«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το επιθανάτιο βρύχησμα των Ελλήνων, έχει αρχίσει να ακούγεται φρικιαστικά.

ΟΛΟΙ Η ΔΟΞΑ Α

Έλληνες Ελληνίδες μην το προσπεράσετε το άρθρο…. Διότι θα το μετανιώσετε.

Τι έγιναν οι Μακεδονομάχοι;;;

Οι Κυπριώτες;;;

Άπαντες παραδίνουν ψύχη και σώμα, στην δουλικότητα και στην δειλία!

Η υποτιθέμενη βουλή των Ελλήνων, έχει καταληφθεί από εχθρικά πολιτικά παράσιτα, που έχουν μειοδοτήσει εθνικά κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Μνημόνια, Αγγλικό δίκαιο, παραχώρηση κυριαρχίας για εκατό χρόνια, διύλιση οποιασδήποτε ελληνικής επιχείρησης, στρατός παραδομένος στον εχθρό ψυχή  και σώματι, αλλοτρίωση οτιδήποτε ελληνικού, ήθη και έθιμα, παιδεία, πολιτισμό, δημοκρατία, πουλάνε και χαρίζουν τα ιερά και όσια των προγόνων μας, λόγιοι του καναπέ και των λακέδων του χρήματος, σαπίζουν την ελληνική κοινωνία με ανώμαλους ρυθμιστές και προδοτικά ΜΜΕ, σε όλη την δημόσια ζωή.

Οιαδήποτε ανάδυση Πραγματικού Πατριωτικού Κόμματος, μέχρι να γίνει δύναμη θα το έχουν αλλοτριώσει μέσα στις σημερινές συνθήκες!

Δυστυχώς αυτά δεν είναι υποθετικές καταστάσεις, είναι η πραγματικότητα.

Πάμε να τα πάρουμε ένα-ένα … και να δούμε που θα μας βγάλει.

Όλοι αυτοί,  αν όχι οι περισσότεροι είναι πεμπτοφαλαγγίτες ή μισθωμένα και εκβιαζόμενα όργανα αλλότριων συμφερόντων, που τούτο καθίσταται αδιανόητο και εκ των πραγμάτων αδύνατο να συμβεί, μια λαϊκή επανάσταση και για να μην υπάρξει τέτοια στραβή για το παγκόσμιο σύστημα, φροντίζουν την αλλοίωση του πληθυσμού με λαθροδολοφόνους.

Είδη έχουμε ελάχιστη πλειοψηφία σε όλη την επικράτεια, που σύντομα θα γίνουμε μειοψηφία με βάση τα σχέδια των παγκόσμιων εξουσιαστών στο όνομα του  Ευρωπαίου αντί ευρωπαϊστή και ανθέλληνα Καλλέργη και την απαίτηση των παγκόσμιων δολοφόνων να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό με σχεδιαζόμενες νόμιμες δικτατορικές ευθανασίες.

Αρχής γινομένης με τον Κορονοϊο και την απάτη κλιματική αλλαγή!

Όσο αφορά την Ελλάδα ότι και να γίνει από το σύστημα … δεν θα είναι για καλό, άλλωστε τα 200 τελευταία χρόνια, για να μην πάμε παλαιότερα, αυτό έχει γίνει πλέον του δέοντος καταφανές, έτσι και τώρα … θα ήταν δε ηλίθιο και βλακώδες να περιμένουμε κάτι διαφορετικό.

Το ίδιο και χειρότερα περιμένουμε από το Δικαστικό και Στρατιωτικό σώμα.

Παρόμοιοι όπως οι παραπάνω, είναι και τούτοι, οπότε, και από εδώ, δεν προβλέπεται κάτι, άλλωστε αν ήταν να κάνουν το οτιδήποτε, θα το είχαν κάνει όταν ακόμη τα πράγματα δεν είχαν τόσο εδραιωθεί και παγιωθεί, αλλά αυτοί, απλά προτίμησαν να βγάλουν το σκασμό, και να συμπράξουν στην προδοσία, αδιάφορο για λίγα ή για πολλά οφίτσια και μιστά, καταπατώντας Σύνταγμα, Νόμους και όρκους.

Ελάχιστοι ίσως, από αυτό τον βόρβορο, προσπάθησαν ή προσπαθούν να αντιδράσουν, πριν να τους καταπιεί το σύστημα.

Από τους στρατιωτικούς, αν υπάρχει μια κάποια ελπίδα να στηρίξουν τον Λαό, είναι μόνο από τα κατώτερα στελέχη, μέχρι τον βαθμό του ταγματάρχη, από εκεί και πάνω δεν υπάρχει ουδεμία τέτοια προοπτική, απεναντίας μάλιστα θα έλεγα δε ότι θα προσπαθήσουν με νύχια και με δόντια να διαλύσουν και να καταπνίξουν κάθε προσπάθεια ανατροπής του συστήματος μέσα στην καρδιά του στρατεύματος, μιλάμε για την απόλυτη σαπίλα.

Τέλος και από τους δύο κλάδους με τα κρεμαστά σιρίτια, τύπου μπάτλερ που τους δώρισαν τα αφεντικά τους, ενώ όσο ήσαν εν ενεργεία έβγαζαν τον σκασμό και κατάπιναν την κάμηλο, βγαίνοντας στην σύνταξη θυμούνται να εκτοξεύσουν λογύδρια περί δήθεν πατριωτισμού και να θέλουν, τώρα μέσα στην βουλή των προδοτών να ξεκοκαλίζουν πάλι από το αιματοβαμμένο και πληγωμένο σώμα της πατρίδος μας, έτσι που να σώσουν τα τομάρια τους σε μια οποιαδήποτε λαϊκή ανατροπή, νομίζοντας ότι αυτό θα πιάσει … λες και όλοι τρώμε κουτόχορτο.

Οι όποιοι Χακεράδες που έχουν την απόλυτη γνώση να γονατίσουν απόλυτα όλες τις δομές (υπουργεία, τράπεζες, εφορείες, δικαστήρια, επικοινωνίες, αεροδρόμια, λιμάνια, συγκοινωνίες … κλπ. κλπ.  … τα πάντα) πέρα βρέχει.

Καλά υπάρχουν τέτοιοι … πού τους είδατε ;;

Αν δεν έχουν υποταχθεί και στήσει κώλο σε υπηρεσιούλες, για κάποιον ψευτομισθουλάκο, είναι και μεγάλες κότες, ικανοί μόνο να κάνουν τον καμπόσο σε κάνα φουκαρά, ή να κατεβάσουν καμιά τσόντα, το μόνο που ξέρουν και επιτρέπει η συνείδησή τους είναι να παγιδεύουν κανένα ταλαίπωρο, να τον κλέβουν, ή να το εκβιάζουν.

Αν υπήρχαν πραγματικοί Πατριώτες Χακεράδες, θα είχαν γονατίσει και σμπαραλιάσει ολοκληρωτικά αυτό το μπουρδέλο, θα είχαν διαλύσει τα πάντα, και όχι να ρίχνουν ‘‘δήθεν’’ μια ιστοσελίδα για μερικά λεπτά ή άντε και μερικές ώρες, αν τούτο δεν είναι διατεταγμένη υπηρεσία, για να αποβλακωθεί και κοιμηθεί το πόπολο, ώστε να προβάλουν το μαυρομούτσουνο νεοταξίτικο έκτρωμά τους και να πουν να είδατε κάτι γίνεται, κάποιοι το παλεύουν … Ουστ ρε από ‘κει !!

Είπαμε  δεν υπάρχουν, οπότε εντάξει, δεν μπορούμε να ζητάμε κάτι από μη υπάρχοντες, ή είναι κότες και πουλημένοι χαφιέδες.

