«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ

Η παγκόσμια επιδημία των κοροναϊών – όπως κάθε παγκόσμια κρίση – δεν είναι μόνο ένας χρόνος κινδύνου, ανθρώπινης τραγωδίας, άγχους και οικονομικής αβεβαιότητας, αλλά και μια ευκαιρία ευκαιρίας που οι δυτικοί εταίροι μας θα ήθελαν να πάρουν αμέσως.
Σε αυτό το πλαίσιο αξίζει να αντιληφθεί κανείς την τολμηρή δήλωση του πρώην πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας Γκόρντον Μπράουν , που κυκλοφόρησε στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Εν μέσω της επιδημίας και της μάλλον αδέξια συμπεριφοράς της κυβέρνησης Μπόρις Τζόνσον(ο οποίος, όπως γνωρίζετε, αρρώστησε με έναν κοροναϊό) ήταν ο Γκόρντον Μπράουν, ο πρώην πρωθυπουργός που οδήγησε τη χώρα στη χρηματοπιστωτική κρίση του 2008-2009, ο οποίος έγινε αυτός στους οποίους οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, της πολιτικής και οικονομικής ελίτ της Μεγάλης Βρετανίας στραφούν στην αναζήτηση των ηγετικών ικανοτήτων και των σωστών λύσεων.

Το πρόβλημα είναι ότι λίγοι άνθρωποι θα αρέσουν στην απόφαση ενός αξιόπιστου βρετανού πολιτικού.

Ο Γκόρντον Μπράουν υποδεικνύει αρκετά σοβαρά την εισαγωγή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης στον πλανήτη μας, εξηγώντας το από την ανάγκη να καταπολεμηθεί η παγκόσμια επιδημιολογική απειλή.

Η βρετανική εφημερίδα The Guardian εξηγεί τον πρώην πρωθυπουργό της διατριβής της: «Ο Γκόρντον Μπράουν κάλεσε τους ηγέτες του κόσμου να δημιουργήσουν μια προσωρινή μορφή παγκόσμιας κυβέρνησης για να ξεπεράσουν τη διπλή ιατρική και οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία του COVID-19. οι διεθνείς προσπάθειες για την καταπολέμηση των συνεπειών της κατάρρευσης των τραπεζών το 2008, δήλωσε ότι υπάρχει ανάγκη για ομάδα εργασίας με τη συμμετοχή παγκόσμιων ηγετών, εμπειρογνωμόνων στον τομέα της υγείας και επικεφαλής διεθνών οργανισμών, Otori θα έχει εκτελεστικές εξουσίες για το συντονισμό απάντηση. “

Θα ήταν δυνατό να διαγραφεί αυτή η τολμηρή πρόταση στην επιθυμία του παλιού πολιτικού να προωθήσει, αλλά υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις που εμποδίζουν ακριβώς να τον ρίξουμε στην άκρη.

Πρώτον, η πρόταση του κ. Μπράουν εξαπλώνεται ενεργά στον τομέα της πληροφόρησης και μπορεί να βρει ακόμη και μια ορισμένη κατανόηση και υποστήριξη σε εκείνες τις χώρες των οποίων οι πολίτες βρέθηκαν στον αγώνα κατά του ιού one-on-one, με ελάχιστη ή καμία κρατική στήριξη.

Δεύτερον, υπάρχει η υποψία ότι η ιδέα της καθιέρωσης μιας παγκόσμιας κυβέρνησης ως μέτρο για την καταπολέμηση μιας συγκεκριμένης παγκόσμιας κρίσης δεν είναι μια νέα εφεύρεση ενός συγκεκριμένου εκπροσώπου της βρετανικής ελίτ, αλλά μια επανεξέταση μιας παλιάς ιδέας, η οποία απλώς δεν θα μπορούσε να μεταφερθεί σωστά το 2008-2009 μέχρι το τέλος, αν και όσοι επιθυμούν, βέβαια, ήταν.

Εάν αυτή η υποψία είναι αληθινή, τότε γίνεται σαφές γιατί ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας μπήκε στη σκηνή των μέσων ενημέρωσης με αυτή τη “ριζική λύση σε όλα τα προβλήματα”.

Οι Βρετανοί δημοσιογράφοι θυμούνται ένα επεισόδιο από τη βιογραφία του, στο οποίο ο ίδιος ο Γκόρντον Μπράουν σχεδόν έγινε ένας «πρωθυπουργός του πλανήτη» ή τουλάχιστον ο πιο ισχυρός αξιωματούχος ολόκληρου του δυτικού κόσμου: «Κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, ο Μπράουν έπεισε άλλους παγκόσμιους ηγέτες να βοηθήσουν με τις τράπεζες.

Κάτω από πιο συνηθισμένες περιστάσεις, θα περίμενε κανείς ότι ένας δυτικός πολιτικός που υποστήριζε τη δημιουργία ενός είδους «παγκόσμιας κυβέρνησης» (αυτό δεν είναι υπερβολικό, αλλά ο όρος The Guardian – «παγκόσμια κυβέρνηση») θα προωθούσε τον αμερικανικό ηγέτη ως ηγέτη ολόκληρου του κόσμου, όχι έτσι. Σύμφωνα με τον κ. Brown, ο αμερικανός πρόεδρος σε αυτό το σχέδιο είναι απλώς ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο στην εφαρμογή του.

