«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η αλήθεια για την Πατρίδα

ΟΛΟΙ Η ΔΟΞΑ Α

– η αγάπη προς την Πατρίδα είναι πράξη Ελευθερίας –

Η Πατρίδα μας έχει χρεοκοπήσει. Αυτό είναι κοινή διαπίστωση όλων μας. Παραληρούμε καθημερινώς για όλα αυτά που συμβαίνουν εις την χώρα μας, για όλα αυτά που καλείται τώρα ο πληρώσει ο καθένας μας.

Η αριθμομανία κατατρέχει τώρα όλους τους Έλληνες, τους οποίους έχει διαχωρίσει σε δύο κατηγορίες:  Σε αυτούς του πολιτικού συστήματος, οι οποίοι πιστοί και λάτρεις αυτού, αποφασίζουν αυθαίρετα δια αλλεπάλληλων και βάρβαρων νομοθετημάτων πόσα οφείλει να πληρώσει η άλλη κατηγορία: η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, η οποία είναι και το εξιλαστήριο θύμα.

Το οποίο   εξαντλημένο από τα πολλαπλά εξοντωτικά μέτρα των ατιμώρητων του πολιτικού συστήματος δεν αντέχει άλλο πια.

Και απελπισμένο από την ανέχεια, αλλά και από τον συνεχή βομβαρδισμό των φορολογικών μέτρων, των μειώσεων μισθών και συντάξεων, με απλωμένα τα χέρια από την απελπισία, αναφωνεί καθημερινώς: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ!

Όμως η αριθμομανία των Κυβερνώντων και του πολιτικού συστήματος  αδιαφορεί για την απελπισία του εξιλαστήριου θύματος  Ενεργεί βάσει ενός σχεδίου.

Πρέπει να διασωθεί πάση θυσία αυτό το πολιτικό σύστημα, ασχέτως αν καταρρεύσει παντελώς ο Ελληνικός Λαός και η Πατρίδα μας.. Το ερώτημα όμως που τίθεται εις την προκειμένη περίπτωση είναι: Είναι δυνατόν να στοιχειοθετείται μία τέτοια κατηγορία εις βάρος του πολιτικού συστήματος, αν δεν υπάρχουν τρανταχτές αποδείξεις;

Απάντηση: Για ένα π.χ. διαπραχθέν έγκλημα, αυτό πρώτα που μετράει είναι η διαπίστωση αυτού.

Όλα τα άλλα που ακολουθούν, ευθύς αμέσως μετά την διαπίστωση, είναι μέρος μίας άλλης διαδικασίας.

Είναι όμως πανθομολογούμενο ότι η Πατρίδα μας έχει καταρρεύσει.

Όπως επίσης ουδείς πλέον αμφισβητεί ότι κατά τα τελευταία 40 χρόνια πολλά τα οποία έγιναν, και τα οποία οδήγησαν την χώρα μας εις την σημερινή κατάσταση και χρεοκοπία, δεν έπρεπε να συμβούν.

Όμως όλοι οι πολίτες της χώρας μας επιθυμούμε διακαώς να βάλουμε τα πράγματα σε μία τάξη.

Όπως επίσης επιθυμούμε να καταλογίσουμε και ευθύνες σε όλους εκείνους που ευθύνονται για τα κακώς κείμενα.

Τι  συμβαίνει όμως πράγματι από τότε που ξέσπασε η κρίση εις την Πατρίδα μας; Είναι ένα εύλογο, αλλά δυστυχώς έως σήμερα, ένα αναπάντητο ερώτημα του Ελληνικού Λαού.

Οι Ηγεσίες της χώρας, όλα τα Κόμματα, όλοι οι Θεσμοί της Ελληνικής Πολιτείας έπρεπε ευθύς αμέσως, ως όφειλαν, να ασχοληθούν από μόνοι τους με τις αιτίες και το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης και κατάρρευσης.

Το οποίο εμφανώς και εκ των πραγμάτων ήταν και είναι ενδογενές.