Αν υπήρχαν χακεράδες και πατριώτες … τότε το πουλημένο πουσταριό του πολιτικού και όχι μόνο κόσμου, θα είχε πάρει τον πούλο καιρούς και καιρούς πριν.

Τα υπόλοιπα είναι απλά για τους ηλίθιους !!

Λέμε ο ίδιος ο Λαός να επαναστατήσει και να τα κάνει όλα λαμπόγυαλο.

Αυτό και αν είναι … ανέκδοτο !!

Να επαναστατήσει ο Λαός … ποιος Λαός … υπάρχει τέτοιος;;

Τι δεν του έχουν κάνει, μέχρι και βεβαίωση για το θανατικό εμβόλιο τον βάζουν να υπογράψει τον θάνατό του!!!!!!!!!!!!

Αν υπήρχε κάποια εποχή … ή του ρίξανε-με φόλα … ή τον πάτησε το τραίνο … πάντως σήμερα Λαός που να αντιδράσει, δεν υπάρχει … αν υπήρχε θα το είχε ήδη κάνει τόσα χρόνια, πότε λέτε να περιμένει ;;;

 Μήπως στην επόμενη ζωή δεν το έκανε με το πρώτο μνημόνιο, δεν το έκανε με το δεύτερο, δεν το έκανε με το τρίτο, δεν το έκανε με το ΟΧΙ, ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, δεν το έκανε με την Μακεδονία, δεν το κάνει με την Κύπρο και τους Τούρκους και θα το κάνει τώρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μα άμα θα πας να δεις τις ουρές για το τεστ και τα εμβόλια της απάτης του κορονοϊου, θα αυτοκτονήσεις να μην ζεις μαζί με τέτοιο λαό.

Αυτό που υπάρχει σήμερα είναι γιουσουφάκια, κωλοκουνίστρες, σφουγγοκωλάριοι, γλείφτες και χάπατα, έτοιμοι να πουλήσουν τους πάντες και τα πάντα, μάνα πατέρα, παιδί, φίλους, γείτονες, συνάδελφους, για να επιβιώσει σε μια κοινωνία σάπια, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η αφεντιά τους και στον διάολο η μάνα, τα παιδιά και η πατρίδα … αλλά όλα κι όλα ξερόλες και ψευτοπερήφανες κότες, ικανοί άντε να παρευρεθούν στα μίντια να επιδείξουν τον κώλο τους και να βγάλουν και σέλφιες, να έχουν να θυμούνται, να δείχνουν και να κομπάζουν, ότι ήταν και αυτοί εκεί και το ποιο φρικιαστικό η ελπίδα από το διαδίκτυο καταλείφθηκε από χιλιάδες ανικανοποίητα ρεζίλια της αυτοπροβολής και ανωμαλίας.

Λαός λέει … ποιος Λαός … το όνειδος και ο απόλυτος δουλικός ξεπεσμός;;

Τούτος ο Λαός είναι ικανός μόνο για να αυτοχειριάζεται, δεν έχει καμία σχέση με τους προγόνους του, ανίκανος να σκεφτεί ότι θα έπρεπε να πάρει μαζί του, για παρέα, και κάμποσους από δαύτους, που τον έφτασαν στο κατάντημα να επιζητεί να βάλει τέλος στην ζωή του … τόσο μα τόσο μυαλό θέλει πια ;;; … αφού έτσι και αλλιώς το έχει αποφασίσει … τι λοιπόν θα του κάνουν παραπάνω ;;; … θα του τα κλάσουν μήπως τα αρχ….;;;

Αλλά είπαμε … γλείφτουλας και σκύφτουλας … αιώνιο γιουσουφάκι … μιλιούνια τρέχανε να υποδεχτούνε τον κολωνακιώτικο κα-μπινέ και παπιγιόν, μιλιούνια επίσης κάτω απ’ τα μπαλκόνια να ακούσουνε τις  πάρλες του βλαμμένου μπεκρούλιακα.

Τώρα που χάνεται η πατρίδα, το μέλλον των παιδιών τους και η δική τους ζωή … χαζέψανε και λουφάξανε σαν κότες … προσμένοντας να πάνε σαν πρόβατα στη σφαγή.

‘‘Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα … προσμένουν’ ίσως κάποιο θάμα…’’

Βάρναλης

Άμ δε όμως που θα γίνει τέτοιο θάμα … θάμα θα γίνει μόνο αν ξυπνήσουν και απαιτήσουν την ζωή τους πίσω … μόνο αν θελήσουν-με να ζήσουν σαν λεύτεροι άνθρωποι και όχι σκυμμένοι και στημένοι στα τέσσερα …

Όμως είπαμε  … Λαός σκέτο ανέκδοτο, από την φάρμα των ζώων!!

Ακόμα και αν κάποια στιγμή, ένα μέρος του Λαού ξεσηκωθεί, το άλλο μισό … τα διαχρονικώς πουλημένα σούργελα, οι γνωστοί δημοσιοκοπρίτες, τα υπάκουα κοπρόσκυλα, αυτοί που πάντα στήριζαν με προδοτικές ενέργειες το σύστημα και το κατεστημένο, θα εναντιωθούν και θα αντιδράσουν για να μην χάσουν την θεσούλα και τα μιστά … Συν την εβραιόκρατούμενη εκκλησιά με αποτέλεσμα να πάμε σε Εμφύλιο.

Και ευλόγως θα αναρωτηθεί κάποιος : … και καλά είναι αυτός λόγος να μην κάνουμε τίποτα και να περιμένουμε να πάμε άκλαυτοι ;;

Απεναντίας μάλιστα, αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να επιδιωχθεί, ώστε να ξεκαθαρίσει επιτέλους η κατάσταση, από την όποια βρώμα, ψηλά και χαμηλά, και να μην μείνει ίχνος από δαύτους … έστω και αν χρειαστεί η Ελλάδα να μείνει με τον μισό κόσμο.

Ας αρχίσουμε μηνύσεις και καταγγελίες για εσχάτη προδοσία, για να υπάρχουν (καταγεγραμμένοι-νες ) οι προδότες και οι προδοσίες τους.

Το είπε και ο αθάνατος Κολοκοτρώνης… Φωτιά και τσεκούρι και πέτρα σε πέτρα να μην μείνει όρθια!!!!!!!!!!!!!!

Ναι είναι η μόνη αλήθεια, αιματηρή, αλλά αναπόφευκτη!

Ακούω διαφόρους να λένε : μα αυτό θα οδηγήσει σε αιματοκύλισμα … θα πρέπει με κάθε τρόπο να το αποφύγουμε, ναι εεεεε;

Με πια λογική,  για να το αποφύγουμε … να γίνουμε δούλοι, άστεγοι, άνεργοι, να πεθάνουμε στον δρόμο από την πείνα … για να διατηρήσουν κάποια κοπρόσκυλα την βόλεψή τους και αυτοί που λένε να αποφύγουμε την αιματοχυσία, ωραία λογική !!!

Καλλίτερα να πεθάνω ελεύθερος και με αξιοπρέπεια να παραδώσω στα εγγόνια μου κάτι να χωριστούν με υπερηφάνεια!

Αλλά είπαμε … αν ο Λαός αυτός, δεν ήταν ντίπ κατά ντίπ ηλίθιος και βλάκας, δεν θα είχε φάει στην μάπα 2.5 χιλιετίες σκλαβιάς, δεν θα ήταν ακόμα και σήμερα έρμαιο στα σχέδια κάποιων ξύπνιων … αλλά Λεύτερος, Κυρίαρχος και Αφέντης στον τόπο του, όπως του άφησαν κληρονομιά οι πρόγονοί του … θα ήταν αυτός το Αφεντικό και όχι ο δούλος !!

