«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι αόρατες στατιστικές θανάτου;;;;;;;;;

Οι αόρατες στατιστικές θανάτου

Ως αποτέλεσμα των παγκόσμιων εμβολιασμών κορώνας, ο αριθμός των θανάτων που προκαλούνται από αυτό αυξάνεται ραγδαία. 

Ωστόσο, τα μέσα ενημέρωσης το αποσιωπούν.

Ένα φάρμακο δεν πρέπει να είναι πιο επικίνδυνο από την ίδια την ασθένεια.

Αυτός ο διεθνής κανόνας  ισχύσει από επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου σε όλο τον κόσμο. 

Αλλά οι εμβολιασμοί κορώνας έχουν από καιρό παραβιάσει αυτόν τον κανόνα .

 Μετά από λίγες μόνο εβδομάδες, αυτά τα εντελώς νέα και εντελώς ανεπαρκώς ελεγμένα εμβόλια φαίνεται να ανταγωνίζονται τον ιό που προοριζόταν να ελέγξουν όσον αφορά τον κίνδυνο. 

Εάν κάποιος παρεκτείνει τους νεκρούς, καθώς και τους (μακροχρόνια) τραυματίες στο συνολικό πληθυσμό – εάν πρέπει πραγματικά να υπάρξει «εμβολιασμός» – οι αριθμοί είναι τρομακτικές! 

Λαμβάνοντας υπόψη μια πολύ συντομευμένη διαδικασία δοκιμών, η ανησυχητική συνειδητοποίηση έρχεται στο μυαλό: είμαστε πειραματόζωα;;;;;

Ως δημοσιογράφος με 40 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, έχετε συνηθίσει πολύ. 

Αλλά όταν έψαξα τη βάση δεδομένων σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες της Αμερικανικής Υπηρεσίας Ελέγχου Νοσημάτων για τους θανάτους που σχετίζονται με τον εμβολιασμό, τα στοιχεία είναι ανατριχιαστικά.

Από το 2000 έως το 2020, το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων ( VAERS ) ανέφερε μεταξύ 44 και 184 θανάτων μετά τον εμβολιασμό, κατά μέσο όρο 117 ανά έτος.

Για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους, αναφέρθηκαν 992 θάνατοι. 

Εάν κάποιος παρατείνει αυτόν τον αριθμό στην τιμή που μπορεί να αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους, εάν η συχνότητα του θανάτου παραμένει η ίδια, λαμβάνει τον μόλις κατανοητό αριθμό 5952 θανάτων “μετά” εμβολιασμό, 51 φορές την προηγούμενη τιμή.

Εδώ είναι το αρχείο καταγραφής του ερωτήματος βάσης δεδομένων από τις 8 Μαρτίου, οι επιλεγμένοι όροι αναζήτησης και οι παράμετροι της αξιολόγησης.

Είναι πολύ πιθανό να ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός, καθώς η κάλυψη εμβολιασμού στις ΗΠΑ είναι ακόμη πολύ μακριά και η περίοδος αναφοράς για το τρέχον έτος είναι μόνο δύο μήνες.

 Αυτό δεν περιλαμβάνει θανάτους που θα εξακολουθούν να συμβαίνουν λόγω εμβολιασμού τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο.

Η αύξηση δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός ότι ξαφνικά θα εμβολιαζόταν πολύ περισσότερα. 

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, που είναι πρόθυμοι να εμβολιάσουν, το 45 έως 60 τοις εκατό του πληθυσμού εμβολιάζεται κατά της γρίπης κάθε χρόνο. 

Η αύξηση πρέπει να σχετίζεται με τα πειραματικά εμβόλια γονιδίων κατά του Covid-19.

Για λόγους δημοσιογραφικής φροντίδας, αυτό το τρομακτικό σχήμα πρέπει να τεθεί σε προοπτική. 

Το VAERS βασίζεται σε αναφορές ότι όχι μόνο το ιατρικό προσωπικό και οι φαρμακευτικές εταιρείες, αλλά και εκείνοι που επηρεάζονται, δηλαδή οι συγγενείς τους, μπορούν να εισέλθουν στη βάση δεδομένων οι ίδιοι. 

Τα Κέντρα Ελέγχου Νόσων CDC και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων FDA συμβουλεύουν ρητά ότι “οι αναφορές ενδέχεται να περιέχουν πληροφορίες που είναι ελλιπείς, ανακριβείς, παρεπόμενες ή μη επαληθεύσιμες”. 

