«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όσοι θέλουν να κάνουν το εμβόλιο,ας μην αυτοκτονούν, ας μάθουν τις συνέπειες;;;

ΤΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ BHAKDI ΚΑΙ WODARG

AstraZeneca – “Rote-Hand-Brief”: Το εμβόλιο προκαλεί αυτοάνοση ασθένεια

Ένα ” Rote-Hand-Brief ” από την AstraZeneca προκαλεί ανησυχία. Αυτό το έγγραφο της 21ης ​​Απριλίου αναφέρει ότι το εμβόλιο φορέα Vaxzevria μπορεί να προκαλέσει αυτοάνοση ασθένεια. 

Αυτό οδηγεί σε μείωση των αιμοπεταλίων, τα οποία είναι κυρίως υπεύθυνα για τη λειτουργία της επούλωσης των πληγών. 

Μπορεί να προκληθεί απειλητική για τη ζωή αιμορραγία και θρόμβωση.

Αυτή η αυτοάνοση ασθένεια ονομάζεται θρομβοκυτταροπενία , στην οποία ο αριθμός των αιμοπεταλίων (θρομβοκύτταρα) μειώνεται μαζικά.

 Ο λόγος για αυτό είναι ότι σχηματίζονται αντισώματα έναντι του λεγόμενου παράγοντα αιμοπεταλίων 4 (PF4) .

Το PF4 συμβαίνει όταν τα αιμοπετάλια αρχίζουν να «συσσωρεύονται» μαζί, για παράδειγμα να κλείσουν βλάβη σε αιμοφόρο αγγείο ή στο δέρμα.

Εάν αυτός ο μηχανισμός δεν λειτουργεί σωστά, εμφανίζεται επικίνδυνη αιμορραγία ή τα αιμοπετάλια συσσωρεύονται και προκαλούν θρόμβωση.

Αυτοάνοση ασθένεια επίσης μέσω άλλων εμβολιασμών;

Κανείς δεν ξέρει πόσο διαδεδομένη είναι αυτή η αυτοάνοση ασθένεια και η τάση για θρόμβωση μεταξύ αυτών που εμβολιάστηκαν, εξηγεί ο Peter F. Mayer στο blog του .

Επειδή σε αυτήν την περίπτωση το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στα αιμοπετάλια , αυτή η μορφή της νόσου ονομάζεται «ανοσοποιητική θρομβοπενία» (ITP) .

Φαίνεται πολύ πιθανό ότι άλλοι εμβολιασμοί κορώνας μπορούν να προκαλέσουν αυτό το ITP , αναφέρει ο Mayer.

 Ο Sucharit Bhakdi εξηγεί λεπτομερέστερα πώς λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός στο νέο του βιβλίο ( ανέφερε ο Wochenblick).

Ζητεί την εκτενή εξέταση των ειδικών τιμών φλεγμονής σε εμβολιασμένα άτομα, τα οποία επιτρέπουν την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με αυτήν την ασθένεια.

Πρέπει να διευκρινιστεί πόσο διαδεδομένη είναι αυτή η παρενέργεια προκειμένου, εάν είναι απαραίτητο, να απαγορευθούν οι εμβολιασμοί που προκαλούν αυτό το ITP, συνεχίζει τα ευρήματα του Mayer Bhakdi.

Πρέπει επίσης να φοβόμαστε ότι « μακροπρόθεσμα, θα εμφανιστούν ασθένειες που δεν θα μπορούσαν να εντοπιστούν σε κλινικές δοκιμές λόγω της βραχείας διάρκειας της μελέτης». 

Οι μετρήσεις των επιπέδων φλεγμονής στις Ηνωμένες Πολιτείες θα το έδειχναν αυτό.

Θανατηφόρες παρενέργειες στο 100% αυτών που εμβολιάστηκαν;

Το Γερμανικό Ινστιτούτο Paul Ehrlich εκτιμά τη συχνότητα αυτής της ανεπιθύμητης ενέργειας στο 1-10 τοις εκατό .

Αυτό από μόνο του θα ήταν αρκετά ανησυχητικό, αλλά ο Mayer εξηγεί στο blog ότι τα αντισώματα PF4 σπάνια μετρήθηκαν και, επομένως, είναι πολύ πιθανό ότι το πρόβλημα «θα μπορούσε να υπάρχει στο 100% αυτών που εμβολιάστηκαν» .

 Επιπλέον, υπάρχει το χαμηλό ποσοστό αναφοράς παρενεργειών μόνο 6% .

Ο Wochenblick ανέφερε αρκετές φορές για επικίνδυνες παρενέργειες .

Τώρα, για πρώτη φορά, οι κατασκευαστές εμβολιασμού παραδέχονται τους κινδύνους του εμβολιασμού τους. 

Πρέπει κανείς να εξετάσει προσεκτικά εάν χορηγείται μία από αυτές τις προφανώς συχνά θανατηφόρες ενέσεις γονιδίων.

Περισσότερα για το θέμα:

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>