«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η εταιρία που έγινε γίγαντας ρίχνοντας δηλητήριο στο αίμα των ανθρώπων! Και προχωρά ακάθεκτη να γίνει μόνιμα βρικόλακας της ανθρωπότητας! Και με νομιμοποίηση από τις εγκάθετες κυβερνήσεις να σκοτώσει τα δυο τρίτα της ανθρωπότητας!!!

Ο αμερικανικός φαρμακευτικός γίγαντας Pfizer: Ο σκανδαλώδης μορφασμός πίσω από τη νέα μάσκα υψηλής στιλπνότητας

Αυτή η εταιρία κύριε εγκάθετε Κικιλια θα κάνει από τον Σεπτέμβρη εμβόλια στα παιδιά μας;;;;;;;;;;;;;;

Ο αμερικανικός φαρμακευτικός γίγαντας Pfizer: Ο σκανδαλώδης μορφασμός πίσω από τη νέα μάσκα υψηλής στιλπνότητας

Από τον Σαούλ στον Παύλο;;;;

“Η φαρμακευτική βιομηχανία είναι χειρότερη από τη μαφία.”

 Αυτός είναι περίπου ο τρόπος με τον οποίο η τρέχουσα αλλαγή στη φαρμακευτική βιομηχανία μπορεί να περιγραφεί στην αντίληψη του κοινού.

Ο ηγέτης της αμερικανικής βιομηχανίας Pfizer επωφελείται επίσης από αυτό.

 Πριν από λίγα χρόνια, η ομάδα συγκλονίστηκε επανειλημμένα από σκάνδαλα.

 Η εταιρεία ενεργεί σαν “η μαφία”, ήταν μια κριτική.

Αυτά: Reuters © Carlo Allegri von Kani Tuyala

Σχεδόν καμία άλλη βιομηχανία δεν έχει επί του παρόντος τεράστια κέρδη όπως η φαρμακευτική βιομηχανία.

Ήδη το 2019 δημοσίευσε πωλήσεις περίπου 1,1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. και η επιχείρηση έχει ακμάσει από το “Corona”.

Την Τρίτη, η αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Pfizer “αύξησε σημαντικά τους στόχους της για το 2021 μετά από μια εκπληκτικά ισχυρή αρχή για το έτος”, σύμφωνα με το  therzteblatt :

“Το εμβόλιο κορώνας Comirnaty ξεπέρασε τα ταμεία της Pfizer με 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ (περίπου 2,9 δισεκατομμύρια ευρώ).”

Οι πωλήσεις σε ολόκληρο τον Όμιλο αυξήθηκαν “κατά την περίοδο αναφοράς σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος κατά 45% σε μόλις κάτω των 14,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο, η τεράστια ώθηση στην εικόνα που προκάλεσε η δηλωθείσα από τον ΠΟΥ πανδημία Pfizer και Co. δεν μπορεί να αντισταθμιστεί από τα χρήματα.

Εάν οι φαρμακευτικοί γίγαντες βρίσκονταν κάπου ανάμεσα σε πολιτικούς και εταιρείες εξοπλισμού όσον αφορά τη δημοτικότητα, είναι τώρα ο λαμπρός φορέας της σωτηρίας.

Για να δούμε την εταιρεία που σκοτώνει νόμιμα τον κόσμο χωρίς ευθύνες πια είναι και πόσο αθώα;;;;;;;;;;;;;;;;

Ωστόσο, η άθλια εικόνα δεν ήταν καθόλου αβάσιμη.

Η απαρίθμηση όλων των σκανδάλων των διαφόρων χαπιών θα ξεπεράσει το συνηθισμένο πεδίο ενός άρθρου.

Επομένως, η νέα πρόσοψη μπορεί να φωτιστεί μόνο επιλεκτικά σε αυτό το σημείο.

Πρώτα πίσω στο 2009: Φέτος η Pfizer υπέστη τεράστια απώλεια φήμης.

 Η μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία των Η.Π.Α. στον κόσμο παραδέχθηκε τελικά ένοχη για παραπλανητική διαφήμιση για το αναλγητικό Bextra, το οποίο αποσύρθηκε από την αγορά το 2004.

Το φάρμακο προκηρύχθηκε για χρήσεις που δεν είχαν εγκριθεί από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές.

Όπως αναφέρθηκε από τον Βρετανό Κηδεμόνα εκείνη την εποχή, η ομάδα έπρεπε επίσης να αντιμετωπίσει αστικές κατηγορίες σχετικά με τις ακατάλληλες πληρωμές σε γιατρούς που είχαν συνταγογραφήσει εννέα οτιδήποτε άλλο, εκτός από τέλεια ιατρικά προϊόντα.

