«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ανοιχτή επιστολή του καθηγητή Jean-Bernard FOURTILLAN κατά του Institut Pasteur

Jean-Bernard-Fourtillan-2jpg

Να το διαβάσουν τα δικά μας επίορκα γιατρουδακια, να δουν τι τους περιμένει, αν δεν δίνουν κώλο στους δυνάστες!

22-3-2021

Υπό αυτές λοιπόν τις συνθήκες, οι δ ε ί κ τ ε ς των ρολογιών μας κ ό λ λ η σ α ν την 11η Μαρτίου 2020, όταν δηλ. ο Π.Ο.Υ. (ο οποίος είχε φροντίσει από το 2009 να αλλάξει αυθαιρέτως τον ορισμό της πανδημίας και να τον συσχετίσει όχι με την θνητότητα αλλά με την μεταδοτικότητα μιας νόσου) κήρυξε την πανδημία του κορωνοϊού.

Ανοιχτή επιστολή του καθηγητή Jean-Bernard FOURTILLAN κατά του Institut Pasteur

Ο καθηγητής Jean-Bernard Fourtillan κατηγόρησε την κυρία Brigitte JOLIVET, αντιπρόεδρο του δικαστικού δικαστηρίου του Παρισιού, υπεύθυνο για την έρευνα, και τον κ. Romain MANIE SAMSON, δικαστή έρευνας.

Πληροφορίες βόμβα, όλη η αλήθεια από τις 20-8-2020.

Να βρεθεί ένας μάγκας δημοσιογράφος, ένας δικηγόρος, ένας γιατρός να τα βγάλει στη φόρα την καταγγελία του Fourtillan.

Γιατί ή έχουν μαύρα μεσάνυχτα καθώς ασχολούνται με ποιο σοβαρά θέματα ή κάνουν την πάπια.

Επειδή δεν υπάρχει κανένας λοιπόν θα τα βγάζουμε εμείς.

Μέχρι να το μάθει και ο τελευταίος Έλλην πολίτης.

Με απλά λόγια λοιπόν: ο Fourtillan αποκάλυψε το σχέδιο τους. Έκανε μήνυση στη Γαλλία και ψάχνουν τρόπο να την κρύψουν.

 Το εμβόλιο της Astrazeneca είναι του 2015 από το ΠΑΣΤΕΡ (και αυτό)! Ο ιός φτιάχτηκε στο ΠΑΣΤΕΡ Γαλλίας το 2015!

Τότε έφτιαχναν και της Astrazeneca το εμβόλιο!

Τότε έφτιαχναν και τα τεστ pcr !

Ο ιός έχει μέσα 157 είδη dna,4 rna αλληλουχίες του HIV & dna ελονοσίας!

Την πατέντα την έχει το Παστέρ!

Μέσα στα εμβόλια έχουν βάλει αυτόν τον ιό!

 Όλα τα εμβόλια είναι 160. Και τα 160 παίρνουν άδεια από το Παστέρ για να παραχθουν!

Όλα έχουν τον ίδιο ιό μέσα και έχουν και τΑ εμβόλια είναι 2 είδη: mRNA  &  DNA.

Το Astrazeneca, Spytnic  και Johnnson είναι dna.

Τα Phizer και moderna είναι mRNA!

Και τα 2 είδη σκοτώνουν σε ποσοστό 90% μέσα σε 5-10 χρόνια!

Ο Foultillan που αποκάλυψε το σχέδιο με τον ιό και τα εμβόλια μέσα στη μελέτη του κατηγορεί πρώτον και καλύτερον τον Μακρόν!

Οι μισοί Γάλλοι το έχουν μάθει και πιέζουν να γίνει η δίκη για τα εμβόλια που είναι Θανατηφόρα.

Ο Μακρόν κρύβεται διότι φοβάται και οι άλλοι κρύβονται.

Η Aqnes Buzyn έχει φύγει από την Γαλλία!

Στην μελέτη έχουν πάρει μέρος και Ινδοί επιστήμονες, έτσι εξηγείται λοιπόν γιατί οι Ινδοί δεν έδιναν την έγκριση τους για τον εμβολιασμό στη χώρα τους!

Εδώ είναι η μελέτη, όποιος θέλει την παίρνει και την μελεταει.

http://d.p.h.free.fr/covid

Ξυπνάτε και ρίξτε τις ευθύνες εκεί που πρέπει.

Το 2019 έδωσε εντολή στο ΜΙΤ να ερευνήσει την κατασκευή In 2019, ενός κβαντικού τατουάζ κάτω από το δέρμα των παιδιών. Το τατουάζ θα μπορεί να επικοινωνεί με μια εφαρμογή iPhone

https://www.scientificameri

Επένδυσε 20 εκ. στην εταιρεία MicroCHIPS, εταιρεία η οποία παρέχει τσεπάκια που εμφυτεύονται ακόμα και σε νεογέννητα με διακόπτες ON/OFF ώστε να χορηγούνται θεραπείες εξ αποστάσεως.

https://www.qatesfoundation

Τον Ιούλιο 2019 αγόρασε 3.7 εκ. μετοχές της εταιρείας Serco,μια εργολάβο στρατιωτικών προμηθειών που είχε δημιουργήσει σύστημα παρακολούθησης μολύνσεων σε πανδημία και την συμμόρφωση σε εμβολιασμό.

https://www.bloomberq.com/n

Επένδυσε 1δις δολάρια στην εταιρεία EarthNow 5G σε όλο τον πλανήτη που θα μπορεί να παρακολουθεί τον οποιονδήποτε οπουδήποτε με 1 δευτερόλεπτο καθυστέρηση.

