«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η αποχέτευση λυμάτων στην βουλή ξεχείλισε.

Αίσχος στην ανήθικη υποκρισία, βγάλε την μάσκα σάπιε άνθρωπε

Ξαφνικά ο προοδευτισμός γέννησε προβλήματα

ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ;;;;;

Όταν η βουλή ψήφιζε ότι τα 15 χρονα είναι ώριμα να συναινέσουν σε σεξουαλική πράξη..ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ

Όταν νομιμοποιούσε τον γάμο ανάμεσα σε ανθρώπους ίδιου φύλου…ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ

Όταν προωθούσε την υιοθεσία ορφανών παιδιών από ζευγάρια ίδιου φύλου…ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ

Όταν η βουλή έκρινε ότι ένα 15χρονο παιδί νομιμοποιείται να κάνει επιλογή και αλλαγή φύλου…ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ

Όταν επιθυμείς την κατάργηση του όρου Μάννα και Πατέρας προωθώντας το γονέας 1, γονέας 2, γονέας 3 και….ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ

Όταν προωθούσε μέσω της δημόσιας παιδείας και των βιβλίων της, την φυσιολογικοτητα της σχέσης ανάμεσα σε ανθρώπους ίδιου φύλου…ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ

Όταν τα βιβλία στα σχολεία μοιάζουν με το πλέει μπόι

Όταν ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ σε όλα αυτά ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ τι περίμενε;;;;;

Ετοιμάζουν να δώσουν ιθαγένεια εξπρές σε λάθρο μουσουλμάνους.

Όταν σου ξεπουλάνε την ιστορία σου και συκοφαντούν τους ήρωες σου.

Οι ά(χ)ριστοι εργάζονται πυρετωδώς για την αλλοίωση του πληθυσμού. Σύντομα θα γίνουμε Λίβανος….

Ο Θεός να βάλει το χέρι του, γιατί ο λαός κοιμάται

Και όπως πάντα ο λαός τρία πουλάκια κάθονται.

Τώρα  οι εγκάθετη βουλή, και ιδικά η κυβέρνηση ξεπουλάει κομμάτι κομμάτι σε ξένους ( Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Κίνα, Τουρκία, Ισραήλ ΗΠΑ Κάι άλλους) την ιδιοκτησία σου, την πατρίδα σου το σπίτι σου, εσένα, το παιδί σου και εσύ κρύβεσαι σαν δειλό ανθρωπάκι πίσω από το δάκτυλό σου!

Έχεις ακόμα το θράσος να λες ότι είσαι Έλληνας;;;;;;

Η πρακτική τους αυτή δεν χωρά άλλη εξήγηση, μετά και την μεταφορά των αρχαίων στο εξωτερικό… Έχουν αποφασίσει με τους εγκάθετους προδότες η Ελλάδα θα γίνει το γκέτο τον αλλοδαπών της Ευρώπης, Ο ΟΑΕΔ της Ευρώπης!

Αλέστε και το στρατόπεδο του Μυταράκη στον Έβρο αυτό δείχνει, άμεση επαφή με την μαύρη εργασία από την Τουρκιά.

Όποιος Ευρωπαίος θέλει θα έρχεται και θα διαλέγει ποιους και πόσους για την χωρώ του!!!

Και η φρίκη είναι ότι αυτά όλα τα προδοτικά θα χρηματοδοτούνται και από το αίμα του Ελληνικού λαού!

Που ακούστηκε, να ταΐζω, να σπιτώνω, να επιδοτώ να κάθετε ελεύθερος σε βάρος μου και της υγείας μου τον ίδιο τον δολοφόνο μου!!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>