προδοτικά παιχνίδια σε βάρος  του ελληνικού λαού.

7  Με βάση τα στοιχεία που έχω από την Αμερική, από πατριώτες, δίπλα από την Κρήτη έχουν ανακαλυφθεί  43 ηφεστιακοι λασπότοποι, που μεταφράζονται με πρόχειρη εκτίμηση σε πολλά τρις! Να σκεφτείτε ότι η ηφεστιακη λάσπη στην Κασπία που έκανε τόσο θόρυβο  η Τουρκιά  είναι μόνο δυο λασπότοποι! Το ερώτημα όχι μόνο  από τον κόσμο τους χρήματος, όχι από των φιλελλήνων, αλλά από τον ελληνικό λαό, είναι γιατί ρε προδότες δεν ανακηρύσσετε την ελληνική ΑΟΖ με την Κύπρο;;; Και μιλάμε για μεγάλη προδοσία, αφού τα συμφέροντα και οι συμμαχίες, αυτήν την στιγμή είναι όλες υπέρ της Ελλάδος, στην ανατολική μεσόγαιο και μέση  ανατολή. Γαλλία Ισραήλ, Αίγυπτος, Αραβικά εμιράτα και τώρα η Αμερική είναι με το μέρος μας, γιατί ρε προδότες δεν δίνετε την νίκη στον  πολύπαθο ελληνικό λαό;;; Τι ετοιμάζετε ρε προδότες για τον ελληνικό λαό;;;;;

8 Ποιους ρε προδότες βάζετε μεσολαβητές για συμβιβασμό, αν θα δώσουμε το μισό σπίτι μας στην Τουρκιά;;; Τους γερμανούς, τους διαχρονικούς εχθρούς μας, που τα συμφέροντα της είναι αλληλένδετα με της Τουρκιάς σε ενεργειακούς και γεωπολιτικούς  σχεδιασμούς καταλήψεις της Ελλάδος;;;

9 Ο ελληνικός λαός έχει μείνει ανημέρωτος και με την απειλεί του αντισυνταγματικού τροχονόμους για τον κορονοϊο απαγορεύεται στους Έλληνες να αντιδράσουν με οποιοδήποτε τρόπο.

10 Εγώ όμως οφείλω να ενημερώνω τους πατριώτες μου, ότι οι  προδότες τίποτα δεν αφήσουν όρθιο και λεία συντόμως δεν θα είμαστε προτεκτοράτο, αλλά σκλάβοι στην Τουρκιά με την επίβλεψη τον ευρωπαίων συμμάχων μας, που εκβιάζονται ενεργειακά από την Γερμανία με τις πλάτες της Ρωσίας.

11 Η Ελλάδα έχει ένα πολύ δυνατό όπλο πριν από το πόλεμο κατά της Γερμανίας και Τουρκιάς και ακόμη ποιο δυνατό για όλη την Ευρώπη, είναι η Εγνατία οδός, αν την κλείσει η Ελλάδα, ή πει ότι θα την κλείσει, η ζημιά που θα πάθουν στο άψε σβήσε είναι 35 με 50 δις!!!! Ναι καλά ακούσατε. Η Ελλάδα έχει ακόμη πολλά όπλα, αυτά της αφαιρούν κάθε ημέρα, έχουμε υπεροχή στρατιωτικά και τώρα όλοι οι ευρωπαίοι, άλλοι φανερά και άλλοι κρυφά δουλεύουν να εξοπλίσουν την Τουρκιά!  Σήμερα έχουμε την σίγουρη νίκη, αύριο την σίγουρη σκλαβιά!

12 Ελληνικέ λαέ οι προδότες σου μιλούν για τα βολταϊκά πάρκα και για το περιβάλλον, μέγα προδοτικό ψέμα, ξέρεται τι σου κρύβουν, ότι το ρεύμα από τον λιγνίτη μέσος όρος θα είναι  5 ευρώ, από το αέριο 8,5 ευρώ, από το πετρέλαιο  13 ευρώ, από τα φοτοβολταϊκα 45 Ευρώ, αυτό σου κρύβουν και σε έχουν κλείσει με την απειλεί του κορονοϊου σε οικιοθελή σκλαβιά!!!

Όλα τα  παραπάνω όσοι ενδιαφέρονται για την πατρίδα τους, μπορούν εύκολα να τα επαληθεύσουν.

Οι τιμές παραπάνω είναι κατά προσέγγιση, η απόλυτη αλήθεια όμως είναι στις διαφορές μεταξύ τους. Σκεφτείτε Έλληνες, 5 ευρώ από τον λιγνίτη, 45 ευρώ από τα φοτοβολταικα, δε…. αποκρύβουν την αληθινή καταστροφή στο περιβάλλον και την πανίδα.

