«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Ερντογάν τους φτύνει και αυτοί οι ανθέλληνες δουλικοί της Ευρώπης κρατούν ομπρέλα!

Η Τουρκία ανακοινώνει τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης: η ΕΕ και η Μέρκελ βρίσκονται σε ερείπια

Με την αποχώρηση από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, η Τουρκία απομακρύνεται περισσότερο από την Ευρώπη.

Επομένως, η ΕΕ πιέζεται να δράσει, σχολιάζει ο Gerd Höhler.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την κατανόηση της Ursula von der Leyen, του Charles Michel και του Erdogan, Angela Merkel.

Γκέρντ Χόλερ

Γκέρντ Χόλερ

Κωνσταντινούπολη. Πώς αισθάνονται σήμερα οι Ursula von der Leyen και Charles Michel; Την Παρασκευή πραγματοποίησαν σύνδεσμο βίντεο με τον Τούρκο αρχηγό κράτους Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Το σκηνικό στις Βρυξέλλες σχηματίστηκε από έξι τουρκικές σημαίες και ευρωπαϊκές σημαίες που στέκονται κοντά.

Η Von der Leyen ανέδειξε επίσης την εγγύτητά της στην επακόλουθη δήλωση τύπου της: Η επικεφαλής της επιτροπής ανέφερε μια «καλή συζήτηση» και έναν «εποικοδομητικό διάλογο». “Η Τουρκία χρειάζεται υποστήριξη”, δήλωσε ο von der Leyen, και τώρα πρέπει να “βρούμε έναν δρόμο προς τα εμπρός”.

Συλλήψεις κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων σε τουρκικό πανεπιστήμιο

Διαδηλωτές διαμαρτύρονται κατά του διορισμού του διευθυντή του πανεπιστημίου από τον Πρόεδρο Ερντογάν.   © Reuters

Αλλά λίγες ώρες αργότερα, όταν ο Ερντογάν αποχώρησε από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης , η οποία υποτίθεται ότι προστατεύει τις γυναίκες από τις διακρίσεις και τη βία , ο Ερντογάν απέδειξε πού κατευθύνεται η χώρα του: Μακριά από την ΕΕ, μακριά από τις ευρωπαϊκές αξίες. Ο Von der Leyen και ο Michel πρέπει να νιώθουν απατεώνες.

Για πόσο καιρό η ΕΕ θέλει να εκβιασθεί από τον Ερντογάν;

Η ΕΕ, και ειδικά η Άνγκελα Μέρκελ, η οποία κατανοεί τον Ερντογάν, είναι κατεστραμμένα στην Τουρκική πολιτική τους. Οι κυρώσεις με τις οποίες οι Βρυξέλλες ήθελαν να πείσουν την Τουρκία να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο στη διαμάχη για τις οικονομικές ζώνες της Μεσογείου είναι εκτός συνομιλίας, χωρίς η Άγκυρα να παραιτηθεί από τους αυθαίρετους ισχυρισμούς της.

Εν τω μεταξύ, η τουρκική κυβέρνηση διαλύει τα δημοκρατικά δικαιώματα στη χώρα της, απαγορεύοντας το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης και αγνοεί τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχετικά με την απελευθέρωση ακτιβιστών πολιτικών δικαιωμάτων στη φυλακή. Η ΕΕ παρακολουθεί αβοήθητα.

Ο Ερντογάν πιστεύει ότι έχει περισσότερη μόχλευση. Με δυσάρεστη κανονικότητα απειλεί να ανοίξει τις πύλες στην Ευρώπη για “εκατομμύρια μετανάστες”. Η ΕΕ ήδη ξεπερνά και διαπραγματεύεται νέα οικονομική βοήθεια πίσω από τα παρασκήνια. Η καγκελάριος Μέρκελ διατηρεί ακόμη και την προοπτική επέκτασης της τελωνειακής ένωσης για να κατευνάσει τον Ερντογάν.

ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

    • Τουρκία
    • φτώχεια
    • Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
    • Κωνσταντινούπολη

    Ο Ερντογάν δεν του αρέσει το «ψωμί των ανθρώπων»

    • Ελλάδα
    • Κύπρος
    • Άνγκελα Μέρκελ
    • Ομοσπονδιακή κυβέρνηση

    Διαφωνία στη Μεσόγειο: Η Μέρκελ στο συνέδριο με τον Ερντογάν

    • σχόλιο
    • Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
    • δημοσιογραφία
    • Δικαστήρια
    • Εγώ

    Απόφαση του Can Dündar: Η Ευρώπη δεν έχει καμία απάντηση στον Ερντογάν

Πόσο καιρό θέλει να εκβιασθεί η ΕΕ; Γνωρίζουμε από την ιστορία όπου οδηγεί τελικά μια τέτοια πολιτική χαλάρωσης.

https://www.rnd.de/politik/turkei-kundigt-istanbul-konvention-wie-lange-will-sich-die-eu-noch-erpressen-lassen-ALHZPRBQ7BFRPGMCXVKNQJQN3E.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>