«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι γιατροί προειδοποιούν για επικίνδυνους θρόμβους αίματος ως αποτέλεσμα εμβολιασμών με εμβόλια COVID-19

160834797_480310236460237_930609949977313586_o

επειγον

Οι δολοφόνοι εντείνουν την πίεση, συνεχίστε τα εμβόλια, είτε έχουν παρενέργειες και πεθαίνουν είτε όχι και οι εξαγορασμένοι εγκάθετοι πολιτικοί σκοτώνουν τον λα τους με κρατικό εκβιασμό!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Υποτίθεται ότι ζούμε σε μια κοινωνία της πληροφορίας.

Αυτός ο ισχυρισμός, τον οποίο ίσως κανείς δεν έκανε τόσο σταθερά όσο ο Peter Drucker, ο οποίος βλέπει μια μετάβαση από μια κοινωνία στην οποία ανταλλάσσονται κυρίως υλικά αγαθά, σε μια κοινωνία της οποίας τα κύρια αντικείμενα ανταλλαγής είναι η πληροφόρηση και η γνώση, που αναφέρεται επίσης ως κοινωνία της γνώσης , σχετίζεται με αυτό το Διαδίκτυο και την υποτιθέμενη γρήγορη και απρόσκοπτη πρόσβαση σε πληροφορίες μαζί.

Είναι γνωστό ότι για αρκετό καιρό οι κυβερνήσεις απασχολούνται με τον περιορισμό της ελεύθερης πρόσβασης σε πληροφορίες, εάν υπήρχαν ποτέ, και το φιλτράρισμα πληροφοριών σύμφωνα με κριτήρια που είναι φυσικά χρήσιμα για τις κυβερνήσεις.

Μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα με βάση αυθαίρετα επιλεγμένα θέματα που επί του παρόντος (δεν) συζητούνται σε δημόσιο χώρο.

Σχεδόν όλα τα θέματα που υποτίθεται ότι συζητούνται χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι ορίζονται πολλές από τις επιτρεπόμενες πληροφορίες, ότι αυτό το ποσό, το οποίο φυσικά εξυπηρετεί τους στόχους της κυβέρνησης, είναι περιφραγμένο με τείχος και επομένως ενάντια σε κάθε είδους αλλαγή και Η πρόοδος της γνώσης ανοσοποιείται και ότι οι προσληφθέντες δολοφόνοι αλήθειας παρακολουθούν αυτό το περίβλημα με τη μορφή ελεγκτών γεγονότων, των οποίων η αποστολή είναι να αναλύει κάθε ιδέα, κάθε πληροφορία, κάθε κριτική.

Ποιο θέμα σπουδαιότητας μπορείτε να θυμηθείτε για το οποίο πραγματοποιήθηκε ένας ενημερωμένος δημόσιος λόγος;

Αν υπήρχε ένα, το ξεχάσαμε.

Τα θέματα που ξεκινούν οι κυβερνήσεις μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι όλα ιερά σε κατάσταση, τροφοδοτούνται στους καταναλωτές ως αλήθεια που πρέπει να υπερασπιστεί ενάντια στο κακό δικαίωμα και τους θεωρητικούς συνωμοσίας και τους ομοφοβούς και όποιον.

Με αυτόν τον τρόπο, μέχρι τώρα ήταν δυνατό στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να βρουν οποιαδήποτε ουσιαστική συζήτηση σχετικά με το ζήτημα εάν το SARS-CoV-2 είχε ποτέ ως αποτέλεσμα ιατρική έκτακτη ανάγκη, καθώς ένας ιός έχει παρουσιάσει σοβαρή απειλή για τη ζωή στη γη, εάν οι εμβολιασμοί έχουν νόημα, είναι αποτελεσματικοί και υπερασπίσιμοι για την καταστολή.

Εν ολίγοις: Οποιαδήποτε προσπάθεια να συζητήσουμε ποιες κυβερνήσεις, δηλαδή πολιτικούς παράγοντες χωρίς εξειδικευμένη γνώση, θέλουν να πουλήσουν και να παρουσιάσουν σωστά, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα υπέρ και τα κατά, πρέπει να καταστεί αδύνατο.

