«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Ιταλός δικαστής Angelo Giorgianni μόλις υπέβαλε προσφυγή για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.

Ιταλός δικαστής υποβάλλει καταγγελία για «Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας». - capnews.

1 Απριλίου 2021

Ο Ιταλός δικαστής Angelo Giorgianni μόλις υπέβαλε προσφυγή για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.

[Αυτή η προσφυγή του ιδρυτή του Παγκόσμιου Οργανισμού Ζωής (Organizzazione Mondiale della Vita) έρχεται μετά από τις προσφυγές που έχουν κατατεθεί ενώπιον του Δικαστηρίου της Χάγης και του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ισραήλ, για παραβιάσεις του κώδικα της Νυρεμβέργης και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, από τους δύο Ισραηλινούς δικηγόρους Ruth Machnes Suchovolsky και Arie Suchowolsky, της δικηγορικής εταιρείας A. Suchovolsky & Co.

Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ

«Το lockdown και όλα τα σχετικά μέτρα, αυτά τα τελευταία εάν υιοθετηθούν για παρατεταμένες και αόριστες περιόδους, πολύ πέρα ​​από τη φάση έκτακτης ανάγκης για την υγεία, διακινδυνεύουν να στρεβλώσουν την ίδια την ουσία των κοινωνιών, και αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση, αποτελούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, καθώς δομούν εγκλήματα φυλάκισης, βασανιστηρίων και πράξεις που προκαλούν μεγάλο πόνο στην ψυχική και σωματική υγεία». (Άρθρο 7 του καταστατικού της Ρώμης/Statut de Rome).

Αυτό είναι ένα ενδεικτικό απόσπασμα από την εκρηκτική προσφυγή που υπογράφει ο Ιταλός Δικαστικός και στάλθηκε πριν από τρεις ημέρες, την Τετάρτη 24 Μαρτίου, στην εισαγγελέα του ΔΠΔ (CPI) κα. Fatou Bensouda.

«Σας ζητάμε εντόνως να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δηλώσετε τα lockdown και όλα τα σχετικά μέτρα (ένταλμα μάσκας, κοινωνική απόσταση, κλείσιμο σχολείων, επιχειρήσεων, μπαρ, εστιατoρίων, γυμναστηρίων, μουσείων, θεάτρων και άλλων) ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Το οικονομικό, ανθρώπινο, ψυχολογικό και κοινωνικό κόστος αυτών των πολιτικών είναι σημαντικά υψηλότερο από την αποτελεσματικότητά τους στη διάσωση ζωών και τη μείωση της εξάπλωσης του ιού», έγραψε στην προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ο Δρ Giorgianni, πολιτικός και δικαστής της Σικελίας, ως Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Ζωής.

Η καταγγελία στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο είναι μια λευκή βίβλος για τις τραγωδίες που προκλήθηκαν από την πανδημία Covid-19, είναι μια ακριβής στατιστική συλλογή, που βασίζεται σε έγκυρες και διεθνείς πηγές, για κοινωνικές φρίκες που απορρέουν από τις επιθέσεις των εθνικών κυβερνήσεων.

«Ως Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Ζωής και Πρόεδρος της Ένωσης L’Eretico, ανακοινώνω ότι σύντομα θα εκδοθεί επίσημη δήλωση σχετικά με την προσφυγή που υποβλήθηκε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο σχετικά με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τα οποία, κατά τη γνώμη μας , διαπράχθηκαν από διάφορες εθνικές κυβερνήσεις και επίσης από την ιταλική κυβέρνηση.

Θεωρήσαμε φρόνιμο και σεβαστό από την πλευρά του Δικαστικού Ιδρύματος να διαφυλάξουμε το έγγραφο εμπιστευτικό, επειδή μόλις κατατέθηκε στην Γενική Εισαγγελέα του Δικαστηρίου της Χάγης, αλλά η επίθεση των μέσων ενημέρωσης στην οποία ήμασταν αντικείμενο την επόμενη μέρα μέσω courrier électronique PEC, σε αυτό το στάδιο καθιστά απαραίτητο ο καθένας να γνωρίσει το περιεχόμενό του και να διαμορφώνει τη γνώμη του για το πολύ σοβαρό και ευαίσθητο θέμα.

