«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Είναι λίγο κακή η μετάφραση, αλλά καταλαβαίνεις πολύ καλά τι θέλει να πει!

Ενάντια Δρ Olivier SC HWARTZ, Επιστημονικός Διευθυντής του«Ινστιτούτου Παστέρ (και ως εκ τούτου κατά της»Institut Pasteur) για ψέματα και διαστρέβλωση της Veeγέλιαed, préjudiciables για μου notoriétεπιστημονική έκδοση και για τους λαούς του κόσμου ότι θέλουν PROTECTger, σε σχετικά με την έκθεση της 20 μ.μ. France 2, την Κυριακή, 15 Νοεμβρίου του 2020? έκθεση σχετικά με την ταινία Κρατήστε ψηλά την εκ νέου Αλής έκδοση του Pierre Barnerias.

Στο Film Hold up , το απόσπασμα για μένα διαρκεί 3 λεπτά 25 δευτερόλεπτα (δείτε Pi è αυτό 1 ) στη διάρκεια :

1- Αναφέρομαι στα 3 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκδόθηκαν από το « Institut Pasteur το 2003 και το 2011 :

– 2 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για το ηλεκτρονική θέση ed στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες της ‘ Am Erica, με m ê ημερομηνίες μου Προτεραιότητας 2ο της Dec. 2003: διπλώματα ευρεσιτεχνίας Ευρώπης και στο ΕΡ 1 694 829 Β1 ( è είναι 2 ) και ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ US 012.8224 A1 ( κομμάτι 3 )  

– 1 δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της ηλεκτρονικής θέση ed το 2011, οι Ηνωμένες Πολιτείες « Am Erica: δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ US 8,243,718 B2 ( Pi è αυτό το 4 ), η οποία αποτελεί συνέχεια των δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας το 2003, με m ven ημερομηνία προτεραιότητας ed σε 2 έως Δεκέμβριο . το 2003. Ως εκ τούτου, Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει τη μ ê με τον ιό από 2 διπλώματα ευρεσιτεχνίας το 2003? γ « είναι για να λένε ότι η τεχνητή Coronavirus Sars-CoV1 , εφευρίσκουν ed από το » Ινστιτούτο Παστέρ πριν από το 2003, ότι « Ινστιτούτο Παστέρ μετονομάστηκε καλώντας Sars-CoV-2 .

   

2 Και εγώ » , εξηγεί , με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες , ημερομηνίες και διαδι δ εκδ κατασκευή του Covid-19 σε από το 2011 .

Το Covid-1 9 είναι το αποτέλεσμα των « αλληλουχιών παρεμβολής 4 » του HIV-1 RNA, του ιού του AIDS, στο γονιδίωμα του κοροναϊού Sars-COV2 . Από την άποψη αυτή, το Institut Pasteur υποστηρίζει ότι ο ιός Covid-19 είναι πανομοιότυπος με τον Sars-CoV2 , επειδή θέλουν να κρύψουν την παρουσία του ιού του AIDS στο Covid-19 , ο οποίος καθιστά αυτόν τον τεχνητό ιό δολοφόνο ιό.

Η έκθεση του France 2, στο Film Hold up , διαρκεί 3 λεπτά 26 δευτερόλεπτα Pi è αυτό 5 )

Η καταγγελία μου σχετίζεται με μια περίοδο 43 δευτερολέπτων, μεταξύ χρόνων 1 λεπτού 14 δευτερόλεπτα και 1 λεπτό 57 δευτ. Με e è οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

1- Μεταξύ 1 λεπτού. 14 δευτερόλεπτα και 1 λεπτό 35 δευτ., Ή για 21 δευτερόλεπτα chaîέκανε France 2 έκανε εκ νέουποσούé παραπλανητική, κατά την οποία απουσιάζουν όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τα αποδεικτικά στοιχεία για την κατασκευή τεχνητών ιών Covid-19 από την«ινστιτούτο Shepherd, ότι » είχε δόθηκε για 3 λεπτά. 25 δευτερόλεπτα στην ταινία Hold-up

2- Μεταξύ 1 λεπτού. 35 δευτ . και 1 λεπτό . 40 sec, Or για 5 δευτερόλεπτα, εμφανίζεταινα«énotch ένα ενιαίο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας , US Patent US 012,8224 Α1 ( Pi è αυτό 3 ), ενώ ι»είχε δείξει 3 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στο αμπάρι ταινία επάνω, και σχολιαστής που δεν προσδιορίζονταιστοeClare: “αλλά το on ξανά, το c ‘ είναι ψευδές, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δεν καλύπτει τον ιό Covid-19, αλλά έναν άλλο κοροναϊό  . Οι ηγέτες του«Institut Pasteur ψεύδονται όταν το ισχυρίζονται Το Covid-19 είναι Sars-CoV2 . Και το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ότι«λένε όχιêνα είναι ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Covid-19 είναι στην πραγματικότητα ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ Sars-COV2 , όμοια από κάθε άποψηγια να Sars-CoV1 . Στην πραγματικότητα, αυτοί don«δεν έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας η Covid-19 ελήφθη ως Ι»πει παραπάνω με εισαγωγή του HIV-1 σε Sars-COV2 (παρόμοιομετο SARS CoV-1), λόγω της«το ένα χέρι, εξεταστές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αριθ«δεν θα δεχόταν ποτέ μια τέτοια εφεύρεση, και,»δεύτερον, Προφανώς ήθελαν να κρύψουν την παρουσία του ιού του AIDS στον τεχνητό ιό Covid-19, ο οποίος θα κάνει το εμβόλιο θανατηφόρο.  