Ρε … η Λευτεριά ποτίζεται με αίμα … όχι με σκύψιμο και τούρλωμα του κώλου !!!

Αυτό δεν μπορέσατε να το σκεφτείτε ;;; … δεν σας το είπανε στο σκολειό ;;; … δεν σας το μάθανε στο σπίτι σας ;;; … άμεστε στο διάολο ζωντόβολα !!!

Αλλά εντάξει … έστω κάποια στιγμή στο μέλλον … είτε από το τσούξιμο του πηδήματος … είτε απ’ το ότι το αγγούρι θα είναι στραβό … ξυπνήσει και αποφασίσει να αντιδράσει.

Να αντιδράσει ;;

Πώς και πότε μανάρια μου ;;

Όταν θα έχουν έρθει μπατσόσκυλα και στρακακιώτες γερμανικής, γαλλικής, κροατικής και άλλης κοπής ;;; Να προστατέψουν τα συμφέροντά τους … τότε θα αντιδράσει … που με το πρώτο κούνημα θα του την μπουμπουνίζουν στο δόξα πατρί ;;

Όχι ότι και τώρα τα μπατσόσκυλα έχουν ενδοιασμούς, αφού τους βλέπεις να ρίχνουν δακρυγόνα και να χτυπούν γέρους και ανήμπορους ανθρώπους … αλλά έστω ακόμα κάτι τους κρατάει … θες που η μούρη τους είναι γνωστή στον γείτονα, θες το ένα, θες το άλλο, υπάρχει μια διστακτικότητα, μέχρι να γίνουν απόλυτα μισθοφόροι για όλες τις χρήσεις.

Ο γερμαναράς όμως δεν θα έχει απολύτως καμία ηθική αναστολή και ενδοιασμό να σε σκοτώσει … τότε θα αποφασίσουν να αντιδράσουν ;;;

 Θα αντιδράσουν όταν δεν θα μπορούν να πάρουν τα πόδια τους από την πείνα ;;;

Όταν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι θα έχει φωλιάσει μόνιμα η διχόνοια;;;

Καλά μιλάμε για το ανέκδοτο … να πέφτεις κάτω και να σπαρταράς από τα γέλια, η την φρίκη !

Ο Λαός θα μπορούσε να κηρύξει απόλυτη στάση πληρωμών απειθαρχώντας σε κάθε τι κρατικό τούρκικο χαράτσι.

Είναι και αυτό … ανέκδοτο … δυστυχώς !!

Εάν ο Λαός είχε έστω και ένα κουκούτσι μυαλό, θα είχε στείλει στον αγύριστο, την ίδια κιόλας μέρα, όχι την επόμενη, κάθε μα κάθε κυβέρνηση, που θα ήθελε να τον κοροϊδέψει και να κάνει πράγματα ενάντια στα συμφέροντά του, στην ζωή και την ελευθερία του … απεναντίας αυτός σαν το μεγαλύτερο ηλίθιο ζωντόβολο που γέννησε η οικουμένη κάνει ακριβώς το αντίθετο … επικροτεί και στηρίζει το ψέμα την κοροϊδία, την εξαπάτηση … γουστάρει και επιζητεί να τον πηδάνε … θέλει να είναι τουρλοκωλιάρικο γιουσουφάκι.

Μην πάμε μακριά … μόλις πρόσφατα … τον κορόιδεψαν δύο φορές απανωτά σε πεντέξη μήνες, και κείνος αντί να τους έχει βάλει όλους στην μηχανή του κιμά, ή να τους έχει ρίξει στον λάκκο με τον ασβέστη … τους είπε μπράβο !!!

Ενώ θα άπρεπε μετά από κάθε ανέβασμα της νέας κυβέρνησης, μέσα σε ένα μήνα το πολύ να απαιτήσει τα υποσχόμενα που την έκαναν κυβέρνηση, διαφορετικά κάτω άμεσα!!!

Ποια στάση πληρωμών  λοιπόν να κάνει;;;

Αν βέβαια την έκανε … την άλλη μέρα το πρωί δεν θα υπήρχε κυβέρνηση !!

Ακόμα και αν αυτή δεν ήταν καθολική, διότι όπως είπαμε το σύστημα έχει τα κοπρόσκυλά του, τα οποία ποτέ δεν θα του έφερναν αντίρρηση, ποτέ δεν θα του έλεγαν όχι αυτοί οι φιόγκοι, αφού εύκολα μπορεί να τους συνετίσει στερώντας τους το κόκκαλο του μισθού … ακόμη και τότε όμως, αν όλοι οι υπόλοιποι έκαναν στάση πληρωμών, προς κάθε τι που σχετίζεται με το δημόσιο και τις κοινωφελείς υπηρεσίες, αυτό θα γονάτιζε όσο και αν το στήριζαν τα δικά του τσουτσέκια … ίσως να έπαιρνε λίγο παραπάνω χρόνο … αλλά θα γινόταν.

Η κατάσταση που έχουμε φτάσει τώρα … όπου λέει το δημόσιο έχει υστέρηση εσόδων, αυτό δεν είναι στάση πληρωμών … αυτό είναι πλέον ΑΔΥΝΑΜΙΑ πληρωμών … όταν κάποιος δεν έχει ίσως και να φάει, για ποιά στάση πληρωμών να μιλήσουμε ;;;

Εκ των πραγμάτων ‘‘ούκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος’’, διότι όσο και να τον στύψεις δεν βγάζει άλλο.

Μηδέν στο πηλίκων… λοιπόν και τούτο !!!

Τι να περιμένεις από ένα λαό που σκοτώνεται για το ποδόσφαιρο και όχι για την πατρίδα του;;;

Απλά κάτι τέτοιο θα γίνει από μόνο του … όταν κάποια στιγμή κανείς δεν θα έχει δεκάρα, όταν όλο το χρήμα θα έχει πάει στα χέρια των υποτιθέμενων πιστωτών … τότε θα πέσει κάθε κυβέρνηση … και θα αναλάβουν πλήρως οι διαχειριστές, η κυβέρνηση εθνική του κώλου… και όσοι είναι «καλά και υπάκουα παιδιά» θα έχουν το κουλουράκι τους … οι δε υπόλοιποι, αν δεν θέλουν να τους πάνε, ας πάνε μόνοι τους στην χωματερή, έτσι και αλλιώς έχουν φροντίσει να καλύπτεται από τη ασφάλισή του, που αυτή η ασφάλιση φροντίζει μόνο για τον θάνατό σου, το επιβάλουν οι οικονομικές συνθήκες και απάνθρωπες στατιστικές  … έτσι και αλλιώς εκεί θα καταλήξουν … τουλάχιστον ας διαλέξουν θέση !!

Καλό θα ήταν απ’ όλα τα παραπάνω από το α έως ε, να μην ισχύει απολύτως τίποτα … μακάρι να ήταν, όλα καλά, δυστυχώς έτσι και χειρότερα είναι τα πράγματα, οπότε δεν μένει παρά να δούμε μήπως και από την [ ς ] περίπτωση έχουμε να περιμένουμε κάτι, μια ελπίδα να στηριχτούμε, μία αχτίδα φωτός να βρούμε δρόμο και να πορευτούμε.

  Ο Λαός να οργανωθεί κάτω από ένα νέο ‘‘δεσμευόμενο’’ κόμμα εκτός βουλής, αποφεύγοντας κάθε υπάρχον, ώστε τούτο να αναλάβει την εξουσία, με πρωταρχική διακήρυξη τα πάντα σε δημοψήφισμα.