Αγόρασε μετοχές εταιρείας Castle, η οποία έχει κατασκοπευτικές κεραίες 5G(40,000) kai 65,000 κυψέλες 5G ήδη

https://www.profitconfident

Η Microsoft πατένταρε την πατέντα 666 με την οποία εμφυτεύονται τα τσεπάκια που καταγράφουν την σωματική και πνευματική δραστηριότητα των ανθρώπων και μπορούν να πληρώνονται ψηφιακά με κρυπτονομισματα.

https://patenlscope.wipo.in

Και φυσικά διοργάνωσε στην Ν,Υορκη με το Wεφ του Great Reset το  Evert201, το φθινόπωρο του 2019, ώστε να συντονίσει όλα τα ερπετά για μια επερχόμενη πανδημία κορορωνοϊου.

Τις προάλλες  μας μίλησε για συνθετικό κρέας και απαξίωσε το  bitcoin  επειδή καταναλώνει πολύ ενέργεια έτοιμος δηλ, να προωθήσει το δικό του σύστημα.

https://insiditcoins.com/

Τον προσεχή Ιούλιο το Wef διοργανώνει νέο Wvent, to Polyqon2021 που προβλέπει το κλάσιμο του διαδικτύου.

…………………………………………….

¨ΕΜΒΟΛΙΟ Μρνα  ΗΙΩ (ρετροϊος) Το ΡΝΑ του ρετροϊου εισέρχεται στο κύτταρο μετατρέπεται σε DNA και κολλαει στο DNA του κυττάρου.

Τι θα γινόταν αν μέσα στον ιό SARS-COV-2 είχε έναν ρετροϊο (RNA-io) ΑΛΛΑΓΗ DNA.

Ο Γάλλος Νομπελίστας ιολόγος  Λουκ Μοντανιε μαζί με μια ομάδα επιστημόνων έκαναν ανάλυση στο γονιδιωμα του κορωνοϊου και βρήκαν -4 ακολουθίες RNA HIV, δηλαδή σύνδρομο AIDS, οιος HIV είναι ρετρϊος.

Ακολουθίες DNA ΑΠΟ μαλάρια (ελονοσίας)

Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν και επιβεβαιώθηκαν  από τον Ρώσο καθηγητή μικροβιολογίας Reter Chumakov και από τον Ιάπωνα Νομπελίστα Ιατρικής Tasuku Honjo.

ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΟΝ RETROIO ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΝΤΑ

Στην πατέντα US 8,343.728B2  περιγράφεται ότι ο SARS-COV-2 είναι ένας ιός που πρόσθεσαν ακολουθίες  DNA και όχι ακολουθίες RNA.

 Η ανάλυση όμως έδειξε ότι ο ιός έχει μέσα και ακολουθίες RNA. Δηλαδή στην πατέντα έκρυψαν ότι ο ιός έχει RNA μέσα και ειδικά έκρυψαν ότι έχει τον ιό HIV που είναι ρετροιος (RNA-ιός).

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ;;;

Ο ρετροιος είναι ένας τύπος ιού που εισάγει ένα αντίγραφο του γονιδιωματος RNA του, στο DNA ενός κυττάρου ξενιστή που εισβάλλει, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΥΤΑΡΟΥ.

ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΡΕΤΡΟΙΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ DNA.

Όταν γίνει γνωστό το μέγεθος της ΑΠΑΤΗΣ του ιού του κορονοϊου, λοιμοξιολογοι και λοιπή κλίκα θα χάσουν τον ύπνο τους!

Πλησιάζουμε!

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας είναι ο προάγγελος για το τσεπάκι… θέλουν να ξέρουν  ανά πάσα στιγμή που είμαστε και τι κάνουμε.

Όποιος χαίρει άκρας υγείας και πηγαίνει να κάνει (pvr test) για να δει αν είναι άρρωστος, ας πάει και στα νεκροταφεία να δει αν πέθανε.

Πανδημία κορωνοϊού: Είμαστε μπροστά σε ένα φιάσκο;

Ακολουθεί η μετάφραση του άρθρου που δημοσίευσε ο καθηγητής Ιατρικής, Επιδημιολογίας και Υγείας του Πληθυσμού και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο του Stanford  Γιάννης Ιωαννίδης, ένας εκ των πιο έγκριτων επιστημόνων στον κόσμο, σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού και τους τρόπους αντιμετώπισης της από τις Αρχές.

Ο τίτλος του άρθρου που δημοσιεύτηκε στο αμερικάνικο ενημερωτικό ιατρικό περιοδικό statnews.com είναι: Είμαστε μπροστά σε ένα φιάσκο; Καθώς η πανδημία του κορωνοϊού εξελίσσεται, λαμβάνουμε αποφάσεις χωρίς αξιόπιστα δεδομένα.

Ακολουθεί το άρθρο:

Ενώ βρισκόμαστε μπροστά στην πανδημία του αιώνα, ίσως ταυτόχρονα να αποτελέσει και το φιάσκο του αιώνα.

Την ώρα που όλοι ζητούν καλύτερη πληροφόρηση, από εκείνους πoυ χρησιμοποιούν μοντέλα ανάλυσης της επιδημίας μέχρι τις κυβερνήσεις και τον κόσμο που περιορίζεται ή μπαίνει σε καραντίνα, δεν έχουμε αξιόπιστα δεδομένα για το πόσοι άνθρωποι προσβάλλονται από τον κορωνοϊό.