 Αλλά με πολλά χρήματα, η διοίκηση στη Νέα Υόρκη κατάφερε να διευθετήσει το σκάνδαλο.

Στο πλαίσιο μιας εξωδικαστικής διευθέτησης με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, μια θυγατρική της Pfizer, Pharmacia & Upjohn, πλήρωσε πρόστιμο 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ – ρεκόρ μέχρι σήμερα στη νομική ιστορία των ΗΠΑ

Τα ναρκωτικά που συνδέονται με το σκάνδαλο περιελάμβαναν το αντιψυχωτικό Geodon, το αντιβιοτικό Zyvox και το φάρμακο επιληψίας Lyrica.

 Η Pfizer έσκαψε επίσης βαθιά στα ταχυδρομικά τέλη και πλήρωσε 1 δισεκατομμύριο δολάρια ως ποσό διακανονισμού στις κρατικές υπηρεσίες υγείας Medicare και Medicaid για να τιμωρήσει τις ακατάλληλες συνταγές.

Όπως κατέγραψε ο αναπληρωτής γενικός εισαγγελέας Tom Perrelli, οι πληρωμές ήταν μια δημόσια νίκη έναντι “εκείνων που προσπαθούν να κάνουν κέρδος μέσω απάτης”.

Το αποκορύφωμα μιας εξαετούς έρευνας ήταν επομένως ότι η Pfizer αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει πληρωμές σε δισεκατομμύρια.

Ο πρώην εκπρόσωπος της Pfizer στη Φλόριντα, John Kopchinski, πήρε την μπάλα.

Σύμφωνα με τη δική του δήλωση, ο καταγγέλλων ήθελε να αποκαλύψει «ανήθικη συμπεριφορά».

“Στην Pfizer, αναμενόταν να αυξήσω τα κέρδη με κάθε κόστος, ακόμα κι αν η πώληση σήμαινε ότι έθετε σε κίνδυνο τις ζωές.

Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό.”

Δύο ακόμη χρόνια στο παρελθόν: Το 2007, οι οικογένειες των θυμάτων μήνυσαν την κυβέρνηση της Νιγηρίας και την πολιτεία της Νιγηρίας στο Κάνο εναντίον του φαρμακευτικού γίγαντα.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση του κράτους της Δυτικής Αφρικής, η Pfizer δοκίμασε ένα μη εγκεκριμένο φάρμακο σε βρέφη και παιδιά το 1996.

 Έντεκα από αυτούς πέθαναν ως αποτέλεσμα παράνομων ιατρικών προσπαθειών, ενώ άλλοι έγιναν τυφλοί και κωφοί.

Η υπόθεση κατέληξε – ενάντια στην πικρή αντίσταση της ομάδας – ενώπιον δικαστηρίων των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τις ενδιαφερόμενες οικογένειες, η αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία δεν έλαβε τη συγκατάθεσή τους για τις δοκιμές των παιδιών για να δοκιμάσουν το αντιβιοτικό Trovan σε 200 άρρωστα παιδιά κατά τη διάρκεια εμφάνισης μηνιγγίτιδας το 1996 κατά τη διάρκεια της εκστρατείας «ανθρωπιστική βοήθεια».

Η Pfizer αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και ήθελε να λάβει “προφορική δήλωση συγκατάθεσης” από τους νόμιμους κηδεμόνες.

Οι δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών απέρριψαν τελικά το επιχείρημα των δικηγόρων της Pfizer ότι οι ενδιαφερόμενες οικογένειες της Νιγηρίας δεν μπορούσαν να μηνύσουν βάσει του λεγόμενου Καταστατικού των Αλλοδαπών.

Το καταστατικό επιτρέπει στους αλλοδαπούς να ζητούν αποζημίωση στα δικαστήρια των ΗΠΑ για παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου.

Χρησιμοποιώντας δείγματα DNA, η Pfizer ανακοίνωσε ότι θα ελέγξει τη νομική αξίωση.

Ωστόσο, πολλοί από τους 200 ενάγοντες αρνήθηκαν να επιτρέψουν στη φαρμακευτική εταιρεία να εξετάσει βαθιά τους γενετικούς χάρτες.

Το 2010, η Pfizer πλήρωσε τελικά τις αρχές της Νιγηρίας 75 εκατομμύρια δολάρια για να αναιρέσει τις αξιώσεις σε σχέση με το τραγικό γεγονός – τελικά, η τιμή της μετοχής του παγκόσμιου παίκτη κυμάνθηκε για μικρό χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, συνέχισαν να είναι απογοητευτικά.

Μια γραπτή δήλωση της ομάδας είπε:

” Όλα τα διαθέσιμα κλινικά δεδομένα δείχνουν ότι όλοι οι θάνατοι στην κλινική δοκιμή του Trovan σχετίζονται άμεσα με την ασθένεια και όχι με τη θεραπεία που έλαβαν οι ασθενείς.”

