«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όταν η ουτοπία γίνει γεγονός!!!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ von ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΚΕΨΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ TO ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ"

ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ .

Εμφανίζετε στην Ελλάδα ένας άφθαρτος ,δίκαιος ,ειλικρινής Ελληνοψυχος πατριώτης προερχόμενος μέσα από τα χαμηλά στρώματα της Ελληνικής κοινωνίας ανέγγιχτος από τον πολίτικο χώρο προστατευόμενος όμως από μια

ανώτερη Θεϊκή δύναμη .

Αρχικά τον ακολούθουν λίγοι ομόψυχοι του Έλληνες πατριώτες ,βλέποντας στο πρόσωπο του και στον λόγο του τον νέο Ηγέτη των Ελλήνων.

ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ .

Η Ελλάδα οι Έλληνες ο Ελληνισμός είναι στο χείλος του γκρεμού η κατηφόρα δεν έχει τελειωμό .

ΜΕΣΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

Ο Θεόσταλτος Ηγέτης των Ελλήνων με τον πύρινο του λόγο σηκώνει ψηλά το λάβαρο της Επαναστάσεως .

Οι λίγοι αρχίζουν να γίνονται καθημερινά όλο και πιο πολλοί ,ο λόγος του πείθει ,στα μάτια του βλέπουν την αλήθεια, σαν χείμαρρος παρασύρει τους Έλληνες στην αναγέννηση του Ελληνισμού.

ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Η σαπίλα η διαφθορά το κατεστημένο των μ.μ.ε αρχίζει να τον χλευάζει να τον κατηγορεί .

Έχει διπλά του πάντα την ανωτέρα θεϊκή δύναμη η όποια τον οδηγεί και δεν πτοείται συνεχίζει ακάθεκτος.

ΤΕΛΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ .

Εκατομμύρια Έλληνες τον ακολούθουν.

Η κατοχική κυβέρνηση της σήψης και της δυσωδίας καταρρίπτεται .

ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ

Ο Ελληνικός λαός ανακηρύσσει Εθνικό του Ηγέτη ένα δικό του παιδί τον θεόσταλτο Ελληνοψυχο.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ .

Με άξονα αρχαίους Έλληνες νομοθέτες και φιλοσόφους την ..

ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Εκείνη την πολιτεία που οι νομοί δεν έχουν άλλον ανώτερο.

Εκείνη της όποιας οι κάτοικοι δεν είναι ούτε πολύ πλούσιοι ,ούτε πολύ φτωχοί.

Εκείνη που η αρετή τιμάται και η κάκια μισείται.

Εκείνη που τα αξιώματα δίνονται πάντοτε στους ενάρετους και ποτέ στους κακούς.

Εκείνη που οι πολίτες φοβούνται περισσότερο την κατηγορία παρά την τιμωρία.

Εκείνη οπού το αδίκημα προς ένα πολίτη θεωρείται αδίκημα προς όλη την πολιτεία.

Λατρεύεται όσο κανείς άλλος ..

Οι Άριστοι των Ελλήνων αναλαμβάνουν δράση σε όλους τους τομείς.

ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ.

Συλλαμβάνονται για εσχάτη προδοσία όλοι οι πρώην πρωθυπουργοί ,υπουργοί και οι συνεργοί τους που ασέλγησαν από το 74 και μετά εις βάρος των Ελλήνων και κλείνονται στις φύλακες.

Κάποιοι από αυτούς αυτοκτονούν .

Η σαπίλα από κάθε ζωτικό κρατικό οργανισμό καθαρίζεται.

Επανέρχεται η τιμωρία

ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΕΛΕΥΘΗΣΑΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ

Ο Ελληνικός στρατός και τα σώματα ασφάλειας αναλαμβάνουν δράση .

Γίνεται απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και τον όλων των παρανομών από την Ελλάδα .

Τα Μ.Κ.Ο καίγονται και μαζί τους φεύγει όλη βρωμιά από την Ελλάδα ,οι συλλήψεις πολλές ,γνωστά άτομα της υψηλής κοινωνίας

δικάζονται σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαιολογητικά .

Τα γεωτρύπανα στην Ελληνική ΑΟΖ αναλαμβάνουν δράση η εκμετάλλευση του ορυκτού και φυσικού πλούτου της Ελλάδος είναι πλέον γεγονός .

Δυο εκατομμύρια Έλληνες επιστρέφουν στην πατρίδα από κάθε σημείο του πλανητη ,τα καλυτέρα μυαλά των Ελλήνων αναλαμβάνουν να ξαναχτισουν την Ελλάδα από την αρχή με Ελληνικές βιομηχανίες.

Ανακοινώνεται η αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και η επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα των Ελλήνων τη δραχμή .

Η Γερμάνια καταρρέει και μαζί της όλο το διαφθαρμένο νομισματικό καθεστώς .

Η Ελληνική παιδεία χτίζεται από την αρχή πάνω στην Αρχαία Ελληνική σκέψη και την Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία όλων εκείνων των σπουδαίων προγονών .

Ο Ελληνισμός ανθίζει ξανά …

ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ξεκινούν οι προετοιμασίες για την επανένταξη των κατεχόμενων εδάφων στην μητέρα Ελλάδα.

Η ανωτέρα δύναμη είναι διπλά στους Έλληνες.

ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ξεσκεπάζεται η προδοσία του Ελευθέριου Βενιζέλου και το πρωτόκολλο της Κέρκυρας και της Φλωρεντίας του 1913 ανακηρύσσεται ψευδές και

παράνομη η παραχώρηση της Βόρειου Ηπείρου στους Αλβανούς.

Ο Ελληνικός στρατός προελαύνει στα κατεχόμενα εδάφη της Βόρειου Ηπείρου και την ελευθερώνει.

Στην Χειμαρα στο Δυρράχιο στην Κορυτσά στον Αυλώνα στους Άγιους Σαράντα υψώνεται η γαλανόλευκη στο δε Αργυρόκαστρο στήνεται ο ανδριάντας του Κωνσταντίνου Κατσιφα και ραγίζουν μέχρι και οι πέτρες ,οι Έλληνες της Βόρειου Ηπείρου επέστρεψαν στην Γη των προγονών τους .

Τέλη Οκτώβριου

Ο Ελληνομάχος ηγέτης των Ελλήνων ακυρώνει την συνθήκη του Βουκουρεστίου που υπόγραψε ο καρδιακός φίλος του Κεμάλ Ατατουρκ ,Ελευθεριος Βενιζέλος περί παραχώρησης μέρους της Μακεδονίας στην πρώην Γιουγκοσλαβία και Βουλγαρία ,σκίζει μέσα στην Βουλή των Ελλήνων την συνθήκη των Πρεσπών και καταδικάζει τις πρώην κυβερνήσεις σε εσχάτη προδοσία και τους επιβάλλεται ισόβια κάθειρξης.

Μέσα σε 48 ώρες γκρεμίζει του Σκοπιανούς και τους γυφτοβουλγαρους και ελευθερώνει τα κατεχόμενα εδάφη της Μακεδονίας ,τα δε Σκοπιά απορροφώνται από την Σερβία και το ψευδοκράτος σβήνεται δια παντός από τον χάρτη .

Η Κατεχομένη πλέον Βόρειος Μακεδονία ανήκει ξανά στην μητέρα Ελλάδα. ΟΙ 200 (ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ) ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 700.000 ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ .

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ, ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ.

ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το σχέδιο για την μεγάλη Ελλάδα κορυφώνεται .

Με την ανώτερη θεϊκή δύναμη να ακολούθει τους Έλληνες σχεδιάζεται το τριπλό σχέδιο ανάκτησης της υπόλοιπης κατεχόμενης Ελλάδας από τους Τούρκους .

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Οι τρεις στρατηγοί των ενόπλων δυνάμεων χτυπούν τους τούρκους από παντού.