Οι δικηγόροι μας αξιολογούν τις νομικές ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν εναντίον εκείνων που μας έχουν προσδιορίσει με προσβλητικό, ψευδές και τρελό τρόπο ως «no vax» και «αρνητές», σε σχέση με το βιβλίο «σφαγές του Κράτους» (Stragi di Stato), που συνέγραψα εγώ με τον Δρ Pasquale Bacco, όπου δεν αρνούμαστε τον κίνδυνο του ιού αλλά αντίθετα, επισημαίνεται ότι η θνησιμότητα του ήταν υψηλή λόγω θανάτων που αποδίδονται επιφανειακά στο Covid-19 χωρίς καν αυτοψίες, διαγνωστικά και θεραπευτικά λάθη, λόγω έλλειψης της δέουσας πρόληψης στην επιδημιολογική κατάσταση (ένα πρόβλημα που εξετάζεται τώρα από την εισαγγελία του Μπέργκαμο) και οι αποτελεσματικές θεραπείες αγνοούνται για μήνες.

Οι αρνητές αυτής της μακροσκοπικής απόδειξης θέλουν να μας αποκαλούν «θεωρητικούς συνωμοσίας» παρόλο που θα προτιμούσαμε να προσδιοριστούμε με το πραγματικό μας όνομα. Επειδή μελετάμε και καταγγέλλουμε την αλληλεπίδραση των πλοκών διαφόρων εθνικών και διεθνών οργανισμών που έχουν καταστήσει την πανδημία καταστροφική, ιδίως λόγω των μέσων μαζικής ενημέρωσης, του κοινωνικού και οικονομικού συναγερμού μετά από τα συνεχή lockdown χωρίς πραγματικό επιστημονικό κίνητρο και συχνά αγνοώντας τις ενδείξεις στα κέντρα υγείας, υπεύθυνους για την αξιολόγηση».

Επίσης τον περασμένο Οκτώβριο, ο διάσημος ιολόγος Giorgio Palù, ο οποίος πρόσφατα διορίστηκε πρόεδρος της IAAF, υπογράμμισε την ίδια ιδέα με ξεκάθαρα λόγια: «Η θνησιμότητα του SARS-Cov-2 κυμαίνεται μεταξύ 0,3 και 0,6% ενώ για το SARS (2003 ed) ήταν 10% και το MERS 36%, δύο κορονοϊοί που εξαφανίστηκαν σε ένα χρόνο. Αυτό θα πρέπει να μας καθησυχάσει λίγο για αυτό το Infodemic, δηλαδή αυτές τις πληροφορίες που έχουν γίνει πανδημία, αυτός ο φόβος της μετάδοσης, ο φόβος του θανάτου: έχει γίνει μολυσματικός και μεταδοτικός. Έχουμε χάσει την κοινή λογική, το εύλογο, την κριτική ικανότητα αξιολόγησης δεδομένων για το τι συμβαίνει. Είμαστε το φθινόπωρο του λόγου».

Πιστεύω ότι βρισκόμαστε ήδη στο πιο σκοτεινό χειμώνα της επιστήμης, από τον οποίο μπορούμε να ξεφύγουμε μόνο αν ξεκινήσει η φωτεινή πηγή της αλήθειας. Είμαστε απασχολημένοι σε αυτό το μέτωπο… και αυτό προφανώς ενοχλεί. Αλλά δεν θα εκφοβιστούμε και θα προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα.»

Αυτές είναι οι συνοπτικές παρατηρήσεις του Δρ. Pasquale Bacco Ιατροδικαστή:

«Προσωπικά, βλέπω αυτά τα εμβόλια ως πραγματική βλάβη στην υγεία των πολιτών». Μελετήθηκαν σε έναν ιό Sars-Cov2 από τον Απρίλιο / Μάιο του 2020, έναν ιό που στην πράξη δεν υπάρχει πλέον, δεδομένου του τεράστιου αριθμού των μεταλλάξεων. Είναι επίσης η πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία που η τεχνολογία mRNA έχει χρησιμοποιηθεί σε έναν τόσο μεταβλητό ιό».

https://capnews.me/%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CF%8C%CF…/…

CAPNEWS.ME

Ιταλός δικαστής υποβάλλει καταγγελία για «Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας». – capnews

Ο χρήστης  ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ  κοινοποίησε έναν σύνδεσμο στην ομάδα:

ΟΛΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>