3- Μεταξύ 1 λεπτού. 40 δευτερόλεπτα και 1 λεπτό 57 δευτερόλεπτα Ή για 17 δευτερόλεπτα e γιατρός Olivier Schwartz, Επιστημονικός Διευθυντής του « Ινστιτούτου Παστέρ, δήλωσε: « Πάνω απ ‘όλα, το “ Ινστιτούτο ν ” εφευρίσκει κανένα νέο ιό . Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της « εφεύρεσης, c » είναι ένας τεχνικός όρος, c ‘ είναι μια προστατευμένη διαδι δ ε α fa ç είναι να κάνει μια δοκιμή διάγνωση, θεραπεία? ç δεν είναι να πούμε ότι « έχουμε εφεύρει ed ιό “

Ο Δρ Olivier SCHWARTZ ψέματα όταν λέει ότι « Ινστιτούτο Παστέρ ν » εφευρέθηκε ποτέ Virus από τις 3 τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του « Ινστιτούτου Παστέρ οι πατέντες » εφεύρεση που προστατεύει è Γάνδη ένα νέο ιό, όπως αναφέρεται :

Στους τίτλους :

– Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Europ ε το 2003 ΕΡ 1 694 829 Β1 ( è το 2 🙂 νέο στέλεχος κορωναϊών ΣΥΝΑΦΗ SARS ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.

– Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Am 2003 erican US 012.8224 A1 ( Pi è it 3 ): NOVEL STRAIN OF SARS-ASSOCIATED CORONAVIRUS AND APPLICS THEREOF .

– Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της erican 2011 US 8,243,718 B2 ( Pi è this 4 ) ΟΡΙΣΜΟΣ SARS ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΚΟΡΩΝΑΒΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΥΤΩΝ .

Στις περιλήψεις :

– Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Europ το 2003 EP 1 694 829 B1 ( è that 2 ) στη σελίδα 3:

[0001] Η pr ESENTE εφεύρεση αναφέρεται σε ένα νέο στέλεχος του συνδεδεμένων κορωναϊού οξείας Sé αναπνευστικό σύνδρομο ν è re (SARS), τέλος της « μια pr e s è vely εκ νέου pertori ed υπό n ° 031589 και προ Lev E για να Ανόι (Βιετνάμ ), με μόρια « nucl οξύ eique από το γονιδίωμά του, οι πρωτεΐνες και τα πεπτίδια που κωδικοποιούνται από αυτά τα μόρια » οξύ nucl eique και των εφαρμογών τους, όπως ως διαγνωστικά αντιδραστήρια ή / και ως εμβόλιο.

– Patent Am 2003 erican US 012.8224 A1 ( Pi è that 3 ) η Premi è re σελίδα:

[ 57] Περίληψη Η εφεύρεση αναφέρεται σε ένα νέο στέλεχος του στενού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου (SARS) που σχετίζεται με κοροναϊό, που προκύπτει από ένα δείγμα που συλλέχθηκε στο Ανόι (Βιετνάμ), με αριθμό αναφοράς 031589, μόρια νουκλεϊνικού οξέος που προέρχονται από το γονιδίωμα των ίδιων πρωτεϊνών και πεπτίδια που κωδικοποιούνται από τα εν λόγω μόρια νουκλεϊκού οξέος και, πιο συγκεκριμένα, πρωτεΐνη Ν και τις εφαρμογές τους, για παράδειγμα, ως διαγνωστικά αντιδραστήρια και / ή ως εμβόλιο.

 du brevet Am éricain de 2011 US 8,243,718 B2 ( Pi è ce 4 ) à la premi è re page: (57) (57) Περίληψη Η εφεύρεση αναφέρεται σε ένα νέο στέλεχος σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου (SARS) – που σχετίζεται με τον κορανοϊό, που προκύπτει από ένα δείγμα που συλλέχθηκε στο Ανόι (Βιετνάμ), με αριθμό αναφοράς 031589, μόρια νουκλεϊνικού οξέος που προέρχονται από το ίδιο γονιδίωμα, πρωτεΐνες και πεπτίδια που κωδικοποιούνται από τα εν λόγω μόρια νουκλεϊνικού οξέος και, πιο συγκεκριμένα, πρωτεΐνη Ν και τις εφαρμογές τους, για παράδειγμα, ως διαγνωστικά αντιδραστήρια και / ή ως εμβόλιο.

