«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι γιατροί της Frontline γιατροί της Αμερικής υποβάλλουν πρόταση προσωρινής διαταγής κατά της χρήσης εμβολίου COVID σε παιδιά

20 Μαΐου 2021

Mordechai Sones

Οι Αμερικανοί Frontline Γιατροί ( AFLDS ) υπέβαλαν σήμερα αίτηση στο Επαρχιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για τη Βόρεια Περιφέρεια της Αλαμπάμα ζητώντας προσωρινή διαταγή κατά της άδειας έκτακτης ανάγκης (EUA) που επιτρέπει τη χρήση εμβολίων COVID-19 σε παιδιά κάτω των 16 ετών και ότι δεν επιτρέπεται περαιτέρω επέκταση των EUAs σε παιδιά κάτω των 16 ετών πριν από την επίλυση αυτών των ζητημάτων κατά τη δίκη.

Η υπόθεση θα αμφισβητήσει τις EUA για ενέσεις για πολλούς λόγους, βάσει του νόμου και των επιστημονικών αποδεικτικών στοιχείων ότι οι EUAs δεν έπρεπε ποτέ να χορηγηθούν, οι EUAs πρέπει να ανακληθούν αμέσως, οι ενέσεις είναι επικίνδυνοι βιολογικοί παράγοντες που έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν σημαντικά μεγαλύτερη βλάβη από την ίδια την ασθένεια COVID-19, και ότι έχουν παραβιαστεί πολλοί νόμοι κατά τη διαδικασία χορήγησης αυτών των EUA και την αποτροπή αυτών των ενέσεων στον αμερικανικό λαό.

Η ιδρυτής του AFLDS, Δρ. Simone Gold μίλησε για τους λόγους υποβολής της πρότασης: «Εμείς οι γιατροί είμαστε υπέρ εμβολίων, αλλά αυτό δεν είναι εμβόλιο», είπε. “Πρόκειται για έναν πειραματικό βιολογικό παράγοντα του οποίου οι βλάβες είναι καλά τεκμηριωμένες (αν και καταστέλλονται και λογοκρίνονται) και αναπτύσσονται γρήγορα, και δεν θα υποστηρίξουμε τη χρήση των παιδιών της Αμερικής ως ινδικά χοιρίδια”.

Συνέχισε: “Επιμένουμε ότι η EUA δεν θα παραιτηθεί πρόωρα · σίγουρα όχι πριν ολοκληρωθούν οι δοκιμές – 31 Οκτωβρίου 2022 για τη Μοντέρνα και 27 Απριλίου 2023 για την Pfizer. Είμαστε σοκαρισμένοι με την απλή συζήτηση αυτού του θέματος και δεν θα σιωπήσουμε ενώ οι Αμερικανοί χρησιμοποιούνται ως ινδικά χοιρίδια για έναν ιό με δυνατότητα επιβίωσης 99,8% παγκοσμίως και 99,97% κάτω των 70 ετών.

“Κάτω των 20 ετών είναι 99,997% – ‘στατιστικό μηδέν’.

“Υπάρχουν 104 παιδιά ηλικίας 0-17 που πέθαναν από το COVID-19 και 287 από το COVID + Influenza – από 72 εκατομμύρια. Αυτό ισοδυναμεί με μηδενικό κίνδυνο. Και εμείς οι γιατροί δεν αντέχουμε να προσφέρουμε στα παιδιά κάτι που δεν χρειάζονται και εκ των οποίων θα υποφέρει κάποιο άγνωστο ποσοστό. “

Η Διευθύντρια Παιδιατρικής της AFLDS, Δρ. Angie Farella, εξήγησε: «Οι μεγαλύτερες ανησυχίες μου για τον εμβολιασμό παιδιών κάτω των 18 ετών είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει προηγούμενη μελέτη αυτών των ατόμων πριν από τον Δεκέμβριο του 2020».

Συνέχισε λέγοντας: “Τα παιδιά δεν συμπεριλήφθηκαν στις δοκιμές και οι δοκιμές για ενήλικες δεν διαθέτουν επί του παρόντος μακροπρόθεσμα δεδομένα ασφαλείας.”

Ο Νομικός Διευθυντής της AFLDS, Ali Shultz, σχολίασε την κατάθεση της AFLDS: Ο Δρ. Simone Gold είναι γιατρός, δικηγόρος και άγριος πολεμιστής που δεν θα σταματήσει τίποτα για να προστατεύσει την ανθρωπότητα.

“Έχει μια ορισμένη ικανότητα να αναπτύξει τη σωστή ομάδα για να δει αυτήν την ιατρική / νομική αποστολή.”

Για να διαβάσετε την πρόταση και όλα τα δικαιολογητικά, κάντε κλικ εδώ .