Αλλά ήταν το ίδιο τα τελευταία χρόνια. έτσι οι αριθμοί είναι συγκρίσιμοι.

Οι αριθμοί επίσης δεν δίνουν ρητά καμία ένδειξη επιβεβαιωμένης σύνδεσης μεταξύ εμβολιασμού και θανάτου. Αυτό δεν άλλαξε τα τελευταία χρόνια.

Επιπλέον, ο αριθμός των μη αναφερόμενων περιπτώσεων στο σύστημα είναι εξαιρετικά υψηλός. 

Μια μελέτη της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ από το 2009 το έβαλε στο 99% βάσει μιας σύγκρισης με μια ομάδα 376.452 ατόμων που είχαν εμβολιαστεί πολλές φορές! 

Στην περίπτωση των θανάτων, ωστόσο, είναι πιθανό να είναι χαμηλότερο. 

Αλλά εδώ, επίσης, πρέπει να υπάρχει μια υποψία για να μπορέσει να αναφερθεί.

 (Περισσότερα για αυτό: Ross Lazarus et al.: Ηλεκτρονική υποστήριξη για τη δημόσια υγεία – Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου )

Πώς είναι στην Ελβετία; Στις 26 Φεβρουαρίου, η Swissmedic ανέφερε 16 θανάτους “σε διαφορετικά διαστήματα μεταξύ εμβολιασμών” στην εξαμηνιαία ενημέρωσή της σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολιασμών Covid-19, που δημοσίευσε πρόσφατα. 

Αυτό ισχύει μόνο για τις περιπτώσεις που αξιολογούνται από ειδικούς – παρεμπιπτόντως, όλες “χωρίς συγκεκριμένες αποδείξεις” για τον εμβολιασμό ως αιτία. 

Περίπου όσα έχουν αναφερθεί, αλλά δεν έχουν ακόμη αξιολογηθεί, εξηγεί ο εκπρόσωπος των μέσων ενημέρωσης Λούκας Τζάγκι κατόπιν αιτήματος.

Άλλες 95 αναφορές από 364 συνολικά χαρακτηρίστηκαν ως σοβαρές. 

Τα άτομα είτε νοσηλεύτηκαν είτε οι αντιδράσεις ταξινομήθηκαν ως ιατρικά σημαντικές για άλλους λόγους.

Είναι αυτοί οι 30 θάνατοι «μετά» τον εμβολιασμό πολύ ή λίγο; 

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα συγκριτικά στοιχεία. 

Swissmedic του « Vaccinovigilance » έργα αργά και σύμφωνα με ένα διαφορετικό σύστημα.

 Δημοσιεύονται μόνο επιβεβαιωμένες περιπτώσεις με εμβολιασμό ως αιτία. 

Ένα διαδικτυακό ερώτημα δεν είναι δυνατό και τα δεδομένα θα δημοσιευτούν με καθυστέρηση. 

Η έκθεση για το 2019 δημοσιεύθηκε μόνο τον Σεπτέμβριο του 2020. Διαπιστώνεται ότι αναφέρθηκαν 273 περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών το 2019, εκ των οποίων “77 (28,2 τοις εκατό) ιατρικά σημαντικά συμβάντα και 19 (7 τοις εκατό) συμβάντα με σοβαρές συνέπειες”. 

Οι δύο θάνατοι δεν εμφανίζονται σε κανένα πίνακα, αλλά αναφέρονται στο κείμενο στο τέλος της έκθεσης.

Τι είναι άμεσα αισθητό: Μόνο τους δύο πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους, αναφέρθηκαν πέντε φορές πιο «σοβαρά» γεγονότα από ό, τι στο σύνολο του 2019.

Προβλέπονται καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, αυτό έχει ως αποτέλεσμα αύξηση τριάντα φορές.

 Το Swissmedic μπορεί να αντλήσει μόνο «καμία απόδειξη νέων προβλημάτων ασφάλειας» από αυτό, διότι κανείς από τους δημοσιογράφους δεν κάνει τα μαθηματικά.

Τι γίνεται με τους θανάτους; Είναι πιο δύσκολο να γίνει σύγκριση επειδή μόνο οι επιβεβαιωμένες περιπτώσεις αναφέρονται στην ετήσια έκθεση «Εμβολιασμός», αλλά όλες οι περιπτώσεις που αξιολογήθηκαν στη νέα ελβετική ιατρική ενημέρωση σχετικά με τις παρενέργειες. 

