«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τούρκοι με αμερικανικά όπλα συνελήφθησαν στον Ασπρόπυργο ως ”πρόσφυγες”;

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "YÖNETMELİK Karar Sayısı: 3374 Ekli "Türk Silahh Luvvetien Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Taşınır Mal Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıłmasına Dair Yönetmelik"in yürürlüğe konulmasına, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi Ve Kontrol Kanununun 44 üncũ maddesi gereğince karar verilmiştir. 5 Ocak 2021 Recep Tayyip ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI"

Τα όπλα τους χρησιμοποιούνται από τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις! τα οποία είναι σχεδόν αδύνατον να βρίσκονται στην κατοχή ατόμων του κοινού ποινικού δικαίου.

Μιλάμε για ένα όπλο XD SPRINGFIELD όπλο που χρησιμοποιείται από τον τουρκικό στρατό και ένα Smith & Wesson που επίσης χρησιμοποιείται από τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις.

Πως είναι δυνατόν όπλα τέτοιου τύπου να βρέθηκαν σε χέρια τούρκων εντός Ελλάδος, που μάλιστα τελούν υπό καθεστώς ασύλου;

Και οι τρεις είχαν λάβει καθεστώς ασύλου αρκετά πρόσφατα, και είναι και συνομίληκοι 30ρηδες.

Η ύπαρξη τούρκων υπηκόων με αμερικανικά όπλα, που μάλιστα χρησιμοποιούνται από τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις, αυτομάτως φέρνει στο μυαλό μας το επίμαχο προεδρικό διάταγμα του Ερντογάν με το οποίο εξουσιοδοτεί ένοπλες δυνάμεις και μυστικές υπηρεσίες της χώρας να παρέχουν υλικοτεχνική ενίσχυση και υπηρεσίες όχι μόνο σε τρίτες χώρες, αλλά ακόμα και σε ”οντότητες”.

Χωρίς μάλιστα να τηρούνται καν πρωτόκολλα παράδοσης – παραλαβής.

Επισήμως η Τουρκία διαμηνύει ότι μπορεί να υποστηρίζει τρομοκρατικές οργανώσεις όπως ένα μεταλλαγμένο ”ισλαμικό κράτος” και φυσικά η μουσουλμανική αδελφότητα, χωρίς μάλιστα να καταγράφει αυτή την δραστηριότητα επισήμως!

Η Ελλάδα οφείλει να σημάνει συναγερμό στην παγκόσμια κοινότητα μετά την αποκάλυψη του Προεδρικού Διατάγματος που υπέγραψε ο Ερντογάν.

Το προεδρικό διάταγμα αυτό απειλεί ευθέως την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας, την εθνική ακεραιότητα κάθε χώρας η οποία μπορεί να αποτελεί εμπόδιο στα βρώμικα σχέδια της Τουρκίας.

. Με το συγκεκριμένο Προεδρικό Διάταγμα, η Τουρκία μπορεί να εξοπλίσει οποιαδήποτε χώρα επιθυμεί, χωρίς μάλιστα να καταγράψει επίσημα τον οπλισμό που θα διαθέσει.

Μπορεί να διαθέσει μυστικούς πράκτορες ή οτιδήποτε άλλο θελήσει, χωρίς καν να υπάρξει έγκριση του κοινοβουλίου η οποιοδήποτε άλλου θεσμικού οργάνου.

Με απλά λόγια, σε περίπτωση σύρραξης Ελλάδας – Τουρκίας, η Τουρκία μπορεί να εξοπλίσει με διαδικασίες εξπρές εκ των προτέρων, για παράδειγμα την Αλβανία και τα Σκόπια με τουρκικά όπλα προκειμένου να χτυπήσουν την Ελλάδα.

Εάν ακόμα η Αλβανία ή τα Σκόπια δεν θέλουν να συμμετέχουν σε πόλεμο στο πλευρό της Τουρκίας, η Τουρκία μπορεί να δημιουργήσει ”οντότητες” εντός αυτών των χωρών να της εξοπλίσει και να τις χρησιμοποιήσει για επιθέσεις κατά της Ελλάδος.

Με απλά λόγια, η Τουρκία μπορεί χωρίς καν να υπογράψει πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής, να παραδώσει οπλικά συστήματα στον οποιονδήποτε επιθυμεί, και αυτά να μην εντοπιστούν ποτέ!

Επιτέλους πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Ερντογάν δεν υπογράφει προεδρικά διατάγματα για αστείο, αλλά ότι λέει το υλοποιεί.

Η Τουρκία ομολογεί ότι μπορεί να εξοπλίσει ακόμα και τρομοκρατικές οργανώσεις, αρκεί να έχει υπογράψει με αυτές ενός είδους συμφωνητικό.

Δεν προβλέπεται από καμιά διεθνή συνθήκη, θεωρείται αδιανόητο για τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ μία χώρα να εξοπλίζει οντότητες αγνώστου ταυτότητας!

Για την Ελλάδα αυτό συνιστά μέγα εθνικό κίνδυνο, όπως έχει αποδειχθεί και από την δράση της Τουρκίας η οποία εξόπλισε παρόμοιες οντότητες στην Συρία.

Φανταστείτε το εφιαλτικό σενάριο όπου κάποιοι τύποι στην Θράκη ζηλεύοντας την δόξα του Ουτσεκά, να χρηματοδοτηθούν από την Τουρκία για να δημιουργήσουν μία οντότητα, έπειτα η Τουρκία να τους εξοπλίσει, και να αρχίσουν αντάρτικο εντός ελληνικού εδάφους.

Ειδικά όταν στο ελληνικό έδαφος υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων αγνώστου ταυτότητας κυριολεκτικά.

Η συγκεκριμένη ενέργεια, θα πρέπει να να γνωστοποιηθεί σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς.

Ο Ερντογάν δεν υπογράφει προεδρικά διατάγματα ”για πλάκα” όπως έχει αποδείξει.

Το προεδρικό διάταγμα που υπέγραψε.

Ρομινα Ζαμπούφλου

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>