Και ενώ βρισκόμαστε σ’ αυτήν την ζοφερή κατάσταση, κάποιοι συστήνουν υπομονή … να περιμένουμε λένε και να προσπαθήσουμε να επιζήσουμε … και αφού γίνουν όλα κολυμπηθρόξυλα, σε κάποιον ‘‘επικείμενο’’ πόλεμο, τότε, αν επιζήσουμε, να τα φτιάξουμε … αν δεν … τότε δυστυχώς … θα μας μείνουν άφτιαχτα !!!

Κουκούτσι μυαλό !!!

… και εγώ σου λέω … άντε και  ο 3ος παγκόσμιος γίνεται, και μάλιστα σύντομα, άντε και δεν κρατάει και πολύ καιρό.

Κανείς όμως δεν είναι σε θέση να μας ‘πει, τι στο διάολο θα έχει μείνει, αφού τελειώσει, πόσοι θα έχουν επιζήσει, σε τι κατάσταση και τι δυνατότητες θα υπάρχουν πλέον … μήπως ξαφνικά βρεθούμε στην κατάσταση των σπηλαίων, όπου όσοι εναπομείναντες θα έχουν επιδοθεί σε κάθε είδους κανιβαλισμό για να μπορέσουν να επιζήσουν;;;

Σταδιακά παγκόσμια ευρήματα μας δίνουν τέτοια δεδομένα, είτε σε σπηλιές είτε στην ίδια την φύση, να φανταστούμε τι μαλακίες έχει κάνει ξανά ο πλεονέκτης άνθρωπος;;;

Από την άλλη … όσο ‘‘σκατά’’ και να είναι η κατάσταση, ότι και αν θέλουν να πετύχουν, κανείς δεν είναι τόσο τρελός ώστε να ξεκινήσει έναν νέο παγκόσμιο (δεν μιλάμε για τοπικούς αλλά παγκόσμιο) διότι με τα υπάρχοντα μέσα, κανείς δεν εγγυάται ότι τα πράγματα θα μείνουν στην χρήση συμβατικών ή άντε και μικρής περιορισμένης χρήσης πυρηνικών και βιολογικών … αλλά όταν η πλάστιγγα θα κλείνει προς κάποια πλευρά, τότε πολύ εύκολα θα πατηθεί το κουμπί, που θα μας στείλει όλους στον αγύριστο … οπότε αυτό μπορεί να τραβάει και να τραβάει σε βάθος χρόνου … ή ακόμα και να μην γίνει ποτέ !!

Αντίθετα από την άλλη πλευρά έχουμε κάτι απόλυτα σίγουρο !!

Τι είναι αυτό ;;

Μα η διάλυση και η καταστροφή της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Είτε μέσω της αναγκαστικής μετανάστευσης, αφού εδώ δεν θα υπάρχει ιδιωτική περιουσία, εργασία και ασφάλεια, είτε μέσω της Δημογραφικής υπερσυρρίκνωσης και λόγω των μεταναστών που θα εγκλωβίσουν εδώ … όχι σε λίγο … όπου δεν θα μπορούν για πολύ να κάνουν σουλάτσο … θα τους μαντρώσουν θέλουν δεν θέλουν … ήδη είμαστε στο μισό-μισό, για όσους δεν το έχουν πάρει είδηση.

Ήδη ήθη και έθιμα, πάνε στο αγύριστο, με πρώτη τη γλώσσα;;;

 Ανακατεμένος ο ερχόμενος, πεντακόσιες λέξεις όλες κι όλες, ανάκατες από κάθε μεριά της γης και της νέας κυβερνοκουλτούρας, ιστορία ;;;

Σε λίγο όλα τα νέα παιδιά θα νομίζουν τον Κολοκοτρώνη παίχτη κάποιας ομάδας ή κάποιον τραγουδιάρη,  ισως δε και λουλού από τα τα κινούμενα σχέδια.

Είδη το έχουμε δει στην οθόνη μας!

Αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι, για λίγο καιρό ακόμα … οι Μάο-μάο θα θυμίζουν περισσότερο Έλληνες παρά ο κατιμάς που θα υπάρχει εδώ.

Και τότε ρε Παλαιέ … τι γίνεται ;;; … δεν υπάρχει τίποτε να αναστρέψει την κατάντια ;;; … θα μείνουμε λοιπόν να πάμε άκλαυτοι ;;;

ΟΧΙ ρέέέέέέ, ποιός σας είπε ότι κάθομαι και γράφω αυτά τα κατεβατά περιμένοντας να πάμε άκλαυτοι ;;; … και βέβαια … υ-π-ά-ρ-χ-ε-ι  λύσει!!!

Το πρόβλημα όμως, είναι ότι, καιρός, πλέον δεν υπάρχει … όλα θα έπρεπε να έχουν γίνει ήδη ΧΤΕΣ … όχι σήμερα … ούτε αύριο  … αλλά ΧΤΕΣ !!

Αργήσαμε … αργήσαμε πολύ … και ενώ ο καιρός πιέζει επικίνδυνα εμείς ακόμα δεν λέμε να ξεκουνήσουμε από την πολυθρόνα… οπότε ότι και να κάνουμε πλέον τίποτα δεν είναι σίγουρο, η όποια επιτυχία καθίσταται αμφίβολη !!

Όμως ΑΝ το πάρουμε βαθιά μέσα μας απόφαση και παίξουμε έξυπνα και τρέξουμε με χίλια … ακόμα μπορούμε να το πετύχουμε … να σώσουμε την Ελλάδα και την Φυλή !!

Και τι είναι αυτό τελικά ρε Παλαιέ ;;

Να δημιουργηθεί μια κίνηση, να φτιαχτεί ένα κόμμα, που θα αγγίξει τον λαό, με σκοπό να πάρει στα χέρια του την εξουσία.

Καλά ρε Παλαιέ … το έχεις κάψει τελείως ;; … πως θα το κάνει αυτό ;;; παίζοντας στο δικό τους παιχνίδι, στο δικό τους γήπεδο!!!

Έχω δώσει τέτοια δείγματα.

Ναι θα παίξουμε στο δικό τους παιχνίδι στο δικό τους γήπεδο, δεν είπα το αντίθετο!

Μήπως όμως και τώρα … αυτήν ακριβώς την στιγμή δεν παίζουμε και εγώ αλλά και εσεις στο δικό τους παιχνίδι ;; … το Διαδίκτυο δικό τους παιχνίδι δεν είναι ;;; … είναι μήπως δικό σας ή δικό μου;;;

Το Θέμα λοιπόν δεν ήταν ποτέ το να μην παίξουμε στο δικό τους παιχνίδι, αφού έτσι και αλλιώς πάντα δικό τους ήταν … ΑΛΛΑ … να παίξουμε ΕΞΥΠΝΑ !!

Καλά καταλαβαίνεις τι λες ;;;

Πολύ καλά μάλιστα !!!

Ναι έχουν φτιάξει ένα σύστημα στα μέτρα τους … ναι ελέγχουν τα πράγματα, ναι έχουν τα ΜΜΕ δικά τους … ναι χρήμα με το τσουβάλι, ακόμα και με το δικό μας παίζουν, και όχι μόνο με τις αρπαχτές του λαθρεμπορίου και των ναρκωτικών … ναι το ένα, ναι και το άλλο … δικά τους … δεν είπα το αντίθετο.

ΌΜΩΣ …

Αν έχουμε λίγο μυαλό …. θα ελιχθούμε μέσα σ’ όλα αυτά και θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Μία αδυναμία των κατεστημένων συστημάτων … είναι η δυσκαμψία και η αδυναμία ελιγμών … αυτό λοιπόν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παράλληλα με έξυπνες τακτικές, άλλωστε αυτοί παίζουν για λεφτά και έλεγχο … εμείς παίζουμε για την Ζωή, το Μέλλον, και την συνέχεια ή μη της Φυλής … εμείς δεν έχουμε να χάσουμε κάτι … αλλά να κερδίσουμε … αυτοί, το κατεστημένο έχει να χάσει … αφού μας έχουν στριμώξει στην γωνία … ο αγώνας είναι η ζωή μας ή η δική τους !!