Αντί αυτού όμως προσέτρεξαν εις τους διεθνείς φορείς, δηλαδή την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, για να δημιουργήσουν εσκεμμένα ένα άλλοθι για τις δικές τους τεράστιες ευθύνες.

Αναπόφευκτο αποτέλεσμα αυτού ήταν η εκβιαστική επιβολή των 3 καταστρεπτικών Μνημονίων, με το PSI, τον Μηδενισμό των Ελληνικών Τραπεζικών Μετοχών  και των κρατικών Ομολόγων των Ασφαλιστικών Ταμείων, -εννοείται ότι αυτό έγινε για την σωτηρία των Γαλλικών, Γερμανικών και Ισπανικών Τραπεζών!-  τα χορηγηθέντα εν συνεχεία τεράστια δάνεια για αποπληρωμή του δημόσιου χρέους, τα οποία σε ελάχιστο χρόνο όχι μόνον διπλασίασαν το χρέος μας, αλλά ταυτόχρονα εναποθήκευσαν σε πρώτη φάση και για  99 χρόνια την τύχη και το μέλλον της χώρας, με την ταυτόχρονη εκποίηση, σε εξευτελιστικές τιμές, του πλούτου αλλά και αυτής της περιουσίας του Ελληνικού Λαού!

Οι ενδογενείς συντελεστές του εγκλήματος αυτού, ως εντεταλμένοι της τότε ΤΡΟΙΚΑ, είναι τώρα υποχρεωμένοι να τηρούν με τις υπογραφές τους τα επαχθή και δυσβάστακτα  3 Μνημόνια, τα οποία όμως χρεώθηκε, με όλες τις καταστρεπτικές συνέπειες, ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός.

Και πάλιν κατόρθωσε, το πολιτικό σύστημα, μέσω της «δημοκρατικής διαδικασίας», ως εκλεγέν με την βούληση του Ελληνικού Λαού, να βγει και πάλιν αλώβητο και αναμάρτητο από τις τεράστιες και εγκληματικές ευθύνες που του αναλογούν.

Ώστε ευθαρσώς να ισχυρίζεται με εμμονή και δια της προπαγάνδας του, ότι για την σωτηρία της Πατρίδος,- εννοείται για την «σωτηρία του εαυτού του»-, πρέπει να εφαρμοστούν τα 3 Μνημόνια που δήθεν «υπέγραψε η χώρα μας»!

 Ενώ παρά την διαπίστωση πολλών διεθνών οικονομολόγων, αναλυτών και Οργανισμών, τα 3 Μνημόνια τα οποία δήθεν ως «άκρως απαραίτητα επιβάλλονται απο τους νυν Θεσμούς, δηλαδή την Ε.Ε, και το ΔΝΤ», επιτείνουν έτι περισσότερο τον όλεθρο της Ελλάδος, ενώ παράλληλα οι ξένοι π.χ.

Δανειστές για 99 χρόνια αποφασίζουν για την τύχη και το μέλλον της Πατρίδος μας.

Ο παραλογισμός του πολιτικού συστήματος δεν έχει όρια.

Ενώ η χώρα μας έχει χρεοκοπήσει, συνεχίζει να βυθίζεται εις τα χρέη, φθάνοντας μάλιστα εις το 213% του ΑΕΠ, εξαιτίας βέβαια τώρα και των δεκάδων χιλιάδων Λαθρομεταναστών και της Πανδημίας του GOVID-19, ενώ η ανεξέλεγκτη ανεργία  μαστίζει την Πατρίδα μας, και ο Λαός μας εξοντώνεται καθημερινώς με συνεχείς υποτιμήσεις, με μειώσεις μισθών και συντάξεων.

Με αλλεπάλληλες δυσβάστακτες φορολογίες, με τον  χαρακτηρισμό των εξαντλημένων Ελλήνων ως «φοροφυγάδες»(!), οι οποίοι τιμωρούνται και απειλούνται τώρα και με την κατάσχεση της ήδη υποτιμημένης περιουσίας του.

