«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

*** Ντροπή σου, απατεώνα, μέγιστε τύραννε τούτου του αιώνα! ***

Μην έχετε αμφιβολία Ο διεφθαρμένος πολιτικός θα πουλήσει την Πατρίδα για να σώσει το τομάρι του…

Ο  Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Αυτά τόλμησε να δηλώσει σήμερα ο αισχρός ψεύτης!

Ο Σημερινός Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι υπάρχει μεγάλη κούραση.

Όμως πρέπει να κάνουμε μία προσπάθεια ακόμα, ειδικά αυτές τις δύο εβδομάδες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας της οικονομίας αλλά και της εκπαίδευσης.

Θα το σχεδιάσουμε, εφόσον το αποφασίσουμε, με έξυπνες λύσεις και με μία νέα αμοιβαία συμφωνία εμπιστοσύνης με τους πολίτες: η οικονομία να επαναλειτουργήσει σταδιακά και όλοι μας να πειθαρχήσουμε στους κανόνες ώστε αυτή να παραμείνει ανοιχτή.

Με άλλα λόγια η έξοδος από την κρίση είναι πια ορατή, αλλά το πόσο γρήγορα θα φτάσουμε εκεί, εξαρτάται από τα προσεκτικά βήματα τα οποία θα κάνουμε στην τελική ευθεία, γιατί έχουμε μπει πια στην τελική ευθεία»

Αυτά τόλμησε να δηλώσει σήμερα ο αισχρός ψεύτης!

Ο πιο ανάλγητος και επικίνδυνος πρωθυπουργός που βρέθηκε ποτέ στο πηδάλιο της κατατυραννισμένης Ελλάδας μας!

Ο βασανιστής των Ελλήνων!

Ο άνθρωπος [;] που μας δουλεύει ψιλό γαζί εδώ και έναν χρόνο!

Αυτός που λέει και ξελέει ανάλογα με τις εντολές από το Ισραήλ και το διευθυντήριο της παγκόσμιας ελίτ!

Αίφνης ζητά για πολλοστή φορά μία ακόμη προσπάθεια!

Επιμηκύνοντας τον Γολγοθά μας παντελώς ατεκμηρίωτα για δύο εβδομάδες.

Γιατί δύο και όχι τρεις και όχι τέσσερεις, βιαστή και αρχιληστή των ψυχών και των σωμάτων ημών;

Τι ακριβώς ξέρεις ότι θα συμβεί μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες;

Πώς το προγνωρίζεις; Ποια στοιχεία έχεις στην διάθεσή σου;

Μήπως ενεργείς ως “τζάμπα μάγκας” εμφανιζόμενος με δήθεν φιλολαϊκό πρόσωπο, γιατί γνωρίζεις ότι θα μεσολαβήσει ένα τρομερό γεγονός που θα μας καθηλώσει πάλι στα ιδιωτικά μας μπουντρούμια και θα σου επιτρέψει να αποσύρεις εκ του ασφαλούς την σημερινή εξαγγελία σου;

Ή πολύ απλά θα παίξεις πάλι με τον “ανελκυστήρα των αριθμών” που θα χτυπήσουν κόκκινο, όπως όταν τα καλοκαίρια φυσά ξαφνικά ο “στρατηγός άνεμος” με υψηλές θερμοκρασίες;

Την κούρασή μας δεν μπορείς να την γνωρίζεις ούτε καν να την φανταστείς.

Γιατί είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

Γιατί είσαι κλεισμένος στην κάψουλα της ατομικής σου χλιδής, πηγαίνοντας όπου γουστάρεις, γράφοντας στα παλιά σου τα παπούτσια τα μέτρα, για να μας ζητάς μετά υποκριτικές συγγνώμες.

Γιατί είσαι ανίκανος να κατεβείς στο επίπεδο του απλού πολίτη που πονάει από την συστηματική κακομεταχείρισή του.

Στο σώμα του μπήγεις εδώ και έναν χρόνο τα γαμψά σου νύχια κραδαίνοντας μαστίγιο και ρίχνοντάς του την ευθύνη για την αύξηση των κρουσμάτων!

Έχεις καταπατήσει κατ’ επανάληψιν το κοινωνικό συμβόλαιο που έχεις υπογράψει με τον λαό.