Είναι s « πράξεις » ένα ψέμα e Hont ed και γκροτέσκο , με την οποία ο Δρ Olivier Schwartz, επικεφαλής του«Ινστιτούτου Παστέρ ως Επιστημονικός Διευθυντής, παίρνει τους συνομιλητές του για Imbéλατρεία.

Ένα τέτοιο εθελοντικό σφάλμα είναι θανατηφόρο για το « Ινστιτούτο Pasteur, το οποίο επιδιώκει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι το Sars-CoV1 όμοιο με το Sars-COV2 και το Covid-19 που προέρχονται από αυτούς είναι φυσικοί ιοί.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δρ Olivier Schwartz, έκανε το m ê μου βρίσκονται σε ένα άρθρο Επιστημών et Avenir δημοσιεύτηκε 20 Μαρ του 2020 ( Pi è αυτό το 6 ). υλ

« Ινστιτούτο Παστέρ επιδιώκει désespé r ement να αρνηθεί τα αποδεικτικά στοιχεία, και να διαδώσουν τη φήμη ότι»θα καταθέσει ένσταση κατά του καθηγητή Jean-Bernard Fourtillan. Το αδειάσειο chaîδεν Jasper Mader «Alert εμβόλια » της 20ης Αυγούστουutένα ete δει πάνω από 3 και μισό εκατομμύριο άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος Trump, ο Πρόεδρος Πούτιν και οι περισσότεροι από τους κυβερνήτες του κόσμου, όπως αποδεικνύεται από ο«πληροφοριοδότης της 9ης Νοεμβρίου 2020 (βλ. Pi è αυτό 7 ).

Αυτές οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν από την Q-news, τις πληροφορίες της « υπηρεσίας » του Q-anon (Υπηρεσία Στρατιωτικών Υπηρεσιών του Στρατού των ΗΠΑ) με τη μορφή Q-VIDEOS, αναφέρουν ότι οι Πρόεδροι του Πούτιν και το TRUMP, και σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου έχουν δει το βίντεο Jasper Mader August 20 καταγγέλλοντας την παραγωγή του ιού Covid-19 από το « Institut Pasteur στη Γαλλία.

Διαβάστε το κάτω μέρος της αλληλογραφίας της σελίδας ( Pi è it 7 )

Έτσι, η ανακοίνωση του Q-anon είχε σκοπό να μάθει στο « Pasteur Institute, Macron, και συγγενείς του New World Order, καθώς ο Trump και ο Mike POMPEO γνώριζαν τα πάντα για την « προέλευση του Covid-19 τη στιγμή της περιοδείας του ” Elys ed 16 Νοεμβρίου 2020 . επισκεφθείτε tr è s διακριτά è te o ù Mike Pompeo πληρούνται μόνο Macron και Jean-Yves LEDRIAN. L ‘ Ινστιτούτο Παστέρ, το Macronie και Fran C AIS μέλη της Cabal που γνωρίζουν το Vee γελάει έκδοση είναι πιθανόν μερικά: δέκα άτομα το πολύ.

Εν τω μεταξύ, υπήρξε η επίσημη κυκλοφορία του Hold Κινηματογράφου μέχρι την Τετάρτη, 11 Νοεμ στις έντεκα ότι ε τ ε βίαια λογοκρισία 12η του Νοεμβρίου έως 18 ώρες 35. Ο λόγος για τη λογοκρισία είναι η δήλωσή μου από 3 λεπτά 25 δευτερόλεπτα από τη στιγμή 1 ώρα 49 λεπτά και 1 ώρα 52 λεπτά 25 δευτερόλεπτα, κατά την οποία Ι αποκαλύπτουν όλα Vee γελάει ed για την παραγωγή του ιού Covid-19 από το « Institut Pasteur, και 3 διπλώματα ευρεσιτεχνίας του » Institut Pasteur prot è gent ότι η μεταποιητική. Όλα αυτά τα γεγονότα e v è που συνέβησαν μεταξύ 9 Νοεμβρίου και 16 Νοεμβρίου 2020 προκάλεσαν έναν απίστευτο πανικό στο « Το Institut Pasteur, ο MACRON και οι στενότεροι συνεργοί τους, γνωρίζουν την κατάσταση, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι καταδικασμένοι. Είναι εκ νέου σ è σκηνή βρόχο ότι οι παρατηρήσεις του καθηγητή Jean-Bernard Fourtillan είναι δυσφημιστικό Fake Νέα και ότι « πρόκειται να τον μηνύσει. Θα λογοκρίνει όλες τις παρεμβάσεις στο οποίο δηλώνει την Vee γέλια ed :

–      Κρατήστε ψηλά λογοκρισία ed 12, Νοέμ στο 18h 35, με την απαγόρευση μετάδοσης Vim é o .

–      Μπορείτε να λογοκρίνετε όλα τα βίντεο του Jasper Mader που ανέβηκαν από τις 20 Αυγούστου 2020.

