«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βρικολάκιασε ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ… ΟΧΙ άλλο κάρβουνο ρε  δουλικά Έλληνες!!!

πρίγκιπα Κάρολο υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Δεν ήταν η Ελλάδα σήμερα στο Σύνταγμα.
Ο Εφιάλτης της ήταν!

Στο Μέγαρο Μαξίμου Οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν τους στενούς, ιστορικούς δεσμούς  ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑΣ μεταξύ των δύο χωρών και των δύο λαών?

 Επιβεβαιώθηκε το πολύ καλό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι διμερείς σχέσεις και τονίστηκε η σημασία της περαιτέρω ενίσχυσης κι εμβάθυνσις τους?

Μπορεί να βοηθάτε τους τούρκους να εξολοθρεύσουν τους Έλληνες, αλλά δεν μας ξεχνάτε τακτικά να μας ρίχνεται καρπαζιές να καθόμαστε ήσυχα με τα δεσμά μας!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέρατε να έρθετε να βεβαιωθείτε και να έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την παρέλαση του προτεκτοράτου σας» είπε ο  ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ Κυριάκος Μητσοτάκης με τον  ΝΤΑΒΑΤΣΗ πρίγκιπα Κάρολο να απαντά ότι ήταν μια εξαιρετική παρέλαση.

Σαν δούλοι τα πάτε καλά!

Δοσίλογος Μητσοτάκης με τον Νταβατσή Κάρολο: Ευχαριστούμε  δολοφόνε Κάρολε για την σφαγή στην Σμύρνη, ευχαριστούμε για την σφαγή στην Κύπρο, ευχαριστούμε για την  συμπαράσταση στους φίλους μας τούρκους!!

Σας ευχαριστούμε που μας επιτρέπετε να γιορτάζουμε!!!

Είδατε πως αναδείξαμε την μικρή επαρχία  της Τουρκιάς!!!

Ναι βλέπω και οι άλλοι σύμμαχοί σας που σας σκοτώνανε στην Σμύρνη και κόβαμε τα χέρια των Ελλήνων να μην ανέβουν στα καράβια να σωθούν, για να έχουν οι Ολλανδοί, Γερμανοί, Γάλλοι, χιλιάδες πτώματα, τόνους, ολόκληρες καραβιές να δουλεύουν τα εργοστάσιά τους, να φτιάχνουν σαπούνι, μπανέλες,  τσατσάρες, και περούκες!!!

Τελικά εσείς οι Έλληνες είσαστε χρήσιμοι και σαν πτώματα!!!!

Και στην Κύπρο τα ίδια ετοιμάζουμε, να είναι καλά οι τούρκοι οι φίλοι μας!

Άντε στην υγειά μας, να ζήσουν οι δούλοι Έλληνες  με την μεγάλη δουλική ψυχή!!!!

Γράψε λάθος, παρασύρθηκα από την χαρά μου, ήθελα να πω οι δωσίλογοι φίλοι μας Έλληνες!

ΑΛΗΤΕΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>