«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Covistance: Παγκόσμια αντίσταση ενάντια στον φανατισμό της κορώνας και την καταστροφή της δημοκρατίας

democracy-road

22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Εάν νομίζετε ότι στέκεστε με την αντίστασή σας στον φανατισμό της Κορώνας που σας περιβάλλει, και ποια ενδιαφερόμενα μέρη χρησιμοποιούν τώρα για να καταστρέψουν τη δημοκρατία και να χτίσουν σοσιαλιστικές φυλακές, δεν είστε μόνοι!

Η συνύπαρξη είναι ένα φαινόμενο που μπορεί καλύτερα να περιγραφεί ως διεθνές κίνημα. Σε όλες τις χώρες της γης υπάρχει αντίσταση εναντίον εκείνων που επί του παρόντος προσπαθούν να μετατρέψουν τα δημοκρατικά συστήματα σε αυταρχικά κράτη, όπου μια ομάδα πολιτικών παραγόντων καθορίζει την έκταση και τη χορήγηση πολιτικών ελευθεριών με το πρόσχημα της «προστασίας του πληθυσμού».

Τα κίνητρα αυτής της πολιτικής κλίκας και των οπαδών της είναι διαφορετικά:
Μερικοί επιθυμούν αυταρχικά κράτη, για παράδειγμα επειδή μεγάλωσαν σε αυταρχικά και αντιδημοκρατικά συστήματα.
Άλλοι, των οποίων η ψυχή δεν εξαρτάται από την αυτο-ευθύνη που είναι η βάση των δημοκρατικών συστημάτων, θέλουν να εξασφαλίσουν τη ζωή τους ασφαλισμένη με άκαμπτες οδηγίες.
Ακόμα άλλοι δεν έχουν καθόλου προσόντα που θα τους επέτρεπε να επιβιώσουν στον ελεύθερο ανταγωνισμό των δημοκρατικών οικονομιών της αγοράς.

Ελπίζουν να ανταμειφθούν για τη συγκατάθεσή τους σε δίκτυα εφοδιασμού πολιτικής διαφθοράς, όπως αυτή που πραγματοποιείται από αυταρχικά κράτη.

Ακόμα άλλοι χαίρονται να εξημερώσουν τους συμπολίτες τους επειδή η ηθική τους ανάπτυξη έχει κολλήσει στα αρχικά στάδια.

Φυσικά υπάρχουν και οι οπορτουνιστές που αναμένουν ένα χρηματικό πλεονέκτημα από την καταστροφή του ανταγωνισμού και την εξάλειψη του ανταγωνισμού μέσω της ηγεσίας των αυταρχικών κρατών

Και τέλος υπάρχουν οι θρησκευτικοί φονταμενταλιστές, οι φανατικοί, που πιστεύουν ότι κατέχουν την αλήθεια και θέλουν να προσποιηθούν τι ζωή πρέπει να ζήσουν οι άλλοι βάσει αυτής της αλήθειας.
Τα κίνητρα εκείνων που καταστρέφουν τη δημοκρατία είναι – όπως πάντα – διαφορετικά.

Αυτό που ΔΕΝ έχει σημασία είναι η ανησυχία για τους άλλους, η προστασία της ανθρώπινης ζωής, η συμπόνια ή η συμπάθεια.

Αυτό που βλέπουμε αυτήν τη στιγμή είναι αυτό που έχουν οι Philipp Philipp, José Antonio Pena-Ramos και Antonio Sánchez-Bayón (2021) σε ένα άρθρο με τίτλο: COVID-19 and the Political Economy of Mass Hysteria, που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Environmental Research and Public Υγεία, καθορίστε μια μαζική υστερία που εκμεταλλεύεται (με τα λόγια μας) κακόβουλους πολιτικούς παράγοντες και τους υποστηρικτές τους για να καταστρέψουν τα δημοκρατικά συστήματα και να τα αντικαταστήσουν με ενιαίες σοσιαλιστικές φυλακές .

Αλλά υπάρχει αντίσταση σε αυτό σε όλο τον κόσμο.

Ο Paul Frijters είναι καθηγητής Οικονομικής Πρόνοιας στο London School of Economics , μεταπτυχιακός οικονομολόγος, χαρούμενος οικονομολόγος και αλλιώς ένας νηφάλιος παρατηρητής του τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με συναδέλφους σε ένα βιβλίο που θα προσπαθήσει να εξηγήσει τι συνέβη τους τελευταίους μήνες, τον τελευταίο χρόνο, και με συστάσεις στο τέλος του τι μπορεί να γίνει για να επιστρέψει για να αποτρέψει τέτοια μαζική υστερία.