III

Γ « είναι σε αυτό το πανικό και την εμμονή κρύψει το Vee γέλια ed ως » Ινστιτούτο Παστέρ, στην « αδυναμία é δ émentir κατηγορίες του καθηγητή Jean-Bernard Fourtillan, έναν εναγόμενο στο κέντρο της » h e bergement OVH να σταματήσει IMM ediately το « h ccommodation ιστοσελίδα μας www.verite-covid19.fr στο οποίο όλοι vee γέλια ed ιό Covid-19 και-19 αντι εμβόλια Covid ( Pi è αυτό 8 ). Ευτυχώς, OVH, για να δικαιολογήσουμε την έξωση μας από το κέντρο τους » h συνδυασμός , εξετάσαμε την εφαρμογή του « Institut Pasteur (Pi è this 9).

Εκτός από το γεγονός ότι η « σειρά των » Ινστιτούτο Παστέρ είναι εντελώς παράνομη, διότι n « δεν συνοδεύεται από » μια επιτροπή, ούτε « μια δικαστική απόφαση που επιβεβαιώνει το χαρακτήρα è εσφαλμένη πληροφόρηση εκ νέου διαδίδονται από την ιστοσελίδα www.verite -covid19.fr , η κοινοποίηση αυτή είναι μια αποδοχή της ενοχής από το « Institut Pasteur δείχνει ότι πεθαίνουμε δεν ç ons είναι δυσφημιστικό με τον Δρ Φρε d é ric αψιά και » Ινστιτούτο Παστέρ, αλλά δεν λένε ότι ο « λάθος!

 

IV

 

Στην προσπάθειά τους να εξουδετερώσουν τον καθηγητή Jean-Bernard Fourtillan , l«Institut Pasteur Πρόεδρος Macron και οι συνεργοί του, μ»έκανε να συγκαλέσει στο Παρίσι Δικαστικό Δικαστήριο ( Pi è το 10 ) με το πρόσχημα της«κατηγορητήριο σε δίκη deja regled από το το κατηγορητήριο μου της 11ης Μαρτίου 2020, στο οποίο ο jαπάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, οι οποίες έδειξαν ότι 8 κατηγορίες για το«ANSM (Agence Nationale de SéSAFETYed of the Medicication) και της κας AgnèΗ BUZYN, τότε υπουργός Υγείας, στις 19 Σεπτεμβρίου 2019, ήταν χωρίς αξία.

Αυτή η συνάντηση είναι ένα pi è ge

Την Πέμπτη το πρωί, 26 Νοέμβρη του 2020 σε εννέα 30, η αποκόλληση των τεσσάρων αξιωματικών της Εθνικής Αστυνομίας της « OCLAESP Μασσαλίας ξέσπασε στην τρέχουσα κατοικία μου έχασε στην ύπαιθρο, στην κοινότητα του Αγίου Privat το Παλαιό στο τμήμα Gard. Είχαν συνοδεύονται από « ένα πρόσωπο που έχει το e t e γεύση ç ue από τους μάρτυρες, οι οποίοι είχαν ένα σημαδεμένο αυτοκινήτου e é εξοπλισμένη έκδοση δ » ένα σύστημα è μου ακούγοντας και τα μέσα εντοπισμού. Προσωπικά, έκανα »δεν έχω δει. Είχε μείνει πίσω, δεν συνόδευε κατά την εισβολή τους στον τόπο κατοικίας μου και κατά την αναζήτηση και κατάσχεση όλου του εξοπλισμού υπολογιστών.

Σε αντίθεση με την έρευνα που διεξήχθη ε να το σπίτι μου στο Πουατιέ, πριν από ένα χρόνο, στις 12 Νοεμβρίου το 2019, στην οποία συμμετείχαν σαράντα » αξιωματικών της δικαστικής αστυνομίας, χωροφύλακες, κλπ … υπό τη διεύθυνση της κας δικαστή Brigitte Jolivet. Στις 12 Νοεμβρίου το 2019, ήταν προ αισθάνεται é s στις επτά στο σπίτι μου στο Πουατιέ. J ‘ είχε ε τ ε ΜΕΥ ediately προειδοποίησε για προβολή. Στις 10 π.μ., η κα Brigitte Jolivet κατάλαβε την κατάσταση διαβάζοντας ένα εμπιστευτικό έγγραφο που εγώ »Ο Macron είχε στείλει στον Πρόεδρο στις 29 Οκτωβρίου 2019 ( Pi è it 11 ).

Εκτός από τη σύγκληση της έκπτωσης ( Pi è το 10 ), και σε αντίθεση με την αναζήτηση της 12ης Νοεμβρίου 2019 o ù που μόλις αντιγράψατε τα περιεχόμενα των υπολογιστών μου, τους χωροφύλακες είχαν εκ νέου ceived τις « διαταγές να καταλάβουν όλο τον εξοπλισμό πληροφορικής

– 2 υπολογιστές: 1 Macbook Pro και 1 MacBook Air.

– 1 iPad που χρησιμοποιείται από τη γυναίκα μου.

–   Περίπου είκοσι πλήκτρα USB.

