«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΜΕ ΑΛΛΟ ΛΑΟ

Ο Μητσοτάκης γνώριζε για το ραντεβού βίας των χούλιγκαν αλλά ενορχήστρωνε τη συκοφαντία εις βάρος μας
Στη Βουλή μεταφέρεται σήμερα η πολιτική αντιπαράθεση για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, στις 10:30 το πρωί, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντά σε επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για την αστυνομική βία.

Πρόθεση του πρωθυπουργού, όπως μεταφέρουν συνεργάτες του, είναι να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για αντιμετώπιση των φαινομένων βίας και θα ζητήσει από τον κ. Τσίπρα να τοποθετηθεί επί της ουσίας.

Ωστόσο, το τέμπο της συζήτησης θα δώσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς είναι ο ερωτών και οι τόνοι των προηγούμενων ημερών δεν προϊδεάζουν για μια ήρεμη συζήτηση.

Πώς θα κινηθεί ο Μητσοτάκης στην ομιλία του
Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη -ΝΔ:

Η κυβέρνηση θέλει να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης και να υπάρξει από όλες της πλευρές καταδίκη της βίας κάθε μορφής. Ο κ. Μητσοτάκης θα προσέλθει, σύμφωνα με πληροφορίες στη Βουλή για να απευθυνθεί στον χώρο του κέντρου, στους πολίτες που δεν θέλουν να μετατρέπονται οι γειτονιές τους σε πεδίο μάχης και η πόλωση των τελευταίων ημερών δεν τους εκφράζει.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο αντιλαμβάνονται ότι η πλειοψηφία της κοινωνίας ενοχλείται το ίδιο όταν παρακολουθεί σκηνές αστυνομικής βίας έναντι πολιτών και το ίδιο όταν ένας όχλος επιτίθεται σε έναν αστυνομικό, πολύ περισσότερο όταν βλέπει δολοφονικές επιθέσεις όπως αυτή στη Νέα Σμύρνη.

Ο κ. Μητσοτάκης θα τονίσει ότι οι διαδικασίες για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό πολίτη το μεσημέρι της Κυριακής κινήθηκαν ταχύτατα και έχει τεθεί ήδη σε διαθεσιμότητα. Η κυβέρνηση, αναμένεται να σημειώσει, καταδίκασε, κινήθηκε τάχιστα η ΕΔΕ με τη συμμετοχή του Συνηγόρου του Πολίτη, ενώ γίνεται και έρευνα από την Εισαγγελία.

Ειδική αναφορά θα κάνει στο γεγονός ότι με νόμο αυτής της παρούσας κυβέρνησης έχει οριστεί ως ο μηχανισμός διερεύνησης φαινομένων αυθαιρεσίας στα Σώματα Ασφαλείας και έχουν υιοθετηθεί οι επτά από τις εννιά προτάσεις της επιτροπής Αλιβιζάτου.

Η επιτροπή που είχε συσταθεί με πρωτοβουλία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τον Νοέμβριο 2019, μελέτησε 20 φακέλους περιστατικών που αφορούσαν την περίοδο 2017-2018 και παρέδωσε πόρισμα τον Μάιο 2020. Σε αυτό πρότεινε την επαναφορά ατομικών διακριτικών στις στολές όλων των αστυνομικών οργάνων, τοποθέτηση καμερών στο εσωτερικό των αστυνομικών οχημάτων, στα κρατητήρια και στα γραφεία που διεξάγονται ανακρίσεις, προστασία των θυμάτων αστυνομικής βίας, αιτιολόγηση του σχεδιασμού επαρκούς επιχείρησης, ειδικά αν σε αυτή έγινε χρήση όπλων, εξάλειψη των λόγων για τους οποίους αναστέλλεται η πρόοδος των ανακρίσεων στο πλαίσιο της ΕΛΑΣ, συστηματική διδασκαλία του δικαίων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις αστυνομικές σχολές, άμεση συμμόρφωση προς τις καταδικαστικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ και έκφραση συγγνώμης στα θύματα ή τις οικογένειές τους, ενίσχυση του Συνηγόρου του Πολίτη και ενδεχόμενη μετατροπή της Επιτροπής από άτυπο σε νομοθετικά προβλεπόμενο ανεξάρτητο όργανο.

Τα ερωτήματα που θα θέσει ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα
Ο Μητσοτάκης γνώριζε για το ραντεβού βίας των χούλιγκαν αλλά ενορχήστρωνε τη συκοφαντία εις βάρος μας

Οι προτάσεις που δεν έχουν υλοποιηθεί αφορούν στη μονιμοποίηση της εν λόγω επιτροπής-που, σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, δεν έχει πλέον νόημα γιατί οι αρμοδιότητες έχουν μεταφερθεί στον Συνήγορο του Πολίτη- και τη συμμόρφωση της Ελλάδας με τις καταδικαστικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ, που είναι ευρύτερο κυβερνητικό θέμα και αφορούν υποθέσεις της δεκαετίας του 2000.

Ο κ. Μητσοτάκης θα καταθέσει επιπλέον προτάσεις για την εκπαίδευση των αστυνομικών και την αντιμετώπιση της αστυνομικής για τις οποίες θα ζητήσει από τον κ. Τσίπρα να τοποθετηθεί. Δεν θα σταθεί όμως μόνο εκεί, όπως μεταφέρουν συνεργάτες του. Θα ζητήσει από τον κ. Τσίπρα να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για τον δημόσιο χώρο και την προστασία του, την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας από ομάδες που βανδαλίζουν τα πανεπιστήμια, δημόσια κτίρια και καταλαμβάνουν τον δημόσιο χώρο. Επίσης θα τον καλέσει να πάρει θέση και να απαντήσει αν δέχεται το ρίσκο για την μετάδοση του κορωνοϊού από συγκεντρώσεις και πορείες στις οποίες ο ίδιος και το κόμμα του παρέχουν πολιτική κάλυψη.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>