Οι Frijters και οι συνάδελφοί του προφανώς υποθέτουν ότι μετά το τέλος της μαζικής υστερίας θα εξακολουθούν να υπάρχουν δημοκρατικά κράτη και αντίστοιχες ηγεσίες που ενδιαφέρονται να μην επαναλάβουν την τρέλα των τελευταίων μηνών, την τρέλα αμέτρητων οικονομικών μέσων, παράπλευρες ζημίες στις πιθανότητες ζωής και την υγεία, η οποία έχει προκαλέσει αμέτρητους θανάτους, αλλά που ταιριάζει σε έναν κακόβουλο ηθοποιό τόσο καλά στην ατζέντα του, με την οποία θέλει, για παράδειγμα, να σώσει τον πλανήτη από το να πέσει θύμα της κλιματικής αλλαγής.

Η αλλαγή του κλίματος είναι βέβαιο ότι θα συμβεί. Ωστόσο, η ανθρώπινη συμβολή σε αυτό είναι μικρή.

Η σκέψη ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ανταγωνιστούν τα ωκεάνια ρεύματα ή τον ήλιο στη συμβολή τους στο κλίμα της γης είναι εντελώς γελοία, αλλά δεν είναι αρκετά γελοία

Και – όπως είπα – υπάρχει αντίσταση σε αυτό.

Οι Frijters και οι συνάδελφοί του βρήκαν καταπληκτικά πράγματα στην έρευνα που έκαναν για το βιβλίο τους, η οποία περιλαμβάνει μια μελέτη εκείνων που αντιτίθενται στα μέτρα ληστείας της ελευθερίας των φανατικών της Corona, καταπληκτικά πράγματα που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να σχηματίσουν μια διεθνή συμμαχία για να επιτύχουν, η οποία θα είναι απαραίτητο να κλαδέψετε τους επί του παρόντος θυμωμένους εχθρούς της δημοκρατίας

Οι άνθρωποι που υπερασπίζονται τις κυβερνήσεις τους, ο Frijters μιλά για το «Covistance», έναν πολύ κατάλληλο όρο επειδή περιέχει ένα κίνητρο για την «Αντίσταση», τη γαλλική αντίσταση στην κατοχή από τους Εθνικούς Σοσιαλιστές ΔΥΣΚΟΛΙΑ, διαφορετική στην εκπαίδευση, τη δραστηριότητα, πολιτικές ή θρησκευτικές πεποιθήσεις και πολλά άλλα.

Ανεξάρτητα από αυτήν την ποικιλομορφία, είναι σε θέση να οργανωθούν και παρόλο που χωρίζονται χωρικά, επειδή ορισμένοι οργανώνουν αντίσταση στην Αργεντινή, άλλοι στις ΗΠΑ, το επόμενο στο Ηνωμένο Βασίλειο, και ακόμη άλλοι στη Γερμανία και τη Γαλλία, πέντε χαρακτηριστικά είναι αρκετά για να τα κάνουν να περιγράψω παρά τον χωρικό διαχωρισμό:

Για τα περισσότερα μέλη της Covistance, η δέσμευσή τους ξεκινά με μια περίοδο απογοήτευσης για το τι συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους και γύρω τους, με τους ανθρώπους που βλέπουν τη ζωή τους να εξαρτάται από κλειδαριά, όσο πιο δραστικό είναι το καλύτερο, με τον φόβο τους να συγκρατούν τις τροφές αποκλειστικά από όσα έχουν δει στην τηλεόραση.

Άλλοι βλέπουν την αποστολή τους να φωνάζουν για το κλείσιμο των σχολείων, ενώ άλλοι θέλουν να σώσουν εκατομμύρια ζωές μέσω της υποχρέωσης να φορούν μάσκες.

Η τρέλα που ξαφνικά εξαπλώθηκε γύρω τους, ακόμη και μεταξύ εκείνων που τους πίστευαν ότι είναι λογικοί άνθρωποι, έχει εκπλήξει πολλούς στο Covistance.

Η σύγχυση ακολουθείται από ένα σταδιακό διαχωρισμό από τα mainstream μέσα ενημέρωσης, από τα οποία πολλοί από εκείνους που είναι τώρα στο Covistance έχουν προηγουμένως συλλέξει τις πληροφορίες τους.

Η απόσπαση από τα μέσα ενημέρωσης των κρατών μελών, ανεξάρτητα από την εκπαίδευση, την κατάσταση ή το εισόδημα, η υποψία ότι τα μέσα ενημέρωσης των κρατών μελών τροφοδοτούνται με προπαγάνδα είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την απόσπαση.
Στο επόμενο βήμα, η αντίσταση αρχικά αναπτύσσεται με τη μορφή μιας πρακτικής απόσυρσης, η οποία μπορεί να περιγραφεί ως μια προσπάθεια να διατηρηθεί η ανθρωπότητα κάποιου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα νέες κοινότητες, κοινότητες που αποτελούνται από ανθρώπους που στο παρελθόν είχαν ελάχιστα κοινά: Οι αριστεροί συναντιούνται με δικαιώματα, οι αντίπαλοι των εμβολιασμών συναντιούνται με υποστηρικτές εμβολιασμού, σοσιαλιστές που βλέπουν την υστερία του κοροναϊού ως το χέρι μεγάλων εταιρειών που θέλουν να καταπιέσουν τους εργαζόμενους στους φιλελεύθερους που βλέπουν μια επίθεση στην ελεύθερη αγορά και τον ανταγωνισμό, η οποία γίνεται υπό φράσεις όπως «Great Reset» ή «New World Order».

