«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Για να μην νομίζουν οι εγκάθετοι προδότες, ότι είναι όλοι σαν τα μούτρα τους.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "Λέλα ΛέλαΚαριάηετώ Καραγιάννη, ετών Μιχαλάκης Καραολής ετών 23 Ανδρέας Δημητρίου ετων 22"

Το τηλέφωνο έδειχνε κλήση από Νέα Υόρκη.

Απαντώ.

Στην άλλη άκρη του ακουστικού με ρωτάει η φωνή:

-Η κυρία Ελένη Σιούφτα;

-Η ίδια, της απαντώ

-Είμαι η Λέλα Καραγιάννη, η εγγονή της ηρωΐδας Λέλας Καραγιάννη.

Δέος.

Τα μάτια μου γέμισαν.

-Σας παίρνω για να σας ευχαριστήσω για το τραγούδι που γράψατε με τον Μάριο Συμεού για τη γιαγιά μου, συνέχισε η φωνή.

Άρχισε ένας διάλογος που κράτησε είκοσι δύο συγκινητικά λεπτά…

Η Λέλα Καραγιάννη ήταν Ελληνίδα αντιστασιακή, αρχηγός της οργάνωσης Μπουμπουλίνα, μητέρα επτά παιδιών. Συνελήφθη από την Ειδική Ασφάλεια και εκτελέστηκε από τους Γερμανούς, λίγο πριν την Απελευθέρωση της Ελλάδας στις 8 Σεπτεμβρίου 1944.

Το πιο συγκλονιστικό που μοιράστηκε μαζί μου η κυρία Λέλα Καραγιάννη ήταν το εξής: Όταν τερματίστηκε η Κατοχή, ο Πρίγκιπας Φίλιππος της Αγγλίας απέστειλε την Χρυσή Δάφνη στην οικογένεια της ηρωΐδας προκειμένου να τιμηθεί επειδή είχε φυγαδεύσει και ΣΩΣΕΙ πολλούς Άγγλους στρατιώτες.

Η οικογένεια δεν αποδέχθηκε τη διάκριση αυτή και μέσω της Αγγλικής Πρεσβείας το έστειλε πίσω στον Άγγλο Πρίγκιπα με επιστολή η οποία ανέφερε ανάμεσα στα άλλα “εμείς σώσαμε τα παιδιά σας αλλά εσείς σκοτώνετε τα δικά μας”, εννοώντας τον απαγχονισμό των Μιχαλάκη Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου.

Αυτά ως χαστούκι για όλους εμάς,

που τον Οκτωβρίου του 1993 όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ βρέθηκε στην Κύπρο για την 29η Σύνοδο Κορυφής της Κοινοπολιτείας της δώσαμε το χρυσό κλειδί της Λευκωσίας για να την τιμήσουμε.

Αιαι…Κύπρος…Αιαι…

Της Ελένη Σιούφτα

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>