Και τι το ιδιαίτερο θα έχει αυτή η κίνηση, αυτό το κόμμα ώστε να πείσει;;; … τόσα και τόσα πατριωτικά όπως λένε έχουν δημιουργηθεί … αλλά τίποτε … ούτε τους δικούς τους ψήφους δεν βρίσκουν … πως θα μπορέσει αυτή η κίνηση να πετύχει;;;

Όντως έτσι είναι … όλα αυτά τα υποτιθέμενα πατριωτικά κόμματα … αν εξαιρέσουμε όλα εκείνα που είναι λαγοί και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς, σκοπούς διάσπασης και αποδυνάμωσης … δυστυχώς όχι μόνο δεν έχουν πετύχει κάτι αλλά απεναντίας το αντίθετο … έχουν κουράσει τον λαό με τις μαλακίες τους.

Το κακό είναι ότι, όσοι λένε ότι επιθυμούν η Ελλάδα να ανακάμψει, είναι λίγοι και διασπασμένοι … και επιπλέον δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές τους βλέψεις, να καθίσουν σ’ ένα τραπέζι και να βρουν λύση, και ενώ όλοι υποτίθεται φωνάζουν για ομόνοια και σύμπραξη … τελικά μένουν στα λόγια.

Χωρίς αυτό να είναι και το μόνο πρόβλημα, αντιθέτως θα έλεγα ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα έγκειται στο Πώς και Κάτω από ποιο πρίσμα βλέπουν την Ελλάδα και το Όλο θέμα, ίσως αυτό είναι και το μεγαλύτερο εμπόδιο, διότι τους χωρίζουν θέματα όπως το που ανήκομε ν, ευρωπαϊστές ή μη, δεξιά-αριστερά, ποίον και τι πολίτευμα, οικονομικό μοντέλο κλπ. κλπ.

 Μένοντας γερά γαντζωμένοι επ’ αυτών και μη δυνάμενοι να σκεφτούν και να λειτουργήσουν απλά και μόνο ως ΈΛΛΗΝΕΣ.

Κατανοήστε επιτέλους βρε ηλίθιοι, ότι, δεν χρειάζεται να ανήκουμε πουθενά αλλού, εκτός από την Ελλάδα, δεν χρειαζόμαστε φίλους, [γιατί δεν υπάρχουν πραγματικά τέτοιοι, άλλωστε αυτό έχει αποδειχθεί διαχρονικά] αφού μόνο συμφέροντα υπάρχουν, αλλά ευκαιριακούς συμμάχους, ότι εξυπηρετεί τα δικά μας συμφέροντα, και μόνο για όσο τα εξυπηρετεί.

Τόσο μυαλό θέλει πια για να το καταλάβετε;;;

Ελλάδα και μόνο Ελλάδα … αν είναι δε να σωθεί η Ελλάδα ας καεί ο κόσμος όλος … και όχι το αντίθετο, όπως κάναμε μέχρι τώρα … που πέραν των όσων άλλων ηλιθιοτήτων έχουμε κάνει … τελευταία, διαλύσαμε και καταστρέψαμε την Ελλάδα για να σώσουμε την τσέπη κάποιων και τις Ευρωπαϊκές τράπεζες!!!

Ναι εντάξει … σωστά είναι αυτά … αλλά τι το Νέο θα ρίξει στο τραπέζι αυτό που λες;;;

Πρέπει να είναι κάτι το οποίο θα κεντρίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον του Λαού, κάτι που θα μπορέσει να μπει και να φωλιάσει στο μυαλό και την καρδιά του, κάτι που θα τον ενεργοποιήσει και τελικά θα φέρει την Νίκη … την εκλογική Νίκη, η οποία θα ανατρέψει την δεινή κατάσταση που βρισκόμαστε, που θα σώσει την χώρα και θα δώσει ΌΡΑΜΑ στην Φυλή, να σταθεί στα πόδια της, να δουλέψει και να μεγαλουργήσει!!!

Βέβαια αυτό, δεν θα είναι ένας περίπατος αναψυχής, αλλά ένας αγώνας Ζωής και Θανάτου, ένας αγώνας (‘‘ή Τάν ή επί Τάς’’), όπου θα έχουμε να αντιπαλέψουμε με υπέρτερες δυνάμεις, δυνάμεις που όταν νιώσουν ότι απειλούνται θα ρίξουν στην αρένα όλα τα όπλα τους, θα επιστρατεύσουν κάθε τι που διαθέτουν … όλο το σύστημα, και θα παίξουν σκάρτα και ύπουλα … όλα αυτά είναι γνωστά και δεν περιμένει κάποιος κάτι διαφορετικό …

ΌΜΩΣ ….

Σε μας μένει να παρακάμψουμε τις παγίδες τους, να παλέψουμε με τον δικό μας ΈΞΥΠΝΟ τρόπο, έναν τρόπο που δεν έχουν υπολογίσει, να χρησιμοποιήσουμε τεχνικές που δεν γνωρίζουν, να κινηθούμε σε χρόνο και τόπο που δεν περιμένουν, η στρατηγική μας και η διάταξή μας να είναι ανώτερη της δικής τους και ΟΧΙ προβλέψιμη, να τους χτυπήσουμε εκεί που δεν λογαριάζουν, εκεί που είναι αδύναμοι, να τους σπρώξουμε στον βάλτο με τα σκατά, να αχρηστεύσουμε κάθε δυνατότητά τους πριν κάν παραταχθούν για μάχη.

Και ποιο είναι αυτό το μυστικό, η τεχνική ρε Παλαιέ ;;

Καλά για μαλάκες ψάχνετε;;;

Άμα το πω θα είναι προβλέψιμο, απλά σκέψου Ελληνικά, μόνο Ελληνικά!!!

Περιμένετε να αποκαλύψω όλο αυτό … μήπως και να τους το δώσω έτοιμο και με επεξηγήσεις για να μην κουραστούν;;;

Είπαμε … αλλά όχι και έτσι … δεν θυμάμαι να δήλωσα μαλάκας !!

Ας πάμε όμως στην ουσία.

Βέβαια υπάρχουν πολλά προβλήματα για να ευοδωθεί κάτι τέτοιο.

Πρώτο και κύριο, να βρεθούν οι πραγματικοί πατριώτες που θα δουλέψουν για τον σκοπό αυτόν, με όρκο, αίμα και θυσίες βάζοντας στην άκρη κάθε τι άλλο, κάθε προσωπική φιλοδοξία και εγωισμό.

Δεύτερον, μέσα απ’ αυτούς να εκλεγεί εκείνος που θα αναλάβει και θα ηγηθεί της όλης προσπάθειας, διότι δημοκρατικές διαδικασίες, και λοιπές μαλακίες, δεν πρόκειται να φέρουν κανένα αποτέλεσμα, αλλά θα τελματώσουν την κατάσταση … την στιγμή που τα πάντα πρέπει να τρέξουν με χίλια.

Να είναι νέος, πάνω από 40 να έχει αποκτήσει την γνώση της βιοπάλης και τις πουστιάς του συστήματος!

Τρίτον, να γίνει μια καλή και σωστή οργάνωση, και αυτή να στελεχωθεί και να πλαισιωθεί με το καλύτερο υπάρχον δυναμικό, έκαστος στην σωστή θέση, όχι εκεί που θέλει αλλά εκεί που μπορεί και πρέπει.