Μας έχουν αφήσει μας 2 t e s τηλέφωνα ζήτησαν από τους nume ros.

Και ένα πράγμα που μ « έχει κίνησε την περιέργεια ε και μ » ένα δ ε cid ε δεν πάει στο TJ Παρίσι στις 4 Δεκεμβρίου, θα μ ‘ μου ζήτησαν να τους δώσει το διαβατήριό μου. Τους έδειξε την κάρτα μου » ταυτότητας ed, λέγοντάς τους ότι αυτό ήταν αρκετό. Κούνησαν. Τους είπα ότι το διαβατήριό μου ήταν στο Πουατιέ. Απρίλιος è s έχουν κατασχεθεί όλο τον εξοπλισμό πληροφορικής και έψαξε, έφυγαν στις 11 το πρωί 15.

Στην 19η, m ê μου μέρα, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μου, που είχε δει το πρόσωπο που συνόδευαν τους τέσσερις αστυνομικούς, μ « έχει τ ε λ ε phon e για να μου δώσει nume ro τ ε λ ε τηλεφώνου σε » Αξιωματικός του Δικαστικού η αστυνομία του Πουατιέ, το διοικητή της Αστυνομίας Little John ότι έπρεπε να καλέσει επειγόντως σε 07 86 46 60 53 19 ώρες 26 ι « Have aussit O t έστειλε ένα SMS με τον κ Little John, επιβεβαιώνοντας τον ότι » έτυχε ευνοϊκής υποδοχής ç u ημερομηνία της κλήσης που εκδόθηκε από το απόσπασμα OCLAESP της Μασσαλίας, και θα πάω σε αυτήν την κλήση.

Στις 20h30, j ‘ έστειλε στον κ. Petit Jean τα ακόλουθα SMS:

Αγαπητέ κύριε

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχω ξανά ç u σύγκληση της Madame Brigitte Jolivet, για 4η Παρασκευή Δεκέμβρη στις δέκα σε δικαστικό δικαστήριο του Παρισιού. Εκείνη ε τ ε παράδοση σήμερα το πρωί από την OCLAESP απόσπαση της Μασσαλίας. Επομένως, επιβεβαιώνω ότι θα πάω στη σύγκληση της κυρίας Brigitte Jolivet στις 4 Δεκεμβρίου 2020 στις 10 π.μ. στο Δικαστικό Δικαστήριο του Παρισιού

Με φιλικούς χαιρετισμούς σε σας

Καθ. Jean-Bernard Fourtillan

Στις 8:36 μ.μ. , ο κ. Petit-Jean μου απάντησε το ακόλουθο SMS:

Καλησπέρα κύριε Fourtillan,

Η κα Jolivet θέλουν το διαβατήριό σας να είναι εκ νέου φλιτζάνι e r ed στο σπίτι σας στο Πουατιέ. Θα παραστεί στην λειτουργία αναζήτησης ή θα διορίσει αντιπρόσωπο (ο οποίος μπορεί να ê να είναι ο γιος σας Ματθαίος); Καμία απάντηση από εσάς, είμαι απαιτείται να ορίσει δύο μάρτυρες. Τις καλύτερες ευχές.

Διοικητής της αστυνομίας Jé rô me Petit-Jean.

Στις 8:37 μ.μ. , απαντώ:

Ο γιος μου ο Matthew είναι εκ νέου κύπελλο ιαχείριση το διαβατήριό μου, που είναι το αριστερό συρτάρι του πρώην γραμματέα μεταξύ 2 βάλτους ê tres του ξενώνα του Πουατιέ διαμέρισμά μας

Αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί του και θα σας το δώσει για να το στείλετε στην κυρία Jolivet.

Jean-Bernard Fourtillan

 

Στις 8:40 μ.μ. , μου απάντησε τελικά:

Ευχαριστώ για την απάντησή σας .

Γ « είναι ο λόγος για την κλήτευση, την κατάσχεση όλου του εξοπλισμού του υπολογιστή μου και την κατάσχεση του διαβατηρίου, που μ » οδήγησε στην το δ ΑΠΟΦΑΣΗΣ μην πάει σε αυτή τη συνάντηση που ν « δεν είχε καμία αμφιβολία για την » άλλος στόχος που με έβαλε σε η επιμέλεια στην « ανικανότητα συνολικά και διαδίδει τα γέλια στο Covid-19

Β

Αδικαιολόγητη στέρηση όλων των οικονομικών μέσων μου

Ο αποκλεισμός από την 30 Ιουλίου του 2020 όλες τις μεθόδους μου πληρωμής: πιστωτικές κάρτες, Χουγ, διανομείς»espèαυτά, ενώ η τράπεζα μου λογαριασμούς BNP και Banque Postale ετed κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου: υψηλότερη σε 10 000 ευρώ, η BNP, με την οποία Σ«έχουν περισσότερες accès, επειδή είμαι»έχουν διαγραφεί τραπεζικές κάρτες μου και«η πρόσβασηs για πληροφορίες σχετικά με τη δική μου, και μεταξύ 15.000 και 25.000 € για την Banque Postale, όπως μπορεί να δει κανείς από τον τραπεζικό δηλώσεις μου.

