«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Που το πας;;;; Που το πάτε;;;; Πες μου τι θες και τι ζητάς, ται να γλυτώσετε την επερχόμενη φυλακή;;;

Άλλος παραιτείτε; Άλλος ομολογεί λάθει, τους δολοφονημένους αδικοχαμένους ποιος θα τους ενημερώσει στον τάφο;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ποιος εισαγγελέας θα κάνει το καθήκον του βάση με το σύνταγμα, όχι το νοθευμένο, το αληθινό σύνταγμα.

Κούβελας: «Λάθος η στρατηγική των εμβολιασμών και το lockdown. Κάναμε μία επιτροπή ειδικών που τη διαλέξαμε καφενειακά» ΗΧΗΤΙΚΟ

Αιχμές για την επιτροπή των ειδικών.

Καταπέλτης ήταν ακόμη μία φορά ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας, μιλώντας στον ρ/σ RealFM 97,8.

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε μία σειρά από καίρια θέματα, όπως είναι οι αστοχίες της στρατηγικής των εμβολιασμών, οι εισηγήσεις της επιτροπής των ειδικών καθώς επίσης και το ζήτημα των αντισωμάτων.

Ξεκινώντας από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων που υπάγεται στο Υπουργείο Υγείας καθώς και την εφαρμογή του lockdown, ο κ. Κούβελας δήλωσε τα εξής:

«Το lockdown δεν έπρεπε να εφαρμοστεί. Όπως έχουμε πει πολλές φορές είναι ένα μέτρο 15 ημέρων άντε τριών εβδομάδων. Όταν κρατήσει τρία τέρμινα, τότε δεν είναι και πολύ σωστό. Το lockdown έχει νόημα ως χρόνος προετοιμασίας. Αν δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να προετοιμάσεις, να μην το κάνεις καθόλου. Αφήνεις την επιδημία να κυλήσει, προσπαθώντας αυτό που λέμε ελαχιστοποίηση της απώλειας. Πολλοί αποδίδουν τη μη καλή πορεία του lockdown στο ότι δεν εφαρμόστηκε.

Προφανώς δεν εφαρμόστηκε γιατί δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί. Είναι σαν να σας έλεγα, για να μην κάνουμε πατημασιές στο πάτωμα, όλοι να χρησιμοποιούμε τα φτερά μας. Δεν έχουμε φτερά, δεν γίνεται. Έτσι λοιπόν το lockdown δεν μπορεί να γίνει.

Εάν εγώ έχω στο σπίτι έναν 19χρονο ερωτευμένο με τη γειτόνισσα, αυτομάτως, είτε μου αρέσει, είτε δεν μου αρέσει ο 19χρονος θα βάλει τα σεντόνια στο μπαλκόνι, θα μπει από τον υπόνομο σαν τον Γιάννη Αγιάννη, αλλά θα έρθει σε επαφή με την αγαπημένη του. Τώρα έχω δύο οικογένειες. Αν τώρα ο ερωτευμένος είναι ερωτευμένος με δύο γειτόνισσες καταλαβαίνετε όλη η γειτονιά θα είμαστε ένα και το αυτό.

Τίποτα δεν θα έπρεπε να κλείσει. Αυτό που θα έπρεπε να γίνεται είναι στοχευμένα μέτρα, αλλά δεν θέλουμε να πάρουμε τα μέτρα, γι΄ αυτόν τον λόγο αναγκαζόμαστε να προσποιούμαστε ότι παίρνουμε κάποια μέτρα που ξέρουμε από την αρχή ότι δεν δουλεύουν.

Τα μέτρα τα παίρνει ο καθένας κομμένα και ραμμένα πάνω του. Εμείς έχουμε το σκληρότερο lockdown στην Ευρώπη και το έχουμε, ενώ σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη, δεν έχουμε πρωτοβάθμια. Άρα, επί της ουσίας δεν ήμασταν σε θέση να κάνουμε lockdown.

Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη και το έψαξα, που υπάρχει απαξίωση των θεσμικών φορέων. Στην Ελλάδα ποιοι αποφασίζουν για την κολχικίνη, για την υδροξυχλωροκίνη; Μια επιτροπή ειδικών, τους οποίους πώς τους διαλέξαμε; Με βιογραφικά; Όχι, καφενειακά. Κάναμε μια επιτροπή ειδικών που τη διαλέξαμε μεταξύ μας. Δεν προκηρύχθηκαν θέσεις με αντικείμενα, να βάλουμε τα βιογραφικά μας να δούμε ποιος πραγματικά είναι καλός. Αυτή η επιτροπή λοιπόν έχει υποκαταστήσει τον ΕΟΦ, το Εθνικό Συμβούλιο Υγείας που αποφασίζει για τα πρωτόκολλα και έχει ευθύνη για τα πρωτόκολλα τα θεραπευτικά και κυρίως έχει υποκαταστήσει την Επιτροπή Αξιολόγησης φαρμάκων ανθρώπινης χρήσης.

Άμα ήμουν Πρωθυπουργός, δεν θα τη χρειαζόμουν. Θα είχα πέντε συμβούλους, κανένα δύο επιδημιολόγους, έναν συγκοινωνιολόγο γιατί είναι τεράστιο πρόβλημα οι μεταφορές, θα ήθελα έναν-δυο πολεοδόμους και κανένα δυο ψυχολόγους-ψυχίατρους και κοινωνιολόγο για να μου πουν πόσο αυτό το πράγμα το αντέχει ο μέσος άνθρωπος. Και θα τους είχαν για συμβούλους, με τους οποίους θα καθόριζα την πολιτική.

Για τις δουλειές της επιτροπής θα είχα τα θεσμοθετημένα όργανα, όπως τον ΕΟΦ και το ΚΕΠΥ. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν χρησιμοποιούμε ανθρώπους που ξέρουν τη δουλειά τους και πήραμε κάποιους καθηγητές που μπορεί και να μην έχουν δει ποτέ άρρωστο ή να μην ξέρουν τι γίνεται στην Ελλάδα για να μας συμβουλεύσουν πώς θα δουλέψουν τα νοσοκομεία. Και επίσης υπάρχει μια ρήση. Αν θες να μην κάνεις μια δουλειά, κάνε και μια επιτροπή».

Ο καθηγητής αναφέρθηκε και στα θεραπευτικά αντισώματα, την μέγιστη προσφορά των οποίων η Ελλάδα αγνοεί επιδεικτικά εδώ και πολλούς μήνες:

«Το ξέρετε ότι έχουν 87% αποτελεσματικότητα θεραπείας; Η δικαιολογία από τις 9 Νοεμβρίου μέχρι προχθές ήταν ότι δεν τα έχει εγκρίνει ο ΕΜΑ. Εδώ και 15 μέρες τα έχει εγκρίνει και ο ΕΜΑ. Ποια είναι λοιπόν η καινούργια δικαιολογία, γιατί δεν τα έχουμε πάρει ήδη στη χώρα μας; Στις 9 Νοεμβρίου δόθηκε άδεια από τον FDA, οι ευρωπαϊκές χώρες, μια-μια, το πήραν όλες. Η Γερμανία πήρε 200.000 δόσεις, η Γαλλία πήρε 100.000 δόσεις, η Ιταλία, η Ισπανία πήραν. Αυτοί που το προμηθεύτηκαν το πήραν με εθνικές διαδικασίες, δεν το είχε εγκρίνει ο ΕΜΑ γιατί καθυστερούσε. Έχουμε δικαίωμα να δώσουμε εθνική άδεια στα προϊόντα. Εάν δεν θέλουμε να δώσουμε εθνική άδεια, τότε μπορούμε να κάνουμε μια διαδικασία που λέγεται κατ’ εξαίρεση εισαγωγή και να το φέρει ο ΙΦΕΤ αν δεν υπάρχει εταιρεία. Υπάρχει ΕΟΦ, υπάρχει ΙΦΕΤ, και στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει και εταιρεία η οποία είχε προϋπολογίσει 3.000 δόσεις. Μπορεί κάποιος να μου πει λοιπόν για ποιον λόγο συνεχίζουμε να μην έχουμε τα θεραπευτικά αντισώματα;.Άρα, να τους αντιγράψουμε τους έξω λοιπόν, αλλά γιατί δεν πήραμε το φάρμακο που πήραν όλοι οι άλλοι; Και υπήρχαν μηχανισμοί».