Τέταρτον να προσεταιριστούν ικανά και δημιουργικά στελέχη στο όνομα του πατριωτισμού με όρκο.

Πέμπτον, αφού δομηθεί η σωστή στρατηγική, να ξεχυθούν άπαντες απ’ άκρου εις άκρον της χώρας, ώστε να αφυπνίσουν και να αδράξουν κάθε Έλληνα, κάθε πατριώτη και να τον κάνουν όχι απλώς ακόλουθο ή συμπαραστάτη, αλλά ένθερμο αγωνιστή … άλλωστε για την δική του Ζωή και το μέλλον των παιδιών του θα παλεύει … αυτό πρέπει να μπει βαθιά στο είναι και στην ψυχή του … να κατανοήσει ότι όλο αυτό είναι αγώνας Ζωής και Θανάτου … για τον ίδιο … για την πατρίδα … Ζωής που θα υπάρξει μόνο με την δική του σύμπραξη, μια σύμπραξη που θα του παρέχει την ευκαιρία να ‘δει και να χαρεί την οικογένειά του να αναπτύσσεται, να μεγαλώνει και να μεγαλουργεί στον τόπο των προγόνων του … και θανάτου σύντομου ή χρονίζοντος, με κάθε τι άλλο που θα του στερήσει κάθε τι απ’ όλα αυτά που επιθυμεί και δικαιούται, αυτά για τα οποία πάλεψαν και έχυσαν το αίμα τους οι πρόγονοί του.

Αλλά κυρίως την βεβαιότητα ότι θα αφήσει την φλόγα αναμμένη!

Ένα άλλο ίσως εξίσου βασικό με τα παραπάνω είναι ότι όλα αυτά χρειάζονται χρήματα για να γίνουν και να κινηθούν, κάτι το οποίο πέραν των άλλων επηρεάζει και την ταχύτητα ροής των πραγμάτων.

Εδώ σωστά επισημαίνει ένας φίλος, ότι δύσκολα μπορούμε να ανταγωνιστούμε το χρήμα που διαθέτει ή και αποκομίζει συνεχώς το σύστημα, μέσα από τα δάνεια που εμείς πληρώνουμε, τις αρπαχτές, τις μίζες, την διακίνηση ναρκωτικών και λαθρεμπορίου … σωστό … και σωστό … και πάλι σωστό.

Όμως νομίζω ότι, αν κατανοήσουμε, ότι, η Ελλάδα οσονούπω χάνεται και γίνεται παρελθόν, ότι το μέλλον πλέον σ΄αυτόν τον τόπο θα φαντάζει σκοτεινό και αδιόρατο, ένα μέλλον στο οποίο θα μπορούμε να έχουμε σαν αμοιβή ένα μόνο κουλούρι, στις διάφορες ΕΟΖ που θα στηθούν, και ίσως αν περισσεύει και μια γωνιά, για να πλαγιάζουμε, στους τσίγκους των παραγκουπόλεων, που θα στήσουν γύρω απ’ τις ΕΟΖ τ’ αφεντικά για την πλέμπα … τότε θα κινήσουμε Γή και Ουρανό, θα τρέξουμε μέχρι την άκρη της Γης να βρούμε τα αναγκαία και θα συμβάλλουμε ακόμα και πέρα από τις δυνάμεις μας ώστε να συγκεντρωθεί ότι χρειάζεται … για να επιτευχθεί ο στόχος … να σωθεί η ΕΛΛΑΔΑ!!!

Είδη γνωρίζω επιστήμονες, αληθινούς πατριώτες που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την πατρίδα και μόνο αφιλοκερδώς και χωρίς καρέκλες!!!

Παράλληλα πρέπει να στηρίξουμε και να συμπράξουμε με κάθε άλλη κίνηση που σκοπό έχει να βοηθήσει στην επιβίωση και διατήρηση της Φυλής, είτε αυτή είναι σύσταση, εξοπλισμός και εκπαίδευση ομάδων επιβίωσης, ομάδων περιφρούρησης, ομάδων επικοινωνίας, ενημέρωσης και συντονισμού και ετοιμασίας δικής μας πολιτοφυλακής, όχι κομουνιστικής η δεξιόστροφης, ούτε δογματικής, αλλά καθαρά Ελληνικής κλπ. κλπ.

Διότι κανείς δεν είναι σε θέση να ‘πει με απόλυτη σιγουριά ότι θα προλάβουμε, ότι θα πετύχουμε, ότι όλα θα πάνε καλά, ότι δεν θα πάμε σε έκτροπα και ανώμαλες καταστάσεις, έτσι πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Οπότε ΝΑΙ … να χαιρετίσουμε κάθε κίνηση για το καλό της Χώρας και της Φυλής.

Όμως οι κινήσεις αυτές, έστω και αν τις αναπτύξουμε παράλληλα, δεν είναι παρά Δευτερευούσης Σημασίας, διότι Κύρια και Πρωτεύουσα Σημασία και Βαρύτητα έχει, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, να παρθεί η Εξουσία για να ΣΩΘΕΙ η Χώρα και η ΦΥΛΗ, όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα και κάτω από συνεχόμενα δημοψηφίσματα, εκτός πια και δεν θα παλέψουμε για να ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ … αλλά για να χάσουμε …. και όλα δεν θα είναι τίποτε άλλο, παρά μια δικαιολογία … να έχουμε να λέμε … ότι δήθεν κάτι κάναμε.

Όμως οι όποιες αυτές ομάδες, εκτός εάν είναι επαναστατικές, δεν είναι σε θέση να δώσουν με ειρηνικό τρόπο την αρχή, αρχή που θέλουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, εί δυνατόν άμεσα … τώρα, πριν οι προδότες καταφέρουν να διαλύσουν οριστικά την χώρα.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω κάποιου Πατριωτικού κόμματος που θα γίνει κυβέρνηση … τουλάχιστον στις επόμενες εκλογές, αν όχι γρηγορότερα.

Κάτω από αυτήν την έννοια, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να γίνουμε Κυβέρνηση … λαμβάνοντας την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, είτε με Ενισχυμένη, είτε με Απλή Αναλογική, γιατί το σύστημα εάν ‘δει τα σκούρα μπορεί ακόμα και στο παρά πέντε να αλλάξει τον Εκλογικό Νόμο, οπότε δεν αρκεί μια απλή πλειοψηφία … πρέπει να είναι απόλυτα ξεκάθαρη σε κάθε περίπτωση, τα υπόλοιπα έπονται, όταν αποκτήσεις την αρχή.

Αν το προδοτικό κατεστημένο τραβήξει μέχρι τέλους το χρονικό διάστημα παραμονής στην αρχή … αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι πιο νωρίς … τότε πρέπει με κάθε τρόπο να εκβιάσουμε Εκλογές.

Περαιτέρω, η Δομή και η Σύσταση και Λειτουργία του κόμματος πρέπει να είναι τέτοια που να μην επιτρέψει σε καμία περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα από πράκτορες, λαγούς ή εκβιάσιμους, διότι ότι έλεγχος και να γίνει μπορεί να ξεφύγουν και τέτοια στην βιασύνη να προκάνουμε, η δύναμη του κόμματος πρέπει να παραμένει πάντα ότι και να γίνει και καμία ανεξαρτητοποίηση να μην μπορεί να λειτουργήσει μειώνοντας την δύναμή του.

Ταυτόχρονα πρέπει να έχουν ληφθεί μέτρα ώστε σε κάθε περίπτωση, που το κόμμα τεθεί εκτός Νόμου, ή φυλακιστούν οι Διοικούντες του, να υπάρχουν έτοιμα σχέδια για μεταπήδηση σε έτερο μηχανισμό, αλλά και να υπάρχουν ήδη έτοιμες αναπληρωματικές ομάδες διοίκησης.

