«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο άνθρωπος μπρος τον φόβο και το άγνωστο, έφτιαξε έναν ψεύτικο θεό αντίπαλο στον φόβο, δυστυχώς όμως το δημιούργημά του τον οδήγησε στα χέρια του φόβου!

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ

Τα ζώα δεν έχουν θρησκεία, αλλά ξέρουν να αγαπάνε , αν δεν έχει επέμβει ο άνθρωπος!!!

Μπορεί κάποιος να μας πει ότι ξέρει, η γνώρισε τον Θεό;;;;

Από τις δέκα μεγαλύτερες θρησκείες στον κόσμο, τέσσερις πιστεύουν στον ίδιο θεό, τον Αβραχαϊκό  εβραϊκό θεό.

Δισεκατομμύρια άνθρωποι συγκεντρώνονται σε δεκάδες εκκλησίες που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν βαθιά αυτόν τον θεό????

Πολλοί από αυτούς ισχυρίζονται ότι η σχέση τους μαζί του είναι προσωπική, δηλαδή, αυτός ο θεός γνωρίζει το άτομο καθώς και το άτομο τον γνωρίζει βαθιά.

Όταν πολλά άτομα συναντούν κάποιον, είναι φυσικό για αυτούς να κάνουν περιγραφές αυτού του ατόμου, ‘η υπέρτατου όντος, με τεράστιους  διαφορετικούς τρόπους.

Αλλά όταν αυτές οι διάφορες περιγραφές είναι αντιφατικές και ασυμβίβαστες, είτε το άτομο δεν ξέρει πραγματικά για ποιον μιλά, είτε το περιγραφόμενο μυαλό χάρις τον φόβο γεννά φανταστικά όντα.

 Εάν τόσοι πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν τον Θεό τόσο βαθιά, γιατί κάθε άτομο δίνει μια διαφορετική και αντιφατική περιγραφή για την προσωπικότητά του, τη μορφή, τις επιθυμίες, τις προθέσεις και όλα όσα σχετίζονται με αυτόν;

Τι γίνεται με όλες τις χιλιάδες άλλες θρησκείες που πιστεύουν επίσης στους θεούς;

Επιπλέον, σε ποιο σημείο σταματάμε να είμαστε άνθρωποι και προτιμούμε τη διχοτόμηση  του μυαλού και τον πόλεμο κατά του ανθρώπου;

«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι μόνο η άγνοια, αλλά και η ψευδαίσθηση της αλήθειας» – Stephen William Hawking
Science x Faith: ο κόσμος μπορεί πραγματικά να είναι παράδεισος., χωρίς θεούς!!!

Δεν υπάρχει κανένας άλλος παράδεισος, εκτός εάν δημιουργήσουμε έναν εδώ, ημείς μπορούμε να φτιάξουμε τον παράδεισο και την κολάσει.

Η επιστήμη είναι αντικειμενική θρησκεία, θρησκεία, η υποκειμενική επιστήμη.

Όταν στα χέρια της επιστήμης, ο χάρτης του κόσμου θα είναι διαφορετικός.

Ο αγώνας των επιστημόνων, σε αντίθεση με τον αγώνα του θρησκευτικού φονταμενταλιστή, είναι ο αγώνας για ερευνητικά προγράμματα για το καλό της ανθρωπότητας, όταν όλοι συνεργάζονται, η ανταλλαγή εμπειριών και όχι τα εθνικιστικά μίσους ή οι θρησκευτικές διαφορές μπορούν να κάνουν ένα πραγματικό θαύμα.

Απλώς θυμηθείτε ότι ο Άλμπερτ Αϊνστάιν άλλαξε ιστορία, μένοντας στη Γερμανία και βοηθώντας τον Χίτλερ να είναι απλά ένας έξυπνος επιστήμονας, αλλά όταν έφυγε για τις ΗΠΑ άλλαξε την πορεία του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου και τη μοίρα χιλιάδων ανθρώπων.

Για το καλύτερο ή το χειρότερο, με την ατομική βόμβα, την οποία αργότερα αποδοκιμάστηκε, αλλά το γεγονός είναι ότι αποδείχθηκε, εκτός από το ότι ήταν έξυπνος, σοφός και θεός με τέτοια πνευματική δύναμη.

Ο άνθρωπος έδηξε την θεϊκή του δύναμη, που δεν είναι θεϊκή αλλά αυτοφυή, που την κουβαλά μαζί του πάντα, κατεβαίνοντας από κάποιο μέρος του Σύμπαντος!!!

Κάτι που οι πολιτικοί δεν είναι επί του παρόντος, διότι είναι μολυσμένοι με παρανοϊκούς δογματισμούς, δηλαδή υποχείρια διαχρονικά του φόβου.

Συνεργαζόμενοι με θρησκευτικούς ηγέτες για να κάνουν τον αρχηγό του αναλφάβητου πληθυσμού λειτουργικό.

Αν σκοτώσεις και πεθάνεις στο όνομα του Θεού, Αλάχ, Ιεχωβά, Γιαχβέ … Πού είναι η αγάπη και η ειρήνη που διδάσκουν τόσο πολύ αυτές οι θρησκείες;

Μιλάνε για ηθικές, αγάπη, αλληλεγγύη και άλλα, ότι αυτά τα χαρακτηριστικά μόνο οι θρησκευόμενοι άνθρωποι τα έχουν????

Είναι έτσι όμως;;;;;

Η ηθική, αγάπη, και αλληλεγγύη  είναι φυσική  και για τα ζώα, δεν έχει καμία σχέση με τη θρησκεία.

Είναι πολύ συνηθισμένο, όταν συζητάμε για την ηθική, να ακούμε το επιχείρημα ότι όλη η ηθική προέρχεται από τη θρησκεία, ότι οι άθεοι δεν έχουν ηθικά, αυτή η ηθική αίσθηση προέρχεται από το φόβο ότι δεν θα ζήσει για πάντα στον χριστιανικό παράδεισο.

Τώρα, εάν η ηθική είναι μόνο θρησκευτική, τότε θα μπορούσε να υπάρχει μόνο στις ανθρώπινες κοινωνίες, σωστά;

Ο Γερμανός βιολόγος Frans de Waal διαφωνεί με αυτήν την έννοια.

Και αναφέρει πολλές έρευνες που αποδεικνύουν ότι αρκετές κοινωνίες θηλαστικών είναι ικανές για ηθικούς κανόνες, ηθική, συμπόνια, αίσθηση δικαιοσύνης και ενσυναίσθησης, αλληλεγγύη.

Τι λείπει από τα ζώα και έχουν ρύθμιση την επιβίωσή τους αρμονικά ;;;;

Απλά δεν υπάρχει θρησκεία να τα διχάζει, να τα φοβίζει.

Το αν θα χαθούν εναπόκειται στην δολοφονική επέμβαση του ανθρώπου και σε συμπαντικές αλλαγές!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>