Γι’ αυτό τώρα ζητάς «νέα αμοιβαία συμφωνία εμπιστοσύνης με τους πολίτες».

Μάθε, όμως, ερασιτέχνη υπερόπτη, ότι η εμπιστοσύνη δεν χαρίζεται από τον λαό, αλλά εδραιώνεται με βάση την συνέπεια των λόγων και των έργων!

Εσύ δεν ήσουν που στις 28 Απριλίου 2020 έκανες μια βαρύγδουπη δήλωση με την οποία προανήγγειλες τον οριστικό ενταφιασμό της παλιάς μας ζωής;

Να σου φρεσκάρω λίγο την άθλια μνήμη σου; Ιδού τι μας έλεγες:

«Ακούμε τις συμβουλές των ειδικών για την προστατευτική μάσκα. Η χρήση της ίσως θα καλύπτει κάποια χαρακτηριστικά μας. Θα σηματοδοτεί όμως το σοβαρό πρόσωπο της ευθύνης μας. Όλα αυτά πρέπει να μας γίνουν δεύτερη φύση, γιατί δ ε ν υπάρχει ε π ι σ τ ρ ο φ ή στην προ κορωνοϊού πραγματικότητα. Ζούμε ΗΔΗ αλλιώς».

Με ποια λογική λοιπόν ευαγγελίζεσαι σήμερα «κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας της οικονομίας αλλά και της εκπαίδευσης»;

Πάλι ζητάς να «πειθαρχήσουμε στους κανόνες».

Φαίνεται ότι η πειθαρχία είναι πλέον το φετίχ σου!

Γίναμε το σκυλάκι του κυρίου Μητσοτάκη!

ΟΧΙ! Φτάνει πια!

Ρώτα τα παιδιά σου αν θα άντεχαν να τα έχεις κλειδωμένα στο δωμάτιό τους επί τόσους μήνες και να τα εξαναγκάζεις να έχουν μια πάνα στο στόμα τους και μια βελόνα στο μπράτσο τους.

Αν ενεργούσες έτσι απέναντι στα βιολογικά παιδιά σου, τότε ξέρεις πώς θα σε φώναζαν;

Τύραννο!

Τώρα λοιπόν που κάνεις τα ίδια στα παιδιά του λαού σου, είσαι αυτό ακριβώς:

Τύραννος!

Αλλά δεν είσαι μόνο τύραννος. Είσαι και ελεεινός ψεύτης!

Από πού κι ώς πού έγινε ξαφνικά «η έξοδος από την κρίση πιο ορατή»;

Αγνάντεψες ψηλά στον νεφοσκεπή ουρανό και ερμήνευσες το πέταγμα των πουλιών;

Ντροπή σου, απατεώνα, μέγιστε τύραννε τούτου του αιώνα!

Αλλά ντροπή και για όσους Έλληνες είναι πρόθυμοι να υπνωτιστούν με τα λόγια που τραυλίζεις ιδρωμένος έχοντας ως φόντο τον βόρβορο της παιδεραστίας.

Δείξε μου τον πρωθυπουργό σου να σου πω ποιος είναι ο λαός σου.

Πολίτες σε νηπιακή ηλικία αποχαυνωμένοι μπροστά σε μια τηλεόραση ή δαιμονισμένοι με το κυνήγι του χρήματος.

Φυσικά υπάρχουν κι εκείνοι που εθελοτυφλούν, γιατί δεν αντέχουν το εκτυφλωτικό φως της αλήθειας.

Αν δεν υπάρξει κάτι πολύ δυνατό να μας ενώσει, ο εμφύλιος πόλεμος είναι προ των πυλών.

Μενουμεσπιτάκηδες εναντίον ελεύθερων πολιορκημένων…

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟ(Ν)ΤΡΟΠΟΣ TO ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ALPHA ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020: ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ Σ<Α'Î' "Î ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ ΠΛΗΓΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ" NTA ΑΞΙΔΙΑΑΝΑΨΥΧΗΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΟ ΕΥΠΑΘΕ OMA 20:31 ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΡΟΠΗ: DIKO ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021: ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ NA ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ CLICK ΚΑΙ NA ΦΥΓΕΤΕ AWAY"
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>