«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ, αποκλείεται να είναι Έλληνες, Ελληνόπουλα, Ελληνοπούλες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

 ΧΕΣΙΜΟ

Κανένα τομάρι, κανένας γενίτσαρος, κανένας προδότης, κανένας δοσίλογος δεν μπορεί να φωνάζει και να εκλιπαρεί για τον θάνατο της ιερής πατρίδος μου.

Κανένα παράσιτο δίποδο δεν έχει το δικαίωμα να το ξεστομίζει, χωρίς να τιμωρείτε.

Καμία θρησκεία, κανένα κόμμα, καμία αρχή, καμία εξουσία δεν πρέπει να περιθάλπει, ή να φέρεται σε τέτοια μιάσματα, βδελύγματα ανθρώπινα,  αυτά τα σκατά υπάρχουν στην χώρα του πολιτισμού και της ελευθερίας γιατί είναι μεγαλόκαρδη, της Ελευθερίας που λέει να σέβομαι τον απέναντι, όταν με σέβεται.

Αυτά τα εκτρώματα δεν ξέρω τι βυζί τα έθρεψε τι σπίτια τα ζέσταναν, σίγουρα θα είναι φωλιές φιδιών μέσα στην κοινωνία. 

Αυτά τα αχάριστα δίποδα στερούνται  την θεία Χάρι του Ελληνισμού, αυτό σημαίνει αχ, άριστος, έχουν στερηθεί την αριστεία και τη χάρη, αχάριστος, αχαριστία., μας αναγκάζουν αυτά τα παράσιτα να παρασυρθούμε και να κατακρίνουμε συλλήβδην τις κινητοποιήσεις του λαού και των νέων, και να βρεθούμε δίπλα δίπλα με μια αστυνομία που δεν είναι αστυνομία, δηλαδή αυτοί που φιλάνε το Άστι την πόλη το χωριό, τον πολίτη!

Αυτή η αστυνομία είναι εγκάθετοι ξενόφερτη και καταρτισμένοι από αποβράσματα.

Κύριοι 300+1 η δημοκρατία σας είναι ο χειρότερος κατοχικός φασισμός.

Η αληθινή δημοκρατία δεν χρειάζεται κουκουλοφόρους αστυνομικούς, όταν έφτασε στο έσχατο σημείο να φοράνε κουκούλες οι προστάτες του λαού, τότε…..φωνάζεις δυνατά η δημοκρατία πέθανε οριστικά.

Και αυτοί που ασκούν τέτοιου είδους δημοκρατία είναι προδότες και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Σε αυτά τα παράσιτα που φωνάζουν να πεθάνει η Ελλάδα, τους λέω, ότι την Ελλάδα δεν κατάφεραν μέσα από χιλιάδες χρόνια να την σκοτώσουν δισεκατομμύρια από ορδές βαρβάρων και θα το απαιτήσουν μια χούφτα…..

ΣΚΑΤΑ;;;;;;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Kostas Olumpios

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και μοτοσικλέτα

Αυτός ο κυριούλης, προφανώς υποφέρει από κάποιας μορφής ψυχική διαταραχή. Εν τούτοις δεν πειράζει κανέναν. Γυρίζει, πάντα γελαστός, με το μηχανάκι του στους δρόμους της Αθήνας, με αποκούμπι της βασανισμένης του ύπαρξης ένα σταυρό και μια εικόνα της Παναγίας. Σε αυτά βρίσκει, ίσως, μια παροδική γαλήνη.

Έκανε το λάθος και πέρασε από έναν δρόμο που διαδήλωναν «υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» (το video που ανήρτησα εχθές). Και την ώρα που οι φερέλπιδες αυτοί νέοι εύχονταν δια συνθημάτων, να ψοφήσει η Ελλάδα για να ζήσουνε αυτοί, του επιτέθηκαν και του έσπασαν την εικόνα. Στωικά και αδιαμαρτύρητα, σήκωσε τη σπασμένη εικόνα και την έβαλε στο μηχανάκι του. Όρμησαν, του την άρπαξαν, του την έσκισαν.

Αναρωτήθηκα τι είναι αυτό που οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές, τι είναι το σύνθημα που εύχεται θάνατο στην οικογένεια ως θεσμό και στην Ελλάδα (ως χώρας;;;!!!) Κάποιοι μου είπαν ότι δεν το καταλαβαίνω λόγω μικροαστικής προσέγγισης.

Παρά τη μίζερη νοικοκυρίστικη προοπτική μου, μάλλον το κατάλαβα. «Να πεθάνει η Ελλάδα για να ζήσουνε αυτοί». Να πεθάνει ό,τι είναι αντίθετο, διαφορετικό, στον αντίποδα της δικής τους λογικής, για να ζήσουνε αυτοί. Να πεθάνει ό,τι δεν τους ανήκει, δεν το ελέγχουν, δεν το επηρεάζουν, για να ζήσουνε αυτοί. Και κυρίως να πεθάνει ό,τι δεν τους δίνει και πολύ σημασία, τους έχει γραμμένους, τους οδηγεί de facto στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής, στην ομίχλη της αδιαφορίας, για να ζήσουνε αυτοί, μόνον αυτοί. Έτσι εξ αποτελέσματος θα αποκτήσουν μια κάποια αξία. Ελλείψει άλλων, ακόμα και του χαμογελαστού κυριούλη με το μοτοσακό, τον ένα σταυρό και τη μία εικόνα.

Η Χρυσή Αυγή διαλύθηκε ως κόμμα. Η ηγεσία της είναι στη φυλακή. Ο φασισμός όμως είναι εκεί έξω, γεμάτος μίσος έτοιμος να αντεπιτεθεί…ακόμα και ντυμένος πια Κοκκινοσκουφίτσα…

Γιώτα Χουλιάρα

Νεαρά σε ηλικία άτομα φώναζαν χθες ένα σύνθημα: Η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς στο διάολο η οικογένεια στο διάολο και η πατρίς. Δεν θα σχολιάσω το πόσο ανόητα είναι αν νομίζουν ότι μπορούν να ζήσουν αν πεθάνει η Ελλάδα και πού θα καταλήξουν, γιατί δε φταίνε αυτά για τη μη ικανότητα να αντιληφθούν κάποια πράγματα αλλά οι γονείς τους και οι καθηγητές τους.

Αυτό που θα σχολιάσω είναι πως το συγκεκριμένο σύνθημα, το οποίο το συναντάμε συχνά πλέον σε κύκλους ατόμων που νομίζουν ότι κάνουν τους αναρχικούς, δεν είναι τίποτε άλλο από το μπόλιασμα της νεολαίας μας με μίσος για τα στοιχεία της πατρίδας μας.

Εξάλλου ας μη λησμονούμε ότι ο Ελληνισμός τα μεγαλύτερα προβλήματα τα αντιμετώπισε από τους Γενίτσαρους.

Προτείνω λοιπόν σ΄αυτά τα παιδάκια τα γεμάτα μίσος για την Ελλάδα, τα γεμάτα μίσος για την οικογένεια τους, να τα μαζέψουν και να πάνε απέναντι στην Τουρκία.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>