Η πληροφόρηση είναι αναγκαία για την καθοδηγήσει τις αποφάσεις και δράσεις μας και για να δούμε τις επιπτώσεις τους.

Δρακόντεια μέτρα έχουν επιβληθεί σε πολλές χώρες, τα οποία θα είναι ανεκτά από όλους αν η πανδημία υποχωρήσει, είτε από μόνη της είτε λόγω των μέτρων.

Για πόσο καιρό όμως θα πρέπει να ακολουθήσουμε αυτά τα μέτρα, και τι θα γίνει αν η πανδημία συνεχίσει για μεγάλο διάστημα;

 Πώς θα ξέρουμε αν τα μέτρα είναι στη σωστή κατεύθυνση ή τελικά προκαλούν περισσότερο κακό;

Ένα εμβόλιο θα ήταν σίγουρα η λύση, αλλά είμαστε μήνες μακρυά από μια τέτοια επιλογή. Δεν έχουμε λοιπόν καμία εικόνα για τις επιπτώσεις ενός παρατεταμένου lock-down.

Τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει μέχρι στιγμής για την εξέλιξη της επιδημίας είναι παντελώς αναξιόπιστα. Λόγω των περιορισμένων διαγνωστικών αναλύσεων, έχουμε χάσει πιθανότατα την πλειοψηφία των ασθενών που προσβλήθηκαν από τον ιό.

Και δεν ξέρουμε αν τα πραγματικά κρούσματα είναι 3πλάσια ή 300 φορές παραπάνω.

 Ακόμη και σήμερα, 3 μήνες μετά την έναρξη της έξαρσης του ιού, οι περισσότερες χώρες δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν μεγάλο αριθμό διαγνωστικών αναλύσεων, και καμία χώρα δεν έχει αξιόπιστα δεδομένα για τον επιπολασμό του ιού σε τυχαίο αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού.

Το φιάσκο της έλλειψης δεδομένων δημιουργεί τεράστια αβεβαιότητα για τη θνητότητα από τον ιό.

Τα επίσημα νούμερα είναι ανούσια μιας και οι διαγνωστικές αναλύσεις πραγματοποιούνται κυρίως σε αυτούς με σοβαρή νόσο και κακή πρόγνωση.

Και αυτή η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί όσο εξελίσσεται η επιδημία.

Ο μοναδικός κλειστός πληθυσμός που έχει εκτεταμένα διερευνηθεί ήταν οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess.

Εκεί παρατηρήθηκε θνητότητα 1%, αλλά και πάλι ήταν πληθυσμός σχετικά μεγάλης ηλικίας στους οποίους η θνητότητα είναι έτσι κι αλλιώς αυξημένη.

Παρόλο που με τα δεδομένα από το κρουαζιερόπλοιο θα μπορούσε να υπολογιστεί θνητότητα 0,125% σε μια χώρα σαν τις ΗΠΑ σύμφωνα με την ηλικιακή κατανομή του πληθυσμού, είναι μόλις 7 οι θάνατοι, οπότε το περιθώριο ασφαλείας των υπολογισμών θνητότητας βρίσκεται μεταξύ 0,025% και 0,625%.

Είναι επίσης πιθανό κάποιοι επιβάτες που προσβλήθηκαν να κατέληξαν αργότερα.

Επίσης, οι επιβάτες δεν αποτελούσαν αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού και θα μπορούσαν, παράδειγμα, να είχαν περισσότερα χρόνια νοσήματα (που επηρεάζουν τη θνητότητα) από τον γενικό πληθυσμό.

Προσθέτοντας αυτές τους επιπλέον παράγοντες αβεβαιότητας, εύλογες εκτιμήσεις για τη θνητότητα στον γενικό πληθυσμό των ΗΠΑ κυμαίνονται από 0,05% έως 1%.

Αυτό το τεράστιο εύρος στη θνητότητα επηρεάζει σημαντικά την εκτίμηση για το πόσο σοβαρή είναι η πανδημία και τι πρέπει να γίνει.

Ποσοστό θνητότητας της τάξης του 0,05% είναι χαμηλότερο από την εποχική γρίπη.

Εάν αυτό είναι πραγματικό ποσοστό, το lock-down σε όλο τον κόσμο, με ενδεχομένως τεράστιες κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες μπορεί να είναι εντελώς παράλογο.

Είναι σαν ένας ελέφαντας να δέχεται επίθεση από μια γάτα.

Στην απόγνωση του προσπαθώντας να αποφύγει τη γάτα, ο ελέφαντας πηδάει από ένα βράχο και πεθαίνει.

Μπορεί το ποσοστό θνητότητας των περιπτώσεων Covid-19 να είναι τόσο χαμηλό; Όχι, λένε κάποιοι, δείχνοντας το υψηλό ποσοστό στους ηλικιωμένους.

Ωστόσο, ακόμη και μερικοί λεγόμενοι «ήπιοι» κοροναϊοί ή οι κοροναϊοί του κοινού κρυολογήματος, που είναι γνωστοί εδώ και δεκαετίες, μπορούν να έχουν θνητότητα μέχρι και 8% όταν μολύνουν τους ηλικιωμένους σε γηροκομεία.