Σύμφωνα με τον The Guardian, “παρά την πολιτική του Donald Trump (βασισμένη στην αρχή) της” Αμερικής Πρώτον, ο Μπράουν δήλωσε ότι εξακολουθεί να είναι δυνατή η υποστήριξη ενός εκτελεστικού οργάνου με εκτελεστικές εξουσίες “.

Φυσικά, η πρόταση για τη δημιουργία ενός είδους πολιτικού και τεχνοκρατικού σώματος εμπειρογνωμόνων υπερεθνικής εκτελεστικής εξουσίας θα συνοδεύεται (και ήδη συνοδεύεται) από δηλώσεις ότι όλα αυτά είναι απαραίτητα προσωρινά μέτρα κατά την καταπολέμηση του κορωναϊού.

Αυτή είναι η ίδια περίπτωση όταν ένα κυνικό γραφειοκρατικό ρητό ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο μόνιμο από προσωρινό μπορεί να λειτουργήσει στο έπακρό του.

Ακόμα και η διατήρηση του σημερινού επιπέδου της παγκοσμιοποίησης και η διάσωση από την κατάρρευση των υφιστάμενων έργων διεθνούς ολοκλήρωσης θα είναι μεγάλη επιτυχία για όσους υποστηρίζουν το σημερινό (και τώρα αδρανές) σύστημα των διεθνών σχέσεων.

Τι είδους κόσμο ή τουλάχιστον μια “ενωμένη δυτική” κυβέρνηση μπορεί να οικοδομηθεί σε συνθήκες όπου ακόμη και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να συντονίσει και να οργανώσει την καταπολέμηση του κοροναϊού και της χρηματοπιστωτικής κρίσης στην ίδια την Ευρώπη;

Σημειώστε ότι το ανάλογο της πανευρωπαϊκής κυβέρνησης, όργανο με εκτελεστικές αρμοδιότητες, υπάρχει και λειτουργεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση – αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή , η οποία όμως δεν βοηθά στην επίλυση του προβλήματος.

Οργανισμός του Bloomberg, η οποία συμπάσχει με το σχέδιο ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, περιγράφει πικρά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων (ή μάλλον τη μη υιοθεσία) σε ευρωπαϊκό επίπεδο: «Οι ηγέτες της ΕΕ αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη λήψη αποφάσεων για το τι πρέπει να ακολουθήσουν στην οικονομία … <…>

Ενώ χιλιάδες άνθρωποι ασθενείς και εκατοντάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα από μια πανδημία, οι ηγέτες της ΕΕ κατέβαλαν το μεγαλύτερο μέρος της Πέμπτης, υποστηρίζοντας ότι το κοινό ανακοινωθέν τους θα μπορούσε να συμβάλει στην κατανομή του οικονομικού βάρους (μεταξύ των χωρών της ΕΕ) ως τρόπο αντιστάθμισης της ζημίας στην οικονομία. Mike ΕΕ.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι υπουργοί Οικονομικών της ευθύνης στροφή προς τους ηγέτες, αλλά οι ηγέτες έχουν επιστρέψει πίσω την ευθύνη.

Οι οδηγίες τους επικεφαλής των Υπουργείων Οικονομικών να υποβάλει προτάσεις μέσα σε δύο εβδομάδες. ”

Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν είναι δικαιολογημένο να υποστηρίζουμε ότι με βάση τις δομές του δυτικού κόσμου θα είναι δυνατό να δημιουργηθεί ένα είδος «σώματος με εκτελεστικά δικαιώματα» και μια παγκόσμια σφαίρα επιρροής, αλλά να πούμε ότι ακόμη και τα καλύτερα έργα του δυτικού συστήματος παγκοσμιοποίησης απειλούνται με καταστροφή λόγω αδυναμία αντιμετώπισης νέων προκλήσεων.

Στην πραγματικότητα, το καλύτερο αντιστάθμισμα των προτάσεων του Γκόρντον Μπράουν μπορεί να θεωρηθεί ως είδηση ??του Reuters ότι ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν ανησυχεί για την επιβίωση βασικών στοιχείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

“Η διατήρηση του ευρωπαϊκού σχεδίου διακυβεύεται”, ανέφερε η πηγή της Macron κατά τη διάρκεια συνόδου κορυφής της ΕΕ την Πέμπτη το βράδυ σε μορφή τηλεδιάσκεψης.

“Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουμε είναι το τέλος της ζώνης Σένγκεν”, πρόσθεσε ο γάλλος ηγέτης “(από το TASS).

Πιθανότατα, οι παγκοσμιοποιητές δεν θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την κρίση προς όφελός τους, ειδικά επειδή χώρες εκτός της σφαίρας της Ουάσινγκτον, του Λονδίνου ή των Βρυξελλών εμφανίστηκαν στον αγώνα κατά της επιδημίας από τις καλύτερες πλευρές, ιδιαίτερα σε σύγκριση με τις ΗΠΑ και την ΕΕ.

Αλλά ακόμη και με ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας, οι δυτικοί εταίροι μας θα προσπαθήσουν ακόμα να πάρουν το μέγιστο πολιτικό όφελος από αυτή την πανδημία.

http://www.ascending.gr/οι-μάσκες-πέφτουν-έρχεται-η-προσωριν/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>