«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ξέρετε τι μαρτύριο είναι να περιμένεις να φας τη μαγειρίτσα μετά τις 12:00?…Ενώ τώρα?..αχάριστοι???

Μπορεί να είναι εικόνα 19 άτομα, παιδί και άτομα που στέκονται

Εδώ λένε ότι είναι Έλληνες- Χριστιανοί και δεν ντρέπονται να το λένε που σε αφανίζουν 2022 χρόνια… κ ρίχνουν το μπαλάκι στους μουσουλμάνους ενώ είναι παιδιά του ίδιου “θεού ” του αβρραμ και τις παρέας του οι παπάδες κάνουν συμφωνία μ όποιον κάνει κακό σε αυτό το έθνος Γερμανούς Τούρκους κτλπ τώρα κ με την κυβέρνηση μιας και πήραν το μπαγιοκο κ αυτή κ η εβραϊκή κοινότητα των Ομοίων τους…ενώ οι πολίτες αυτού του κράτους πίνανε….

Εδώ λένε ότι είναι Έλληνες- Χριστιανοί και δεν ντρέπονται να το λένε που σε αφανίζουν 2022 χρόνια

“Είναι μεγάλη τύχη για τους ηγέτες που οι λαοί δεν σκέπτονται.”

Το ύψος της επιχορήγησης που θα καλυφθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό, θα καθοριστεί με Κοινή Υπουργική Απόφαση και θα αφορά την Εκκλησία της Ελλάδος, την Εκκλησία της Κρήτης, τις Ιερές Μητροπόλεις Δωδεκανήσου, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας, τα Εκκλησιαστικά Νομικά Πρόσωπα και τα Θρησκευτικά Νομικά Πρόσωπα του νόμου 4301/14.

900 χιλιάρικα παντελονιασαν
ο κάθε Εισαγγελάτος κι η καθε Σκατιάνα
για να διασπείρουν τον πανικό στους απληροφορητους

Ο μπούρλα της pfizer σου λέει χρειάζεται και τρίτη δόση.
Ποιος…
αυτος που δεν είχε κάνει καμία.

«Βόμβα» Από Τον Πρόεδρο Εργαζομένων Του Μεταξά: «Το 1/3 Των Θετικών Είναι Εμβολιασμένοι Και Με Τη Δεύτερη Δόση»

Αυτό είναι επιστήμη!! Μάσκες, εμβόλια, ψεκασμός!! Μάλλον, μας θεωρούν αυτοκίνητα;;;

Μεγάλωσα σε σχολείο των Αθηνών.

Είχαμε παιδιά ρομά, όταν δεν τα έλεγαν ρομά ακόμα. Είχαμε παιδιά από αναμορφωτήριο, είχαμε παιδιά με τρομερά προβλήματα επικοινωνίας και συμπεριφοράς. Έχω φίλους εδώ, συμμαθητές από το δημοτικό, που μπορούν να τα επιβεβαιώσουν όλα αυτά.

Παιδιά που έκαιγαν κουρτίνες, που σκαρφαλωναν σε κάγκελα και ούρλιαζαν, παιδιά που ξυλοκοπησαν καθηγητές και τα μάζεψε περιπολικό.
Δεν είδα ΠΟΤΕ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ, αυτήν την ανθρωποφαγία. Πάντα μια νοσηρή ανεκτικότητα, απέναντι στις “ιδαιτερότητες” του κάθε απροσάρμοστου, πάντα η ζωή όλων πήγαινε πίσω για τα καπρίτσια ή τα προβλήματα του ενός. Μέχρι μονομερή ή ολιγομελή τμήματα είδα να δημιουργούνται για τέτοια παιδιά και η Πολιτεία να δαπανά εργατοώρες για να ασχοληθεί με άτομα αδιάφορα προς την Παιδεία.
Ξαφνικά, βλέπουμε εδώ να γίνεται μια ανθρωποφαγια, βλέπουμε συντονισμένα τα ΜΜΕ μαζί με τους μηχανισμούς της πολιτείας οι οποίοι υπακουουν και εντέλονται από την κυβέρνηση, να ξεσκιζουν μια οικογένεια, να σέρνουν γονείς σε αυτόφωρα, να δημιουργούν ανηκεστο βλάβη στο παιδί αυτό που απλώς ζητά κάτι που αν υπήρχε συνταγματικό δικαστήριο θα τον δικαίωνε: ΝΑ ΜΗΝ υποστεί οποιαδήποτε ιατρική πράξη άνευ συναινέσεώς του και να μην αποκλειστεί από το δικαίωμά του να απολάβει την Παιδεία που είναι δημόσια και εξασφαλισμενη από το Σύνταγμα.
Όποιος βλέπει όλο αυτό το ανθρωποκυνηγητό και δεν αντιλαμβάνεται πως συμμετέχει σε μια κατάσταση ολοκληρωτισμού που βιάζει την ζωή μας, την υγεία μας, την οικονομία μας, τον λυπάμαι.

Ντροπή.

Το αποκορύφωμα…. Οι ηλικιωμένοι με μαύρη ψυχή έπαιρναν τηλέφωνο την αστυνομία, για το κορονοπαρτι διότι οι νέοι πηδιόταν λένε στις πυλωτές????????????? Μάλλον ζήλευαν που δεν τους κάλεσαν οι νέοι, γεμίσαμε ρουφιάνους ΟΡΕ.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>