«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κάνω φιλότιμες προσπάθειες να συμμετέχω στο πανηγύρι, που έχουν στήσει οι συμμαχικές δυνάμεις και μη για το προτεκτοράτο τους, για την σχεδιασμένη κατάληξη στα μέτρα τους  επανάστασης του 1821;;;;;;;

Η-ΙΣΤΟΡΙΑ-ΤΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ

Για πια Ευρώπη και συμμάχους μιλάμε;;;;

Τι στιγμή που πανηγυρίζουν υποκριτικά για το 1821;;;;

Τα ΜΜΕ  τα μέσα μαζικής ευνουχίσεις, κάνουν το μαύρο άσπρο και κοροϊδεύουν προδοτικά τον Ελληνικό λαό.

Για πια Ελλάδα πανηγυρίζεται ΡΕ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΟΙΣ ;

Για την Ελλάδα που το αμερικανικό αρχίδι Ρόμπερτ Παλμ είπε την Ελλάδα ζητιάνα;;;

«Οι ζητιάνοι δεν έχουν δικαίωμα επιλογής» ειπε ο Αντιπρόεδρος της ONEX Ρόμπερτ Παλμ, ο οποίος μας αποκάλεσε «ζητιάνους» στο twitter με αφορμή το πρόγραμμα 5 δισ. ευρώ για την αγορά φρεγατών για το Πολεμικό Ναυτικό και το αίτημα του ΠΝ για την απόκτηση αντιτορπιλικών Arleigh Burke, ως ενδιάμεση λύση.

Για πια Ελλάδα πανηγυρίζεται, για την ευρωπαϊκή δουλοπάροικοι Ελλάδα;;

Η Τουρκία κρατά την Ευρώπη από τον λαιμό, γι’ αυτό δεν έχουμε κυρώσεις, Όλη η Ευρώπη συνεργάζεται τροφοδοτούνταν όπλα και χρήμα στην Τουρκιά και την Ελλάδα την γενοκτονά.

«Η ΕΕ αποφασίζει κυρώσεις προς όλες τις κατευθύνσεις πλην, όμως, μιας, της Τουρκίας»

Οι τελευταίες ενέργειες φαίνεται να είναι εντός της γενικής γραμμής της Τουρκίας σήμερα, γι’ αυτό δεν μας αιφνιδιάζουν. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις με κάποια ανησυχία βέβαια.

Η Τουρκία ποτέ δεν ήταν εύκολος συνέταιρος. Για όλους, για εμάς, για την Αμερική και για την Ελλάδα, και για την Ευρώπη, όπου βλέπουμε μια έξαρση της πολιτικής των δύο μέτρων και δύο σταθμών.

Βλέπετε τι γίνεται με τις λεγόμενες κυρώσεις που η ΕΕ αποφασίζει προς όλες τις κατευθύνσεις πλην, όμως, μίας, της Τουρκίας;

Αποφασίζει εναντίον της Λευκορωσίας, εναντίον της Ρωσίας, χωρίς καμία αιτιολογία. Βλέπουμε ότι η πολιτική της ΕΕ δεν είναι πολιτική αρχής σ’ αυτόν τον χώρο.

Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Άντονι Μπλίνκεν σημείωσε πως είναι προς το συμφέρον όλων η παραμονή της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ.

Ο Άντονι Μπλίνκεν στο Αρχηγείο του ΝΑΤΟ όπου πήγε για πρώτη φορά ως επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, προέβη σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Γιενς Στόλτενμπεργκ,

«Σήμερα ήρθα για να δηλώσω την ακράδαντη προσήλωση των ΗΠΑ στη Συμμαχία» είπε ο Μπλίνκεν και σημείωσε πως η χώρα του θέλει να ανοικοδομήσει τις συμμαχίες της και ιδίως με τους νατοϊκού συμμάχους.

«Θέλουμε να αναστήσουμε την Συμμαχία καθώς είναι ισχυρή και αποτελεσματική κατά των απειλών του σήμερα, όπως και στο παρελθόν».

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών ο οποίος προέβη σε δηλώσεις και σχετικά με τις σχέσεις της χώρας του και του ΝΑΤΟ με την Τουρκία ανέφερε,

«Η Τουρκία είναι ένας μακροχρόνιος και πολύτιμος σύμμαχος μας» και πρόσθεσε πως είναι προς το συμφέρον όλων η παραμονή της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ».

Αυτά είπε το απολειφάδι κατά της Τουρκιάς !

Μπλίνκεν: Προς συμφέρον όλων η παραμονή της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ προέβησαν σε δηλώσεις ενόψει της Συνάντησης των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ

A-ΤΑΜΕΙΟ

23.03.2021

Πρωθυπουργός Ρηνανίας-Βεστφαλίας: Ως Ευρώπη πρέπει να στηρίξουμε την Ελλάδα??????????

Η σημασία της επίσκεψης αυταπόδεικτη.