Στην πραγματικότητα, αυτοί οι «ήπιοι» κοροναϊοί προσβάλλουν δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο και αντιπροσωπεύουν το 3% έως 11% αυτών που νοσηλεύονται στις ΗΠΑ με λοίμωξη κατωτέρου αναπνευστικού κάθε χειμώνα.

Αυτοί οι “ήπιοι” κοροναϊοί μπορεί να εμπλέκονται σε αρκετές χιλιάδες θανάτους κάθε χρόνο παγκοσμίως, αν και η συντριπτική τους πλειοψηφία δεν εξακριβώνεται με ακριβή διαγνωστικά τεστ.

 Αντ ‘αυτού, χάνονται ως «θόρυβος» μεταξύ 60 εκατομμυρίων θανάτων από διάφορες αιτίες κάθε χρόνο.

Παρόλο που τα συστήματα επιτήρησης υπάρχουν από καιρό για τη γρίπη, η ασθένεια επιβεβαιώνεται από ένα εργαστήριο σε μια μικρή μειοψηφία περιπτώσεων.

Στις ΗΠΑ για παράδειγμα, μέχρι στιγμής έχουν εξετασθεί 1.073.976 δείγματα και 222.552 (20.7%) είναι θετικά για τη γρίπη.

Την ίδια περίοδο, ο εκτιμώμενος αριθμός παρόμοιων με γρίπη ασθενειών (γριπώδη συνδρομή)κυμαίνεται μεταξύ 36.000.000 και 51.000.000, με 22.000 έως 55.000 εκτιμώμενους θανάτους.

Σημειώστε την αβεβαιότητα σχετικά με τους θανάτους από γριπώδη συνδρομή: 2,5 φορές διαφορά μεταξύ ελάχιστης και μέγιστης εκτίμησης, που αντιστοιχεί σε δεκάδες χιλιάδες θανάτους.

Κάθε χρόνο, ορισμένοι από αυτούς τους θανάτους οφείλονται σε γρίπη και μερικοί από άλλους ιούς, όπως οι κοροναϊοί του κοινού κρυολογήματος.

Σε μια σειρά αυτοψιών όπου έγινε εξέταση για αναπνευστικούς ιούς σε δείγματα από 57 ηλικιωμένους ανθρώπους που πέθαναν κατά τη διάρκεια της εποχής της γρίπης την περίοδο 2016 έως 2017, ανιχνεύθηκαν ιοί της γρίπης στο 18% των δειγμάτων, ενώ οποιοδήποτε άλλο είδος αναπνευστικού ιού βρέθηκε στο 47%.

 Σε μερικούς ανθρώπους που πεθαίνουν από παθογόνους ιούς του αναπνευστικού συστήματος, περισσότεροι από ένας ιός εντοπίζονται κατά την αυτοψία, συνοδό επιμόλυνση από βακτήρια.

Μια θετική δοκιμή για τον κοροναϊό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο ιός αυτός είναι πάντα υπεύθυνος για την κατάρρευση του ασθενούς.

Εάν υποθέσουμε ότι το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των ατόμων που έχουν μολυνθεί από το κοροναϊό είναι 0,3% στον γενικό πληθυσμό – μια εικασία από την ανάλυση του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess – και ότι το 1% του πληθυσμού των ΗΠΑ έχει προσβληθεί (περίπου 3,3 εκατομμύρια άτομα), αυτό θα μεταφράζεται σε περίπου 10.000 θανάτους.

 Αυτό ακούγεται σαν ένας τεράστιος αριθμός, αλλά είναι θαμμένος μέσα στο «θόρυβο» της εκτίμησης των θανάτων από «γριπώδη συνδρομή».

Εάν δεν γνωρίζαμε για έναν νέο ιό εκεί έξω και δεν είχαμε ελέγξει τα άτομα με δοκιμές PCR, ο αριθμός των συνολικών θανάτων που οφείλονται σε «γριπώδη συνδρομή» δεν θα φαινόταν ασυνήθιστο φέτος.

Το πολύ, ίσως να παρατηρούσαμε ότι η γρίπη αυτή τη σεζόν φαίνεται να είναι κάπως χειρότερη από το μέσο όρο.

Η κάλυψη των μέσων ενημέρωσης θα ήταν μικρότερη από ό, τι για ένα παιχνίδι NBA μεταξύ των δύο πιο αδιάφορων ομάδων.

Κάποιοι ανησυχούν ότι οι 68 θάνατοι από το κοροναϊό στις ΗΠΑ στις 16 Μαρτίου θα αυξηθούν εκθετικά σε 680, 6.800, 68.000, 680.000 … μαζί με παρόμοια καταστροφικά σχέδια σε όλο τον κόσμο.

Είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο ή κακή επιστημονική φαντασία; Πώς μπορούμε να πούμε σε ποιο σημείο μια τέτοια καμπύλη μπορεί να σταματήσει;

Η πιο πολύτιμη πληροφορία για την απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα θα ήταν να γνωρίζουμε τον επιπολασμό της λοίμωξης από κοροναϊό σε ένα τυχαίο δείγμα πληθυσμού και να επαναλαμβάνουμε αυτή την άσκηση σε τακτά χρονικά διαστήματα για να εκτιμήσουμε την επίπτωση νέων μολύνσεων.

Δυστυχώς, αυτή είναι η πληροφορία που δεν έχουμε.

Αφού δεν έχουμε δεδομένα, η «προετοιμασία για τα χειρότερα» οδηγεί σε ακραία μέτρα κοινωνικής απομόνωσης και lock-down.

Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε εάν τα μέτρα αυτά λειτουργούν.

Το κλείσιμο σχολείων, για παράδειγμα, μπορεί να μειώσει τα ποσοστά μετάδοσης.

Μπορεί όμως να αποδειχθεί αναποτελεσματικό στην περίπτωση που τα παιδιά κοινωνικοποιούνται ούτως ή άλλως, εάν το κλείσιμο του σχολείου οδηγεί τα παιδιά να περάσουν περισσότερο χρόνο με ευπαθή ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας, εάν τα παιδιά στο σπίτι διαταράξουν την ικανότητα των γονιών τους να εργαστούν και πολλά άλλα.

Το κλείσιμο σχολείων μπορεί επίσης να μειώσει τις πιθανότητες εμφάνισης ανοσίας της αγέλης σε μια ηλικιακή ομάδα που δεν κάνει σοβαρή νόσο.

Αυτή ήταν η λογική πίσω από τη διαφορετική στάση του Ηνωμένου Βασιλείου, που κρατά τα σχολεία ανοιχτά, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφεται το άρθρο.

 Ελλείψει δεδομένων σχετικά με την πραγματική πορεία της επιδημίας, δεν γνωρίζουμε εάν αυτή η προοπτική ήταν λαμπρή ή καταστροφική.

Η επιπέδωση της καμπύλης για να αποφευχθεί η κατάρρευση του συστήματος υγείας είναι ως σκέψη σωστή – θεωρητικά.

Ένα γράφημα που έχει γίνει viral στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στα κοινωνικά μέσα δείχνει πως η επιπέδωση της καμπύλης μειώνει τον όγκο της επιδημίας που είναι πάνω από το όριο του τι μπορεί να χειριστεί το σύστημα υγείας ανά πάσα στιγμή.

Ωστόσο, εάν η πίεση στο σύστημα υγείας ξεπεράσει τα όριά του, η πλειοψηφία των επιπλέον θανάτων μπορεί να μην οφείλεται σε κοροναϊό, αλλά σε άλλες κοινές ασθένειες και καταστάσεις όπως καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια, τραύμα, αιμορραγία και άλλα παρόμοια που δεν θα αντιμετωπίζονται επαρκώς.

Αν η επιδημία κατακλύσει το σύστημα υγείας και τα ακραία μέτρα έχουν μέτρια αποτελεσματικότητα, τότε η ισοπέδωση της καμπύλης μπορεί να χειροτερεύσει τα πράγματα:

Αντί να πιεστεί υπερβολικά σε μια σύντομη, οξεία φάση, το σύστημα υγείας θα παραμείνει πιεσμένο για μια παρατεταμένη περίοδο . Αυτός είναι άλλος λόγος που χρειαζόμαστε δεδομένα για την ακριβή καταγραφή της επιδημίας.

Ένα από συμπεράσματα είναι ότι δεν γνωρίζουμε πόσο χρόνο μπορούν να διατηρηθούν μέτρα κοινωνικής απομάκρυνσης και lock-down χωρίς σοβαρές συνέπειες για την οικονομία, την κοινωνία και την ψυχική υγεία.

Μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτες εξελίξεις, όπως η οικονομική κρίση, οι αναταραχές, οι εμφύλιες συγκρούσεις, ο πόλεμος και η κατάρρευση του κοινωνικού ιστού.

Κατ’ελάχιστον, χρειαζόμαστε αμερόληπτα δεδομένα επιπολασμού και επίπτωσης για το εξελισσόμενο μολυσματικό φορτίο που θα καθοδηγήσει τη λήψη αποφάσεων.

Στο πιο απαισιόδοξο σενάριο, το οποίο δεν υιοθετώ, εάν ο νέος κοροναϊός προσβάλλει το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού και το 1% των μολυσμένων ανθρώπων πεθαίνουν, αυτό θα μεταφραστεί σε περισσότερους από 40 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως, επίπτωση όμοια την πανδημία γρίπης του 1918.

 Η συντριπτική πλειοψηφία αυτής της εκατόμβης θα είναι άτομα με περιορισμένο προσδόκιμο ζωής. Αυτό είναι σε αντίθεση με το 1918, όταν πέθαναν πολλοί νέοι.

Κάποιος μπορεί μόνο να ελπίζει ότι, όπως και το 1918, η ζωή θα συνεχιστεί. Αντίθετα, με το lock-down για μήνες, αν όχι έτη, η ζωή σταματάει σε μεγάλο βαθμό, οι βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες είναι εντελώς άγνωστες και μπορεί να διακυβευθούν τελικά δισεκατομμύρια, και όχι μόνο εκατομμύρια, ζωές.

Εάν αποφασίσουμε να πηδήσουμε από το βράχο, χρειαζόμαστε κάποια στοιχεία για να ξέρουμε αν είναι λογική μια τέτοια ενέργεια και ποιες είναι οι πιθανότητες να προσγειωθούμε κάπου ασφαλείς.

Ποιος είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης*

Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι Διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Πρόληψης του Stanford και κάτοχος της έδρας C.F. Rehnborg για την Πρόληψη Νοσημάτων στο Πανεπιστήμιο Stanford.

Είναι επίσης καθηγητής Στατιστικής στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Stanford, ένας εκ των 2 Διευθυντών στο Κέντρο Μετα-ερευνητικής Καινοτομίας του Stanford, μέλος του Αντικαρκινικού Ινστιτούτου του Stanford και του Καρδιαγγειακού Ινστιτούτου.

