«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Είναι δυνατόν να είναι αυτός πρωθυπουργός και μάλιστα ενός πολιτισμένου έθνους, της ΕΛΛΑΔΟΣ;;;;

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ο ΠΕΔΕΡΑΣΤΗΣ

Ξαφνικά ο προοδευτισμός γέννησε προβλήματα της δεξιάς φράξιας και της υπερήφανης πατριωτικής δεξιάς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Για να αποφυγές να θεωρηθείς κομματικός κάποιου κόμματος όταν ξεσκεπάζεις κάποιον πολιτικό και το κόμμα του, ως ότι χειρότερο έχει να επιδείξει ο πολιτικός κόσμος, όπως ο δωσίλογος από κληρονομιά Μητσοτάκης και την σημερινή δεξιά φράξια.

Θα πρέπει να ακολουθείς κατά γράμμα την ιστορία του, το παρελθόν του την κληρονομική καταγωγή του και εν συνεχεία τα δικά του πεπραγμένα;

Μετά βδελυγμίας έκανε υπουργό Γκέι, ανέλαβε περιέργως τα ασυνόδευτα,

φιλαράκι από παλιά με τον Λιγνάδη και τοποθέτησή του στο εθνικό θέατρο με προσωπική εντολή,

παραγραφή του παιδεραστή Γεωργιάδη και υπουργοποιήσει του!  

Παιδί δωσίλογου με χρηματοδότη  την Ζήμενς, τροφοδοσια με ανήλικα από ΜΚΟ????? Που είναι σε συγγενικά του πρόσωπα.

Επιβολή σκληρής καραντίνας, όπως ομολογούν και οι ξένοι, παραβιάζοντας αδίστακτα τα δικαιώματα του ανθρώπου, επιβάλλοντας μάσκες με πρόστιμα και συμπτωματικά τα εργοστάσια με τις μάσκες που πετάχτηκαν σαν μανιτάρια είναι φίλων του!!!!

Ποιος ξερε τι μίζες έχουν πέσει και θα πέσουν από τις φαρμακοβιομηχανίες και από τα τεράστια δις για εμβόλια, είτε είναι καλά, είτε δεν είναι, αυτό θα μας πτοήσει, σάμπως άνθρωποι θα τα κάνουν, όχι βέβαια ζώα από τις στάνες τους!

Σήψη και δυσοσμία μαύρου σατανισμού στο Μαξίμου εμφανίζετε περίεργα κάτω από μια κυβέρνηση που φαίνεται ότι τροφοδοτεί με παιδιά τους ανώμαλους παιδεραστές και τους κανιβάλους σατανιστές της (υψηλής ΕΛΙΤ)!

Ξαφνικά ο προοδευτισμός γέννησε προβλήματα της δεξιάς φράξιας και της υπερήφανης πατριωτικής δεξιάς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ;;;;;

Ακόμα και Για την ΚΥΠ φαίνεται να είχε βάλει το χέρι του με τον Ρουμπάτη;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Όλα αυτά μαζεμένα σε ένα διαχρονικό απόστημα που σπάει, είναι όλα ψέματα και γιατί τώρα.

Το ερώτημα αυτό με προβληματίζει και ένας γνήσιος και τίμιος δημοσιογράφος, πρέπει να το ψάξει καλά, με αρχή το άνοιγμα του κουτιού της Πανδώρας με την Μπεκατώρου??????????????????????

Κομματικά που ανήκει η Μπεκατώρου;;;

Πόσο συμμετείχε και συμμετέχει στα πολιτικά δρώμενα, γιατί; όσο και να θέλω να την πιστέψω το χρονικό μέγεθος που έκανε την κορόιδα, είναι μεγάλο και η δήθεν εξάντληση της ψυχική της αντοχής και αυτό για μένα είναι ψέμα.

Ένας καλός δημοσιογράφος, από εκεί πρέπει να ξετυλίξει το κουβάρι, που για μένα θα είναι μια τεράστια καλοστημένη σκηνοθεσία, που ήταν σχεδιασμένη να κλιμακωθεί στο σήμερα με αυτό το ΡΟΖ πολιτικό βόρβορο για να μην υπάρχει κανένας καθαρός στα μάτια του λαού να ηγηθεί;

Είναι από τα σενάρια που υπάρχουν ρεζέρβα από τους εκβιαστές εξουσιαστές για όταν χρειαστεί και με την ανάλογη ηγεσία και εποχή.

Ποιος χορεύει στην αναμπουμπούλα, ο προδότης και ο χάρος.