Η ίδια προσέγγιση, η οποία στοχεύει να αναδείξει τη θέση του ως αλήθεια και να χρησιμοποιήσει τον όχλο των μέσων μαζικής ενημέρωσης για να δυσφημίσει την κριτική και να καταγγείλει τους κριτικούς, μπορεί να βρεθεί με την κλιματική αλλαγή, με ανανεώσιμες ενέργειες, στη Γερμανία με θέματα όπως ο αριστερός εξτρεμισμός, Πυρηνική ενέργεια και πολλά άλλα.

Εδώ και χρόνια, για σχεδόν 10 χρόνια, θέτουμε ένα αντίθετο σε αυτήν την επίσημη προσπάθεια μονοπωλίου και περιορισμού της αγοράς πληροφοριών, στερώντας έτσι τους ανθρώπους από την ελευθερία επιλογής και ανταγωνισμού τους, προκειμένου να καταστεί αδύνατη η καλύτερη εξήγηση για τα παρατηρούμενα φαινόμενα.

Προκειμένου να συνεχίσουμε αυτήν την παράδοση, αποφασίσαμε να μεταδώσουμε πληροφορίες από τους «Γιατρούς για τη Δεοντολογία της COVID», οι οποίες φαίνεται σημαντικές για εμάς υπό το φως των αναφορών των τελευταίων ημερών, και πρέπει επίσης να διαδοθούν επειδή δημοσιεύθηκαν κάποτε από Τα πολυμέσα MS περισσότερο καταστέλλονται.

Οι γιατροί για το COVID Ethics, 11 σε αριθμό, επικοινώνησαν με την Ευρωπαϊκή Αρχή Έγκρισης EMA, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, στα τέλη Φεβρουαρίου, και ζήτησαν να δημοσιευθούν σημαντικές πληροφορίες προκειμένου να αποκλειστεί η πιθανότητα έγκρισης των εμβολίων που χρησιμοποιούνται επί του παρόντος, Ειδικά τα εμβόλια mRNA από τα Pfizer / Biontech και Moderna, τα οποία δεν συμμορφώθηκαν με τα απαραίτητα κριτήρια για έγκριση, έτσι ώστε να αποκλείεται τελικά αυτό που φοβούνται οι γιατροί ως παρενέργεια των δύο εμβολίων mRNA: θρόμβοι αίματος.

Το κρίσιμο απόσπασμα στην επιστολή προς τον EMA, το οποίο βρίσκεται εδώ , είναι το εξής:

«5. Εάν τέτοια στοιχεία δεν είναι διαθέσιμα, πρέπει να αναμένεται ότι αυτό θα οδηγήσει σε μείωση του αριθμού των αιμοπεταλίων, εμφάνιση D-διμερών στο αίμα και σε μυριάδες ισχαιμικές βλάβες σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, του νωτιαίου μυελού και της καρδιάς.

Οι διαταραχές της αιμορραγίας μπορεί να εμφανιστούν μετά τον νέο τύπο συνδρόμου DIC που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων πιθανών, άφθονες αιμορραγίες και αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. “

Επομένως, εάν ο EMA μείωσε τα πρότυπα που είχαν προηγουμένως εφαρμοστεί για την έγκριση εμβολίων, τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι ένας εμβολιασμός θα οδηγήσει σε θρόμβους αίματος που μπορούν να βρεθούν σε διάφορα μέρη του σώματος, από τον εγκέφαλο έως την ανάπτυξη της καρδιάς και προκαλεί αιμορραγία ή καρδιακή προσβολή.

Θα ήταν εύκολο για τον EMA να διαλύσει τις υποψίες των γιατρών, εάν παρείχαν τις πληροφορίες που ζητήθηκαν στην επιστολή.

