«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η καθυστέρηση του εμβολίου J&J λόγω του φόβου του θρόμβου στο αίμα πλήττει την παγκόσμια προσπάθεια ανοσοποίησης

134077
Σήμερα 14-4-2021
Από τον Issam AHMED

Οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές πρότειναν την Τρίτη να σταματήσουν να σταματήσουν οι εμβολιασμοί COVID Johnson & Johnson λόγω φόβων θρόμβων αίματος, με την εταιρεία να ανακοινώνει γρήγορα ότι θα καθυστερήσει την ευρωπαϊκή διάθεσή της, σε μια αποτυχία για παγκόσμιες εκστρατείες ανοσοποίησης.

Από σχεδόν επτά εκατομμύρια Αμερικανούς που έχουν λάβει μέχρι τώρα εμβόλιο εφάπαξ δόσης, έξι γυναίκες ηλικίας μεταξύ 18 και 48 ετών ανέπτυξαν έναν σπάνιο τύπο θρόμβου στον εγκέφαλο μαζί με χαμηλά αιμοπετάλια, ανέφεραν αξιωματούχοι.

Ένας αργότερα πέθανε ενώ ένας άλλος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο επιστήμονας της Διοίκησης Τροφίμων και Φαρμάκων, Peter Marks, δήλωσε ότι η διαταραχή μπορεί να προκληθεί από μια σπάνια ανοσολογική αντίδραση στο εμβόλιο παρόμοιο με αυτό που παρατηρήθηκε σε μερικές εκατοντάδες παραλήπτες του τρυπήματος AstraZeneca στην Ευρώπη.

Και τα δύο εμβόλια βασίζονται σε τεχνολογία φορέα αδενοϊού.

“Έχουμε λάβει την απόφαση να καθυστερήσουμε προληπτικά τη διάθεση του εμβολίου μας στην Ευρώπη”, δήλωσε η J&J, σε ένα νέο πλήγμα για τη σκληρή ηπειρωτική χώρα που πέρασε το κατώφλι ενός εκατομμυρίου θανάτων από κοροναϊούς.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει υπογράψει μια συμφωνία για 200 εκατομμύρια βολές του εμβολίου με μια επιλογή για άλλα 200 εκατομμύρια.

Οι αμερικανικές αρχές διεξάγουν τώρα μια έρευνα που θα μπορούσε να καταλήξει σε σκληρές κανονιστικές επιλογές, όπως ο περιορισμός του J&J σε υποσύνολα του πληθυσμού.

Τα άτομα που έλαβαν J&J πυροβολισμό τις τελευταίες τρεις εβδομάδες κλήθηκαν να αναφέρουν στους γιατρούς τους εάν είχαν σοβαρούς πονοκεφάλους, κοιλιακό άλγος, πόνο στα πόδια ή δύσπνοια

Ωστόσο, ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι ήταν πεπεισμένος ότι δεν θα υπάρξει «σημαντικός αντίκτυπος» στο σχέδιο εμβολιασμού στη χώρα που έχει πληγεί περισσότερο, όπου σχεδόν οι μισοί από τους ενήλικες έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση.

Ο Jeff Zients, συντονιστής απόκρισης COVID-19 του Προέδρου Joe Biden, δήλωσε ότι ένα τεράστιο πλεόνασμα στην προμήθεια δύο άλλων εμβολίων – Pfizer και Moderna – σήμαινε ότι η χώρα θα μπορούσε εύκολα να αντέξει το χαλαρό.

Πάνω από 800 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων έχουν πλέον χορηγηθεί παγκοσμίως, σύμφωνα με έναν αριθμό AFP.

Η Ινδία – η οποία βιώνει ρεκόρ σε περιπτώσεις – ενισχύθηκε καθώς ενέκρινε το ρωσικό φάρμακο Sputnik V COVID-19.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων από ιούς πλησιάζει τα τρία εκατομμύρια, καθώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε ότι οι λοιμώξεις αυξάνονται ραγδαία παρά τις προσπάθειες που στοχεύουν να σταματήσουν.

https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=el&u=https%3A%2F%2Fjapantoday.com%2Fcategory%2Fworld%2Fmuslims-start-ramadan-under-the-shadow-of-the-coronavirus

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>