«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

*** Από τον συνταγματικό μιθριδατισμό στον συνταγματικό ανασκολοπισμό ***

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Επειδή και φέτος δεν θα σουβλίσουμε αρνί Ανασκολοπισμός του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ η... δημοκρατική κυβέρνηση Μητσοτάκη σουβλίζει καθημερινά TO ελληνικό Σύνταγμα!"

Ο  Κωνσταντίνος Βαθιώτης

*** Από τον συνταγματικό μιθριδατισμό στον συνταγματικό ανασκολοπισμό ***

Και αυτή η παράταση του lockdown, την οποία ανακοίνωσε σήμερα ο πάντοτε φρεσκοχτενισμένος κ. Χαρδαλιάς, είναι ά κ υ ρ η.

Η παρούσα κυβέρνηση εντελώς αντιδημοκρατικά γράφει το άρθρο 44 παρ. 1 του Συντάγματος στα παλιά της τα παπούτσια, όπως γράφει στο ίδιο σημείο (και όχι μόνο σε αυτό) εδώ και πολύ καιρό ό λ ο υ ς τους Έλληνες.

Ενώ η Βουλή μπορεί και συνεδριάζει α κ ω λ ύ τ ω ς για ζητήματα που σχετίζονται με εγκλήματα κατά της γ ε ν ε τ ή σ ι α ς ελευθερίας, αδυνατεί δήθεν να συνεδριάζει για το πρωτοφανές έγκλημα που τελεί καθημερινά η κυβέρνηση θέτοντας, μέσω των παρατεταμένων lockdown, υπό ο μ η ρ ε ί α όλους τους Έλληνες πολίτες.

Ακόμη και ένα μικρό παιδί αντιλαμβάνεται ότι δ ε ν υπάρχει πλέον καμία έ κ τ α κ τ η περίπτωση εξαιρετικά ε π ε ί γ ο υ σ α ς και α π ρ ό β λ ε π τ η ς ανάγκης (βλ. άρ. 44 παρ. 1 Συντ.), ώστε να π α ρ α κ ά μ π τ ε τ α ι το ελληνικό κΥνοβούλιο και να παρατείνεται το εκάστοτε απάνθρωπο lockdown με ΚΥΑ που εδράζονται στην ΠΝΠ του Μαΐου! Δεν χωρεί πλέον καμία αμφιβολία ότι την δεδομένη χρονική στιγμή η μετατόπιση του κέντρου λήψης των σημαντικών αποφάσεων από την ν ο μ ο θ ε τ ι κ ή στην ε κ τ ε λ ε σ τ ι κ ή εξουσία είναι παντελώς α δ ι κ α ι ο λ ό γ η τ η.

Ένας από τους πιο διάσημους Ανθέλληνες, ο Henry Kissinger, έλεγε: «Το παράνομο γίνεται αμέσως. Για το α ν τ ι σ υ ν τ α γ μ α τ ι κ ό χρειαζόμαστε λίγο χρόνο π α ρ α π ά ν ω».

Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του (ο πρώτος, ω της φοβεράς συμπτώσεως, ανήκει στην ίδια λέσχη με εκείνη στην οποία ανήκει ο Kissinger, δηλ. στην λέσχη Bilderberg) δεν χρειάζονται πλέον ούτε λεπτό παραπάνω, καθώς δίνουν ρ ε σ ι τ ά λ αντισυνταγματικής δράσης, ενώ ταυτοχρόνως η “δημοκρατία του ακροατηρίου”, άλλως “η δημοκρατία των ζ ό μ π ι” (και οι δύο όροι ανήκουν στον Runciman, Έτσι τελειώνει η Δημοκρατία;, μτφ.: Π. Γεωργίου, εκδ. Πατάκη, Αθήνα 2019, σελ. 68) παρακολουθεί με σ τ α υ ρ ω μ έ ν α τα χέρια, και ενίοτε χ ε ι ρ ο κ ρ ο τ ώ ν τ α ς, τον μπιλντερμπεργκιανό μαέστρο της να διευθύνει τον πιο φ ά λ τ σ ο και ε π ι κ ί ν δ υ ν ο θίασο που βρέθηκε ποτέ επί ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Το προαναφερθέν χωρίο, που αποδίδεται στον Kissinger, αναδεικνύεται από τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Σπύρο Βλαχόπουλο στο πόνημά του “Συνταγματικός μ ι θ ρ ι δ α τ ι σ μ ό ς. Οι ατομικές ελευθερίες σε εποχές πανδημίας” (εκδ. Ευρασία, 2020, σελ. 15).

Νομίζω, λοιπόν, ότι ήρθε η ώρα να γραφτεί ένα βιβλίο που θα συνεχίζει από εκεί που τελείωνε το πόνημα του Σπ. Βλαχόπουλου. Προτεινόμενος τίτλος:

“Από τον συνταγματικό μιθριδατισμό στον συνταγματικό α ν α σ κ ο λ ο π ι σ μ ό”!

Και τώρα φωνάξτε τους ν ε κ ρ ο θ ά φ τ ε ς για να ενταφιάσουν, φορώντας στολές Ebola, το μολυσμένο από τον κορωνοϊό ελληνικό Σύνταγμα. Τελικώς, όμως ξεψύχησε όχι από, αλλά με κορωνοϊό. Πολλά τα υ π ο κ ε ί μ ε ν α νοσήματα. Μερικά εξ αυτών: ο ωχαδερφισμός, ο παρτακισμός, η τηλεορασοπληξία και η αθεΐα του Νεοέλληνα.

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>