Θα πρέπει να αποφύγουμε επαναστάσεις αποτυχημένες, όπως η Γαλλική, στην αρχή έκανε ένα βήμα πατριωτικό, αλλά μη σωστή οργάνωση για την συνέχεια, παραδόθηκε στον εχθρό άνευ όρων!!!

Για το τι θα πρέπει να κάνει, όταν επιτύχει να πάρει την Εξουσία, έχουμε ‘πει πολλά ακόμη και σ’ αυτήν την σειρά άρθρων, αλλά μπορούμε και θα πούμε περισσότερα, διότι ΛΥΣΕΙΣ πάντα Υπήρχαν … Υπάρχουν στο παρόν και θα Υπάρχουν και στο μέλλον … εκτός πια και είμαστε τόσο βλάκες ώστε να μην μπορούμε να σκεφτούμε μόνοι μας … ακούμε τους πουλημένους προδότες που λένε ότι δεν υπάρχουν.

ΑΝ θέλουμε μια ΕΛΛΑΔΑ ελεύθερη … μια Ελλάδα Ελλάδα … αν θέλουμε Ζωή για μας και τα παιδιά μας … αν αγαπάμε τον τόπο και την πατρίδα μας … την Γλώσσα, την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας … όσοι είμαστε Έλληνες πρέπει να συστρατευτούμε και να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε αυτό που θα υπάρξει … να έχει ΜΕΛΛΟΝ !!

Δυστυχώς η κατάσταση και τα πράγματα, είναι δραματικά, δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά τα ίδια, και τα 5-πέντε μέρη του άρθρου (αρχής γενομένης από τον φετινό Μάι) αυτό έκαναν από την πρώτη στιγμή, αυτό έδειξαν, αυτό προσπάθησαν να δώσουν στους αναγνώστες να καταλάβουν.

Να καταλάβουν ότι πλέον έχουμε φτάσει ξανά σε ένα οριακό σημείο, ένα σημείο όπου κρίνεται όχι μόνο η Ύπαρξη της Χώρας αλλά και η Συνέχεια ή μη της Φυλής μας.

Οι εποχές και τα δεδομένα έχουν αλλάξει, εις βάρος μας, δεν είναι όπως παλιά, όπου ναι μεν καταλύθηκε η Χώρα, αλλά η Φυλή μπόρεσε να Επιβιώσει και να Υπάρξει.

Σήμερα πλέον η Οριακή κατάσταση, είναι πολύ μεγαλύτερη και πιο κρίσιμη, σήμερα ή παλεύουμε και επιβιώνουμε ή χανόμαστε, στην Λήθη για πάντα, ως Φυλή, στο μέλλον της Γής.

Δεν είναι χώρος ούτε υπάρχει χρόνος να σπαταλήσουμε μιλώντας πάλι για τα σχέδια της Παμπάλαιας Νέας Τάξης, τα έχουμε ‘πει τόσες πολλές φορές, τα έχουμε λεπτομερώς περιγράψει και αναλύσει, έχουμε δείξει που και σε τι στοχεύουν, έχουμε ‘πει γιατί εμείς οι Έλληνες αποτελούμε τον βασικό και κύριο στόχο τους σαν πειραματόζωα για εκφοβισμό παγκοσμίως, γιατί τους χαλάμε την σούπα και θέλουν να μας εξαφανίσουν από προσώπου Γής, γιατί είμαστε, ατίθαση, χύνουμε την καρδάρα με το γάλα.

Τώρα πλέον δεν έχουμε χρόνο για τίποτε απ’ όλα αυτά, όποιοι νέοι, αν θέλουν να μάθουν και να νοήσουν, ας κάνουν τον κόπο να πάρουν με την σειρά άρθρα και σχόλια, όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να ριχτού με με τα μούτρα στην δουλειά, πριν ξυπνήσουμε με τον χαλκά στον λαιμό μας.

Και καλά να μας βάλουν χαλκά, όπως παλιά, θα έχεις την ελπίδα, τώρα δεν θα ικανοποιηθούν με λιγότερο από τον θάνατό μας, άλλωστε έχουν φροντίσει για σκλάβους, τους φέρνουν σε ορδές καθημερινός!!!

Κατά την Γνώμη μου, και όπως διετύπωσα παραπάνω, οι ευκαιρίες μας τελείωσαν, οι δυνατότητές μας είναι περιορισμένες, για να μην ‘πω ανύπαρκτες, και δυστυχώς μόνο ΜΙΑ διέξοδος μας απομένει πλέον, την οποία ανέλυσαν και αναλυω συχνα στιν ιστοσελιδα μου, (ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ) και προσπάθησα να τεκμηριώσω όσο το επιτρέπει ο χώρος και ο χρόνος.

Συν τις ενέργειες παράπλευρα προς όλες τις κατοχικές δυνάμεις και οργανισμούς με καταιγισμό καταγγελιών, κάθετα και οριζοντίως.

Χωρίς να αποκλείω βεβαίως να συμβεί και κάποιο θαύμα, και να έχουμε και κάποια ακόμη, την οποία όμως μόνο ως θαύμα κατέταξα, αφού όλα δείχνουν το ακριβώς αντίθετο, ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση … αλλά είπαμε … δεν το αποκλείουμε και εντελώς, αν τύχει δε και συμβεί παράλληλα … ακόμα καλύτερα.

Όμως επειδή δεν μπορούμε να βασιστούμε σε έωλα πράγματα και στο μάνα εξ ουρανού, πρέπει, να δώσουμε βαρύτητα και, να επικεντρωθούμε σ’ αυτά που μπορούν να δουλέψουν.

Έτσι κατέληξα ότι, το μόνο που έχει προοπτικές, είναι, μια κίνηση, ίδρυση ενός κόμματος, που όμως θα κινηθεί έξω από τα καθιερωμένα, που δεν θα παίξει μηχανικά, όπως θέλει το σύστημα, αλλά τελείως διαφορετικά και … έξυπνα.

Οργανώσεις στις καφετέριες περί ανέμων και υδάτων, στις τουαλέτες, στις πισίνες, στα κομμωτήρια, στα Σουπερ μάρκετ, στις παραλίες, στην δουλειά, στο πεζοδρόμιο, στις πλατείες, στην ερώτηση τι κάνετε, γλεντάμε την ελευθερία μας??????????????? Ξεκάρφωμα σιωπής!!!

Ξέρω ότι αυτό, δεν φαντάζει απλώς, αλλά είναι άθλος, όπως άθλος θα είναι εάν το επιτύχουμε … κάτι το οποίον όμως πάση θυσία πρέπει να το κάνουμε να συμβεί.

Και … πιστεύω ότι έχουμε την δύναμη … και μπορούμε να το κάνουμε να συμβεί !!

ΝΑΙ … μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα … να σώσουμε την Φυλή … να έχουμε Μέλλον εμείς και τα παιδιά μας !!

Όμως αυτό, δεν μπορούν να το κάνουν πέντε, και οι άλλοι να ξύνονται, περιμένοντας το αποτέλεσμα, πρέπει και υπάρχει ανάγκη να συστρατευθούμε όλοι, όσοι τέλος πάντων θέλουμε να σωθεί η Φυλή και η Ελλάδα.

Και ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ … τα έχουμε καταφέρει σε απείρως δυσκολότερα … απόφαση και ψυχή θέλει ρέεεεε … και το ‘χουμε !!

Υπάρχουν ΔΥΟ δρόμοι που μπορούμε ή τέλος πάντων να προσπαθήσουμε να πάρουμε σαν ΛΑΟΣ.

