«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες ΤΩΝ εμβολίων εξελικτικά στο DNA, λένε οι ίδιοι οι κατασκευαστές.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Εσύ ανεγκέφαλε τις γνωρίζεις?

Αξιοθρήνητοι, ο άνθρωπος έχασε την αξία της ζωής!

Όταν ακούς τόσο θλιβερά από το ανώτερο ΟΝ τον άνθρωπο;;;;;

(«Καλή ΑΝΟΣΙΑ» λέει ο ένας,
«Εσύ ποιο έκανες»;
«Εγώ μεθαύριο θα το κάνω στις 12,20» λέει ο άλλος…
Άιντε και «Καλή ΛΕΥΤΕΡΙΑ» απαντάει ο άλλος…Έχουν χάση κάθε επαφή με την πραγματικότητα…)

Η κοινωνία πηγαίνει κατά διαόλου και παρασέρνει άκριτα μαζί με τα ξερά και τα χλωρά.

Και αυτή η καταστροφική κατηφόρα είναι με εντολές της πολιτειακής ηγεσίας!!!

Διαβάστε την σημερινή μόρφωση της εγκάθετης προδοτικής πολιτικής ηγεσίας και των ομοίων της…. Αυτών που την εξέλεξαν!

Αυτός ο κορωναϊος είναι τόσο Καραγκιόζης, που στην ΤV με τραγούδια δεν κολλάει. Σε καφετέριες όμως κολλάει με μουσική κ αλλαγή ώρας!

Οι αλλοδαποί και οι γυφτιά, δεν χρειάζονται να εμβολιαστούν, διότι είναι νεαροί???????

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει ""Πολλά συγχαρητήρια στην αντιεισαγγελέα Κέρκυρας. Οι KYA κατώτερες του Συντάγματος K αύριο θα ενημερωθούν όλα τα σχολεία της Κέρκυρας να δέχονται τα παιδιά χωρίς τέστ. Μεγάλη νίκη!!! Ισχυρή σύσταση στη Λυκειάρχη που της έγινε η μήνυση από γονέα να μάθει τους νόμους K το Σύνταγμα της χώρας μας. H κάθε κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνάει με παράνομες K αντισυνταγματικές KYA καταπατώντας το Σύνταγμα K τις Διεθνείς Συμβάσεις. Το νερό μπήκε στ'αυλάκι... Î αρχή ένινε.""

Τα Ελληνόπουλα από την κούνια πρέπει να εμβολιαστούν και μετά από τεστ, να απομονωθούν σε ιδικές μονάδες για να μην κολλήσουν τους παππούδες????

 Το εμβόλιο πρέπει οπωσδήποτε να το κάνουν όλοι οι παππούδες, ανεξάρτητα αν έχουν άλλα υποκείμενα νοσήματα, διότι στοιχίζει η συντήρησή τους στα οικονομικά του κράτους!!!!

Αυτό δεν είναι εμβόλιο, αλλά το Σουπερ Κορόνα…. Όλα τα δίποδα μικρόβια τα καθαρίζει, όλα τα σκοτώνει με ένα εμβόλιο, συγγνώμη με ένα ψέκασμα!!!!

Τα όργια των πολιτικών και των κολαούζων τους δεν κολλάνε κορονοϊο!!!

Οι μαθητές και οι γονείς τους, το λιανεμπόριο, η εστίαση είναι οι ποιο επικίνδυνοι φορείς!!!

Δεν ξέρατε ότι ο κορονοϊος έχει προτιμήσεις, είναι επιλεκτικός. κολλάνε τα παιδιά αλλά ΟΧΙ οι αλλοδαποί και οι τουρίστες, οι μεν είναι Ευρωπαϊκοί επενδύτες, οι δε είναι συνάλλαγμα!!!

Αυτός δεν είναι ιός, αλλά χρηματιστήριο!!!

ΑΡΗΘΜΟΙ

Άρχισαν να κλωτσάνε τα πρόβατα? Θα τεντώσουν το λουρί   να φάνε και λίγο βρώμη, να ξεχάσουν και το φθινόπωρο θα έχει φουντώσει ο Κορονοϊος θα τα κλείσουν τα πράϊτα στο μαντρί πάλι να τα ετοιμάσουν για το σφάξιμο των Χριστουγέννων!

Τώρα οι εταιρίες μαλλιοκόβονται να κλείσουν συμβόλαια θανάτου με τους ηγετες σου… Για το καλό σου!!!

Τις μίζες τις ξέρετε;

ΟΧΙ των αυτοκινήτων, τις άλλες τις μίζες της χούφτας, αυτές τις λαδωμένες, ΟΧΙ τις βίδες, αλλά τις τραπεζικές καταθέσεις σε φορολογικούς παραδείσους, στην υγειά σου ρε κορόιδο μελλοθάνατε.

Ο εισαγγελέας Κέρκυρας ήταν μέχρι πρότινος αντεισαγγελέας στην Κομοτηνή και έμενε στην Αλεξ/πολη. Φοβερός επιστήμονας, με δική του νομική άποψη πάντα την οποία δεν φοβόταν να την εκφράσει, κόντρα στον Άρειο Πάγο πολλές φορές, και πάνω απ’όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Αν είχε η Ελλάδα 10 σαν και αυτόν όλα θα ήταν πολύ καλύτερα..

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>