Όταν η βουλή ψήφιζε ότι τα 15χρονα είναι ώριμα να συναινέσουν σε σεξουαλική πράξη..ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ

Όταν νομιμοποιούσε τον γάμο ανάμεσα σε ανθρώπους ίδιου φύλου…ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ

Όταν προωθούσε την υιοθεσία ορφανών παιδιών από ζευγάρια ίδιου φύλου…ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ

Όταν η βουλή έκρινε ότι ένα 15χρονο παιδί νομιμοποιείται να κάνει επιλογή και αλλαγή φύλου…ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ

Όταν επιθυμείς την κατάργηση του όρου Μάννα και Πατέρας προωθώντας το γονέας 1, γονέας 2, γονέας 3 και….ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ

Όταν προωθούσε μέσω της δημόσιας παιδείας και των βιβλίων της, την φυσιολογικοτητα της σχέσης ανάμεσα σε ανθρώπους ίδιου φύλου…ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ

Όταν τα βιβλία στα σχολεία μοιάζουν με το πλέει μπόι

Όταν ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ σε όλα αυτά ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ τι περίμενε;;;;;

Ετοιμάζουν να δώσουν ιθαγένεια εξπρές σε λάθρο μουσουλμάνους.

Όταν σου ξεπουλάνε την ιστορία σου και συκοφαντούν τους ήρωές σου.

Οι ά(χ)ριστοι εργάζονται πυρετωδώς για την αλλοίωση του πληθυσμού. Σύντομα θα γίνουμε Λίβανος….

Ο Θεός να βάλει το χέρι του, γιατί ο λαός κοιμάται

Και όπως πάντα ο λαός τρία πουλάκια κάθονται.

Τώρα  οι εγκάθετη βουλή, και ιδικά η κυβέρνηση ξεπουλάει κομμάτι κομμάτι σε ξένους ( Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Κίνα, Τουρκία, Ισραήλ ΗΠΑ Και άλλους) την ιδιοκτησία σου, την πατρίδα σου το σπίτι σου, εσένα, το παιδί σου και εσύ κρύβεσαι σαν δειλό ανθρωπάκι πίσω από το δάκτυλός σου!

Έχεις ακόμα το θράσος να λες ότι είσαι Έλληνας;;;;;;

Η πρακτική τους αυτή δεν χωρά άλλη εξήγηση, μετά και την μεταφορά των αρχαίων στο εξωτερικό… Έχουν αποφασίσει με τους εγκάθετους προδότες η Ελλάδα θα γίνει το γκέτο τον αλλοδαπών της Ευρώπης, Ο ΟΑΕΔ της Ευρώπης!

Αλέστε και το στρατόπεδο του Μυταράκη στον Έβρο αυτό δείχνει, άμεση επαφή με την μαύρη εργασία από την Τουρκιά.

Όποιος Ευρωπαίος θέλει θα Έρχεται και θα διαλέγει ποιους και πόσους για την χώρα του!!!

Και η φρίκη είναι ότι αυτά όλα τα προδοτικά θα χρηματοδοτούνται και από το αίμα του Ελληνικού λαού!

Που ακούστηκε, να ταΐζω, να σπιτώνω, να επιδοτώ να κάθετε ελεύθερος σε βάρος μου και της υγείας μου τον ίδιο τον δολοφόνο μου!!!!

Παρακολουθούμε και το άλλο θέατρα με τον Κουφοντίνα;;;;

Ο Κουφοντίνας δικάστηκε για τα πεπραγμένα του , δεν θα τον κρίνο, αν και θα είχα πολλές ερωτήσεις να του κάνω;;; Γιατί σκότωσες τον Μπακογιάννη, την στιγμή που ομολόγησε ότι ήθελε να βγάλει στην φόρα τα άπλυτα του Μητσοτάκη και της Ντόρας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Παρόλα αυτά αν αυτός θέλει να πεθάνει με απεργία πείνας, είναι δικαίωμά του. Φυσικά εδώ υπάρχει αυτό που λέμε πρέπει του τίμιου καίσαρος και της συζύγου του, να μην είναι αλλά να το δείχνουν.

Ο Μητσοτάκη πρέπει να επέμβει στο θέμα Κουφοντίνα όχι ότι νομικά είναι πρέπον, αλλά διότι θα φαίνεται ότι εκδικείται τον Κουφοντίνα με το θάνατό του, καλυπτόμενος πίσω από την δήθεν απόφαση της δικαιοσύνης????????????????????

Και κάτι ακόμα που ο Ελληνικός λαός πρέπει να έχει σαν αρχή, να είναι καλός κριτής, Γιατί; όλες οι αποστασίες της μεταπολίτευσης έχουν μέσα τον Μητσοτάκη;;;;;;;

Είναι τυχαίο να βρίσκεται στην επικαιρότητα και να είναι και στην ηγεσία της χώρας;;;;;;;;;;

Με όλα τα παραπάνω ο τούρκος οργώνει στο αιγαίο, κόβει και ράβει με την Κύπρο, Φτιάχνει τούρκικα στρατόπεδα σε ελληνικό έδαφος και πολλά άλλα, όλα μαζί επί ηγεσίας Μητσοτάκη!

Τόσο βάρια είναι τα προδοτικά συμβόλαια που ξεπληρώνει με την χειρότερη προδοσία στην ελληνική ιστορία;;;;;;;;;

Όλα τα παραπάνω θα μπορούσα να τα πλαισιώνω με πολλά στοιχεία, δεν μου το επιτρέπει ο χρόνος και ο χώρος, για αυτό περιληπτικό παίρνω τα ποιο σοβαρά, για να προλάβω να ξυπνήσω τα Δίποδα ζόμπι.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>