«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι πανδημίες ως πρόσχημα: Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο ΠΟΥ και ο ΟΗΕ θέλουν να παρακολουθούν όλο τον κόσμο

 οι ΝΑΖΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΟΥ ΟΗΕ

Οι πανδημίες ως πρόσχημα: Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο ΠΟΥ και ο ΟΗΕ θέλουν να παρακολουθούν όλο τον κόσμο.
Ένα «ανεξάρτητο» όργανο που ιδρύθηκε από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΟΥ που προτείνει περισσότερη δύναμη για την ΠΟΥ να αποτρέψει μελλοντικές πανδημίες και ζητεί τη δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος προειδοποίησης και παρακολούθησης: Αυτό δεν προέρχεται από το σενάριο ενός blockbuster του Χόλιγουντ, αλλά απευθείας από μια τρέχουσα έκθεση από τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ).

Πίσω από τον ακίνδυνο τίτλο “Covid-19: Make it the Last Pandemic” κρύβει ένα απειλητικό έγγραφο στρατηγικής 68 σελίδων.

Αυτό καταρτίστηκε από τη λεγόμενη « Ανεξάρτητη ομάδα για την πανδημία ετοιμότητας και αντίδρασης» .

Αυτή η ομάδα εργασίας διευθύνεται, μεταξύ άλλων, από την πρώην πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας, Helen Clark, την πρώην πρόεδρο της Λιβερίας, Ellen Johnson Sirleaf, και άλλους πρώην πολιτικούς.

Παντού το γράμμα ξεχειλίζει με παγκόσμιες φαντασιώσεις.

Επτά μεγάλα σημεία για την παγκοσμιοποίηση της αναδιάρθρωσης.

Οι περισσότερες από τις σκέψεις πηγαίνουν προς την κατεύθυνση της πιο συγκεντρωτικής, της παγκοσμιοποίησης και του ολοκληρωτισμού – και λιγότερο της κυριαρχίας, της ωριμότητας και της ελευθερίας.

Αλλού, για παράδειγμα, ο Κλαρκ έχει ήδη παραδεχτεί ότι μόνο ένα «πολυμερές σύστημα» θα μπορούσε να τεθεί υπό αμφισβήτηση για αυτούς.

Αυτό πρέπει να “ενεργήσει για να διατηρήσει τον κόσμο ασφαλή”.

Ένα ιστολόγιο κριτικής δράσης λέει ότι ολόκληρο το χαρτί “γεμίζει με γραφειοκρατική διπλασία” και επισημαίνει επτά ιδιαίτερα ανησυχητικά σημεία.

Η προετοιμασία και η αντιμετώπιση των παγκόσμιων απειλών για την υγεία θα πρέπει να πραγματοποιείται μόνο στο υψηλότερο επίπεδο προκειμένου να διασφαλιστεί «δίκαιη, υπεύθυνη και διατομεακή δράση»

Η «ανεξαρτησία» της ΠΟΥ πρέπει να ενισχυθεί καθώς και η εξουσία της, η χρηματοδότησή της να διασφαλίζεται καλύτερα.

Πρέπει να πραγματοποιηθούν ήδη επενδύσεις στην προφύλαξη από απειλές για την υγεία.

Αυτό εξυπηρετεί το σκοπό της «δημιουργίας λειτουργικών ικανοτήτων σε εθνικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο» στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει επίσης απειλές για την «περιβαλλοντική υγεία».

Πρόκειται για την καθιέρωση ενός “βελτιωμένου συστήματος παρακολούθησης και ειδοποίησης” – σε διεθνές επίπεδο.

Αυτό πρέπει να βασίζεται στην «πλήρη διαφάνεια όλων των μερών» και να βασίζεται σε «υπερσύγχρονα ψηφιακά εργαλεία» που «συνδέουν κέντρα πληροφοριών σε όλο τον κόσμο».
Αυτό που χρειάζεται είναι η δημιουργία μιας πλατφόρμας με διαπραγμάτευση για την παραγωγή εμβολίων, διαγνωστικών, θεραπευτικών και ιατρικών προμηθειών » και η« γρήγορη και δίκαιη διανομή τους ως σημαντικών παγκόσμιων κοινών ».

