«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Θα πει κανείς σε αυτό το παράσιτο της Αμερικής, ότι οι Έλληνες δεν είναι ζητιάνοι, που έσωσαν από οικονομικό ΚΡΑΧ την ευρώπη, αλλά και πολλά αμερικανάκια. Ένα ξέχασε να πει για τους Έλληνες, ότι είναι πολύ ανεχτικοί σε τέτοια παράσιτα που τους επιτίθενται!!!

 

Ο τρατηγός Κ.Ζιαζιάς προς ΗΠΑ: »Παρακαλάτε να μας πάρετε 5 δις και μας λέτε και ζητιάνους;»

Η τοποθέτηση του Στρατηγού

»Την ημέρα που η Ελληνική Κυβέρνηση απεφάσισε να βάλει για τα καλά στο παιχνίδι «αγοράς φρεγατών» και τις αμερικανικές φρεγάτες ,τις οποίες οι ίδιοι οι Αμερικανοί ζητούν…τη βύθιση τους, ο πρώην Ακόλουθος Άμυνας στην πρεσβεία των ΗΠΑ, δηλαδή περίπου ο δεύτερος στην ιεραρχία της αμερικανικής πρεσβείας, με μια άστοχη ανάρτηση του στο twitter, εμφανίζεται προσβλητικός έναντι της Ελλάδας, έναντι του λαού μας, έναντι της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας της Χώρας μας ,απαντώντας σε μήνυμα Έλληνα χρήστη σχετικά με το τι ζητά η χώρα μας για το Στόλο της ως ενδιάμεση λύση, απάντησε ότι “οι ζητιάνοι δεν μπορούν να παζαρεύουν”, δηλαδή είπε τους ΕΛΛΗΝΕΣ «ζητιάνους», είπε όλους αυτούς που συνεργαζόταν επί τέσσερα χρόνια στρατιωτικούς και πολιτικούς «ζητιάνους», είπε αυτούς που τον φιλοξενούσαν «ζητιάνους».

Σε μια εποχή που οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο συνεργασίας και έχουν ξεφύγει από ιδεοληψίες και χρονιές παθογένειες.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ενημερώσουμε την εδώ αμερικανική πρεσβεία και όχι βέβαια τον υπάλληλο της, επειδή βλέπω η ελληνική κυβέρνηση «χλωμό» ν’ απαντήσει, ότι ένα ΕΘΝΟΣ με την μεγαλύτερη ιστορία του κόσμου, που στις δύσκολες εποχές για την ανθρωπότητα, κατέθεσε τη ζωή του σαν ενέχυρο της Ελευθερίας.

Ενα ΕΘΝΟΣ που φώτισε το δρόμο της ιστορίας του με τη λάμψη της ΨΥΧΗΣ του λαού του.

Ενα ΕΘΝΟΣ που ΔΙΔΑΞΕ στον κόσμο ότι είναι καλύτερα να πεθαίνεις ελεύθερος παρα να ζεις σκλάβος, δεν είναι ποτέ «ζητιάνος».

Αν κάποτε ζήτησε βοήθεια, οικονομική και στρατιωτική, αυτό ήταν μετά τις καταστροφές που υπέστη από την συμμετοχή του σε παγκόσμιους πολέμους,πάντα στο πλευρό του Δυτικού Κόσμου και πάντα πλήρωσε με ποτάμια αίματος, σε σύγκριση με τον πληθυσμό της, τον αγώνα της για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και δικαιοσύνη, σύμφωνα με το militaire.gr.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ενημερώσουμε τους ΕΛΛΗΝΕΣ και οχι τον αλαζόνα αμερικανό πρώην στρατιωτικό, ο οποίος φαίνεται ότι στερείται στοιχειώδους στρατιωτικής αγωγής, ότι οι αμερικανοί είναι αυτοί που παρακαλάνε και πιέζουν να αγοράσει η Ελλάδα αμερικανικές φρεγάτες παράκτιας άμυνας MMSC και όχι τα ελληνικά επιτελεία.

Επίσης όποιος δηλώνει διατεθειμένος να ξοδέψει 5 δισ. ευρώ για να αγοράσει κάποια σύγχρονα πλοία οπωσδήποτε δεν είναι ζητιάνος.

