«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αν αληθεύει………………………..;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

οφθαλμοφανή

Να ενημερώσετε τον Μητσοτάκη, ότι αν πάει δικός μου άνθρωπος στο νοσοκομείο και χρειάζεται εισαγωγή για οποιονδήποτε λόγο και δεν τον εισάγουν, τότε και εγώ δεν έχω κανένα λόγο να μην εκτελέσω τον Μητσοτάκη εν ψυχρώ, όπως κάνει αυτός που με τους αλήτες που έχει, υποβαθμίσει το ΕΣΥ, Έκλεισε νοσοκομεία και έδιωξε γιατρούς και χρηματοδοτεί τα βρόμικα  ΜΜΕ και τους ιδιώτες γιατρούς με τα ιδιωτικά νοσοκομεία με την δική μου χρηματοδότηση, από τις δικές μου οικονομίες. Μου παρέχεις το δικαίωμα να σε εκτελέσω με συνοπτικές διαδικασίες όπως θα κάνεις εσύ σε έναν δικό μου αν δεν του κάνεις εισαγωγή για τους βρόμικους λόγους που ξέρεις εσύ.

Να παρακαλάς να μην συμβεί???????

Ο πιο ακραίος βιασμός, που ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΟΥΜΕ είναι:
Ο ΨΎΧΟ-ΣΩΜΑΤΙΚΌΣ ΒΙΑΣΜΌΣ ΠΟΥ ΔΕΧΌΜΑΣΤΕ
12 ΜΉΝΕΣ,
ΑΠΟ ΤΗΝ ΊΔΙΑ
ΤΗ ΠΟΛΙΤΕΊΑ…

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΟΕΔΗΝ: Συναγερμός στα νοσοκομεία της Αττικής – Εφημερεύουν χωρίς κενή κλίνη ΜΕΘ Covid
Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, σήμερα το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Αθήνας έχει εφημερία με μόνο μία κενή κλίνη ΜΕΘ-Covid.
in.gr
6 Μαρτίου 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Συναγερμός στα νοσοκομεία της Αττικής – Εφημερεύουν χωρίς κενή κλίνη ΜΕΘ Covid
Trending
Κώστας Δόξας : Η γνωριμία, ο γάμος και το άδοξο τέλος με την πρώην σύζυγό του
Κώστας Δόξας : Η γνωριμία, ο γάμος και το άδοξο τέλος με την πρώην σύζυγό του
Ανδρέας Φυλακτού : Η σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη και οι «ορέξεις» του Λιγνάδη
Σε μία σοβαρή καταγγελία προχωρά η ΠΟΕΔΗΝ, αναφέροντας πως σήμερα τα νοσοκομεία της Αττικής εφημερεύουν χωρίς

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, σήμερα το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Αθήνας έχει εφημερία με μόνο μία κενή κλίνη ΜΕΘ-Covid.

Όπως αναφέρει ο κ. Γιαννάκος δεν είναι το μόνο, καθώς υπάρχουν νοσοκομεία που νοσηλεύουν δεκάδες περιστατικά κοροναϊού χωρίς να διαθέτουν ούτε μία κλίνη ΜΕΘ-Covid.

Όπως τα νοσοκομεία Τζάνειο, Νίκαια, Αμαλία Φλέμινγκ, Δυτικής Αττικής, Παμμακάριστος, Αλεξάνδρας, κ.α.λ.

Τα περιστατικά που διασωληνώνονται μεταφέρονται.

«Το ζήτημα όμως είναι ότι πολλά βαριά περιστατικά δεν μπορούν να διακομισθούν λόγω της βαρύτητας της κατάστασης. Και καταλήγουν», αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Σήμερα εφημερεύουν τα νοσοκομεία Ασκληπιείο χωρίς κενή κλίνη ΜΕΘ. Μάλιστα επειδή οι 12 κλίνες είναι καλυμμένες υπάρχει διασωληνωμένος ασθενής σε θάλαμο κοροναϊού.Σήμερα επίσης εφημερεύει το Θριάσιο και οι 17 κλίνες ΜΕΘ είναι καλυμμένες. Το ίδιο συνέβη τις προηγούμενες ημέρες και θα συμβεί και τις επόμενες με νοσοκομεία που νοσηλεύουν δεκάδες περιστατικά και οι ΜΕΘ είναι πάντα γεμάτες.

Ενδεικτικά αναφέρει:
Σισμανόγλειο νοσοκομείο, πάντα γεμάτη με 14 ασθενείς,

Ελπίς, πάντα γεμάτη με 6 ασθενείς.

Γεννηματάς, πάντα γεμάτη με 16 ασθενείς, Αγία Όλγα γεμάτη με 9 ασθενείς ,

Ερυθρός Σταυρός, χθες γεμάτη με 14 ασθενείς και σήμερα ένα κενό κρεβάτι.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>