Η προμήθεια νέας διεθνούς χρηματοδότησης για αυτά τα «παγκόσμια κοινά» που είναι σημαντικά για την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση πανδημιών.

Οι χώρες μπορούν να δημιουργήσουν ένα εθνικό σημείο συντονισμού στο υψηλότερο επίπεδο για την ετοιμότητα και την αντίδραση σε πανδημίες (το οποίο στη συνέχεια λαμβάνει και εκτελεί παραγγελίες από τον ΠΟΥ).

Παγκόσμιο σχέδιο πανδημίας  ΜΕ τον ΑΝΘΡΩΠΟ  κλεισμένο στο δωμάτιο για μήνες.

Ακόμα και αυτά τα σημεία που φαίνονται αβλαβή με την πρώτη ματιά είναι δύσκολα.

Η ιδέα ενός παγκόσμιου σχεδίου πανδημίας στο οποίο όλες οι αποφάσεις για την υγεία λαμβάνονται μόνο στο υψηλότερο επίπεδο του ΠΟΥ – με την ταυτόχρονη εξάλειψη των εθνικών κρατών (σύμφωνα με την άποψη του Κλαρκ, οι «εθνικισμοί» ήταν επιβλαβείς στον αγώνα κατά της Κορώνας) – δεν είναι πλέον νέος.

Αυτή η ιδέα ανακοινώθηκε πριν από λίγους μήνες από ισχυρούς αρχηγούς κυβερνήσεων μέσω ενός φιλοξενούμενου άρθρου σε μεγάλες καθημερινές εφημερίδες – ανέφερε ο Wochenblick .

Ανακαλύψαμε επίσης τα δίκτυα που σχετίζονται με την προμήθεια, τη διανομή και την εμπορία εμβολίων και άλλων πόρων και “εργαλείων” σε άμεση γειτνίαση με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates πριν από μήνες .

Ακόμη και η κενή φράση με το «υψηλότερο επίπεδο» είναι στην πραγματικότητα αρκετά πικάντικη: Σύμφωνα με τη σύσταση της εφημερίδας , ο Γενικός Διευθυντής της ΠΟΥ θα πρέπει να μπορεί να καλεί τις πανδημίες κατά βούληση.

Νέα διεθνής τάξη βρίσκεται στο δρόμο.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, ωστόσο, είναι η ειλικρίνεια με την οποία αυτή η έκθεση των Ηνωμένων Εθνών απαιτεί περισσότερη παρακολούθηση των πολιτών.

Οι συγγραφείς το τεκμηριώνουν ακόμη περισσότερο στο κυλιόμενο κείμενο επαινώντας τις χώρες με ιδιαίτερα περιοριστικά μέτρα κορώνας και γενικά αποκλείοντας αυτές με λίγα ή καθόλου μέτρα κατά οποιασδήποτε κατάστασης δεδομένων.

Ακόμη και με τις ελπίδες να θέλουν να δημιουργήσουν μια νέα «διεθνή τάξη» με τη μορφή «πολυμέρειας» μετά την πανδημία , οι ελίτ δεν κρατούν πλέον.

Δεν είναι πλέον μυστικό ότι ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ μπορεί να φανταστεί στρατηγικές ανασυγκρότησης (λέξη-κλειδί: “Great Reset”) που καταλήγει σε πλήρη απαλλοτρίωση με το πρόσχημα της λεγόμενης βιωσιμότητας.

Και πώς το φαντάζονται οι μεγάλοι της Merkel, Macron και της ΕΕ , εργαστήκαμε τον Φεβρουάριο .

Ακόμα και τότε , οι ιδέες παρακολούθησης και λογοκρισίας εναλλάσσονταν.