Αμερικανοί γιατροί καταθέτουν ασφαλιστικά μέτρα κατά των εμβολιασμών σε παιδιά

May 21, 2021

The Flag Report

Date: 21/05/2021 Time: 10:48

Η οργάνωση America’s Frontline Doctors (AFLDS) κατέθεσε σήμερα αίτηση στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για τη Βόρεια Περιφέρεια της Αλαμπάμα, ζητώντας προσωρινή περιοριστική εντολή κατά της άδειας επείγουσας χρήσης (EUA) που επιτρέπει τη χρήση των εμβολίων COVID-19 σε παιδιά κάτω των 16 ετών και να μη χορηγηθεί περαιτέρω επέκταση της EUA σε παιδιά κάτω των 16 ετών πριν από την επίλυση των ζητημάτων αυτών σε δίκη.

Η υπόθεση θα αμφισβητήσει τις άδειες ΕΕ για τις ενέσεις σε διάφορα σημεία, με βάση το νόμο και τα επιστημονικά στοιχεία ότι οι άδειες ΕΕ δεν θα έπρεπε ποτέ να έχουν χορηγηθεί, ότι οι άδειες ΕΕ πρέπει να ανακληθούν αμέσως, ότι οι ενέσεις είναι επικίνδυνοι βιολογικοί παράγοντες που έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν σημαντικά μεγαλύτερη βλάβη από την ίδια την ασθένεια COVID-19 και ότι έχουν παραβιαστεί πολυάριθμοι νόμοι κατά τη διαδικασία χορήγησης αυτών των αδειών ΕΕ και της επιβολής αυτών των ενέσεων στον αμερικανικό λαό.

Η ιδρύτρια του AFLDS Dr. Simone Gold μίλησε για τους λόγους κατάθεσης της αίτησης: “Εμείς οι γιατροί είμαστε υπέρ των εμβολίων, αλλά αυτό δεν είναι εμβόλιο”, είπε. “Πρόκειται για έναν πειραματικό βιολογικό παράγοντα του οποίου οι βλάβες είναι καλά τεκμηριωμένες (αν και αποσιωπημένες και λογοκριμένες) και αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς, και δε θα υποστηρίξουμε τη χρησιμοποίηση των παιδιών της Αμερικής ως πειραματόζωα”.

Συνέχισε: “Επιμένουμε ότι η EUA δεν πρέπει να παραιτηθεί πρόωρα- σίγουρα όχι πριν ολοκληρωθούν οι δοκιμές – 31 Οκτωβρίου 2022 για τη Moderna και 27 Απριλίου 2023 για την Pfizer. Είμαστε σοκαρισμένοι και μόνο με τη συζήτηση αυτού του θέματος και δεν θα σιωπήσουμε όσο οι Αμερικανοί χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα για έναν ιό με επιβιωσιμότητα 99,8% παγκοσμίως και 99,97% κάτω των 70 ετών.

“Κάτω από την ηλικία των 20 ετών είναι 99,997% – “στατιστικό μηδέν”.

“Υπάρχουν 104 παιδιά ηλικίας 0-17 ετών που πέθαναν από COVID-19 και 287 από COVID + γρίπη – σε σύνολο ~72 εκατομμυρίων. Αυτό ισοδυναμεί με μηδενικό κίνδυνο. Και εμείς οι γιατροί δε θα ανεχθούμε να προσφέρεται στα παιδιά κάτι που δεν χρειάζονται και από το οποίο κάποιο άγνωστο ποσοστό θα υποφέρει”.

Η διευθύντρια παιδιατρικής του AFLDS Dr. Angie Farella εξήγησε: “Οι μεγαλύτερες ανησυχίες μου σχετικά με τον εμβολιασμό παιδιών κάτω των 18 ετών είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει προηγούμενη μελέτη αυτών των ατόμων πριν από τον Δεκέμβριο του 2020”.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: “Δεν υπάρχει καμία σχέση με την έρευνα που να μην έχει σχέση με την υγεία των ασθενών: “Τα παιδιά δεν συμπεριλήφθηκαν στις δοκιμές και οι δοκιμές για τους ενήλικες δεν έχουν επί του παρόντος διαθέσιμα δεδομένα μακροπρόθεσμης ασφάλειας”.

Ο νομικός διευθυντής της AFLDS Ali Shultz σχολίασε την κατάθεση της AFLDS: “Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα μπορούσαν να το αναλάβουν αυτό. Η Dr. Simone Gold είναι γιατρός, και δικηγόρος, και μια σκληρή πολεμίστρια που δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να προστατεύσει την ανθρωπότητα.

“Διαθέτει μια ορισμένη φινέτσα στην ανάπτυξη της κατάλληλης ομάδας για να φέρει εις πέρας αυτή την ιατρική/νομική αποστολή”.

https://www.americasfrontlinedoctors.org/frontline-news/americas-frontline-doctors-files-motion-for-temporary-restraining-order-against-use-of-covid-vaccine-in-children

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>