«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Υπάρχουν πληροφορίες ότι θα επιχειρήσουν οι τουρκικές δυνάμεις στα πλαίσια της πολιτικής Ερντογάν για νεο-οθωμανική κυριαρχία στην περιοχή της Α.Μεσογείου.

ΓΑΛΛΙΚΟ Β

Με άγριες διαθέσεις έρχονται οι Γάλλοι στην Α. Μεσόγειο

Είναι γνωστό ότι το γαλλικό αεροπλανοφόρο “Charles de Gaulle” απέπλευσε από την Τουλόν, στις 21 Φεβρουαρίου, με την ομάδα μάχης του με στόχο την αποστολή Clemenceau 21, η οποία έχει τρεις στόχους.

Α. Την  καταπολέμηση της τρομοκρατίας στο Levant, ως μέρος της Επιχείρησης Chammal.

Β. Την ενίσχυση των εταιρικών σχέσεων και συνεργασίας, ιδίως με την Ινδία και την παρουσία στις λεγόμενες περιοχές ενδιαφέροντος όπως η Μεσόγειος, ο Περσικός Κόλπος και ο Ινδικός Ωκεανός.

Γ. Όσον αφορά τη Μεσόγειο, το γαλλικό επιτελείο του πολεμικού ναυτικού “υπενθυμίζει ότι αποτελεί «στρατηγική» περιοχή, αφού από αυτήν διέρχεται το 25% των παγκόσμιων θαλάσσιων ροών.

“H προβολή ισχύος στην γαλλική ομάδα μάχης, μας καθιστά δυνατή την άμεση ανάπτυξη ναυτικής και αεροπορικής δύναμης για επιτήρηση, αυτόνομη αξιολόγηση της κατάστασης και παρέμβαση, σύμφωνα με τις επιχειρησιακές ανάγκες και τις οδηγίες του Αρχηγού των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων”, αναφέρει γαλλικό ΜΜΕ.

Ωστόσο, αυτή η «αυτόνομη» ικανότητα παρέμβασης της γαλλικής αρμάδας αφορά και την συμμετοχή και ξένων πολεμικών πλοίων, συμπεριλαμβανομένων των φρεγατών Leopold Ier [Βέλγιο], ΚΑΝΑΡΗΣ [Ελλάδα] και Margoriti [Ιταλία] καθώς και το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Porter.

“Είναι σαφές ότι, εάν ο Πρόεδρος της Γαλλίας αποφασίσει να παρέμβει, αυτά τα πολεμικά πλοία  δεν θα συμμετάσχουν, παρά μόνο σε περίπτωση συμφωνίας με τις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους”, τονίζουν γαλλικές πηγές που δείχνουν την αποφασιστικότητα του Παρισιού να παρέμβει σε τυχόν τουρκικές προκλήσεις λόγω της τουρκικής ασκήσεων Γαλάζια Πατρίδα.

Η ομάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκωλ αναμένεται προς το παρόν στα ανοικτά των ιταλικών ακτών για να συμμετάσχει στην νατοϊκή ανθυποβρυχιακή άσκηση Dynamic Manta.Αυτή η συμμετοχή αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με την συμμαχική διοίκηση [MARCOM], η άσκηση Dynamic Manta περιλαμβάνει υποβρύχια από τις ναυτικές δυνάμεις της Ελλάδος, της Τουρκίας, της Ιταλίας, της Τουρκίας και των ΗΠΑ, ενώ θα συμμετάσχουν και γαλλικά ΑΦΝΣ Atlantic 2, αλλά και μονάδες επιφανείας των προαναφερομένων χωρών.

Αυτό που γίνεται πλέον κατανοητό είναι ότι οι Γάλλοι έρχονται με “άγριες” διαθέσεις απέναντι στους Τούρκους σε Νότιο Αιγαίο και Α.Μεσόγειο, έχοντας την πρόθεση να μην αποδεχθούν καμία τουρκική πρόκληση, όπως αυτή του καλοκαιριού του 2020 στα ανοικτά της Λιβύης.

Υπενθυμίζουμε ότι η Τουρκία πριν λίγους μήνες δεν δίστασε να καταφύγει σε μία άκρως επιθετική ενέργεια. Τουρκικά πολεμικά πλοία φώτισαν τρεις φορές με τα ραντάρ τους τη γαλλική φρεγάτα Courbet στην Α.Μεσόγειο.

Η Courbet βρισκόταν σε αποστολή του ΝΑΤΟ για να ελέγξει αν ένα τουρκικό πλοίο, το Cirkin, μετέφερε παράνομα όπλα στη Λιβύη καθώς απενεργοποίησε τον αναμεταδότη του, δεν προσδιόρισε την ταυτότητά του και δεν ανέφερε τον τελικό του προορισμό.

Τώρα οι Γάλλοι έχουν ήδη εντολή του Μακρόν να μην ανεχθούν καμία τουρκική πρόκληση οποιασδήποτε μορφής την οποία πιθανόν να έχουν πληροφορίες ότι θα επιχειρήσουν οι τουρκικές δυνάμεις στα πλαίσια της πολιτικής Ερντογάν για νεο-οθωμανική κυριαρχία στην περιοχή της Α.Μεσογείου.

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>