«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΤΟ «LILI» ΤΗΣ «MARLEENE» Ο «πλανήτης των πιθήκων»

 

Επειδή συνεχώς προβάλλουν τα ΜΜΕ την «σωτηρία» μέσω της «τσίμπο-υποδούλωσης»,  και δείχνουν τους «πρόθυμους σκλάβους» να προπαγανδίζουν την τάχα ελευθερία τους, την τάχα επιστροφή τους στην κανονικότητα, την τάχα ελεύθερη μετακίνησή τους, και απελπίζομαι για την κατάντια του υπερήφανου «τάχα» Έλληνα……

Ο «πλανήτης των πιθήκων»

Αν νομίζετε πως το θέμα της «λεγόμενης πανδημίας» είναι ιατρικό;

Αν νομίζετε πως γλυτώσαμε; «πλανάστε πλάνην οικτράν»

Είναι πρωτίστως θέμα Ελευθερίας; Αληθείας; Δικαιοσύνης; και Δημοκρατίας;

Η ιατρική μετά την εποχή του «χημικού επιστήμονα» κυρίου Παστέρ, μονοπωλείται από την ιατρική των πολυεθνικών εταιρειών των φαρμάκων.

Αυτή η «Παστερική ιατρική» διδάσκεται στις ιατρικές σχολές όλου του κόσμου, με το αζημίωτο φυσικά;

Αυτή την ιατρική θεωρούν οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου ως επίσημη ιατρική, με το αζημίωτο φυσικά;

Αυτή την ιατρική προπαγανδίζουν όλα τα ΜΜΕ, με το αζημίωτο φυσικά;

Η άλλη ιατρική, η «Νέο-Ιπποκρατική ιατρική», η με νέα επιστημονικά δεδομένα εμπλουτισμένη και η συνέχεια της ιατρικής του Ιπποκράτη, τελεί υπό διωγμό;

Ο πολύς όμως κόσμος βρίσκεται δια της «πλύσης εγκεφάλου» σε άγνοια ή ημιμάθεια, ακολουθώντας «στα τυφλά» τα κελεύσματα της παντοκρατορίας-μονοκρατορίας των ορέξεων των «πολυεθνικών συμφερόντων» με ενδιάμεσους διακινητές τα «βαποράκια» του συστήματος.

Και βλέπω το παράλογο σήμερα, άλλοι να υποστηρίζουν τον τάδε καθηγητή ιατρικής του τάδε μεγάλου πανεπιστημίου, κι άλλοι να επικαλούνται τον άλλον τον τάδε καθηγητή ιατρικής του άλλου τάδε μεγάλου πανεπιστημίου, που υποτίθεται πως υπερασπίζει την υγεία μας και πάει λέγοντας.

Ακόμα δεν καταλάβατε πως  όλοι αυτοί οι μεγάλοι και τρανοί καθηγητές ιατρικής των μεγάλων και τρανών πανεπιστημίων έχουν διαβάσει τα ίδια βιβλία των πολυεθνικών συμφερόντων της «Παστερικής ιατρικής» και τίποτε άλλο, που αν τους αφαιρέσεις τα φάρμακα συνταγογράφησης των πολυεθνικών, θα μείνουν «ξεβράκωτοι στ΄αγκάθια» χωρίς θεραπευτική άποψη;

Με λίγα λόγια ελπίζεις να σε σώσουν αυτοί που σε αρρωσταίνουν;

Good luck.

Και βέβαια δεν αναφέρομαι στο 100% των παθολόγων αλλά στο 99,9% των παθολόγων ως θύματα και θύτες των ελεγχόμενων σπουδών τους, με εξαίρεση βέβαια τις άλλες ειδικότητες της ιατρικής πχ επείγουσα ιατρική, χειρούργους κλπ, που σώζουν ζωές.

Και για να μην αδικήσω και την «Παστερική ιατρική», ομολογώ πως και βέβαια χρειάζεται κι αυτή και τα χημικά της σκευάσματα, αλλά το ερώτημα παραμένει το πόσο χρειάζεται και το πότε χρειάζεται….επικουρικά.

Εάν δεν ενδυναμωθεί η «Νέο-Ιπποκρατική ιατρική», εάν δεν απελευθερωθεί από τα «δεσμά της», εάν δεν μεγαλώσει σε αριθμό επιστημόνων, και δεν εξισωθεί ακαδημαϊκά με την «Παστερική ιατρική» ώστε να αποτελέσει επισήμως την «ιατρική αντιπολίτευση», την άλλη άποψη, την άλλη επιλογή, την άλλη φωνή, τα άλλα νοσοκομεία, τότε πολύ φοβούμαι ότι πολύ, μα πάρα πολύ σύντομα θα έχουμε «μεταλλαχτεί» από ελεύθεροι άνθρωποι σε «πιθηκοειδή πειραματόζωα».

Με αποτέλεσμα να καταπίνουμε όλο και περισσότερα φάρμακα, να βάζουμε όλο και περισσότερα εμβόλια, να γινόμαστε πλήρως φάρμακο-εξαρτώμενοι συνδρομητές, να αυξάνονται όλο και περισσότερο τα ιατρογενή προβλήματα υγείας, μπλεγμένοι και υπόδουλοι-φαρμακωμένοι, στον φαύλο κύκλο της «χημείας των τεράτων» του «ιατρο-φασισμού» και του «βρώμικου» χρήματος των πάσης φύσεως «ειδικών-φασιστοειδών».

Nikolaos Vrousgos

https://ygeia-sos.blogspot.com/2021/05/lili-marleene.html#more