«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στην Ευρώπη συντελείται νόμιμη δολοφονική γενοκτονία και τα Ευρωπαϊκά ΒΟΔΙΑ τρέχουν για ΤΕΣΤ και εμβόλιο;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Οι Σκελετοί από την ντουλάπα βγήκαν και περπατάνε?

Οι θάνατοι που σχετίζονται με τον εμβολιασμό αυξάνονται στην ΕΕ – οι περισσότεροι από αυτούς είναι πιθανό να προκαλούνται από αυτά που προηγουμένως θεωρούνταν ως ακίνδυνα δραστικά συστατικά.

Φωτογραφία: photopixel / Shutterstock.com

“Οι συντάξεις είναι ασφαλείς”, ανακοίνωσε ο πρώην υπουργός Εργασίας Νόρμπερτ Μπλουμ.

“Οι εμβολιασμοί είναι ασφαλείς”, μπορείτε τώρα να ακούσετε σε όλα τα κανάλια.

Τι λένε τα γεγονότα;

Η ΕΕ έχει 3.350 θανάτους από εμβόλια και 105.068 σοβαρές περιπτώσεις βλάβης από τον εμβολιασμό COVID-19.

Και αυτά είναι μόνο τα επίσημα στοιχεία, ο αριθμός των αναφερόμενων υποθέσεων μπορεί να είναι υψηλότερος.

Παρόλο που η συζήτηση για τον εμβολιασμό έχει περιοριστεί σε προβλήματα με τον εμβολιασμό Astrazeneca mRNA τις τελευταίες εβδομάδες, η Pfizer / Biontech είναι σαφώς στην πρώτη θέση στις στατιστικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσον αφορά τον αριθμό των αναφερόμενων θανάτων από εμβολιασμό με κορώνα.

Σχεδόν τα δύο τρίτα των θανάτων που σχετίζονται με τον εμβολιασμό στη Γερμανία οφείλονται στον τελευταίο κατασκευαστή.

Τα δύο τρίτα των γιατρών στην περιοχή του Ανόβερου δεν εμφανίστηκαν ούτε για το «συμφωνημένο» ραντεβού εμβολιασμού.

Η Pfizer / Biontech ηγείται των στατιστικών στοιχείων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) της ΕΕ στην Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων για τις αναφορές για ύποπτες ανεπιθύμητες ενέργειες, EudraVigilance, με 3.350 αναφερόμενους θανάτους από εμβολιασμό κορώνας το 2007 (1, 2).

Η δεύτερη θέση πήγε στη Μοντέρνα με επίσημα 734 θανάτους, μπροστά από το Astrazeneca με 606 θανάτους.

Ωστόσο, οι περισσότερες από τις 105.068 σοβαρές περιπτώσεις βλάβης του εμβολίου αναφέρθηκαν στο Astrazeneca, δηλαδή 65.354.

Η κατάσταση των δεδομένων της ΕΕ είναι η 26η Μαρτίου 2021.

Η αξιολόγηση των δεδομένων είναι επίσης διαθέσιμη ως αρχείο Excel (3, 4).

Αυτοί είναι απόλυτοι αριθμοί, οπότε για να επιλέξετε το πιο θανατηφόρο εμβόλιο mRNA, ο αριθμός των εμβολιασμών πρέπει να γίνεται μεταξύ τους (5).

Σύμφωνα με αυτά τα στατιστικά στοιχεία, οι εμβολιασμοί COVID-19 φαίνεται να είναι πολύ πιο επικίνδυνοι για τις γυναίκες, με 79.446 σοβαρές περιπτώσεις να αναφέρθηκαν σε γυναίκες εμβολιασμένους και 25.622 περιπτώσεις σε άνδρες εμβολιασμένους.

Από την άλλη πλευρά, ο κίνδυνος θανάτου με εμβολιασμούς COVID-19 κατανέμεται σχεδόν ομοιόμορφα: 1.605 αναφερόμενοι νεκροί άνδρες και 1.745 νεκρές γυναίκες.

Μπορεί να υποτεθεί ότι ο αριθμός των θανάτων εξακολουθεί να είναι πολύ χαμηλός, δεδομένου ότι στη Γερμανία, για παράδειγμα, σχεδόν κάθε αναφορά θανάτων μετά και παρά τον εμβολιασμό της κορώνας δεν έχει τις πληροφορίες ότι ο θάνατος δεν έχει καμία σχέση με το να κάνετε εμβολιασμό.

Οι πολυάριθμες αναφορές θανάτων μετά τον εμβολιασμό, ειδικά σε μεγάλους αριθμούς στα σπίτια και τις εγκαταστάσεις φροντίδας ηλικιωμένων, αλλά και μεταξύ του ιατρικού προσωπικού, προτείνουν διαφορετικούς αριθμούς εδώ (6, 7).

Ο εμβολιασμός με mRNA φαίνεται να είναι ακόμη πιο άσκοπος αν θέλει κανείς να πιστέψει ένα άρθρο του Bayerischer Rundfunk, το οποίο αναφέρει μια «εστία κορώνας» παρά την «πλήρη ανάπτυξη της προστασίας εμβολιασμού», αλλά και εξουδετερώνει τις καταχρηστικές δηλώσεις του RKI ενάντια στην πραγματικότητα (8, 9):

«Εκπλήχθηκε από το αποτέλεσμα, λέει ο διευθυντής σπιτιού Simone Rödel στο BR. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας και το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI), οι πληγέντες θεωρούνται μολυσμένοι και πρέπει να απομονωθούν.

