«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ειλικρινά όμως δεν αντέχονται τους σιχάθηκα όλους

ααααααααααααααααα

Φτιάχνουν την νέα Ελλάδα με πολιτισμούς πού κόβουν κεφάλια όσων θεωρούν άπιστους.

Πού έχουν έθιμο να βιάζουν παιδάκια.

Πού οι γυναίκες είναι σκλάβες χωρίς να τις  ρωτήσουν.

Ποιο σύνταγμα το λέει ότι οι λαθροδολοφονοι δικαιούνται ιθαγένεια;;;;;;;;;;;;;;;

Δικαιούσαι να αποκτήσεις την ελληνική ιθαγένεια;

Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού σε προετοιμάζει ONLINE για τις “Εξετάσεις για την ελληνική ιθαγένεια” της Γενικής Γραμματείας Ιθαγένειας.

Για να δηλώσεις συμμετοχή, κάλεσε τώρα στο +306944105484

Ή στείλε email στο ifigenia@hcc.edu.gr

Τους κατοίκους των νησιών δεν τους ρωτάει κάνεις τι θέλουν, δεν έχουν λόγο που τους το παρέχει το καταργημένο σύνταγμα;

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Τα 4 στάδια του λαθρομετανάστη στην Ελλάδα MKO Στάδιο 1- 1 Αποβίβαση Στάδιο 2 selfies Στάδιο 3-Επιβράβευση Στάδιο -Επίδομα"

Αντέδρασαν οι τοπικοί φορείς,  αλλά η Γιόχανσον επιβεβαίωσε ότι Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΛΕΣΒΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΨΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ που ολοένα και ενισχύονται μέρα με τη μέρα, τόσο ως προς το θέμα της δημιουργίας νέων δομών, όσο και ως προς το θέμα του νέου ευρωπαϊκού συμφώνου μετανάστευσης.

Τους κατοίκους των νησιών

Υπογράφτηκε λοιπόν απόφαση για επιπλέον πιστώσεις 155 εκ. ευρώ για νέες δομές σε Λέσβο και Χίο, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Ειλικρινά όμως δεν αντέχονται τους σιχαθηκα όλους

Γελώ με την εν ψυχρώ κοροϊδία του Μητσοτάκη που ενώ μιλά για <αποσυμφόρηση> στήνει μόνιμες δομές. Πόσο ηλίθιος είσαι νεοέλληνα που αποδέχεσαι αυτά τα κωλονόπανα τύπου Μητσοτάκη. Να σε φτύνουν και  εσύ να κρατάς ομπρέλα σου αρέσει;;;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>