Επιπλέον, με απόφαση της «Δικαιοσύνης » λογαριασμούς Josefa Ταμείου και της εταιρείας t e Sodeval είναι Sé questr ed από το 12 Νοέμβρη του 2019, χωρίς αιτιολόγηση οικονομική è re ούτε νομικά.

Για να με εξουδετερώσει σε όλους τους τομείς,

ON επιδιώκει να μ ‘ έλλειψης τροφής και σε μένα ζάρια καταστρέψει.

______

 

Συνημμένα

Pi è it 1 – Ταινία Κρατήστε μουσική για τον καθηγητή Jean-Bernard FOURTILLAN  (https://youtu.be/3Z1-O-vsoU8)

Pi è αυτό 2 – Ευρωπαϊκού Διπλώματος Ευρεσιτεχνίαςedστην ΕΡ 1 694 829 Β1 το 2003 (ημερομηνία προτεραιότητας)

Pi è είναι 3 – ευρεσιτεχνίας είμαιerican ΗΠΑ 012,8224 Α1 2003 (ημερομηνία προτεραιότητας)

Pi è αυτό το 4 – ευρεσιτεχνίας είμαιerican ΗΠΑ 8,243,718 B2 για το 2011 (προτεραιότητα ημερομηνίαε)

Pi è this 5 – France log Δείγμα 2 20 μ.μ. Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020  (https://youtu.be/he7Nnxz_lUs)

Pi è it 6 – Τομέας Επιστήμης και Μέλλοντος 20 Μαρτίου 2020

Covid-19: όχι, ο κοροναϊός δεν είναι εφεύρεση του Institut Pasteur

Από την Irene Lacamp στις 03/20/2020 στις 6:40 μ.μ.

17 του Μάρτη του 2020 l « Institut Pasteur είναι ο στόχος των » βίντεο συνωμοσία η « φόρτιση σε λάθος, με βάση την » δίπλωμα ευρεσιτεχνίας dat e για το 2004 της « εφεύρει το νέο κοροναϊό υπεύθυνη για Πάντε σάντουιτς Covid- 19.

 

9

Cr EE το 1887, το « Ινστιτούτο Παστέρ είναι ένα ίδρυμα για να μη κερδοσκοπικό ότι συμβάλλει μέσω δραστηριοτήτων έρευνας και της δημόσιας υγείας στο pr évention και θεραπεία των λοιμωδών νόσων, ιδίως.

Το e pid emia της Covid-19 συνοδεύεται από ένα e pid emia της «ψεύτικο ειδήσεων»: οι φήμες για την υποτιθέμενη ανακάλυψη του ιού από ένα κινεζικό εργαστήριο, cha Î γεννήθηκε mails και μηνύματα WhatsApp βρίσκεται στην προσέγγιση της ανακοίνωσης του τοκετού από τον Πρόεδρο Emmanuel Macron, κ.λπ. 17 Μαρτίου 2020 ήταν η σειρά του Ινστιτούτου Παστέρ στην κατηγορία της συνωμοσίας βίντεο κατηγορώντας τον για έχοντας δημιουργήσει τον ιό Covid-19 και έτσι να ê είναι υπεύθυνο για την τρέχουσα πανδημία. Ο συγγραφέας αυτού του βίντεο, προκειμένου να πείσει τους χρήστες του vee racit ed ου του Θ είναι, βασίζεται σε ένα έγγραφο:από το Institut Pasteur τον Δεκέμβριο του 2003 στο οποίο αναφέρονται ερευνητές από το CNRS και το Inserm .

«[Αυτή] συνωμοσία βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι εντελώς ψευδή», προειδοποιεί το Ινστιτούτο Παστέρ σε μια δήλωση που δημοσιεύθηκε ε δ è s 18 του Μάρτη 2020. Το Ινστιτούτο Παστέρ εφευρέθηκε το 2003 ή το 19-Covid ούτε η κοροναϊό να τους αρχικά κάλεσε Sars-VOC-2 αλλά ένα υποψήφιο εμβόλιο εναντίον ενός άλλου κοροναϊού που ονομάζεται Sars-CoV-1.

Τα αναφερόμενα έγγραφα δεν αφορούν το Sars-CoV-2 αλλά το Sars-CoV-1

Το SARS-CoV-2 είναι ένας ιός που ανήκει στην οικογένεια των coronaviridae. Αυτή η οικογένεια των ιών συγκεντρώνει μέσα παθογόνων è nes υπεύθυνος για την ασθένεια είναι καλοήθεις, όπως η εποχιακή κρυολόγημα, πιο se v è res όπως Θάλασσας (αναπνευστικό σύνδρομο της Μέσης Ανατολής, που γεννήθηκε το 2012) ή Covid-19, η οποία ε merg ed στην Κίνα d πιθανώς è s, το Νοέμβριο του 2019. Αλλά η πρώτη του κοροναϊού εμφανίστηκε πρόσφατα σε έχουν ε τ ε υπεύθυνη για σοβαρά κλινικά σημεία και πολλοί θάνατοι έχουν ε τ ε Sars-CoV-1, που σχετίζονται με οξύ αναπνευστικό σύνδρομο Sé κατά è re (SARS englais ή SARS στα Αγγλικά).

