«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

«Ἰδού ἕστηκα ἐπί τήν θύραν καί κρούω· ἐάν τις ἀκούσῃ τῆς φωνῆς μου»

Όσοι έχουν επιμεληθεί περί της πορείας του Ελληνικού Έθνους, οπωσδήποτε γνωρίζουν ότι η Πατρίδα μας, μετά την αποτίναξη του Τούρκικου ζυγού, ΟΥΔΕΠΟΤΕ κατέστει ελεύθερη.

Απλώς άλλαξε κατακτητή.

Δολοφονηθέντος δε του ύψιστου Έλληνα Ιωάννη Καποδίστρια, ΔΕΝ υπήρξε εθνικός ηγέτης σε αυτήν την Χώρα, εκτός δύο εξαιρέσεων: του Ιωάννη Μεταξά που σε (5 χρόνια, 9 μήνες και 2 ημέρες) και του Γεωργίου Παπαδόπουλου που σε (5 χρόνια, 11 μήνες και 12 ημέρες) δημιούργησαν ένα στιβαρό κράτος. Το γραφόμενο βέβαια δεν θα αρέσει στους ΔΗΘΕΝ Δημοκράτες, αλλά η αλήθεια είναι αυτή και δεν επιδέχεται αντιρρήσεις.

Βέβαια, τους κοτζαμπάσηδες της Οθωμανικής κατοχής τους διαδέχτηκαν οι απόγονοί τους που συνεχίζουν απροκάλυπτα να λυμαίνονται τον τόπο και έχουν ονοματεπώνυμο.

Πάντα υπάρχει ένας Βενιζέλος, ένας Παπανδρέου, ένας Καραμανλής, ένας Μητσοτάκης, ένας Σαμαράς και οι προβατόσχημες παραλλαγές αυτών.

Πάντα δε υπάρχουν τα κόμματα των «Δεξιών» και των κλώνων τους, των «Κεντρώων» και των παραφυάδων τους και των «Αριστερών» μετά των δορυφόρων τους, που η ύπαρξή τους έχει συσσωρεύσει πάμπολλα δεινά στον τόπο.

Δυστυχώς, όλα αυτά τα πολιτικά τοξικά απορρίμματα, ανεπάγγελτοι στην πλειονότητά τους, αυτή η επαίσχυντη, εθνοκαταστροφική αλητοπαρέα, αυτές οι οδαλίσκες της Νέας Εποχής, αυτή η σεσημασμένη αιμοβόρα συμμορία των διεθνών μαφιόζων της Νέας Τάξης που παριστάνουν τους Έλληνες, αυτή η εμετική σέχτα των ανάξιων λακέδων που σιτίζεται στις υπόγειες ανήλιαγες στοές του διεθνούς σιωνισμού,

όλα αυτά τα ερπετοειδή ανδράποδα που αλυχτάνε μέρα νύχτα, παριστάνοντας τους «ηγέτες», έχουν προκαλέσει γενοκτονίες εις βάρος του Ελληνικού Έθνους. Επίτευγμά τους είναι η Γενοκτονία του 1922 με πάνω από 1.200.000 ψυχές. Κατόρθωμά τους είναι η Γενοκτονία που συνετελέσθη διά της από 30ης Μαρτίου 1960 υπογραφείσης Ελληνογερμανικής συμφωνίας: «Περί απασχολήσεως Ελλήνων εργατών στη Γερμανία», ξεπουλώντας το πλέον παραγωγικό εργατικό δυναμικό που διέθετε η Χώρα (615.000 άνδρες και γυναίκες), για την οποία τότε ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος είχε δηλώσει: «Η μετανάστευση είναι ευλογία Θεού δια τον τόπο».