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1965, όμως μεγάλωσε στην Αθήνα.

 Από μικρός, ήταν πάντα ο καλύτερος μαθητής της τάξης, ενώ κέρδισε πολλά βραβεία όπως το Πανελλαδικό Βραβείο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας το 1984.

Αποφοίτησε πρώτος από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1990. Συνέχισε στο ίδιο Πανεπιστήμιο αποκτώντας διδακτορικό στην Βιοπαθολογία.

 Σπούδασε στο  Harvard και Tufts, όπου εξειδικεύθηκε στην εσωτερική παθολογία και στα λοιμώδη νοσήματα, και αμέσως μετά εργάστηκε στο NIH, στο Johns Hopkins και στο Tufts.

Από το 1999 έως το 2010 ήταν Πρόεδρος του Τμήματος Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και από το 2003 είναι επισκέπτης καθηγητής.

Έχει διατελέσει επιστημονικός και εργαστηριακός συνεργάτης στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Tufts από το 1996.

 Από το 2008 έως το 2010 ήταν επικεφαλής του Τμήματος Γενετικής/ Γονιδιωμάτων του Ινστιτούτου Κλινικής και Μεταγραφικής Επιστήμης του Tufts και του Κέντρου Γενετικής Επιδημιολογίας και Μοντελοποίσης του Tufts.

«Μου αρέσει να εργάζομαι με ένα ευρύ φάσμα των συναδέλφων από πολύ διαφορετικούς επιστημονικούς κλάδους και να έχωτην ευκαιρία να μάθω από νέους και παλιότερους ερευνητές, και ιδιαίτερα από φοιτητές» δηλώνει ο Δρ. Ιωαννίδης.

Επίσης, διετέλεσε συνεργαζόμενος καθηγητής επιδημιολογίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Harvard και επισκέπτης καθηγητής επιδημιολογίας και βιοστατιστικής Imperial College του Λονδίνου.

Είναι μέρος του Δ.Σ. του Δικτύου Επιδημιολογίας του Ανθρώπινου Γονιδιώματος και σύμβουλος στο Εθνικό Αντικαρκινικού Ινστιτούτου των ΗΠΑ.

Έχει δεχθεί δεκάδες βραβεία όπως  το Ευρωπαϊκό Βραβείο  Αριστείας στην Κλινική Επιστήμη το 2007 και εξελέγη Μέλος επί τιμή του Ιδρύματος Έρευνας και Τεχνολογίας Ελλάδας το 2014.

Ανήκει στους επιστήμονες με τις περισσότερες δημοσιεύσεις παγκοσμίως .

Έγινε γνωστός στην παγκόσμια ιατρική κοινότητα, το 2005 με την πολυσυζητημένη εργασία του «Γιατί τα ευρήματα των περισσότερων δημοσιευμένων επιστημονικών ερευνών είναι αναληθή».

Μάλιστα, είναι το περισσότερο διαβασμένο άρθρα στην ιστορία της Δημόσιας Βιβλιοθήκης της Επιστήμης με πάνω από 1,1 εκατομμύρια αναγνώσεις.

Το 2014 ίδρυσε το εργαστήριο METRICS στο Πανεπιστήμιο Stanford, το οποίο είναι μοναδικό στον κόσμο. Αποστολή του εργαστηρίου είναι να ανιχνεύει κενά και παραλείψεις σε έρευνες που δημοσιεύονται σε επιστημονικά περιοδικά.

Στη διεπιστημονική ομάδα του εργαστηρίου θα μετέχουν και νομικοί, κοινωνιολόγοι, αλλά και καθηγητές της Φιλοσοφίας της Επιστήμης.

Η σύζυγός του Δέσποινα είναι παιδίατρος λοιμωξιολόγος και αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Στάνφορντ.

Πηγή: zougla.gr

Τα λεφτά και οι μίζες είναι πολλά-λες  ρε πατριώτες!!!

AstraZeneca: Έριξε το ποσοστό αποτελεσματικότητας του εμβολίου της στο 76% από 93% ! Έχετε δει λαστιχένιο εμβόλιο;;;

Η βρετανοσουηδική φαρμακευτική εταιρεία επικαλείται επικαιροποιημένα δεδομένα κλινικής δοκιμής

AstraZeneca: Έριξε το ποσοστό αποτελεσματικότητας του εμβολίου της στο 76%

Το εμβόλιο που ανέπτυξαν η AstraZeneca και το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης για τον νέο κορονοϊό είναι αποτελεσματικό κατά 76% στην πρόληψη συμπτωματικών κρουσμάτων, έκανε γνωστό σήμερα η βρετανοσουηδική φαρμακευτική εταιρεία, επικαλούμενη επικαιροποιημένα δεδομένα κλινικής δοκιμής η οποία διεξήχθη στις ΗΠΑ, στο Περού και στη Χιλή.

Η AstraZeneca δεσμεύθηκε την Τρίτη ότι θα ανακοίνωνε μέσα σε λιγότερες από 48 ώρες πρόσφατα δεδομένα, μετά την κριτική που της άσκησε αμερικανικός εποπτικός φορέας, τονίζοντας πως ενδέχεται να ανακοίνωσε «παρωχημένα» στοιχεία για το εμβόλιό της.

Η φαρμακευτική είχε διαβεβαιώσει τη Δευτέρα ότι το εμβόλιό της ήταν αποτελεσματικό κατά 79% στην πρόληψη συμπτωματικών περιπτώσεων, επικαλούμενη προκαταρκτικά αποτελέσματα της μελέτης.