Υπάρχουν Brexiters δίπλα στο Remainer, Woke δίπλα στο anti-Woke.

Το Covistance πέτυχε αυτό που είχαν επιτύχει μόνο λίγα εξωκοινοβουλευτικά κινήματα στο παρελθόν: μια συμμαχία όλων των κοινωνικών ομάδων εκείνων που δεν εγκαταλείπουν τη δημοκρατία και τα θεμελιώδη δικαιώματα χωρίς αντίσταση.
Τέλος, το Covistance ενώνεται επίσης σε μια προσπάθεια να βρει μια εξήγηση για το τι συμβαίνει γύρω τους, συνήθως με τη μορφή υπεύθυνου ατόμου, ένα σημείο εκκίνησης από το οποίο ξεκινά ο σχεδιασμός αυτού που θεωρείται σήμερα ως καταστροφή δημοκρατικών κοινωνιών .

Και εδώ, οι απόψεις διαφέρουν, οι υποψήφιοι κυμαίνονται από την κινεζική κυβέρνηση, τη CIA και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έως το BigTech.

Αυτή η περίληψη δείχνει ότι το Covistance είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο: Πρόκειται για μια παγκόσμια αντίσταση ενάντια στην καταστροφή των δημοκρατικών συστημάτων και των βασικών δικαιωμάτων που κατοχυρώνονται σε αυτά, υποστηριζόμενη από όλες τις κοινωνικές ομάδες, μια αντίσταση που φέρνει απίστευτα διαφορετικούς παράγοντες κάτω από μια στέγη, κάτι που φιλοξενεί πολιτικά

Οι επιστήμονες γενικά γιορτάζονται ως επίτευγμα του δημοκρατικού συστήματος, ένα επίτευγμα που τα συστήματα, τα οποία σήμερα προσποιούνται ότι είναι δημοκρατικά, δεν μπορούν πλέον να επιτύχουν.

Η αποξένωση μεταξύ εκείνων που βρίσκονται στη Συμφωνία και εκείνων που κατοικούν στις θέσεις του πολιτικού συστήματος είναι εξίσου αναπόφευκτη με την αποξένωση μεταξύ των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οποία σήμερα ορίζονται ως μέρος του πολιτικού συστήματος και όχι ως ελεγκτή του (πιθανώς επειδή ένα του χεριού που σας τρέφει, δεν πρέπει να δαγκώνετε).

Τα πρώτα αποτελέσματα που μοιράστηκε ο Frijters από την έρευνά του καθιστούν επίσης σαφές γιατί οι υποτελείς της πολιτικής κάστας είναι τόσο εμμονή με τη Covistance ως ακροδεξιούς εξτρεμιστές, ως εχθρούς της δημοκρατίας, ως αντισημιτές, τόσο κακοί, όσο φασιστές, τόσο επικίνδυνοι και σε κάθε περίπτωση ομοιογενήςΟμαδοποιήστε για να τους δυσφημίσετε.

Η πολιτική κάστα και ο όχλος των μέσων μαζικής ενημέρωσης που την υποστηρίζουν, φοβούνται, γιατί μια διαφορετική, ετερογενής ομάδα όπως η Covistance δεν μπορεί να συλληφθεί, δεν μπορεί να καταπολεμηθεί με δυσφήμιση και καταγγελία, αν και μόνο επειδή μπορείτε να συναντήσετε εκείνους που βρίσκονται ακόμα στην ομάδα σας σκέφτεται.

Η διαφορετική αντίσταση, που περιλαμβάνει όλες τις κοινωνικές ομάδες, είναι επικίνδυνη επειδή δεν μπορεί να δυσφημιστεί, πρέπει να διαφωνήσετε με εκείνους που την ασκούν, για να επικρατήσετε στον ανταγωνισμό των επιχειρημάτων με τα καλύτερα επιχειρήματα.

Και αυτό ακριβώς δεν μπορούν να κάνουν οι φανατικοί της Corona.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να μην αποκαλύπτεται ότι το Covistance είναι ένα κοινωνικό κίνημα.

Η Covistance είναι μια λαϊκή δημοκρατική ΚΙΝΗΣΗ ΑΤΟΜΑ!

https://sciencefiles.org/2021/04/22/covistance-weltweiter-widerstand-gegen-corona-fanatismus-und-zerstorung-der-demokratie/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>