Δικό τους επίτευγμα είναι η Γενοκτονία που συνετελέσθη από το 2010 μέχρι σήμερα με την εκδίωξη και την αναγκαστική μετανάστευση, υπέρ των 700.000 Ελληνίδων και Ελλήνων, εκ του ανθού του Έθνους, στερώντας την Ελληνική οικονομία από το πιο παραγωγικό τμήμα του εργατικού της δυναμικού παράλληλα με την συρρίκνωση της επιστημονικής, τεχνολογικής και καινοτομικής δυναμικής της.

Είναι οι πράξεις των «κυβερνώντων», της, κατά τις διατάξεις του 26°υ άρθρου του Καταστατικού Χάρτη της Χώρας, σύνταξης της Πολιτείας, που απαρτίζεται από: α) την Νομοθετική λειτουργία που ασκείται από την Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,

β) την Εκτελεστική λειτουργία που ασκείται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση και

γ) την Δικαστική λειτουργία που ασκείται από τα δικαστήρια, οι αποφάσεις των οποίων εκτελούνται στο όνομα του Ελληνικού Λαού, οι οποίες καθημερινώς διαπράττουν το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας και σφιχταγκαλιασμένες ταλανίζουν την καθημερινότητά μας θέτοντας σε κίνδυνο το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Είναι το βδελυρό συνονθύλευμα των από την 24η Ιουλίου 1974 συγκροτηθέντων Βουλών που ως εγκληματικές οργανώσεις δρούσες, ως «λύκοι βαρείς με ένδυμα προβάτου» αναζητούν τον πλουτισμό τους προσφέροντας Γη και ύδωρ στους επιβήτορές τους,

Όλα αυτά τα πολιτικά σκύβαλα, δεν υπολογίζουν ότι εάν ό Λαός περάσει στην αυτοδικία τότε δεν θα υπάρχει υπόνομος γιά να κρυφτούν.

Ας μην ξεχνάνε ότι, όταν οι Γερμανοί έφευγαν από την Ελλάδα με την ουρά στα σκέλια, δεν άφησαν ζωντανούς τους συνεργάτες τους.

Ας το έχουν λοιπόν υπ’ όψιν τους όλα αυτά τα γεννήματα των εχιδνών ότι οι αφέντες τους δεν θα τους χαριστούν!!!

Η Ιστορία διδάσκει αλλά οι «διδάσκοντες», όταν ξεγελούν τον Λαό παριστάνοντας τους «πατριώτες» και γίνονται πρόεδροι της Δημοκρατίας, πρωθυπουργοί, βουλευτές και υπουργοί, δεν βλέπουν την γύμνια τους και παραγνωρίζουν την ρήση: «Όταν η αδικία γίνεται καθεστώς, η αντίσταση γίνεται καθήκον».

Υπό τις συνθήκες αυτές και τα διαλαμβανόμενα στην συνημμένη ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς την αντισυνταγματικώς

και παρανόμως εκλεγείσα, την 13η Μαρτίου 2020, κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, και φερόμενη ως η 8η, από την «μεταπολίτευση», Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ΟΥΔΕΙΣ μέχρι σήμερα ψηφισθείς νόμος είναι νόμιμος και πρέπει να ακυρωθεί.

Προς τούτο, κάνουμε έκκληση στον απανταχού Ελληνισμό να μας υποδείξει φορείς ή πρόσωπα στα οποία μπορούμε να απευθυνθούμε προς ευόδωση των προσπαθειών μας, δεδομένου ότι εμείς ΔΕΝ κατέχουμε «την σοφίαν πάσαν».

Εάν δε τούτο δεν καταστεί εφικτό: «Έλληνα μην απελπίζεσαι, άλλαξε πλευρό και θα κάνεις κι άλλα όνειρα.»

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας Στέργιος Σμυρλής

210 3250220 6944325056

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Αν κάποιος εκ των παραληπτών λάβει το μήνυμά μας περισσότερες της μίας φοράς ή με μη ελληνικούς χαρακτήρες

παρακαλούμε να μας ενημερώσει, πρόκειται περί παρεμβολής. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220 http://www.patriotiki-enosi.gr**Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr

Αθήνα 15-04-2021

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>