13 Αυτή η βουλή, αυτή η κυβέρνηση μισούν τον Ελληνικό λαό, πως αλλιώς θα το εξηγήσει ένας νορμάλ άνθρωπος;;; Σκοτώνει τους Έλληνες και μιλά για υπογεννητικότητα και δημογραφικό, υποκριτικά και προδοτικά, αφού στις ασθενές συντάξεις τις έκανε φιλοδώρημα και όλα τα επιδόματα, αυτά που ο παππούς έδινε στα εγγόνια του και στα άνεργα παιδιά του, δεν χρειάζεται παππούς???? Δεν χρειάζονται εγγόνια???? Δεν χρειάζονται παιδιά???? Όλα αυτά θα τα καταργήσουν!!!!! Για αυτό και δεν βοηθά και δεν ενισχύει την οικογένεια την μάνα τα παιδιά, την παιδία. Κάνει όμως κάτι ακόμη χειρότερο δίνει τραπεζικές κάρτες στους λαθρωδολοφονους, σπίτια αφού ξεσπιτώνει τους Έλληνες, τους δίνει επιδόματα και τώρα τους εξισώνει με  ΑΦ ως Έλληνες πολίτες, αυτό σημαίνει, ότι η ανεργία που έχει σκοτώσει τους νέους θα τριπλασιαστεί, από αθέμιτο ανταγωνισμό από τα μαύρα μεροκάματα των λαρθοδολοφονων!

14 Εάν δεν κάνουμε τώρα κάτι αύριο, η Γερμανία μέσο της Ρωσίας θα παρέχουν στην Τουρκιά κάτι που δεν έχει,  ενεργειακή αυτάρκης δύναμη, ήδη οι συμφωνίες που κλείνει η Τουρκιά δεν είναι, ότι απλά θα περνούν οι αγωγοί και θα παίρνει και αυτή αέριο, αλλά αυτή θα είναι το αφεντικό μετά την Τουρκία, θα το διαθέτη όσο θέλει, θα κάνει αυτή τον πωλητή, Γερμανία Ρωσία και Τουρκιά θα κλείνουν τους διακόπτες όποτε θέλουν, καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό. Άλλωστε το βλέπουμε στο  Ναγκόρνο Καραμπάχ με το Αρζεμπαιτζαν, η Ρωσία έχει υπογράψει σύμφωνο φιλίας και στρατιωτικής συνεργασίας με την Αρμενία???????? Ναι αλλά οι αγωγοί της Ρωσίας περνούν από το Αζερμπαιτσαν!!!!!!!!!!!

Η ανισορροπία έκνομων πράξεων και τιμωρίας είναι ένα τερατώδες δημιούργημα

της σύγχρονης εποχής. Διότι ισοπεδώνει κυριολεκτικά κάθε έννοια της ηθικής, ευτελίζει την ζωή, την αξιοπρέπεια του άλλου, ταπεινώνει και υποτάσσει αυτόν εις τον έκνομο». «Ευτύχημα που σε μερικούς ανθρώπους ο εγκέφαλος ευρίσκεται εις την κεφαλή και         όχι εις την πτέρνα» «Πατρίδα σημαίνει: Πίστη, αγώνα, τόλμη, ρωμιοσύνη, ιστορία, δύναμη, αγάπη.

Η αγάπη προς την Πατρίδα είναι πράξη Ελευθερίας.

Η σιωπή των ισχυρών απέναντι των αδυνάμων είναι βία, αρετή, τόλμη, αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα θέλει η Δημοκρατία.

 «Το 1821 είναι το Σύμβολο των αγώνων και της Ελευθερίας των Λαών» «Percy Bysshe Shelley(1792-1822): Όλοι είμαστε Έλληνες.

 Ελληνικό είναι το ανθρώπινο, το αληθινό και φωτεινό, τα μικρά λάθη είναι ανθρώπινα.

Τα μεγάλα λάθει είναι των βαρβάρων.

 Τα λίγα, απλά και μεστά λόγια συγκινούν τους αληθινούς ανθρώπους!

Δεν αρκεί μόνο η ευρυμάθεια και ο σεβασμός εις τις παραδόσεις μας, αλλά πρέπει να βρούμε μέσα μας και εκείνες τις δυνάμεις για την απελευθέρωση και την    πνευματική αναγέννηση των Ελλήνων!

 Δεν πρέπει να αφήνουμε πίσω μας εκκρεμότητες όταν φεύγουμε από την ζωή» «Σωκράτης: τα δυνατά μυαλά κτίζουν ιδέες, τα μέτρια γεγονότα και τα αδύναμα άλλους ανθρώπους!

 «Μάριο Ντράγκι, η  ενότητα αποτελεί αδιαπραγμάτευτο χρέος» «Friedrich Nietzsche (1844-1900): Ελευθερία είναι η θέληση να είναι κανείς  υπεύθυνος απέναντι εις τον εαυτό του» «Otto von Bismarck (1815-1898): τα σκυλιά ακολουθούν αυτούς που τα ταΐζουν»

Πατριώτες και πατριώτισσες, δυστυχώς άμεσα θα επαληθευτώ.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>