Ο απλός και πιο εύκολος είναι εκείνος του σωστού ΚΡΑΤΟΥΣ, ο δε άλλος αυτός που έχει σχέση με την ΦΥΛΗ και το ΈΘΝΟΣ.

Στην πρώτη περίπτωση απλά πρέπει να φτιάξουμε ένα ευνομούμενο Σύγχρονο Κράτος, ένα κράτος υπόδειγμα, όπου πέραν των καλών σχέσεων με όλα τα υπόλοιπα κράτη, θα πρέπει να φροντίζει για την ευημερία και το καλώς έχει των πολιτών του.

Αρκετά υπάρχουν διάσπαρτα μέσα στα προηγούμενα μέρη του εν λόγω άρθρου.

Στην δεύτερη περίπτωση, η βαρύτητα πρέπει να δοθεί κυρίως στην εξύψωση του ΈΘΝΟΥΣ, όπου αυτό σημαίνει ότι η προσπάθεια πρέπει να έχει αποκλειστικά Εθνοκεντρικό χαρακτήρα, χωρίς ουδεμία παραχώρηση και έκπτωση και ξανά τονίζω, χωρίς δογματικές σκοπιμότητες, που ο καθένα μπορεί να ικανοποιήσει στο σπίτι του για πάρτη του!!!.

Πάμπολλα πάνω σ’ αυτό ίσως και κατ’ αποκλειστικότητα είναι τα άρθρα  και διάφορα άλλα καθώς και σχολιασμοί στο παρόν ιστολόγιο.

Όμως, είτε για το ένα, είτε για το άλλο, τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο καίριο και ζωτικό πρόβλημα, αυτό του να κρατηθεί στην ζωή όχι μόνο η Ελλάς αλλά και οι Έλληνες.

Μέσα από την παραπάνω ανάλυση προσπάθησα να προσεγγίσω κάθε υποθετική δυνατότητα και να δείξω τις υπάρχουσες προοπτικές, τον δρόμο, για να σωθεί η Ελλάδα … καθώς το θέμα είναι όχι απλώς υπερεπείγον … αλλά ζήτημα Ζωής και Θανάτου για την χώρα και την Φυλή.

Μου ζητήθηκε επίσημα να θέσω τις απόψεις μου και το κάνω με το χέρι στην καρδιά, εκεί που βρίσκεται πρώτη η πατρίδα μου!!!

Κάθε ένας, που κωλυσιεργεί και χρονοτριβεί ή προτρέπει σε απραξία, αν θέλει να λέγεται Έλληνας, ας αναλογισθεί το βάρος που επωμίζεται, σε αυτήν την φάση, όπου κρίνεται η ΎΠΑΡΞΗ της Χώρας και η συνέχεια της Φυλής.

Κουλτούρα του μηδενισμού: δεν υπάρχει αλήθεια, τίποτα δεν έχει νόημα, όλα έρχονται από την τύχη και επιστρέφουν στην αγκαλιά του τίποτα.

Για να φθάσουμε σε αυτή την τρομακτική φιλοσοφία, που είναι ήδη  σοβαρή για το κάθε ξεχωριστό άτομο, ενώ είναι απόλυτα καταστροφική για όλη την κοινωνία, δεν αρκεί ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα: είναι μία σταδιακή διαδικασία, που προχωρά λίγο-λίγο, αργά, ήσυχα, σχεδόν γλυκά, σε μία ατμόσφαιρα ήρεμης απελπισίας, κορεσμένης από θάνατο, αλλά, ταυτόχρονα, φαινομενικά  ομαλής,  νηφάλιας καθημερινότητας.

 Και εδώ είναι η φρίκη, κάποιοι  που αρχίσαμε να την αναγνωρίζουμε, την έχουν σχεδιάσει μετά το υπνωτικό που πότισαν την ανθρωπότητα, δηλαδή μας έκαναν (ΖΟΜΠΙ).

Το ακόλουθο άρθρο είναι και μια αναφορά στη γερμανική σκέψη και πρακτική και τις επιπτώσεις της σε λαούς με διαφορετική κοσμοαντίληψη, διότι ακόμα εκεί αναβιώνει καλυμμένα, μετά την  δήθεν πτώση του τοίχους??? επικρατεί ο Ναζισμός, η Άρια φυλή, η αρχή της παγκόσμιας τάξης, η εγκληματική άποψη της μυώσεις του παγκόσμιου πληθυσμού.

Το γεγονός πως η Γερμανία είναι η κυρίαρχη δύναμη στην Ευρώπη οδηγεί και στην επιβολή των παραγώγων της καντιανής σκέψης στα ασθενέστερα μέλη της ΕΕ και ασφαλώς στην Ελλάδα δεν το κάνει πρώτη φορά, το έχει κάνει έντονα με τον Α και Β παγκόσμιο πόλεμο, για να μην πω, εδώ και 2.500 χρόνια με εβραϊκή λόγχη.

 Τελευταία υπάρχει μια εντονότατη δυσαρέσκεια με τον τρόπο που εκφράζεται η γερμανική πολιτική και δεν θα διαφωνήσουμε πως ως ένα σημείο αυτή η δυσαρέσκεια έιναι δικαιολογημένη.

Αν και είναι χλιαρή η αντίδραση και χωρίς ουσία, το μαρτυρούν τα τραγικά παγκόσμια γεγονότα.

Ωστόσο, τα όποια προβλήματα δημιουργούνται από τη γερμανική ηγεμονία στην Ευρώπη δεν διαγράφουν ούτε υποβαθμίζουν τα υπαρκτά και τραγικά προβλήματα της Ελλάδας ως κράτους (πχ διαφθορά, υπερτροφικό δημόσιο) δοσίλογοι, ατομισμός, μιμητισμός και άλλα.

Το άντρο τον κολασμένων, στην παγκόσμια φάρμα των ζώων, δεν γίνεται να καταστραφεί με νόμιμες διαδικασίες, παρά μόνο με φωτιά από Άκρη σε άκρη και από πέτρα σε πέτρα, όπως είπε ο αθάνατος ήρωας μας Κολοκοτρώνης!!!

Στην αρχή ο πλανήτης μας ήταν ένα χάος γεμάτο φωτιά.

Ένα σύννεφο από μόρια σκόνης, παρόμοιο με πολλά άλλα συμπλέγματα του σύμπαντος, όμως εδώ συντελέστηκε το θαύμα της ζωής!

Σήμερα η ζωή η δική μας ζωή είναι ένας κρίκος στην αλυσίδα… αμέτρητων εμβρύων όντων που διέρχονται το ένα το άλλο πάνω στην γη, για περίπου τέσσερα δις χρόνια και άνω.

Ακόμα και σήμερα νέα ηφαίστεια σμιλεύουν τα τοπία μας.

Μας δείχνουν πως ήταν η γη μας κατά τη γέννησή της.

Λιωμένοι βράχοι αναδύονται από τα έγκατα της γης.

Γίνονται συμπαγείς σπάζουν σε έναν λεπτό φλοιό.

Ξερνάνε την Ελληνική ιστορία από τα έγκατά τους και οι προδότες την θάβουν!!!

Πριν πέσουν σε νάρκη για κάποια χρόνια, οι κύκλοι καπνού που βγαίνουν από τα σωθικά της γης, μαρτυρούν την πρώτη ατμόσφαιρα της γης, μια ατμόσφαιρα στερημένη από οξυγόνο, Που ο άνθρωπος κατάφερε να την κάνει όμορφη ζωή, μην τους αφήσουμε να την ξανά κάνουν νεκρή και χωρίς οξυγόνο ζωής και ελεύθερους ανθρώπους!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>