Τα νεότερα δεδομένα αφορούν 190 μολύνσεις μεταξύ των 32.400 συμμετεχόντων στην κλινική δοκιμή.

Τα προηγούμενα αφορούσαν 141 μολύνσεις ως την 17 Φεβρουαρίου.

Η AstraZeneca σχεδιάζει να ζητήσει να δοθεί άδεια επείγουσας χρήσης του προϊόντος της στις ΗΠΑ τις επόμενες εβδομάδες.

Επέμεινε σήμερα ότι το εμβόλιό της είναι 100% αποτελεσματικό στην πρόληψη σοβαρών ή κρίσιμων περιπτώσεων, καθώς και ότι έχει 85% αποτελεσματικότητα μεταξύ των ληπτών 65 ετών και πάνω.

Το ποσοστό αποτελεσματικότητας αυτό είναι αρκετά χαμηλότερο από το σχεδόν 95% των προϊόντων των Pfizer/BioNTech και Moderna.

Ωστόσο το εμβόλιο της AstraZeneca θεωρείται κρίσιμο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορονοϊού σε παγκόσμια κλίμακα, κυρίως διότι είναι ευκολότερη και φθηνότερη η μεταφορά και αποθήκευσή του.

Έχει ήδη λάβει άδεια επείγουσας χρήσης σε πάνω από 70 χώρες.

Ωστόσο τα προβλήματα στην παραγωγή, οι φόβοι για τις παρενέργειές του και τα ερωτήματα για την αποτελεσματικότητά του εγείρουν ερωτήματα για την ίδια την AstraZeneca και πολλές χώρες που βασίζονται στο προϊόν της για να προχωρήσουν οι εκστρατείες εμβολιασμού.

Επί πλέων πληροφορίες στου συνδέσμους παρακάτω.

ΙΑΤΡΙΚΗ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Το αόρατο μελάνι θα μπορούσε να αποκαλύψει εάν τα παιδιά έχουν εμβολιαστεί Η τεχνολογία ενσωματώνει αρχεία ανοσοποίησης στο δέρμα ενός παιδιού

https://www.scientificamerican.com/article/invisible-ink-could-reveal-whether-kids-have-been-vaccinated/

https://resistnik.com/EN–COVID-seen-by-rockfeller-foundation.html

Ένα μέλος της Ακαδημίας Επιστημών – Institut de France- ζητάει μ΄επιστολή του προς το Διευθυντή του Ψυχιατρείου την απελευθέρωση του Jean-Bernard
Fourtillan Καθηγητή Θεραπευτικής Χημείας και Φαρμακοκινητικής  Fourtillan επίτιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιατρικής και Φαρμακευτικής στο Πουατιέ που του έγινε εισαγωγή παρά τη θέλησή του -ακούσια νοσηλεία- και κρατείται σε Ψυχιατρείο 
κατ΄ουσίαν λόγω των διαφορετικών ιατρικών πεποιθήσεων του ως προς την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, του εμβολιασμού και των θέσεων του για το ρόλο που διαδραμάτισε το Ινστιτούτο Παστέρ…

Στο Διευθυντή του Νοσοκομειακού Κέντρου Mas Careiron (Uzès) (είναι το Ψυχιατρείο εγκλεισμού του καθηγητή.)

κ.Διευθυντά,

Ονομάζομαι Paul Deheuvels, τυγχάνω Μέλος της Ακαδημίας Επιστημών και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Université Pierre et Marie Curie (Université Paris VI -Sorbonne Université). Σας γράφω για την υπόθεση του καθηγητή Jean-Bernard
Fourtillan.Τον γνωρίζω εδώ και πολυάριθμα χρόνια, και σας πιστοποιώ ότι είναι υγειής σωματικά και πνευματικά, ένας διανοούμενος μεγάλης φήμης και ισχυρής προσωπικότητας, έχοντας επιφέρει πολλές σημαντικές καινοτομίες στη θεραπεία των νευροεκφυλιστικών ασθενειών και στην ανάλυση της τοξικότητας των ανοσοενισχυτικών αλουμινίου σε ορισμένα εμβόλια.

Πρόσφατα, ανέπτυξε πολύ πειστικά επιχειρήματα, που δεν ήμουν σε θέση προσωπικά να επαληθεύσω για την ανάμειξη των εργαστηρίων του Institut Pasteur στη γενετική μηχανική των παθογόνων ιών της γρίπης.

Είναι ολοφάνερο ότι η δραστηριότητά του να προειδοποιήσει δύναται να βρίσκεται στη ρίζα αυτού που του συνέβη.

Οποία ήταν η έκπληξή μου να μάθω ότι ένας άνθρωπος ένα τόσος ταλαντούχος άνθρωπος εισήχθηκε παρά τη θέλησή του σε ένα Ψυχιατρικό Ίδρυμα.

Σας προειδοποιώ για τυχόν ιδέα παράτασης μιας τέτοιας κράτησης της οποίας η αιθαιρεσία δεν σας διαφεύγει.

Πρέπει προφανώς ο καθηγητής Fourtillan να ξαναβρεί την ελευθερία του άμεσα..

Είχα την ευκαιρία κατά τη διαδρομή της μακρόχρονης καριέρας μου να επισκεφθώ τη Ρουμανία ύστερα από πρόσκληση της κυβέρνησή της επί διεύθυνσης Nicolae Ceaucescu.

