«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κωλογύρισαν την εξέλιξη του πολιτισμού και εφαρμόζουν πρακτικές μεσαίωνα! Μπράβο ΕΛΛΗΝΑ;;;;;

ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

Καλημέρα συνέλληνες!

Απειλούν ανοιχτά τον Έλληνα που κοσμεί την Αθήνα με τους ήρωες της επανάστασης του 1821.

Κάθε πατριώτης αποτελεί απειλή για αυτούς που ανά πάσα στιγμή κόβουν την Αθήνα στα δύο, αυτούς που μπορούν να καίνε περιουσίες ανενόχλητοι, και να παραμένουν ατιμώρητοι ες αεί.

Αυτούς που ζεσταίνουν τον κόρφο της πολιτικής ηγεσίας και που αποτελούν την πέμπτη φάλαγγα στην Ελλάδα.

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Μας απομάκρυναν από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας τις τελευταίες δεκαετίες με όλους τους τρόπους. Στην αρχή έφεραν μετανάστες πρόσφυγες, που άγνωστο πώς, έβρισκαν εμπορεύματα τα οποία έστηναν με την ανοχή της αστυνομίας έξω από τα νόμιμα εμπορικά, και τα πουλούσαν πάμφθηνα με αποτέλεσμα να οδηγηθούν οι έμποροι στο κλείσιμο των καταστημάτων τους, λόγω της υποβάθμισής τους και που παρά τις διαμαρτυρίες τους οι αρχές κώφευαν. Αν κάποιοι κάτοικοι και καταστηματάρχες αποφάσιζαν να αντιδράσουν, την λύση έδιναν πάντα οι άγνωστοι παρακρατικοί πεμπτοφαλαγγίτες που επιδίδονταν σε ξυλοδαρμούς και έβαζαν φωτιές παντού με μολότωφ (θυμάστε που κάποιοι του σύριζα και όχι μόνον, έλεγαν οτι δεν πειράζει να έχει ένας έφηβος μια μολότωφ στην τσάντα του;)

Φωτιές σε καταστήματα, αυτοκίνητα, υποβάθμιση των όμορφων συνοικιών του κέντρου. Με τον θάνατο του νέου παιδιού στα εξάρχεια, έκαψαν στην κυριολεξία το κέντρο, με τα παραδοσιακά βιβλιοπωλεία του και όλα τα παρακείμενα δεντράκια. Δεν γλίτωσε τίποτα από τη μανία τους, που εξακολουθούσε άσβεστη, και καθιέρωσαν ένα είδος επετειακής καταστροφής, που δεν είχε προηγούμενο. Μέχρι που ανάγκασαν κάθε λογικό έμπορο να πάρει μαγαζί και οικογένεια και να πάει όσο γίνεται πιο μακριά.

Κάθε κυβέρνηση τους χάιδευε τα αυτιά και κανένας από αυτούς δεν τιμωρήθηκε Καλλιέργησαν τον φόβο στην ψυχή του Έλληνα πολίτη της ευρύτερης περιοχής των Αθηνών, ώστε να αφήσει την πρωτεύουσα της Ελλάδας έρμαιο στις διαθέσεις των παρακρατικών ή όπως θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται, ώστε να μεταμορφώσουν ολόκληρες περιοχές της, σε άντρα εξορμήσεων, κατόπιν ειδικής κατήχησης-καθοδήγησης από τους υπαρχηγούς με τα μαύρα προς τα άτομα με τα μαύρα ρούχα (όχι κουστούμια!)

για παράνομα και επικίνδυνα”παιχνίδια”.

Και όλο αυτό το υποστηρίζουν με στοχευμένες παρεμβάσεις τους σε ανύποπτο χρόνο διάφοροι παράγοντες της πολιτικής που τις εξαργυρώνουν με υπουργικούς θώκους.

Ας θυμηθούμε τον νυν υφυπουργό εξωτερικών, σε μια “παρέμβαση” για το κάψιμο της ελληνικής σημαίας από τις ίδιες ομάδες των πεμπτοφαλαγγιτων, με την οποία δήλωνε πως: “και η σημαία τι είναι; Ένα κομμάτι πανί είναι”

Ας θυμηθούμε όλοι και τον εκ ΠΑΣΟΚ προερχόμενο υπουργό προστασίας του Πολίτη, να δηλώνει ότι θα καθαρίσει τα Εξάρχεια και θα τα παραδώσει ξανά στους δημότες για να κατοικούν εκεί χωρίς φόβο.

Είδατε εσείς να το κάνει; Εγώ άλλο διεπίστωσα. Ότι κάθε μέρα βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας και δη σε περίοδο εγκλεισμού μας, οπαδοί του Κουφοντινα που διαδηλώνουν ανενόχλητοι χωρίς καν προσαγωγές. Στα κανάλια το μόνο που παρακολουθούμε είναι τους εκ ΣΥΡΙΖΑ πολιτικούς να απειλούν τους κυβερνώντες ότι δημιουργούν έναν ήρωα, αφού δεν παρεμβαίνουν να προσφέρουν χαριστική μεταχείριση, σε εγκληματία τρομοκράτη που ουδέποτε ζήτησε έστω και συγγνώμη από τα θύματά του.

Και επιστρέφω στο θέμα του Ευρύτου, γιατί απειλούν ευθέως την ακεραιότητα του Έλληνα, οι μικροί και μιαροί. Έχουν και τα δικά τους διαδικτυακά μέσα προκειμένου να λοιδωρήσουν το έργο του και τις προθέσεις του. Θα πρέπει όλοι να τον υποστηρίξουμε με οποιονδήποτε τρόπο σκεφτεί ο καθένας μας.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>