Δεν γνωρίζει φαίνεται ο ανιστόρητος αμερικανός πρώην ακόλουθος στην χώρα μας ότι «ο ζητιάνος», δηλαδή η Χώρα μας, είναι από τις ελάχιστες χώρες της Ατλαντικής Συμμαχίας, που πληρώνει έγκαιρα και πλήρως τις οικονομικές της υποχρεώσεις προς την Συμμαχία, παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η Χώρα μας εν αντιθέσει με τους Γερμανούς και άλλους, εύρωστους οικονομικά συμμάχους.

Ο μέχρι πρόσφατα Αμερικανός Ακόλουθος στην Αθήνα αλλά και πριν ναυτικός Ακόλουθος στο Ισραήλ, έμπειρος στρατιωτικός, αλλά και διπλωματικός υπάλληλος της πρεσβείας, γνωρίζει άριστα και το βάρος των λόγων του και το θέμα που προκάλεσε με τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του, ξεχνώντας τόσο τα διπλωματικά όρια όσο και την στρατιωτική δεοντολογία.

Η στάση βέβαια των ΗΠΑ απέναντί μας, επί δεκαετίες, υποδηλώνει ότι ο Ακόλουθος Άμυνας δεν είναι μόνος και οι απόψεις του δεν είναι εξαίρεση στους κύκλους της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ.

Άραγε η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα και ο λαλίστατος και «υπερδραστήριος» πρέσβης θα καταδικάσουν τα λεγόμενα του πρώην υψηλόβαθμου στελέχους τους ή συμφωνούν;

Η απλή συγγνώμη που υποχρεώθηκε να πει, αλλά με «αλλά», ο ακόλουθος, δεν νομίζω ότι αρκεί για να πάρει συγχωροχάρτι και να καθησυχάσει τις έντονες ανησυχίες πολλών εντός της Χώρας μας ότι ο υπερατλαντικός σύμμαχος και οι ντόπιοι «πρόθυμοι» φαίνεται να θέλουν τη μετατροπή της Ελλάδας και πάλι σε απολύτως εξαρτώμενο κρατίδιο.

Σε ένα παράρτημα των ΗΠΑ, χωρίς δική του προσωπικότητα, αποκομμένο από άλλους συμμάχους ή από παραδοσιακές σχέσεις με άλλες χώρες. Χωρίς καν βέβαια να δεσμεύονται για την ακεραιότητα μας.

Η Ελλάδα δεν πρέπει να αποκοπεί από άλλους συμμάχους της , όπως ούτε ακόμη από τη Μόσχα, κυρίως από τη Γαλλία, διότι το Παρίσι είναι το μόνο που εξισορροπεί τη συμμαχία Τουρκίας-Γερμανίας.

ΝΑΙ στην συμμαχία με την μεγάλη διαχρονικά σύμμαχο χώρα των ΗΠΑ.

ΝΑΙ στις συμμαχικές εξυπηρετήσεις και στρατιωτικές συνεργασίες εντός της χώρας μας, αλλά να εξυπηρετούν και τα εθνικά μας συμφέροντα αλλά να κρατούν ψηλά και την εθνική μας τιμή, αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, που τελευταία πληγώθηκε από τις δηλώσεις του πρώην στρατιωτικού στελέχους της αμερικανικής πρεσβείας και τωρα «διορισμένου» επικεφαλής σε επιχειρηματικό όμιλο αμερικανικών συμφερόντων στην Ελλάδα.

Εαν έκανε βέβαια τους υπόψη χαρακτηρισμούς σε άλλη χώρα, είναι δεδομένο ότι σήμερα θα βρίσκονταν στην πατρίδα του και δεν θα «επιχειρούσε» οικονομικά και εμπορικά στην χώρα τους, όπως συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα.»

Αυτό το παράσιτο παρακάτω είναι που μας είπε ζητιάνους!

(Σε μία εξοργιστική τοποθέτηση, άκρως προσβλητική για την Ελλάδα, προχώρησε ο πρώην ακόλουθος Άμυνας της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και μέχρι πρόσφατα Αντιπρόεδρος της ONEX Ρόμπερτ Παλμ, ο οποίος μας αποκάλεσε «ζητιάνους» στο twitter με αφορμή το πρόγραμμα 5 δισ. ευρώ για την αγορά φρεγατών για το Πολεμικό Ναυτικό και το αίτημα του ΠΝ για την απόκτηση αντιτορπιλικών Arleigh Burke, ως ενδιάμεση λύση.)

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