Όσον αφορά τα εμβόλια σημείωσε:

«Τα εμβόλια τα συγκεκριμένα δεν είναι όπως φαντάζονταν κάποιοι πέρυσι, με την έννοια των εμβολίων των κλασικών δεν υπάρχουν ακόμα.

Μπορεί να υπάρχουν στο μέλλον, αλλά ακόμα δεν είναι τα εμβόλια που νομίζει ο κόσμος.

Είναι συσκευές με μικροσωματίδια που διεγείρουν τον οργανισμό μας να κάνει την ανοσοποίηση.

Αυτό δεν ξέρουμε ούτε για πόσο χρόνο το κάνει, ούτε σε τι βάθος το κάνει.

Δεν γίνεται τείχος ανοσίας για αυτή την αρρώστια και με αυτά τα εμβόλια γιατί δεν ξέρουμε αν χρειάζεται επανάληψη.

Μέχρι να έχουμε τις δόσεις που χρειάζεται για να εμβολιάσουμε τις ευπαθείς ομάδες, αυτοί μάλλον θα θέλουν εμβολιασμό και τον Σεπτέμβρη, άρα δεν μπορούμε να πάμε για τείχος ανοσίας.

Είναι λάθος η στρατηγική των εμβολιασμών. Θα έπρεπε να κάνουμε άλλου τύπου προσπάθειες, όχι για τείχος ανοσίας.

Τείχος ανοσίας είναι εμβόλια όπως είναι τα κλασικά για τις παιδικές ασθένειες. Για τη γρίπη δεν πετυχαίνω τείχος ανοσίας, είναι κάθε χρόνο.

Είναι άλλο η στρατηγική, δεν μπορούμε να μιλάμε για τείχος ανοσίες.

Οι μελέτες για τα εμβόλια τελειώνουν τον Δεκέμβριο του 2023. Άρα τα έχουμε βάλει πολύ νωρίς. Ευτυχώς είναι πολύ καλύτερα από αυτά που κάποιοι φοβόμασταν γιατί τα δοκιμάσαμε σε μεγάλους πληθυσμούς. Άρα το πρόβλημα της ασφάλειας λύθηκε. Αυτό όμως που συνεχίζουμε να μην ξέρουμε είναι για πόσο καιρό όσοι εμβολιάστηκαν θα έχουν ανοσία».

Ακούστε ολόκληρη την παρέμβαση Κούβελα:

Μάρτιος 31, 2021 ΥΓΕΙΑ

https://www.el.gr/ygeia/health-news/koyvelas-lathos-i-stratigiki-ton-emvo/?fbclid=IwAR23xQqWTyCRSg8qcbJ1gfoQ8i-1v4XAdKg8UkXbFy_sSdiTn1xUqs_oyvI

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Αυτό είναι το εμβόλιο. Αυτά έχει μέσα.

Δεν έχει σημασία αν σε κάποιον φαίνεται περίεργο και δεν το πιστεύει. Να μάθει ο καθένας να πιστεύει στις αποδείξεις και όχι στη φαντασία του.

Αυτά όλα αποδείχτηκαν. Υπάρχουν 6 πατέντες, που περιγράφουν -πώς από τον απλό SARS-COV έγινε η μετατροπή σε SARS-COV1 -πώς από τον SARS-COV1 έγινε μετατροπή σε SARS-COV2

-πως από τον SARS-COV2 έγινε μετατροπή στον ιό της COVID19.

ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015.

Επίσης υπάρχει πατέντα των PCR τεστ και αυτό μέχρι το 2015.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ TEST ΤΟ 2017.

Επομένως ήταν γνώστες όλοι τους για το σχέδιο μείωσης πληθυσμού στη χώρα, που παριστάνουν ότι όλα είναι φυσιολογικά. Παραμυθιάζουν τον κόσμο ότι δήθεν τον βοηθάνε με ένα εμβόλιο να σωθεί από έναν δήθεν φονικό ιό. ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ.

Κοροιδεύουν την κοινωνία, με σκοπό τη θανάτωση του 90% του πληθυσμού. Και τον έλεγχο όσων επιζήσουν, με νανοτεχνολογίες.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.

ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ.

2η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΕΒΓΕΡΓΗΣ.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>