«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα συμβόλαια θανάτου;;;;;;;;;;;;;

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Ακούω πολλές σάλτσες και κροκοδείλια δάκρυα και με ενοχλούν στα τύμπανα των αυτιών μου!

Αγαπητοί αναγνώστες, δεν θα αναφερθώ στον συγκεκριμένο φόνο, διότι δεν έχω άποψη για τον άνθρωπο.

Θα ασχοληθώ με το ότι άμα κλειστεί συμβόλαιο θανάτου και είσαι μαγκούφης,  υπάρχει περίπτωση να προστατευτείς, όχι απόλυτα.

Άμα όμως έχεις οικογένεια δεν υπάρχει καμία προστασία και όποια προστασία πάρεις και είναι πετυχημένη, θα την πληρώσει δικός σου άνθρωπος αν δεν μπορούν να κτυπήσουν τον ίδιο.

Άνετα μπορούν να πλησιάσουν το παιδί σου, το εγγόνι σου και να σου στείλουν το μήνυμα με μια φωτογραφία και να πουν στο εγγόνι σου, να πεις στον παππού σου, ότι την επόμενη φορά δεν θα σου δώσουμε καραμέλες????????

Το θέμα των συμβολαίων θανάτων, είναι βαθιά κοινωνικό.

Ο μόνος τρόπος προστασίας είναι η αποτροπή με μέτρα σκληρά, όχι μόνο για τον εκτελεστή, αλλά και για τον εντολέα και όλη την αλυσίδα της δολοφονικής εταιρίας!

Η ανύπαρκτη δικαιοσύνη είναι ο πρώτος υπεύθυνος, ο δεύτερος υπεύθυνος είναι η αλλοπρόσαλλη νομοθεσία , και η ανύπαρκτη εκπαίδευση στην παιδεία, όχι αγροτικές φύλακές, όχι λόγο καλής συμπεριφοράς, όχι λόγο απεργίας πείνας, όχι χάρη από κανένα κρατικό παράγοντα για την συγκεκριμένη κατηγορία φόνων.

Αν ο εντολέας, ο μεσάζων και ο εκτελεστής γνώριζαν ένα σκληρό και φρικτό τέλος για αυτούς, θα ήταν ένας αποτρεπτικώς παράγοντας, για την μύωση τέτοιων φόνων!

Ανέφερα ότι είναι κοινωνικό θέμα, διότι, όταν ένας τίμιος θέλει να ξεσκεπάσει απατεώνες και δολοφόνους, βάζει ακαριαία το κεφάλι του μπροστά σε μια κάννη όπλου. Δεν σκότωσαν μόνο τον δημοσιογράφο, σκοτώνουν και κάθε απόπειρα εξυγιάνσεις  του πολιτικού, δικαστικού, οικονομικού βόθρου.

Η εκτέλεση είναι η μια πλευρά του νομίσματος, η άλλη είναι ότι όταν δεν λειτουργεί η δικαιοσύνη και οι τίμιοι και οι δολοφόνοι εκδικούνται μόνοι τους.

Αν ήξερε ο κάθε πολίτης ότι θα δικαστή αυστηρά ανάλογα με το αδίκημα και ότι οι προδότες απατεώνες, ρουφιάνοι, μαυραγορίτες παιδεραστές, έμποροι οργάνων και ναρκωτικών και άλλοι του ιδίου κυκλώματος θα έπαιρναν το ανάλογο τίμημα, θα επιδίωκε να προσφέρει την βοήθειά του.

Τι θέλω να πω;;;;

Ότι καλοί και κακοί δολοφονημένοι, μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του bloko.gr, δεν είναι πια μαζί μας.

Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες.

Τον εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι του.

Ο άνθρωπος δεχότανε απειλές, από κομμάτι της εξουσίας! Ας αρχίσουν από εδώ το ξήλωμα.

Το πρωτοσέλιδο που έμεινε αναπάντητο από τον κ. υπουργό, όχι όμως και από το … Μαξίμου

21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ ΔΙΑΦΘΟΡΆ , ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ,

Ήταν Νοεμβρίου, όταν αναρτήθηκε στα περίπτερα το σχετικό πρωτοσέλδο της εφημερίδας ΜΠΑΜ, του κ. Πέτρου Κουσουλού.

Ήταν Νοεμβρίου, όταν αναρτήθηκε στα περίπτερα το σχετικό πρωτοσέλδο της εφημερίδας ΜΠΑΜ, του κ. Πέτρου Κουσουλού.

Δεν θα επεκταθούμε σήμερα σε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και όταν θ’ ασχοληθούμε περαιτέρω, θα υποκύψουμε στον πειρασμό να παραθέσουμε σκηνές και καταστάσεις που δημοσιογραφικά μας αφήνουν αδιάφορους.