 Σύμφωνα με τη διεύθυνση κατοικίας, αυτό έχει ήδη συμβεί. Εκείνοι που είχαν θετικά αποτελέσματα εμβολιάστηκαν δύο φορές.

Το εμβόλιο από την Biontech / Pfizer χρησιμοποιήθηκε, σύμφωνα με αίτημα του BR στο σπίτι των ηλικιωμένων. 

Και ο δεύτερος εμβολιασμός ήταν πριν από πολύ καιρό που αναμενόταν μια πλήρης ανάπτυξη προστασίας εμβολιασμού. 

Σύμφωνα με το RKI, αυτή η πλήρης προστασία είναι εγγυημένη περίπου δύο έως τρεις εβδομάδες μετά τον δεύτερο εμβολιασμό. 

Ο κατασκευαστής υπόσχεται υψηλό επίπεδο προστασίας από μολύνσεις ακόμη και μετά από περίπου μια εβδομάδα. “

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή Moderna, ο «εμβολιασμός» του mRNA δεν αφορά στην πραγματικότητα ένα εμβόλιο, αλλά για ένα «λειτουργικό σύστημα» για τη γενετική μηχανική στον άνθρωπο (10-12). «Βασικά βασίζουμε το λογισμικό της ζωής», λέει ο επικεφαλής ιατρικής έρευνας της Moderna (13).

Εν τω μεταξύ, μια μεγάλη πλειοψηφία γιατρών στη Γερμανία προφανώς αρνήθηκαν να εμβολιαστούν: Η Hannoversche Allgemeine αναφέρει ότι εκατοντάδες γιατροί και ιατρικοί υπάλληλοι στην περιοχή του Ανόβερου δεν εμφανίστηκαν για την “συμφωνημένη ημερομηνία εμβολιασμού” Τα δύο τρίτα των υποψηφίων εμβολιασμού δεν πληρούσαν την «εγγραφή» τους για το ραντεβού το σαββατοκύριακο εμβολιασμού στο εκθεσιακό κέντρο του Ανόβερου, παρά τις επίσημες αναφορές.

Το υπόλοιπο τρίτο πιθανότατα όχι μόνο αποτελείται από τους οπαδούς του γονιδίου «εμβολιασμός», αλλά κυρίως από άτομα που τελικά αναγκάστηκαν να «εμβολιάσουν». Στο haz.de της 27ης Μαρτίου λέει (14):

«Αννόβερο: Εκατοντάδες γιατροί δεν έρχονται στο συμφωνημένο ραντεβού εμβολιασμού. 

Η πόλη και η περιοχή του Ανόβερου ήθελαν να εμβολιάσουν τους γιατρούς και τους υπαλλήλους τους κατά του ιού της κορώνας το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

Αλλά μόνο το ένα τρίτο των εγγεγραμμένων συμμετείχαν στο ραντεβού εμβολιασμού στο εκθεσιακό κέντρο. “

Εν τω μεταξύ, οι κατασκευαστές εμβολίων έχουν ξεκινήσει τη δοκιμή «εμβολιασμού» mRNA σε παιδιά.

Στην n-tv λέει (15):

«Οι πρώτοι εθελοντές έλαβαν τις πρώτες τους σύριγγες χθες, λέει εκπρόσωπος της Pfizer. (…) Οι νεότεροι συμμετέχοντες είναι έξι μηνών. 

Η Moderna ανακοίνωσε την έναρξη παρόμοιων δοκιμαστικών εμβολιασμών την περασμένη εβδομάδα. “

Πηγές και σημειώσεις:

(1) http://www.adrreports.eu/en/background.html
(2) https://blog.fdik.org/2021-03/s1616863579
(3) https://blog.fdik.org/2021 -03 / Serious_Vaccination_Cases_Europe.xlsx
(4) http://blauerbote.com/wp-content/uploads/2021/03/Serious_Vaccination_Cases_Europe.xlsx
(5) https://www.rubikon.news/artikel/gefahrliche-geninjektion
(6) ) http://blauerbote.com/2021/03/22/todesfaelle-nach-corona-impfung/
(7) http://blauerbote.com/2021/03/25/mitarbeiterin-der-uniklinik-rostock-stirbt- nach-corona-impfung /
(8) https://www.corodok.de/hof-zwei-drittel/
(9)https://www.br.de/nachrichten/bayern/20-heimbewohner-trotz-corona-impfung-in-hof-infiziert,SRuQEtA
(10) http://blauerbote.com/2021/03/05/bei-moderna-geht-es-eigentlich-nicht-um-einen-impfstoff-sondern-um-ein-betriebssystem-fuer-gentechnik-am-menschen-sagt-der-hersteller/
(11) https://blog.fdik.org/2021-03/s1614873685.html
(12) https://www.rubikon.news/artikel/die-technisierung-des-menschen
(13) https://corona-transition.org/wir-hacken-im-grunde-die-software-des-lebens-sagt-moderna-s-leiter-der
(14) https://www.haz.de/Hannover/Aus-der-Stadt/Hannover-Hunderte-Aerzte-kommen-nicht-zum-vereinbarten-Impftermin
(15) https://www.corodok.de/pharmakonzern-pfizer-tests/

https://www.rubikon.news/artikel/leichen-im-keller

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>