Ότι το EMA παρέχει αυτές τις πληροφορίες δεν θα είναι μόνο σημαντικό, θα πρέπει επίσης να είναι δυνατό χωρίς προβλήματα, τελικά, ζούμε σε μια κοινωνία της πληροφορίας – έτσι;

ΤΕΛΟΣ παντων.

Η επιστολή είναι από τις 27 Φεβρουαρίου.

Μέχρι σήμερα, ο EMA δεν θεώρησε απαραίτητο να απαντήσει στην επιστολή.

Ergo, οι γιατροί έχουν πάρει τους φόβους τους, τους οποίους ο EMA δεν μπορεί ή δεν θέλει να διαλύσει, ως ευκαιρία να ξεκινήσει την ακόλουθη έκκληση, την οποία διαδίδουμε με το παρόν:

Εάν εμφανίσετε δύο ή περισσότερα από τα ακόλουθα συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό, επικοινωνήστε αμέσως με έναν γιατρό και πραγματοποιήστε μια δοκιμή d-dimer. d-Dimers είναι θραύσματα πρωτεΐνης που σχηματίζονται όταν διασπώνται θρόμβοι αίματος.

Μια αντίστοιχη δοκιμή παρέχει έτσι πληροφορίες σχετικά με το εάν οι θρόμβοι αίματος μπορούν να διαλυθούν ή όχι.

Όποιος έχει δύο ή περισσότερα από τα ακόλουθα συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό θα πρέπει να κάνει την κατάλληλη εξέταση: πυρετός υψηλότερος από 38 βαθμούς, μυϊκός πόνος, σοβαρός πονοκέφαλος, εξωτερική αιμορραγία.

Σε μια επιστολή που δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ημέρες, οι γιατροί δημοσίευσαν ξανά το κοινό τους για να εκφράσουν την ανησυχία τους ότι τα ηλικιωμένα άτομα χρησιμοποιούνται σήμερα ως ινδικά χοιρίδια:
«Όχι νωρίτερα παραδώσαμε την επιστολή μας από ότι η Νορβηγική Υπηρεσία Φαρμάκων προειδοποίησε ότι τα εμβόλια COVID-19 μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα για χρήση σε αδύναμους ηλικιωμένους, η ίδια η ομάδα που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν.

Θα προσθέσαμε ότι, χάρη στους μηχανισμούς δράσης των εμβολίων, για την τόνωση της παραγωγής πρωτεΐνης ακίδων, η οποία έχει δυσμενείς παθοφυσιολογικές ιδιότητες, μπορεί επίσης να υπάρχουν ευάλωτα άτομα που δεν είναι ηλικιωμένοι και ήδη άρρωστοι.

Νέα δεδομένα δείχνουν ότι οι παρενέργειες του εμβολίου είναι τρεις φορές συχνότερεςσε εκείνους που είχαν προηγουμένως μολυνθεί με κοροναϊό, για παράδειγμα.

Κανένα από τα εμβόλια δεν έχει υποβληθεί σε κλινική δοκιμή για περισσότερο από λίγους μήνες, κάτι που είναι απλά πολύ σύντομο για να αποδειχθεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα.

Λίγο μετά την αποστολή της επιστολής μας [στον EMA], η Νορβηγική Υπηρεσία Φαρμάκων προειδοποίησε ότι τα εμβόλια COVID-19 ενέχουν πολύ μεγάλο κίνδυνο για τη χρήση ηλικιωμένων εγκληματιών.

Αυτό εξαλείφει ακριβώς την ομάδα για την προστασία της οποίας προορίζονται πραγματικά να χρησιμοποιηθούν τα εμβόλια.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι ο τρόπος δράσης των εμβολίων, οι οποίοι διεγείρουν το σχηματισμό της ακίδας πρωτεΐνης [από το SARS-CoV-2], ότι η πρωτεΐνη που έχει δυσμενείς παθο-ψυχολογικές ιδιότητες, μπορεί να οδηγήσει σε εμβολιασμό επίσης για άτομα με κακή υγεία, που δεν είναι ηλικιωμένοι ούτε ήδη άρρωστοι μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο.

