«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ … ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΙ … ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ – ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Fileas Fonk ώρ. ΤΕΣΤ-ΑΡΙΣΤΕΙΤΕ... -ΓΙΑΤΙ o ΧΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ Î ÎPE ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ. ΑΝΑΖΗΤΑ 1500 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ÎÎÎI™Î‘.. ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ... -ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΠΙΣΠΕΥΣΑΤΕ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ EAN ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ..ΚΑΤΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟ ΔΟΥΛΟΥΣ... -Fileas !!! YÎ. Ακομη μια γυναικα προστεθηκε στα θυματα των ..εμβολιασθεντων. ΕΚΑΝΕΣ TO ΕΜΒΟΛΙΟ ??? emails HUGE BIZ POLITICAL www .political.g ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΑΘΕΙ ΠΑΝΩ Χρυσές από τη Pfizer με τα εμβόλια ΗΕυρωπαϊκή Ένωση γρήγορα εκατομμύρια δόσεις τσουχτερή τιμή ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ TA ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΝΟΜΕΣ ME ΤΑ ΚΟΡΩΝΟ- ΕΜΒΟΛΙΑ!!!"

ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΙΟΥΣ ΣΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ» – ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΙΝ
Από τα Γενετικά Μεταλλαγμένα Τρόφιμα… στους Γενετικά Μεταλλαγμένους Ανθρώπους.

Συγνώμη…..αλλά έχω μια απορία….υπάρχει Ελληνικό Πάσχα??????

Τι σχέση έχουν οι Έλληνες με τις βρωμογιορτές τους και το βρωμοσογο της Σάρας της μάρας του κωστή και όλου του εβραϊκου συναπαντήματος?????? Και τι σχέση έχουν οι Έλληνες με Δευτερες τριτες σάββατα κυριακές????? Έχετε δει ποτέ σε κανα γραπτό των προγόνων μας να έχουν αυτές τις εβραίκες επαναλαμβανόμενες μέρες της μαρμότας????

Δεν πανε να το κάνουν και Δευτέρα το βρωμοπάσχα τους!!!!!

Ούτως ή άλλως η αντίστροφη τους μέτρηση εχει ξεκινήσει…….και πλησιάζει ο καιρός που θα επιστρέψουν και θα κρυφτούν στις τρύπες τους όπου και ανήκουν!!!!!!!!!!

Δυστυχώς μάς πέρασαν πολλά δικά τους. Από πού να αρχίσουμε, από τα μαύρα ράσα, από τις αναφορές στα Ευαγγέλια του νταβαντζή Αβραάμ και της πόρνης Σάρας, από τις βρισιές κατά των Ελλήνων στην Κυριακή της Ορθοδοξίας, ο κατάλογος είναι μακρύς.

Τι κρίμα οι βλάκες να είναι τόσο σίγουροι και οι έξυπνοι τόσο διστακτικοί!

Απ’ ό,τι μπορώ να θυμηθώ, δεν υπάρχει ούτε μια λέξη στα Ευαγγέλια που να επαινεί την ευφυΐα.

Μπέρτραντ Ράσελ: «Δεν θα πεθάνω ποτέ για τις ιδέες μου, γιατί μπορεί να κάνω και λάθος»

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ … ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΙ … ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ – ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ

 • .
  .
  [ΣΟΣ] Αν Περάσει Αυτό Έρχεται Το Τέλος Της Ελευθερίας Μας
  .
  .
  30 Μαρ 2021
  .
  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
  .
  Πολύ λυπηρά νέα.
  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Τζο Μπάιντεν και ο πρόεδρος του CCP είναι στην ίδια ατζέντα.
  Όλα αυτά που φοβόμασταν τόσες μέρες από τη στιγμή που έκλεψε ο Biden την εξουσία βγαίνουν τώρα αληθινά.
  .
  .
  .
  .
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=3ZtAUHUjMIo

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>