Τότε ήταν συχνό να βλέπεις πανεπιστημιακούς που εκδήλωσαν και την παραμικρή διαφωνία να εισάγονται σε ψυχιατρικό άσυλο. Γνωρίζω ότι κάποιοι είναι νεκροί, θύματα θεραπειών που έφταναν από το ηλεκτροσόκ ως τη χορήγηση ψυχοτρόπων ουσιών σε υψηλές δόσεις..Δεν θα ήθελα να μπορούμε να χρησιμοποιούμε τέτοιες μεθόδους στη Γαλλία, πράγμα που θα σήμαινε ότι η κοινωνία μας έχει διολισθήσει σε μια κάποια μορφή δικτατορίας. Φοβάμαι ότι αυτό ήδη ισχύει.

Γι αυτούς τους λόγους, και στο όνομα όλης της γαλλικής επιστημονικής κοινότητας σας παρακαλώ να ελευθερώσετε χωρίς καθυστέρηση τον καθηγητή Jean-Bernard Fourtillan, ειδάλλως θα είστε συνεργός σε κακομεταχείρηση-επίθεση ξι αυθαίρετη απαγωγή κατά ενός προσώπου, κυριολεκτικά θύμα ενός σημαδεμένου γράμματος σ΄εκδοχή 2020.

Τα πολυάριθμα πρόσωπα που εκτιμούν και υποστηρίζουν την επαγγελματική αξία του όσο και την ελευθερία της σκέψης του καθηγητή Fourtillan δεν θα παραλείψουν να φέρουν την υπόθεση ενώπιον της δικαιοσύνης αν δεν τερματιστεί άμεσα ο εγκλεισμός του.

Επειδή δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω την ειλικρίνεια ή την επαγγελματική σας ικανότητα, σας στέλνω αυτό το μήνυμα.

Δεν έχω πληροφορία επί αυτών που έδωσαν την εντολή εισαγωγής του Jean-Bernard Fourtillan.

Γεγονός παραμένει ότι η απελευθέρωσή του ανήκει εξ ολοκλήρου στην αρμοδιότητά σας.

Σας ζητώ λοιπόν να την ασκήσετε το συντομότερο δυνατό.

Εν τω μεταξύ, παρακαλώ λάβετε, κύριε διευθυντή, την έκφραση της εκτίμησής μου.

Paul Deheuvels

Mέλος του Institut και πολλών άλλων Ακαδημιών…

Η περίπτωση του Καθηγητή που κρατείται όμηρος στα λευκά κελιά ενός Ψυχιατρείου από το Καθεστώς για τις ιδέες του και την ιατρική του έρευνα ( διετέλεσε Διευθυντής σε Κέντρο Βιοιατρικής Έρευνας στην πόλη Poitiers  ) αποδεικνύει περίτρανα ότι έχουμε να κάνουμε με Ολοκληρωτισμό ψευδο-Υγειονομικής Δικτατορίας-Τυραννίας.

Η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη πρόκληση από καταβολής κόσμου σε σχέση με την ελευθερία..Το παγκόσμιο lockdown, η διαρκώς ανανεούμενη απαγόρευση κυκλοφορίας, επιβολή στρατιωτικού νόμου, η τετραγωνοποίηση του ανθρώπου ως και των παιδιών, η κοινωνική απόσταση, το ζωώδες ρύγχος υποδούλωσης-φίμωτρο,τα ψηφιακά στρατόπεδα συγκέντρωσης, ο ρατσισμός στιγματισμός των ασθενών από covid19 κι οι απαράδεκτες συνθήκες κράτησής τους σαν να είναι χολεριασμένοι και τα τελευταία μιάσματα οι εχθροί του λαού, η e ζωή, η απαγόρευση κάθε είδους δημιουργικότητας ως και εργασίας ,η ουσιαστική απαγόρευση εκπαίδευσης με σχολεία-πανεπιστήμια τσέπης βλ. κινητό, η καθολική απαξίωση της παιδείας και εν γένει του πολιτισμού.

Αυτό που διακυβεύεται δεν είναι το αγαθό της υγείας από μια ακόμη ασθένεια κατά περίπτωση θανατηφόρα όπως τόσες άλλες και μάλιστα με ποσοστό θνησιμότητας 0.05% αλλά το Φυσικό Δίκαιο ότι ο άνθρωπος γεννήθηκε ελεύθερος, η κοινωνία, οι δομές της, οι θεσμοί της, τα Συντάγματά της, το Πολίτευμα, η Δημοκρατία, η κοινωνία, ο άνθρωπος ως μια ολόπλευρη και πολυδιάστατη οντότητα και όχι ως μια ενδεχόμενη πτυχή της βιολογικής του υπόστασης..

Που φτάσαμε καθηγητές της Σορβόννης να διαβεβαιώνουν για την πνευματική ακεραιότητα συναδέλφου τους που κρατείται όμηρος στα λευκά κελιά καθεστωτικού Ψυχιατρείου παρά την θέλησή του όπου του ασκείται πιθανότατα χημική καταστολή αν όχι χημική λοβοτομή και καθήλωση γιατί ανήκει στους αντικαθεστωτικούς και διαφωνούντες της παν-Τυραννίας.

dimpenews.com

https://dimpenews.com/2020/12/12/μέλος-της-γαλλικής-ακαδημίας-επιστημ/

https://www.etresouverain.com/2020/12/14/jean-bernard-fourtillan-la-verite-sur-son-internement/

 

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>