Νέες μελέτες δείχνουν ότι όσοι έχουν ήδη μολυνθεί με SARS-CoV-2 είναι τρεις φορές πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν τις παρενέργειες των εμβολίων τρεις.

Όλα τα εμβόλια δοκιμάστηκαν μόνο σε κλινικές δοκιμές για μερικούς μήνες, μια περίοδος πολύ σύντομη για να προσδιοριστεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

«Γενικότερα, όσον αφορά την ανάπτυξη εμβολίων COVID-19, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης δήλωσε στο ψήφισμά τους 2361, στις 27 Ιανουαρίου 2021, ότι τα κράτη μέλη πρέπει να διασφαλίσουν ότι όλα τα εμβόλια COVID-19 υποστηρίζονται από υψηλή ποιότητα δοκιμές που είναι υγιείς και διεξάγονται με ηθικό τρόπο.

Οι υπάλληλοι του EMA και άλλοι ρυθμιστικοί φορείς στις χώρες της ΕΕ δεσμεύονται από αυτά τα κριτήρια.

Θα πρέπει να ενημερωθούν ότι ενδέχεται να παραβιάζουν το ψήφισμα 2361 εφαρμόζοντας ιατρικά προϊόντα που βρίσκονται ακόμη σε μελέτες φάσης 3.

Όσον αφορά την ανάπτυξη εμβολίων COVID-19, η Γενική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης δήλωσε ρητά στο ψήφισμά του 2361 της 27ης Ιανουαρίου 2021 ότι τα κράτη μέλη πρέπει να διασφαλίσουν ότι όλα τα εμβόλια COVID-19 έχουν περάσει από επαρκείς κλινικές δοκιμές.

Ο EMA και άλλες εγκριτικές αρχές στις χώρες της ΕΕ δεσμεύονται από αυτά τα κριτήρια.

Πρέπει να ενημερωθούν ότι παραβιάζουν το Ψήφισμα 2361 για την έγκριση εμβολίων που βρίσκονται ακόμη σε δοκιμές Φάσης III.

«Σύμφωνα με το ψήφισμα 2361, τα κράτη μέλη πρέπει επίσης να ενημερώσουν τους πολίτες ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και να διασφαλίσει ότι κανείς δεν πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά ή με άλλο τρόπο να εμβολιαστεί. Τα κράτη υποχρεούνται επίσης να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις λόγω μη λήψης του εμβολίου.

” Το ψήφισμα 2361 υποχρεώνει επίσης τα κράτη μέλη να ενημερώνουν τους πληθυσμούς τους ότι δεν υπάρχει υποχρεωτικός εμβολιασμός και να διασφαλίζεται ότι κανείς δεν πιέζεται να εμβολιαστεί με πολιτικά ή κοινωνικά μέσα ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Τα κράτη μέλη είναι επίσης υποχρεωμένα να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις εάν δεν εμβολιαστούν.

Εάν εμφανίσετε δύο από τα παραπάνω συμπτώματα και έχετε πραγματοποιήσει μια δοκιμή d-dimer, σας ζητείται επίσης να αναφέρετε το αποτέλεσμα της δοκιμής σε αυτό το σημείο.

Οι γιατροί και οι ιατροί που υπέγραψαν την επιστολή στον EMA είναι:

Δρ. Σάσαριτ Μπακκίν,
Δρ Marco Chiesa,
Δρ C Stephen Frost,
Δρ. Margareta Griesz-Brisson,
Δρ. Μάρτιν Χάντιτς,
Δρ. Stefan Hockertz,
Δρ Lissa Johnson,
Δρ. Ulrike Kämmerer,
Δρ. Μάικλ Πάλμερ,
Δρ Karina Reiss,
Δρ. Michael Yeadon,

https://sciencefiles.org/2021/03/14/arzte-warnen-vor-gefahrlichen-blugerinnsel-als-folge-von-impfungen-mit-covid-19-impfstoffen/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>