Το Διαδίκτυο πρέπει να περιοριστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί να “εξαπλωθεί το μίσος” – κατά πάσα πιθανότητα αυτό σημαίνει κριτική για την ατζέντα τους.

Το Kurz πληροί βιαστικά παγκόσμιες απαιτήσεις;

Η ρύθμιση του Διαδικτύου, που είναι δύσκολο να ελεγχθεί, με το πρόσχημα της «ρητορικής μίσους» και της εκτεταμένης παρακολούθησης των πολιτών μέσω της συλλογής πλούτου από φαινομενικά ασυνεπή δεδομένα – αυτό γίνεται επίσης όλο και πιο οικείο στους Αυστριακούς.

Τόσο ο αγώνας ενάντια στο υποτιθέμενο «μίσος στο Διαδίκτυο» όσο και στο «Πράσινο Πέρασμα», το οποίο χωρίζει τους ανθρώπους σε μια κοινωνία δύο κατηγοριών – εκείνοι που παρακολουθούνται και εκείνοι που έχουν απαλλαγεί από αυτά – είναι τρέχοντα σχέδια τιρκουάζ-πράσινου κύρους.

Είναι πρόωρη υπακοή ;

Με την προσποίηση ότι θέλει να είναι συντηρητικός καγκελάριος για τον λαό, ο Sebastian Kurz (ÖVP) διατηρεί τακτικά τις επαφές του με σημαντικούς παγκοσμιοποιημένους ηθοποιούς.

Ο Κουρ αρέσει να παρέχει πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις συναντήσεις του με τον διευθυντή του WEF Klaus Schwab, τον γκουρού εμβολιασμού και μεγάλης τεχνολογίας Μπιλ Γκέιτς και τα ανοιχτά αριστερά και φιλελεύθερα προγράμματα που υποστηρίζουν τον «φιλάνθρωπο» Τζορτζ Σόρος.

Μόνο το ζήτημα του τι πραγματικά κουτσομπολεύει σε αυτές τις απλές συνομιλίες ποτέ δεν θέλει πραγματικά να μπει στο κοινό.

Με υπολογισμό;

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Το «Green Pass» είναι το πρώτο συστατικό ενός παγκόσμιου συστήματος παρακολούθησης
Βιώσιμος στη Μεγάλη Επαναφορά: Με αυτόν τον τρόπο οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να μας αδυνατούν και να μας απαλλάξουν
«Παγκόσμιο σχέδιο πανδημίας»: Η ριζική αναδιάρθρωση του κόσμου μέσω του «Great Reset» είναι σταθερή
Τα δίκτυα Bill Gate: Επιχειρήσεις κακής υγείας
Το παραδέχονται ανοιχτά: Οι γιαγιάδες της Merkel, της Macron και της ΕΕ θέλουν το “Great Reset”
Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: “Δεν θα έχετε πλέον τίποτα το 2030”

Οι πληροφορίες είναι απολύτως σημαντικές σήμερα.

Επομένως, το Wochenblick διαθέτει πλέον όλο το αποκλειστικό περιεχόμενο και τις αναφορές σε όλο το μήκος και χωρίς επιπλέον κόστος για τους αναγνώστες του στο Διαδίκτυο.

Ενώ τα mainstream μέσα ενημέρωσης διαφημίζουν απεγνωσμένα συνδρομές, θέλουμε μόνο ένα πράγμα: Να σας παρέχουμε ειλικρινά και γρήγορα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σε αυτούς τους απαιτητικούς καιρούς!

Εξασφαλίστε επίσης την έντυπη συνδρομή μας και υποστηρίξτε μας: Η εβδομαδιαία εφημερίδα εμφανίζεται 48 φορές το χρόνο!

https://www.wochenblick.at/pandemien-als-vorwand-so-wollen-who-uno-alle-welt-ueberwachen/

Φωτογραφία και επιμέλειά έκανε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΥΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>