Αυτό Sars-CoV-1, το οποίο ήταν και το ηλεκτρονικό merg ed σε ακραίες ven Ανατολή δ è s 2002 ήταν στην πραγματικότητα το 2003 η αιτία της επιδημίας που σκότωσε πάνω από 8.000 περιπτώσεις και 800 θάνατοι, υπενθυμίζει το Ινστιτούτο Παστέρ στο δελτίο τύπου του. Εάν τότε η επιδημία περιοριζόταν γρήγορα από διάφορα μέτρα δημόσιας υγείας που λαμβάνονται μερικές φορές σε διεθνή κλίμακα παγκόσμια προειδοποίηση από τον ΠΟΥ , απομόνωση, καραντίνα κ.λπ.), το Ινστιτούτο Pasteur είχε, πριν εξαφανιστεί η ασθένεια, μελέτησε αυτόν τον αναδυόμενο ιό, μαζί με πολλούς άλλους ερευνητικούς οργανισμούς όπως το Γερμανικό Ινστιτούτο Koch .

«Το Ινστιτούτο Παστέρ είναι [πράγματι] θεμέλιο για μη-κερδοσκοπική αποστολή του οποίου είναι να συμβάλει στην την pr évention και τη θεραπεία της νόσου, κυρίως λοιμώδη νοσήματα, [συμπεριλαμβανομένων των ενεργειών της] έρευνας», δήλωσε η οργάνωση της έρευνας. Στο πλαίσιο αυτής της αποστολής, το Ινστιτούτο Παστέρ , το οποίο επίσης μελέτησε πολλά άλλα παθογόνους παράγοντες è nes γνωστό ή αναδυόμενες, όπως ο ιός H1N1 ή Έμπολα, στη συνέχεια ειδικά ένα e μελετήθηκαν ed το γονιδίωμα του Sars -CoV-1, με στόχο την προετοιμάζοντας ένα εμβόλιο κατά αυτού του κοροναϊού, ξάδελφο του Sars- CoV-2

Αυτά τα έγγραφα σχετίζονται με την « εφεύρεση » ενός εμβολίου κατά αυτού του ιού

Τα έγγραφα που αναφέρονται από τον συγγραφέα του βίντεο και αφορούν την έρευνα από το Ινστιτούτο Παστέρ, υπάρχουν περίπου 17 χρόνια στην Sars-CoV ιό-1 που προκάλεσε αυτό το πρώτο è re e pid ed ψίχα θανατηφόρο κοροναϊό e Mergent.

Περισσότερες προ cis ly, αυτές οι πηγές λεπτομέρεια πρώτο του ηλεκτρονικού l ρώνει επί του γονιδιώματος ενός στελέχους του ιού SARSCoV-1 «[προ Lev ed] και την εκ νέου pertori ed υπό n ° 031589 έως Hano ï »: περιγράφουν τη δομή των θραυσμάτων ζευγαρώνουν Riel g e n ETIC ιού και ειδικότερα προσδιορίζει πώς αυτές οι γονιδιωματικές αλληλουχίες κωδικοποιούν πρωτεΐνες βασικές για την είσοδο και για την αντιγραφή του ιού σε ανθρώπινα κύτταρα. Αν αυτόν τον ιό, το m ê με μένα ότι Sars-CoV-2, είχε ε τ ε synthηθική, η ακολουθία της θα περιλάμβανε επίσης ίχνη χειραγώγησης του ανθρώπου, όπως εξηγείται από τον Επιστημονικό Διευθυντή του Ινστιτούτου Pasteur, Olivier Schwartz , Σε άδειασε ο Αντι «ψεύτικο-news» που δημοσιεύθηκε é e 11 Μαρτίου.

Στη συνέχεια, το έγγραφο εξηγεί πώς οι ερευνητές είχαν την ιδέα της χρησιμοποίησης μερικά από αυτά τα τμήματα του γονιδιώματος για την ανάπτυξη «παρασκευάσματα immunog è γεννήθηκε», που είναι να – λένε τα κενά του εμβολίου. «Ένα [αυτών] υποψήφιων εμβολίων [ήταν] βασίζεται στην πλατφόρμα συγκεκριμένη ιλαρά,» είπε ο Ινστιτούτο Παστέρ σε δελτίο τύπου: ένα από αυτά τα σκευάσματα είχαν ε τ ε κατασκευάζεται από την αλλαγή του εμβολίου κατά της ιλαράς στ Con y int για να ταιριάζει επιδημία της άτυπης πνευμονίας Ακολουθίες CoV-1. Και αυτό όχι για να προκαλέσει την ασθένεια με κακόβουλο στόχο, αλλά για να δημιουργήσει μια ανοσολογική αντίδραση ικανή να προστατεύσει τα άτομα του Sars σε έναν καλοπροαίρετο στόχο. Αυτός ο τελευταίος υποψήφιος, το πιο ενδιαφέρονé δοκιμή ed στον άνθρωπο «όταν [α ε τ ε ] pr ê Μήπως το e pid ed ψίχουλα ευτυχώς τερματιστεί, και υπήρχαν περισσότεροι ασθενείς στις οποίες προσφέρουν για να το δοκιμάσετε,» είπε ο «Ινστιτούτο.