Όπως αναφέρθηκε, αυτά είναι 16 και, δεδομένου ότι δεν μπορεί να αποδειχθεί αιτιώδης σχέση με τους εμβολιασμούς, δεν θα περιληφθούν στην έκθεση για το 2021, η οποία θα εμφανιστεί το επόμενο φθινόπωρο.

Ακόμα κι αν είστε αναγκασμένοι να συγκρίνετε τα μήλα με τα πορτοκάλια, η διαφορά παραμένει εντυπωσιακή: δύο θάνατοι λόγω εμβολιασμού το 2019, 30 θάνατοι – αξιολογήθηκαν και αναφέρθηκαν – κατά τους δύο πρώτους μήνες του 2021.

Εάν η τάση συνεχιστεί, θα υπάρξουν 180 θάνατοι έως το τέλος του έτους – μια υπερπληθωριστική αύξηση των κινδύνων εμβολιασμού.

Η βαθμολογία “ασφαλής” που έδωσε η Swissmedig στο γονίδιο εμβόλιο από την Pfizer / BioNTech αξίζει διπλό ερωτηματικό υπό αυτές τις συνθήκες, με άλλα λόγια: άμεσες και σοβαρές έρευνες, ιδανικά από μια ανεξάρτητη αρχή.

Η ελβετική ιατρική δήλωση ότι δεν υπάρχει αντίρρηση στη «δέουσα διαδικασία», όπως γράφει στο δελτίο τύπου της σχετικά με την έγκριση του εμβολίου από την Pfizer / BioNTech , βασίζεται σε μόλις 20.000 άτομα που εμβολιάστηκαν στη φάση της δοκιμής. 

Μια τόσο μικρή ομάδα δοκιμών δεν επιτρέπει στατιστικά αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τη συχνότητα σπάνιων συμβάντων. 

Στη Μεγάλη Βρετανία, 42.131 εμβολιασμοί με το εμβόλιο Pfizer / BioNTech ακολούθησαν έναν θάνατο και ένας στους 33.659 εμβολιασμένους με το προϊόν Astra-Zeneca πέθανε.

Ένας μεμονωμένος θάνατος στην αρχική ομάδα δοκιμών των 20.000 θα είχε υπερβάλει τον κίνδυνο κατά σχεδόν 100 τοις εκατό και κανένας θάνατος δεν θα επέτρεπε καμία δήλωση σχετικά με τον κίνδυνο.

 Στατιστικά αξιόπιστες δηλώσεις σχετικά με την πιθανότητα σπάνιων συμβάντων απαιτούν ομάδες δοκιμών τουλάχιστον μισού εκατομμυρίου. 

Ως εκ τούτου, η Pfizer υπέγραψε σύμβαση με την ισραηλινή κυβέρνηση για την αποκλειστική αξιολόγηση των δεδομένων από την εκστρατεία εμβολιασμού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Albert Bourla, ο οποίος περιέγραψε το Ισραήλ ως «εργαστήριο του κόσμου», επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι ο ευρύτερος εμβολιασμός με το εμβόλιο mRNA μοιάζει περισσότερο με μια δοκιμή πεδίου 

Η μόνη διαφορά μεταξύ του Ισραήλ και του υπόλοιπου κόσμου είναι ότι συγκεντρώνονται περισσότερα δεδομένα εκεί.

Εάν τα νέα γονίδια εμβόλια είναι πειραματικά, τότε οι εμβολιασμένοι πρέπει να ενημερώνονται σαφώς ότι συμμετέχουν σε μια δοκιμή πεδίου. 

Το θετικό αποτέλεσμα ενός εμβολίου μπορεί να προσδιοριστεί σε μια σοβαρή στατική αξιολόγηση με 20.000 άτομα δοκιμής, οι κίνδυνοι σοβαρών συμβάντων δεν μπορούν.

“Οι ενήλικες ή ανήλικοι ασθενείς με ικανότητα κρίσης πρέπει ελεύθερα να συναινέσουν στη θεραπεία αφού τους δοθούν πλήρεις πληροφορίες.” Αυτό καταγράφει η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας με τον τίτλο ” Δωρεάν συγκατάθεση για θεραπεία ή φροντίδα μετά από ολοκληρωμένες πληροφορίες “.

Υπό τις δεδομένες συνθήκες, οι «περιεκτικές πληροφορίες» θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνουν τις πληροφορίες ότι η πιθανότητα σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών έως και του θανάτου δεν μπορεί να αναφερθεί αξιόπιστα αυτή τη στιγμή και, σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση γνώσης, σημαντικά περισσότεροι θάνατοι » μετά τον εμβολιασμό από πριν.