Είναι όμως άκρως εξωφρενικό, ότι το πολιτικό σύστημα, ανεξαρτήτου ιδεολογικού περιεχομένου και κομματικής καταγωγής, συνεχίζει ασταμάτητα το εξοντωτικό του έργο εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Εξαιρεί όμως τον εαυτό του από τα εξοντωτικά μέτρα και τις δυσβάστακτες φορολογίες.

Προστατεύει παντοιοτρόπως τους δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές του που έχουν κατακλέψει την Ελλάδα και μετέφεραν δεκάδες δισεκατομμύρια εις το Εξωτερικό (απόκρυψη της Λίστας Λαγκάρντ και άλλων τοιούτων, τα ανεξιχνίαστα σκάνδαλα Siemens, Novartis κ.α.), αλλά και τους γνωστούς μεγαλοφοροφυγάδες, τους οποίους αποφεύγει να αγγίξει.

Χρησιμοποιεί όλους του Συνταγματικούς Μηχανισμούς του Κράτους, τις διάφορες Συντεχνίες αλλά και τις ηγεσίες των Συνδικάτων, που το ίδιο εδώ και δεκαετίες έχει θεσμοθετήσει και επιβάλλει, όμως προς ίδιο όφελος και προστασία του.

Οι δε ανεπίτρεπτες συμπεριφορές των Κομμάτων εις τις Συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου, οι Εξεταστικές Επιτροπές και Υποεπιτροπές της Βουλής, αυτά τα χαλκεία της Ατιμωρησίας, που μετέτρεψαν την Χώρα μας σε Αποικία και Μεσαιωνικό Οικογενειακό Φέουδο τους, συνεχίζουν αδιάφορα και ανενόχλητα εν μέσω της τεράστιας κρίσης να προκαλούν δημοσίως και εις τα Κανάλια των ΜΜΕ το όνειδος του  δεινοπαθούντος Ελληνικού  Λαού.

Η Πατρίδα μας, δυστυχώς, εδώ και δεκαετίες κατέστη  δέσμια πλείστων πολιτικών γυρολόγων, ενός πελατειακού, αναξιόπιστου, παρακμιακού, διεφθαρμένου και ατιμώρητου υποτελούς πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου.

Όμως ο κόμπος έφθασε εις το χτένι.

Δεν πάει άλλο!

Η λιπόθυμη, αδύναμη και παράλυτη πλέον Ελληνική Κοινωνία δεν είναι εις θέση να αντιδράσει κατά των εξοντωτικών μέτρων του πολιτικού συστήματος.

Εις την αρχαία Ελλάδα ο φιλόσοφος Διογένης, κατά την διάρκεια της ηλιόλουστης ημέρας, έψαχνε με φανάρι να βρει ένα άνθρωπο.

Σήμερα, η αναγνωρισμένη παγκοσμίως Πατρίδα μας, με την μοναδική εις τον πλανήτη τεράστια ηλιοφάνεια, αλλά και με τον μεγαλύτερο Πολιτισμό, ψάχνει να βρει Έλληνα για να την σώσει.

(Ιλιάδα Μ 243): «Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί Πάτρης». Θεόγνις (6ος αιών π. Χ.) : «Ουδέν αρ’ ην φίλτερον άλλο Πατρίς».  

Πατρίδα σημαίνει: πίστη, αγώνα, τόλμη, ρωμιοσύνη, ιστορία, δύναμη, αγάπη. Η αγάπη προς την Πατρίδα είναι πράξη Ελευθερίας!

Γεώργιος Εμ. Δημητράκης

Υποσημείωση: Ο αρθρογράφος κρητικής (Μαριού/ Ν. Ρεθύμνης) και θρακικής καταγωγής γεννήθηκε και διαμένει εις την Ξάνθη. Σπούδασε Πολιτικές-Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία εις την Βόννη και Ιστορία και Πολιτιστική κληρονομιά εις την Αθήνα. Διετέλεσε επί 30-ετίας Διπλωματούχος Ξεναγός για όλη την Ελληνική Επικράτεια

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>