«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Χιτλερική αρσενική (Έχιδνα Schäuble Σοϊπλε) δείχνει τα δόντια της στην Δημοκρατία! η γνώμη των λαών είναι λαϊκίστικη και επικίνδυνη!!!

Schäuble: Τα κοινωνικά μέσα μετατρέπουν τον πολιτικό λόγο σε ψηφιακή δημοκρατία

Ο Πρόεδρος της Bundestag Wolfgang Schäuble βλέπει μια «δημοκρατία της γνώμης» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τον πολιτικό του CDU, αποτελεί σοβαρή απειλή για τις αρχές της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Η λειτουργική λογική του ψηφιακού κοινού αφήνει λίγα περιθώρια για δημοκρατικές αντιπαραθέσεις και την επίπονη αναζήτηση ισορροπίας.

Βερολίνο. 

Ο Πρόεδρος της Bundestag Wolfgang Schäuble βλέπει τη «δημοκρατία μέσω της ψηφοφορίας» στα κοινωνικά μέσα ως σοβαρή απειλή για τις αρχές της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Ήταν ειρωνεία, σκόπιμη πρόκληση ή ήταν ρατσισμός και λάθος;

 Σε κάθε περίπτωση, ο Μπόρις Πάλμερ δεν θέλει να αποκλειστεί από το κόμμα του.   © dpa

Η λειτουργική λογική του ψηφιακού κοινού αφήνει λίγα περιθώρια για τη δημοκρατική διαμάχη και την επίπονη αναζήτηση ισορροπίας και συμβιβασμού, δήλωσε ο Schäuble τη Δευτέρα στην ψηφιακή διάσκεψη των ομιλητών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

“Αντίθετα, προωθεί τον λαϊκιστικό πειρασμό να εξισώσει τη δική του θέληση με αυτήν της πλειοψηφίας”, πρόσθεσε.

Δεν μας λέει το χιτλερικό σκουλήκι, πότε το σύστημα είχε δημοκρατική πλειοψηφία;;;;;;;

Η δυνατότητα έκφρασης του εαυτού μας άμεσα και ακουστικά στο διαδίκτυο φαίνεται να συμβαδίζει με τον ισχυρισμό “ότι η γνώμη του ατόμου πρέπει να μεταφραστεί απευθείας στην πολιτική πραγματικότητα”, δήλωσε ο Πρόεδρος του Bundestag.

Ωστόσο, αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις βασικές αρχές της δημοκρατικής λήψης αποφάσεων και αναπόφευκτα οδηγεί σε απογοήτευση.

Μακροπρόθεσμα, θέτει σε κίνδυνο τη νομιμότητα των εκλεγμένων αντιπροσώπων για τη λήψη δεσμευτικών αποφάσεων για όλους.

Ο Schäuble ζήτησε από τους Ευρωπαίους ομολόγους του να βρουν απαντήσεις στο ερώτημα πώς είναι δυνατόν να «διεκδικήσει τα πλεονεκτήματα της αντιπροσωπευτικής αρχής ενάντια στις τάσεις μιας ψηφιακής δημοκρατίας».

Δηλαδή φίμωση δημοκρατικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.rnd.de/politik/schaeuble-soziale-medien-machen-aus-politischem-diskurs-digitale-stimmungsdemokratie-NNG5X6RQ7XSD5643J7IKSZIR6E.html

Πρόσθετες αναλύσεις και επιμέλεια έκανε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>