Τα εμβόλια είναι γνωστό ότι προκαλούν θάνατο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότερες χώρες διαθέτουν επίσης συστήματα αναφοράς.

 Παρά τους θανάτους, τα οφέλη των εμβολιασμών υπερτερούν των κινδύνων, είναι το βασικό επιχείρημα της φαρμακευτικής βιομηχανίας, επειδή απέτρεψαν πολλούς περισσότερους θανάτους.

Δεν υπάρχουν σχετικές οριακές τιμές για τον αριθμό των θανάτων κατά την έγκριση εμβολίων, όπως εξηγεί ο Lukas Jaggi κατόπιν αιτήματος. 

Ο λόγος είναι ότι ο παράγοντας ασφαλείας σταθμίζεται επίσης έναντι του αναμενόμενου οφέλους. 

Όσο περισσότερες ασθένειες και θάνατοι μπορούν να προληφθούν, τόσο πιο επικίνδυνο μπορεί να είναι ένα εμβόλιο.

Πόσο ασταθής είναι η αναλογία κινδύνου-οφέλους με τους νέους εμβολιασμούς Covid-19 μπορεί να δει κανείς στο Ισραήλ, από όλα τα μέρη όπου υπάρχουν τα καλύτερα δεδομένα.

Σύμφωνα με μια μελέτη του Hervé Seligmann, ανώτερου ερευνητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Aix-Marseille και του Haim Yativ, η πιθανότητα θανάτου μετά από εμβολιασμό γονιδίων από την Pfizer / BioNTech είναι 40 φορές υψηλότερη από αυτήν του Covid-19. 

Αυτό ισχύει για άτομα άνω των 65 ετών. Για άτομα κάτω των 65 ετών, ο κίνδυνος θανάτου μετά τον εμβολιασμό είναι ακόμη 260 φορές μεγαλύτερος.

Τα ευρήματά τους πέτυχαν εκτεταμένη διάδοση σε εναλλακτικά μέσα και κατευθύνθηκαν αμέσως από ελεγκτές γεγονότων. 

Ένα από τα πιο έξυπνα Debunks είναι εδώ για να το βρει. Αλλά αυτός, επίσης, επικρίνει μόνο το 80 τοις εκατό του γεγονότος ότι οι ειδήσεις διαδόθηκαν από θεωρητικούς συνωμοσίας, εκκεντρικούς και τα ταμπλόιντ ΜΜΕ. 

Μετά από όλα: “Σύμφωνα με όσα έχω δει, τα στατιστικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην αρχική ανάρτηση για τον Nakim είναι πραγματικά”, ανέφερε η κριτική.

Πώς πρέπει να ταξινομηθούν οι αριθμοί των συσσωρευμένων εμβολιασμών γονιδίων «μετά», εάν επιβεβαιωθούν;

Στη Μεγάλη Βρετανία, περίπου 25 άτομα πεθαίνουν για κάθε εκατομμύριο άτομα που εμβολιάστηκαν. 

Εάν αυτή η τιμή ισχύει και για τον γερμανικό πληθυσμό των 83 εκατομμυρίων, αναμένονται 2075 θάνατοι.

Αυτό είναι σχεδόν το ίδιο με τα 2400 θύματα Contergan που ζουν στη Γερμανία σύμφωνα με την ομοσπονδιακή ένωση θυμάτων Contergan .

Δεν ήταν ο ιστότοπος notrecht-referendum.ch τόσο λάθος στο τέλος όταν προειδοποίησε για την ταχεία έγκριση εμβολίων το περασμένο καλοκαίρι ότι το σκάνδαλο θαλιδομίδης απείλησε να επαναληφθεί.

Αλλά αυτό ήταν κάτι περισσότερο από σκάνδαλο. Αυτή ήταν μια τραγωδία.

Συντακτική σημείωση: Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τον τίτλο « Ο αριθμός των θανάτων μετά τον εμβολιασμό στις ΗΠΑ έχει αυξηθεί πενήντα φορές από την αρχή του έτους » στο Corona Transition και στο περιοδικό Ze! Tpunkt με τίτλο « Σημαντικά περισσότεροι θάνατοι» «εμβολιασμός στην Ελβετία και σε άλλες χώρες ».

https://www.rubikon.news/artikel/die-ungesehene-sterbestatistik

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>