Ο Άρμιν Λάσετ, εκτός του ότι είναι πρωθυπουργός του πολυπληθέστερου κρατιδίου όπου ζουν και δραστηριοποιούνται οι περισσότεροι Έλληνες στη Γερμανία, είναι και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.

Και με λίγη τύχη ίσως θα μπορούσε να γίνει και ο διάδοχος της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ μετά τις βουλευτικές εκλογές στις 26 Σεπτεμβρίου.

«Χρειαζόμαστε διαύλους επικοινωνίας με τον Ερντογάν»

Ο κύριος Λάσετ, πάντα στο κόκκινο χαλί, συνέχισε τις «συνομιλίες» με την Deutsche Welle.

«Ήταν μια καλή συζήτηση με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, φυσικά θίξαμε τις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία.

Η εντύπωση που αποκόμισα είναι ότι οι εντάσεις έχουν χαλαρώσει σε ότι αφορά στις γεωτρήσεις και σε πολλά άλλα. Είναι ένα καλό μήνυμα από την Τουρκία ως χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ.

Αλλά παρόλα αυτά ως Ευρώπη πρέπει να στηρίξουμε την Ελλάδα σε αυτήν την δύσκολη διένεξη.

Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει το θέμα των εντάσεων με τα πάνω και τα κάτω τους» πρόσθεσε ο κ. Λάσετ υπερασπιζόμενος τη διαφορετική προσέγγιση της διένεξης ανάμεσα στη Γερμανία και τη Γαλλία.

«Νομίζω ότι η Γερμανία και η Γαλλία θα πρέπει να δρουν πάντα μαζί, αλλά δίνοντας διαφορετικό σημείο έμφασης.

Ο πρόεδρος Μακρόν εκπροσωπεί ισχυρά την ελληνικά πλευρά, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό σε περιόδους κρίσης να υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας με τον Ερντογάν.

Είναι κάτι που η καγκελάριος φρόντισε να έχει.

Η Ελλάδα είναι εταίρος μας στην ΕΕ, αλλά για ορισμένες διενέξεις χρειάζονται δίαυλοι κι αυτούς διατήρησε η Γερμανία».

«Θα πρέπει να πάρει κανείς στα σοβαρά τις ελληνικές ανησυχίες»

Ο Νίκος Δένδιας έθεσε και πάλι με μεγάλη έμφαση σκύβοντας στα τέσσερα και προσφέροντας κώλο το αίτημα της ελληνικής πλευράς να σταματήσει η Γερμανία εξαγωγές πολεμικού υλικού προς την Τουρκία, κυρίως γερμανικά υποβρύχια.

Αλλά η ξευτίλα δεν έχει τέλος και θράσος όταν η Ελλάδα φέρεται σαν το χειρότερο δουλικό προτεκτοράτο!

Η αντιπολίτευση στη Γερμανία έχει επανειλημμένα καταγγείλει την κυβέρνηση Μέρκελ για την επιλογή της να οπλίζει μια χώρα με έναν πρόεδρο που καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα, αντί να δείχνει αλληλεγγύη στην Ελλάδα και την Κύπρο.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, για το οποίο θα πρέπει κανείς να προσέχει τις ισορροπίες.

Δεν ξέρω την τρέχουσα κατάσταση, αλλά θα πρέπει να πάρει κανείς στα σοβαρά τις ελληνικές ανησυχίες».

Στη μεταναστευτική πολιτική ανήκει και η προστασία των εξωτερικών ευρωπαϊκών συνόρων».

Ο Άρμιν Λάσετ υπενθύμισε ότι στο πλαίσιο φύλαξης των συνόρων με την Τουρκία από την Frontex συμμετέχουν και αστυνομικοί από τη Ρηνανία-Βεστφαλία.

 Η ομογένεια ας κάνει έστω και τώρα αυτό που δεν έκανε μέχρι σήμερα, από το 1821, που ενώ απέκτησε δύναμη όπου επήγε, την χρησιμοποίησε μόνο για τον προσωπικό πλουτισμό, απεμπολώντας και πολλές φορές παίρνοντας αποφάσεις σε βάρος της μητέρας πατρίδος τους.

Δεν είναι η ώρα να αναφέρω παραδείγματα για την συμπεριφορά της ομογένειας, που είναι και η μόνη υπεύθυνη για την προδοτική συμπεριφορά όλων των πολιτικών τα τελευταία 100 χρόνια.

Ας κάνει σήμερα αυτοκριτική και ας αντιδράσει αρχικά μέσα στην Αμερική για τον επερχόμενο αφανισμό της Ελλάδος και του ελληνισμού.

Όταν μια χώρα δεν έχει πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, όπως έχει η Τουρκιά, αλλά δουλική και σε μια Ευρώπη χειραγωγημένη από την Γερμανία και την νέα τάξη, το τέλος της είναι κοντά και φρικιαστικό.

Εγώ δεν γιορτάζω ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, κρύβομαι από ντροπή, για την δειλία και δουλικότητα του λεγόμενου κατε επίφαση Έλληνα.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>