«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εμβόλιο AstraZeneca: Εμπειρογνώμονες ασφάλειας για την αναθεώρηση της τρυπήματος

Εμβόλια AstraZeneca (αρχείο εικόνας)

Κορωνοϊός: Μέχρι την Πέμπτη αναστέλλει η Κύπρος τη χορήγηση εμβολίων της AstraZeneca

Εμβόλιο Astrazeneca: Προσωρινό «στοπ» και σε Πορτογαλία – Σλοβενία

Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες έχουν σταματήσει να ξεκινούν το τρύπημα

Εμπειρογνώμονες για την ασφάλεια των εμβολίων από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) συναντιούνται την Τρίτη για να επανεξετάσουν το τρύπημα της Οξφόρδης-AstraZeneca, αφού αρκετές ευρωπαϊκές χώρες σταμάτησαν την κυκλοφορία τους.

Υπήρξαν ορισμένες περιπτώσεις στην Ευρώπη των θρόμβων αίματος που αναπτύχθηκαν μετά τη χορήγηση του εμβολίου.

Ωστόσο, οι ειδικοί λένε ότι ο αριθμός των συμβάντων αντιστοιχεί στο ποσοστό που αναφέρεται συνήθως στον γενικό πληθυσμό.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) συνέρχεται επίσης την Τρίτη.

Αναμένεται να εκδώσει την απόφασή του σχετικά με τη συνεχιζόμενη χρήση του εμβολιασμού Oxford-AstraZeneca την Πέμπτη.

Περίπου 17 εκατομμύρια άνθρωποι στην ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν λάβει μια δόση του εμβολίου, με λιγότερες από 40 περιπτώσεις θρόμβων αίματος που αναφέρθηκαν την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε η AstraZeneca.

Μη αποδεδειγμένοι ισχυρισμοί ότι ενδέχεται να υπάρχει σύνδεσμος οδήγησαν σε 11 ευρωπαϊκές χώρες να αναστείλουν τη χρήση του εμβολίου, συμπεριλαμβανομένων της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστρίας, έχουν σταματήσει τη χρήση ορισμένων παρτίδων ναρκωτικών ως προληπτικό μέτρο.

Ωστόσο, το Βέλγιο, η Πολωνία, η Τσεχική Δημοκρατία και η Ουκρανία δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να χορηγούν το εμβόλιο AstraZeneca.

Και στην Ταϊλάνδη, ο πρωθυπουργός Prayuth Chan-ocha έγινε το πρώτο πρόσωπο στη χώρα που έλαβε τον εμβολιασμό AstraZeneca.

Εκείνος και άλλα μέλη του ταϊλανδικού υπουργικού συμβουλίου επρόκειτο να λάβουν τρυπήματα την Παρασκευή, αλλά οι ρυθμιστικές αρχές ανέστειλαν την έναρξη μετά τις αναστολές στην Ευρώπη.

Τι είπε ο ΠΟΥ;

Ο ΠΟΥ αναφέρει ότι ερευνά τις αναφορές θρόμβων αίματος. Τη Δευτέρα, εκπρόσωπος είπε ότι δεν υπάρχουν «αποδείξεις» ότι τα περιστατικά συνδέονται με το εμβόλιο.

“Μόλις ο ΠΟΥ αποκτήσει πλήρη κατανόηση αυτών των γεγονότων, τα ευρήματα και τυχόν απίθανες αλλαγές στις τρέχουσες συστάσεις θα κοινοποιηθούν αμέσως στο κοινό”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΠΟΥ, Christian Lindmeier.

Ο EMA – ο οποίος διεξάγει επίσης μια ανασκόπηση σε περιστατικά θρόμβων αίματος – είπε ότι το εμβόλιο θα μπορούσε να συνεχίσει να χορηγείται.

Ο οργανισμός συμβουλεύει ότι τα οφέλη από το εμβόλιο υπερτερούν των κινδύνων τυχόν παρενεργειών.

Ο ρυθμιστής φαρμάκων του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφερε επίσης ότι τα στοιχεία “δεν υποδηλώνουν” το τρύπημα προκαλεί θρόμβους , καθώς παρότρυνε τους ανθρώπους στη χώρα να λάβουν το εμβόλιο όταν τους ζητηθεί να το κάνουν.

Τι λέει η AstraZeneca;

Λέει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις αυξημένου κινδύνου πήξης λόγω του εμβολίου.

Ανέφερε ότι σε όλη την ΕΕ και στο Ηνωμένο Βασίλειο υπήρξαν 15 συμβάντα θρόμβωσης βαθιάς φλέβας (DVT) – θρόμβος αίματος στη φλέβα – και 22 συμβάντα πνευμονικής εμβολής – θρόμβος αίματος που έχει εισέλθει στους πνεύμονες – αναφέρθηκαν μεταξύ αυτών εμβολιασμένος.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>