Σήμερα, σε περιόδους της διακηρυγμένης πανδημίας κορώνας, πάρα πολλοί Νιγηριανοί αποφεύγουν τα εμβόλια από τους κατασκευαστές Pfizer και BioNTech.

Η μνήμη των επακόλουθων παράνομων ενεργειών της ομάδας στη χώρα τους είναι πολύ φρέσκια.

Το 2015 , ο φαρμακοποιός και ο Δανός γιατρός Peter C. Gøtzsche επιτέθηκαν προφορικά στη βιομηχανία:

“Η φαρμακευτική βιομηχανία είναι χειρότερη από τη μαφία.”

Η Big Pharma, μεταξύ των οποίων εταιρείες όπως οι Pfizer, GlaxoSmithKline, Eli Lilly, Johnson & Johnson και Abbott cavort, μερικές φορές ενεργούν σαν οργανωμένο έγκλημα, υποστήριξε ο Gøtzsche.

Πρόκειται πάντα για “απάτη και παραπλανητική, δωροδοκία ή εμπορία μη εξουσιοδοτημένων μέσων”.

“Αυτά τα εγκλήματα πληρούν τα κριτήρια για το οργανωμένο έγκλημα, οπότε μπορείτε να μιλήσετε για τη μαφία.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες επομένως είναι ακόμη χειρότερες από τη μαφία. Σκοτώνουν πολύ περισσότερους ανθρώπους.”

Σύμφωνα με τον ιατρικό ερευνητή και πρώην επικεφαλής του Nordic Cochrane Center στην Κοπεγχάγη, η κριτική επιτροπή διενήργησε σε δίκη εναντίον της Pfizer το 2010 ότι η αμερικανική εταιρεία είχε παραβιάσει το νόμο Racketeer Influenced and Corrupt Organisations (RICO) για μια περίοδο δέκα ετών. παραβιάστηκε.

Ήταν για το «άδικο μάρκετινγκ» του φαρμάκου επιληψίας Neurontin.

Ο νόμος RICO χρησιμοποιείται επομένως συνήθως για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος.

Όσον αφορά την εμπορία του εμβολίου κορώνας, η Gøtzsche έχει σταθερή γνώμη:

“Δεν πρέπει να υπάρχουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τα εμβόλια.

Τα εμβόλια δεν πρέπει να είναι καπιταλιστικά αγαθά, αλλά κάτι που φτιάχτηκε για το κοινό καλό.”

Την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήθελε να ασκήσει πιέσεις στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (ΠΟΕ) για να αναστείλει την προστασία των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για εμβόλια κορώνας.

Κάποιος θα κάνει τώρα εκστρατεία για έναν “κανονισμό εξαίρεσης” “για τον τερματισμό αυτής της πανδημίας”.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν συνεπώς μίλησε υπέρ της «προσωρινής αναστολής της προστασίας των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας» μετά από ομιλία του στον Λευκό Οίκο.

Το κοινό καλό που αναφέρεται σίγουρα δεν είναι το μέγιστο των μεγάλων φαρμακείων. Και με αυτό πίσω στην Αφρική.

Το σκάνδαλο που περιβάλλει την ανιδιοτελή «ανθρωπιστική βοήθεια» της εταιρείας Pfizer στη Νιγηρία είναι βαθιά ορατό.

Το 2008 , το αμερικανικό περιοδικό Forbes δήλωσε ότι υπό πίεση για «μείωση του κόστους έρευνας και λήψη ταχύτερων εγκρίσεων», οι φαρμακευτικές εταιρείες τείνουν να διεξάγουν «το 43% των κλινικών σπουδών τους στο εξωτερικό» – επομένως κατά προτίμηση σε φτωχότερες και λεγόμενες αναπτυσσόμενες χώρες.

Πριν από δέκα χρόνια ήταν 14 τοις εκατό. Αυτός ο αριθμός προβλέπεται να αυξηθεί σε 65 τοις εκατό μέσα σε τρία χρόνια.

Η RT DE προσπαθεί για ένα ευρύ φάσμα απόψεων. 

Οι συνεισφορές των επισκεπτών και τα άρθρα γνώμης δεν χρειάζεται να αντικατοπτρίζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Περισσότερα σχετικά με το θέμα – ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής κατηγορεί “πλούσιες χώρες” ότι συσσωρεύει εμβόλια κορώνας

Αυτή η εταιρία κύριε εγκάθετε Κικιλια θα κάνει από τον Σεπτέμβρη εμβόλια στα παιδιά μας;;;;;;;;;;;;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>