Μόνο στην ουσία. στα πως και τα γιατί ένας υπουργός, σε μια αμιγώς προσωπική υπόθεση, χρησιμοποιεί είτε αναγκάζει τους αστυνομικούς συνοδούς ν’ αποτελέσουν υποκείμενα καταγγελίας και σχολιασμού ως κοινοί ψευδομάρτυρες.

Εισαγωγικά ωστόσο σημειώνουμε πως ο κ. υπουργός όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν απάντησε, δεν κινήθηκε νομικά, ούτε έστειλε έστω ένα … εξώδικο!

Αντ’ αυτού, όπως ενημερωνόμαστε, σηκώθηκε το “μαξιλάρι” από το μέγαρο Μαξίμου και υπό το απροσχημάτιστο επιχείρημα πως ο κ. υπουργός αποτελεί προϊόν προστασίας, ζήτησε από την δημοσιογραφική να μην ασχοληθεί με την υπόθεση, γιατί αλλιώς θα υπάρξουν συνέπειες.

Οι συνέπειες, όπως τουλάχιστον ερμηνεύθηκε τότε από τα συμφραζόμενα, θα ήταν κάποιο οικονομικό πλήγμα μέσα από τον έλεγχο και κατανομή της διαφήμισης.

Γνωρίζουμε πως η δημοσιογραφική ομάδα, έχοντας στα χέρια τους όλο το φάκελο της σχετικής δικογραφίας, προχώρησε σε τουλάχιστον ακόμα μία δημοσίευση, αδιαφορώντας προφανώς για τις όποιες συνέπειες, πλην όμως έκτοτε, ακόμα αναμένουν την απάντηση του κ. υπουργού ή έστω ένα εξώδικο.

Σε ότι μας αφορά η αναγκαιότητα της ευθείας απάντησης, συνίσταται σε δύο σκέλη.

Εάν και με ποια δικαιοδοσία οι αστυνομικοί συνοδοί κατέστησαν εαυτούς ψευδομάρτυρες υπό την πίεση του κ. υπουργού ο οποίος συνδυάζει εμμέσως και την ιδιότητα του εργοδότη, όπως επίσης και αν πλευράς του έγινε απόπειρα εξαπάτησης της δικαιοσύνης, δια μέσω ψευδομαρτύρων.

ΥΓ: Επειδή αρχίσαμε να διαβάζουμε διάφορα περί της εμπλοκής μας στην υπόθεση διαφθοράς των αξιωματικών της ΕΛΑΣ, να υπενθυμίσουμε στους φίλους μας ότι εμείς πολλαπλώς και σε κάθε ευκαιρία, αφενός δεν κρύψαμε τις δημοσιογραφικού χαρακτήρα σχέσεις, αφετέρου επίσης σε κάθε ευκαιρία ζητάμε από αυτή τη δικαιοσύνη την παραπομπή μας και όχι την αρχειοθέτηση της υπόθεσης, για να καταστεί παραπάνω από ευκρινές το ποιοί είμαστε και σε τί επενδύσαμε- αποσκοπήσαμε.

Εμείς αυτό κάνουμε με βάση τη συνείδηση μας.

Οι άλλοι το κάνουν αυτό, ή καταφεύγουν πρώτα στην εξαπάτηση και στη συνέχεια στο θάψιμο της όποιας υπόθεσης του αφορά;

………………………….

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του, τα συμπεράσματα δικά σας….

«Υπουργοί, κυβερνητικοί, επιχειρηματίες, απόστρατοι κι εν ενεργεία αξιωματικοί, δικαστικοί, επιχειρηματίες, εκκλησιαστική κοκ. Βρώμικο χρήμα, δολοφονίας, εκβιασμοί, μαφία. Αυτά δεν τα άκουσαν ποτέ η κ. και οι συνεργάτες πρώην αξιωματικού της ΕΛΑΣ που άκουγαν τις κασέτες και μοίραζαν κοριούς μέσα από την ΚΥΠ για να παγιδευτούν αυτοκίνητα, οι οδηγοί των οποίων βρίσκονταν αργότερα δολοφονημένοι; Δεν άκουσε ποτέ η κ. αστυνόμος συνομιλίες του Παπαχρήστου με το αφεντικό της και τ’ αφεντικά του;

Μέσα στη συνείδηση μου βρίσκονται και αυτά. Και όσοι νόμιζαν ότι με την εμπλοκή μου στην υπόθεση θα με φοβίσουν, ώστε να σταματήσω να γράφω για όλο αυτό το συνονθύλευμα της διαπλοκής, πλανώνται οικτρά.

Μπορεί να να με ισοπεδώσετε ψυχολογικά, επαγγελματικά ακόμη και βιολογικά, αλλά δεν θα σας επιτρέψω να λιώσετε τη φωνή μου».

του Γιώργου Καραϊβάζ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>