Οι πηγές που αναφέρονται στο βίντεο συνωμοσία, επομένως, δεν έχουν τίποτα να κάνουν με την εφεύρεση ενός νέου ιού: περιγράφουν μόνο το γονιδίωμα ενός στελέχους του ιού SARS-CoV-1 που συλλέγονται από έναν ασθενή, καθώς και τη μέθοδο κατασκευής των υποψήφιων εμβολίων ποτέ δεν αναπτύχθηκε .

Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την « εφεύρεση » του ιού

Το έγγραφο στο οποίο η ιικό στέλεχος Sars-CoV-1 και η μέθοδος κατασκευής πιθανά εμβόλια περιγράφονται αρκούδες τον κώδικα EP1694829B1 : είναι πράγματι ένα ευρωπαϊκό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που είναι να πούμε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμένη. Να prot Έγκερ για 20 χρόνια ως δεδομένα proprie t πνευματικής é Institut Pasteur.

Ωστόσο, αν ο όρος «εφεύρεση» εμφανίζεται î t fa Con r ε ρ ε τ ed σε αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, δεν σχετίζονται με την ιός SARS-CoV-1 η ίδια m ê μου ότι το Ινστιτούτο προ μόνο Lev é é συνέχεια μελετήθηκε ed αλλά σε το στρα παρασκευή εμβολίου της ΚΑΕ ότι οι ερευνητές της, εφευρέτες τότε ονομάζεται (όχι ο ιός, αλλά η στρατηγική αυτή) έχουν é εργασίας é e.

Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του ηλεκτρονικού pos ed υπάρχουν πάνω από 16 χρόνια θα μπορούσε να σώσει ζωές

Τέλος, αυτό το βίντεο φαίνεται να επέστρεψε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος παλιό και ξεπερασμένο στην πρώτη γραμμή των ειδήσεων. Αλλά δεν είναι ούτε παλαιό ούτε ξεπεραστεί για αρκετές εβδομάδες στο Ινστιτούτο Pasteur, οι μέθοδοι που περιγράφονται σε αυτό το έγγραφο είναι προς το παρόν εκ νέου υπάλληλοι στο στόχο, αυτή τη φορά για την ανάπτυξη εμβολίου κατά του Covid-19 και διαγνωστικά κιτ αίματος (με βάση την ανίχνευση των ειδικών αντισωμάτων έναντι του ιού μάλλον O t σε ανίχνευση του ίδιου του ιού m ê μένα, ανίχνευση του SARS-CoV-2 είναι δύσκολη και δαπανηρή για την εφαρμογή), η εκ νέου v è le τον ερευνητικό οργανισμό.

 

Είναι ότι τα Sars-CoV-1 και Sars-CoV-2, αν είναι αρκετά διαφορετικά, μοιράζονται αρκετά κοινά σημεία για μια τεχνογνωσία που αναπτύχθηκε σε ένα ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί εκ νέου για να πολεμήσει ο ένας τον άλλον.

Η έρευνα του Ινστιτούτου Παστέρ de μορφή ed από το συντάκτη του βίντεο θα μπορούσε, ως εκ τούτου, μάλλον O t που απειλούν την ανθρωπότητα, η αποθήκευση πολλών ζωών.

Pi è it 7 – Mail ofInformant 9 Νοεμβρίου 2020 (Q-VIDEOS)

Pi è this 8 – PDF document: “All Vee γελάει με Covid-19 Vaccines και anti-Covid 19 

Pi è αυτό 9 – Αιτιολόγηση ο οποίος été αποστέλλονται από OVH, 24 Νοεμβρίου, 2020, η ιστοσελίδα www.verite-covid19.fr να εξηγήσει « αποπομπή μια διαμονή

Pi è this 10 – Συνεδρίαση στο Δικαστήριο του Παρισιού στις 4 Δεκεμβρίου 2020 στις 10 π.μ., ως κατηγορούμενος και επικουρούμενος μάρτυρας

Pi è this 11 – Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Françσπίτι της 29ης Οκτωβρίου 2019, που«μπορεί να βρεθεί στον ιστότοπο www.verite-covid19.fr στηνενότητα Εμβόλια που περιέχουν«αλουμίνιο.

Το πρωτότυπο στον σύνδεσμο παρακάτω

http://d.p.h.free.fr/covid19/Plainte_Fourtillan.htm?fbclid=IwAR3sw2u_P5asY0jMA9vYuYMbdKzNI9Th4ZUDnGVGMI6Yoxqcu4i6F85veAs

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>