«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΑΜ CHOMSKY ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

θα κάνω μια εισαγωγή, όταν θέλεις την αλήθεια, θα πρέπει να διασταυρώνεις τις πληροφορίες σου, διότι η νέα τάξη, λοιδορεί, συκοφαντεί, λασπώνει, ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα για να κάνει τον πατριώτη γραφικό, τον ανθρωπιστή ψυχωτικό, τον ελεύθερο άνθρωπο εξτρεμιστή. Πρέπει να προλάβουμε τους παγκόσμιους δολοφόνους, είναι υποχρέωσή του υπεύθυνου πολίτη!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ακτιβιστής, φιλόσοφος, πολιτικός επιστήμονας και γλωσσολόγος Noam Chomsky αναφέρεται στον κοροναϊό, μια πανδημία που επηρεάζει περισσότερες από 120 χώρες και αναλύει τον αντίκτυπό της στην παγκόσμια γεωπολιτική.

1) Οι ΗΠΑ χρειάστηκαν επειγόντως να σταματήσουν και να καθυστερήσουν την κινεζική ατμομηχανή, ώστε να μην χάσουν την παγκόσμια οικονομική υπεροχή και τον ρόλο τους ως πλανητικού χωροφυλακα. 

2) Η CIA, η Bildeberg, το Ισραήλ και άλλες παγκόσμιες δυνάμεις συμφωνούν να ξεκινήσουν έναν βακτηριολογικό πόλεμο χαμηλής έντασης, εξαπλώνοντας έναν εργαστηριακό ιό, COVID19, στην κινεζική επικράτεια. 

3) Πολέμο χαμηλής έντασης επειδή ο ιός δεν επηρεάζει τα παιδιά και τους νέους (μελλοντική εργασία) και, αντίθετα, ξεκινά με τους ηλικιωμένους (ανενεργή εργασία). 

4) Η αμερικανική στρατηγική είναι η εξάπλωση του ιού στην πόλη όπου η κινεζική κυβέρνηση διαθέτει ένα βακτηριολογικό ερευνητικό εργαστήριο για κοροναϊούς, sars, mers και Ebola.

Έχετε λοιπόν το τέλειο άλλοθι να κατηγορήσετε την κινεζική κυβέρνηση για την πιθανότητα τυχαίας διαφυγής ή ατυχήματος. 

5) Η αμερικανική στρατηγική περιλαμβάνει την επέκταση του ιού τον Ιανουάριο, την Κινέζικη Πρωτοχρονιά, για την πλήρη παράλυση, καθώς υπάρχουν εκατομμύρια εκτοπίσεων που θα επηρεάσουν όλους τους τομείς της κινεζικής κοινωνίας. 

6) Η αμερικανική στρατηγική στην πρώτη φάση συνεπάγεται τη διατήρηση πολλών εχθρών της κυβέρνησης Τραμπ και, επομένως, η επόμενη κύρια μολυσμένη χώρα είναι το Ιράν, απελευθερώνοντας τον θανατηφόρο ιό για να αναγκαστεί να παραλύσει την οικονομία, την κοινωνία και την πιθανή ανταπόκρισή του από τους ένοπλους δυνάμεις., ειδικά λόγω του στρατιωτικού κινδύνου που μπορεί να εφαρμόσει εναντίον του Ισραήλ. 

7) Ο επόμενος μεγάλος εχθρός που πλήττεται είναι η Ευρώπη, πάντα πολύ εχθρική έναντι του Trump και των προστατευτικών οικονομικών εσόδων του.

Για να γίνει αυτό, εμβολιάζουν τον ιό στην περιοχή της Λομβαρδίας (Ιταλία), όπου κυβερνά ο Βόρειος Σύνδεσμος του Σαλβίνι. 

Υπενθυμίζοντας ότι ο Σαλβίνι είναι προδότης στα αμερικανικά μυστικά για την υποστήριξη του Πούτιν σε όλα τα διεθνή φόρουμ και για συμμετοχή σε ρωσικές δωροδοκίες. 

Η εξάπλωση του ιού σε μια αγροτική περιοχή της βαθιάς Ιταλίας φαίνεται ήδη παράξενη. 

Όμως η εκδίκηση σερβίρεται σε ένα πολύ κρύο πιάτο και ο Σαλβίνι δεν έλαβε καν καν τον Τραμπ στην αμερικανική του περιοδεία.

 Παγωμένες και πολύ μακρινές σχέσεις. 

Η Ιταλία επιλέγεται επίσης ως χώρα που δέχεται τον ιό, για τη δημιουργία εξαιρετικών εμπορικών σχέσεων με την Κίνα σε έναν νέο δρόμο μεταξιού.

Η αμερικανική ευφυΐα γνωρίζει ότι, μετά την Ιταλία, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα υποστεί παγκόσμια οικονομική κατάρρευση καθώς οι εθνικές της οικονομίες θα παραλύσουν στον αγώνα κατά του ιού. 

Η τιτανική προσπάθεια της Ευρώπης ενάντια σε αυτήν την βακτηριολογική απειλή θα οδηγήσει σε μια ευρωπαϊκή μετωπική αδυναμία ενάντια στο βρετανικό Brexit, ωφελώντας τον πρωθυπουργό Τζόνσον, τον μεγάλο αγγλικό σύμμαχο της κυβέρνησης. ΑΤΟΥ.

 9) Μόλις καταναλωθεί η παραλυτική πανδημία του πλανήτη, θα φτάσει η δεύτερη φάση.

Απόλυτος έλεγχος του βακτηριολογικού πολέμου με το GLOBAL VACCINE του Covid19 από τη στιγμή που παράγεται σε αμερικανικά εργαστήρια. 

Μετά τη διασπορά και το χάος της παγκόσμιας υγείας, η καπιταλιστική τάξη θα επιστρέψει, επαναπροσδιορίζοντας τις εθνικές οικονομίες, η νέα αυξανόμενη αξία θα ονομάζεται αμερικανική χημική βιομηχανία, η οποία κατά τη διακριτική της ευχέρεια θα πουλήσει διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε φιλικές χώρες και ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, φαρμακευτικός αποκλεισμός σε εχθρικές χώρες. , περαιτέρω αποδυνάμωση τους, εάν είναι δυνατόν, ή πίεση στις εχθρικές κυβερνήσεις σε αντάλλαγμα για την οικονομία εμβολίων.

10) Τρίτη φάση: Εφαρμογή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης με τις μεταβαλλόμενες σχέσεις μεταξύ χωρών:

  • Εξαφάνιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • Εξαφάνιση πιθανών εχθρών, όπως το Ιράν, η Βόρεια Κορέα, η Βενεζουέλα κ.λπ.

  • Αδυναμία της ηπειρωτικής Κίνας και της Ρωσίας.

  • Νέα αυλή: ΗΠΑ στη Λατινική Αμερική.

  • Πλανητική παγκοσμιοποίηση γύρω από τις νέες ΗΠΑ και την πανίσχυρη δύναμή της.

https://www.dailyintimes.com/dailyintimes-artigos/ativista-noam-chomsky-confirma-que-o-virus-do-corona-viurus-foi-instalado-por-eua-nao-perder-a-supremacia-mundial-entre-a-china

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>