«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτά όλα τα φωνάζουμε εμείς οι συνομοσιολόγοι καιρός να ξυπνήσει ο λαός και να σας πάρει με τις πέτρες;;;;;;;

134077

Είναι πολλά τα λεφτά πατριώτες για να σας πουν ότι φταίει το εμβόλιο???? Και τα οικονομούν και σας στέλνουν αδιάβαστους!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κορωνοϊός – Δανία: Αναστέλλεται η χρήση του εμβολίου της AstraZeneca λόγω περιστατικών θρομβώσεων
Βασίλης Δαλιάνης
11/03/2021
ΕΟΦ: Δεν αποσύρθηκε παρτίδα εμβολίων της AstraZeneca στην Ελλάδα

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι τα θρομβωτικά επεισόδια σχετίζονται με τον εμβολιασμό
Οι υγειονομικές αρχές στη Δανία αποφάσισαν να αναστείλουν την χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca λόγω περιστατικών θρομβώσεων στο αίμα σε πολίτες που είχαν εμβολιαστεί. Ωστόσο ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων έχει ανακοινώσει ότι τα περιστατικά θρομβώσεων που έχουν αναφερθεί και σε άλλες χώρες δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι σχετίζονται άμεσα με το εμβόλιο.

Τόσο ο υπουργός Υγείας της χώρας Μάγκνους Χένικε όσο και το Εθνικό Συμβούλιο Υγείας της Δανίας δεν έχουν προς το παρόν επιβεβαιώσει ότι οι περιπτώσεις θρομβώσεων συνδέονται με το εμβόλιο της αγγλο-σουηδικής εταιρείας, ωστόσο ζήτησαν από τις περιφέρειες της χώρας να αναστείλουν τους εμβολιασμούς μέχρι να υπάρξει νέα αξιολόγηση από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

Την περασμένη εβδομάδα η Αυστρία είχε επίσης διακόψει τους εμβολιασμούς με το εμβόλιο της AstraZeneca μετά τον θάνατο μιας 49χρονης νοσηλεύτριας που υπέκυψε σε «σοβαρές διαταραχές πήξης του αίματος» μερικές ημέρες μετά τον εμβολιασμό της και την βαριά ασθένεια μιας 35χρονης νοσοκόμας.

Ειδικότερα, ο ΕΜΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι «προς το παρόν δεν υπάρχει καμιά ένδειξη ότι ο εμβολιασμός προκαλεί τέτοιες καταστάσεις (σσ θρομβωτικά επεισόδια), οι οποίες και δεν αναφέρονται στη λίστα των ανεπιθύμητων ενεργειών του εν λόγω εμβολίου».

Η Επιτροπή Ασφαλείας του ΕΜΑ μελετά το ζήτημα και ερευνά τις αναφερόμενες περιπτώσεις που σχετίζονται με την επίμαχη παρτίδα ABV5300 αλλά και άλλες περιπτώσεις θρομβωτικών επεισοδίων και καταστάσεων που συνδέονται με θρόμβους αίματος και έχουν καταγραφεί μετά από εμβολιασμό έναντι της νόσου COVID-19.

«Προς το παρόν από τις διαθέσιμες πληροφορίες φαίνεται ότι ο αριθμός των θρομβωτικών επεισοδίων στα εμβολιασμένα άτομα δεν είναι υψηλότερος από τον αναφερόμενο στον γενικό πληθυσμό. Έως και την 9η Μαρτίου 2021, είχαν καταγραφεί 22 περιστατικών θρόμβωσης μεταξύ 3 εκατομμυρίων ατόμων που έχουν εμβολιαστεί έναντι της νόσου covid-19 με το εμβόλιο της AstraZeneca στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Ζώνη», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του ΕΜΑ.

Χθες ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) σε σχετική ανακοίνωση του για το θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Αναφορικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε απόσυρση παρτίδας του εμβολίου της ετ. AstraZeneca στην Ελλάδα, ο ΕΟΦ ενημερώνει ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, η παραγωγός εταιρεία, καθώς και ο Αυστριακός Οργανισμός Φαρμάκων, δεν σχετίζουν τη συγκεκριμένη παρτίδα και τον εμβολιασμό με ανεπιθύμητες ενέργειες που καταγράφηκαν στην Αυστρία».

Εκπρόσωπος Τύπου της AstraZeneca αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε ενήμερος για τα περιστατικά και είπε χαρακτηριστικά ότι «Η ασφάλεια των ασθενών παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα της εταιρείας. Οι ρυθμιστικές αρχές έχουν στη διάθεσή τους ξεκάθαρα και σαφή στοιχεία για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα του εμβολίου προκειμένου να καταλήξουν στην έγκρισή του. Η ασφάλεια του εμβολίου έχει μελετηθεί εκτενώς σε κλινικές δοκιμές Φάσης 3 και η ανασκόπηση των δεδομένων επιβεβαιώνει ότι το εμβόλιο γίνεται γενικά καλά ανεκτό από τους εμβολιαζόμενους».

Χθες ο ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) σε σχετική ανακοίνωση του για το θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Αναφορικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε απόσυρση παρτίδας του εμβολίου της ετ. AstraZeneca στην Ελλάδα, ο ΕΟΦ ενημερώνει ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, η παραγωγός εταιρεία, καθώς και ο Αυστριακός Οργανισμός Φαρμάκων, δεν σχετίζουν τη συγκεκριμένη παρτίδα και τον εμβολιασμό με ανεπιθύμητες ενέργειες που καταγράφηκαν στην Αυστρία».

Τέσσερα ακόμα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συγκεκριμένα η Εσθονία, η Λιθουανία, η Λετονία και το Λουξεμβούργο, ανέστειλαν αμέσως τους εμβολιασμούς με δόσεις που προέρχονταν από την ίδια παρτίδα εμβολίων, ενώ ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει, επί του παρόντος, καμιά ένδειξη ότι ο εμβολιασμός είχε αυτές τις συνέπειες, που δεν συγκαταλέγονται στις αναφερόμενες παρενέργειες του εμβολίου αυτού.

https://www.protothema.gr/world/article/1103501/dania-anastelletai-i-hrisi-tou-emvoliou-tis-astrazeneca-logo-peristatikon-thromvoseo/

Είναι πολλά τα λεφτά πατριώτες για να σας πουν ότι φταίει το εμβόλιο???? Και τα οικονομούν και σας στέλνουν αδιάβαστους!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>