Οι κυπριακές δυνάμεις ενώνονται με τις Ελληνικές και μέσα σε 24 ώρες πετούν τους Τούρκους στην θάλασσα.

Κερύνεια ,Λάπηθος ,Καραβας ,Αμμοχωστος ,

ξανά Ελληνικές..

Στήνονται ανδριάντες ηρώων του 74 σε κάθε πόλη της κατεχόμενης Κύπρου..

Στο οδόφραγμα της Δερύνειας όλοι οι Ελληνοκύπριοι μια αγκαλιά τραγουδούν τον Εθνικό ύμνο της Ελλάδος και αποκαλύπτονται τα αγάλματα των Αθάνατων Τάσου Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού και κλαίνε μέχρι και οι πέτρες.

Την ώρα που στην Κύπρο οι Ελληνοκύπριες δυνάμεις πετούν στην θάλασσα τους Τούρκους.

Από το Αιγαίο γίνεται απόβαση στην κατεχομένη Ιώνια με το Ναυτικό να απελευθερώνει αρχικά Ίμβρο και Τένεδο και ο Στρατός ξηράς να παίρνει εκδίκηση για την μικρασιατική καταστροφή η μια πόλη μετά την άλλη Ελευθερώνεται ..

Οι Έλληνες στρατιώτες κλαίνε και φυλανε την Γη την Ελληνική .

Οι ψυχες των παππουδων τους δικαιωθηκαν .

Από το Έβρο ο Στρατός ξηράς και από ψηλά οι Αετοί των Ελλήνων κατατρυπούν τους Τούρκους ..

Μέσα σε έξι μέρες έχουν ελευθερωθεί όλες οι κατεχόμενες εκτάσεις στην Μικρά Ασία.

Τ’ακουσες πάππου Ιωνία , Λυκια , Αιολια , Καριά ελεύθερες και παλι !!

Στην Σμύρνη και στην Έφεσο οι Ελληνικές σημαίες κυματίζουν ψηλά ..

Οι Έλληνες της κατεχόμενης Ιώνιας επιστρέφουν στις πατρώα γη των προγονών τους..

Στο τρίτο μέτωπο ο Ελληνικός στρατός ελευθερώνει όλη την Ανατολική Θράκη και την Ρωμυλία ,πνιγεί τους Τούρκους στον Βόσπορο, οι καμπάνες στην Αγία Σοφία κτυπάνε ξανά,

η Πόλη Στους Έλληνες Παππού !!

Ένα πληγωμένο κομμάτι έμεινε ακόμη , ο Ελληνομάχος ηγέτης των Ελλήνων πάντα με την ανώτερη θεϊκή δύναμη δίνει το τελευταία σύνθημα ο Πόντος περιμένει ,

353.000 ψυχές ζητούν δικαίωση ..

Μέσα σε μια εβδομάδα μετά την απελευθέρωση της Πόλης ο Πόντος φορεί τα γιορτινά του η Σινώπη η Σαμψούντα η Κερασουντα η Τραπεζούντα και όλες οι κατεχόμενες πόλεις του Πόντου τραγουδούν ελεύθερες ..

Ο Πόντος Ελεύθερος η Πόντιοι ξανά στα πατρώα εδάφη ,οι ψυχές όλων εκείνων που χαθήκαν άδικα χαμογελούν από ψηλά ,στην Παναγιά την Σουμελά στήνεται γλέντι οι καμπάνες χτυπούν χαρμόσυνα !!

Αρχές Μάρτιου

Η μεγάλη Ελλάδα έχει ξανά δημιουργηθεί ,

οι Έλληνες είναι Ελεύθεροι ο Ελληνισμός χτίζεται μέσα από τις στάχτες του..

Και ετοιμάζεται για την μεγάλη παρέλαση της 25ης Μάρτιου που για πρώτη φορά θα γίνει στην Ελεύθερη Κωνσταντινούπολη !!

Εγώ θα είμαι εκεί γιατί το πιστεύω !!

ΕΣΥ ;;

Λεωνίδας Αλέξανδρου !!

ΥΓ:ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>