«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Α!ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ

ΜΠΟΧΑ 1

Συγνώμη ζητώ από τις κυρίες, αλλά θα βωμολοχώ μέχρι να πέσει αυτή η εγκάθετη βουλή στο σύνολό της!

Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, αυτή δεν είναι ούτε  μια σοβαρή εταιρία, δεν είναι ούτε ένα μπουρδέλο που λειτουργεί με κανόνες.

Αυτή είναι η σαβούρα που πετάνε μέσα από τα αμπάρια του καραβιού τις λεγόμενες σερτινες.

Αυτή δεν είναι κυβέρνηση είναι καπότα τρύπια που μολύνει την Ελλάδα όταν την πηδά  με τα υγρά της.

Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, δεν είναι καν ο εφιάλτης, είναι ένα βρόμικο λάθος της ιστορίας σε βάρος της Ελλάδος.

Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, αλλά ένα τσούρμο καλικάντζαροι βγαλμένοι από ένα εφιαλτικό καρτούν.

Αλήθεια αυτός ο λαός πως μπορεί να καταγραφεί στην ιστορία;;;;

Νομίζετε τιποτένιες πολιτικές πουτάνες, αρσενικές και θηλυκές ότι θα κρατήσετε ακόμα τα ζόμπι κλεισμένα και τρομοκρατημένα;;;

Έρχεται το τέλος σας και των Τσαουσέσκου θα είναι παρανυχίδα!!!

Ο Καναδάς μας λέει ξυπνάτε μαλάκες και κάντε 12 μίλια την ΑΟΖ, Ζητήστε βάση της συνθήκης της Λοζάνης την Ιμβρο και Τένεδο που δεν έχουν εφαρμόσει τις αποφάσεις, Ευρωπαϊκές χώρες μας δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες να γαμήσουμε τους τουρκους και εσύ ρε αλήτη και προδότη Μητσοτάκη κατεβάζεις το παντελόνι των Ελλήνων λες και κατεβάζεις το δικός σου, του δικού πρόστυχου κώλου;;;

Για να τροφοδότης τους συγγενεις σου με λαθροδολοφονους και να εισπράττουν από εκατό μεριές εκατομμύρια, έχεις φυλακίσει τον Ελληνικό λαό να μην διαμαρτυρηθεί.

Αυτή δεν είναι κυβέρνηση νταβατζής με παπατζή στην Συγγρού είναι!

ΜΠΟΧΑ 7

ΜΠΟΟΥΛΙΚ

Χωρίς να θέλω να μειώσω την εγκληματική ποινή των αυτουργών τεράτων, θα ήθελα να πω δυο  λόγια για τις ευθύνες όλων ακόμα και των θυμάτων.

Κάτω από την λογική του φόβου επέτρεψαν να γίνουν και άλλα αθώα θύματα εν γνώση τους;;;

Πως γίνετε να σταματά η ηθική ευθύνη μονή στα τέρατα και όχι και σε αυτούς που γνώριζαν και δεν προστάτεψαν τα υπόλοιπα ανυποψίαστα θύματα;

Και τι δεν ακούσαμε, ότι γνώριζα αλλά δεν είχα στοιχεία, ότι είχα πληροφορηθεί από άλλους τι γινόταν;;;

Τα θύματα που υπέστησαν την βαρβαρότητα, πόσο τα πλήγωσε, πόσο ευθύνη κουβαλούσα με την ηθική τους, ώστε να πουν, καλά εγώ έπαθα ότι έπαθα, δεν θα αφήσω να πάθουν και άλλα παιδιά το ίδιο. Θα μπορούσαν ανώνυμα να στείλουν και στην εισαγγελία και στο σωματείο ηθοποιών και στα ΜΜΕ  να ταρακουνήσουν τα θολά και βουρκωμένα ύδατα.

Όμως έκαναν ότι έκαναν και οι πριν από αυτούς, σιώπησαν και έγιναν ηθικοί θεατές της φρίκης, αν είχαν μιλήσει οι προηγούμενοι δεν θα ήταν και αυτοί θέματα.

Φυσικά εδώ την πρώτη ευθύνη την έχει η δικαιοσύνη, μετά η εκπαιδευτικοί, το υπουργείο πολιτισμού τα ΜΜΕ  και οι τοπικές κοινωνίες.

Αν όλα αυτά τα στεγανά λειτουργούσαν θα σταματούσαν τέτοια φρικτά γεγονότα εν τη γέννησή τους.

μακελιο με προστηχη κυβερνηση

ΜΠΟΧΑ 8

ΜΠΟΧΑ 6

Ο ανήλικος τρόφιμος στο Παπάφειο βιαζόταν κατ εξακολούθηση.

Ολοι αθώοι. Ουδείς άκουσε τίποτα , ουδείς έφερε καμία ευθύνη.

Ο Γιακουμάκης δολοφονήθηκε με μπούλινγκ απο συνομιλήκους του .

Κανείς δεν ήξερε τίποτα . Ολοι αθώοι , όλοι εξω . Παρα λίγο να πάει φυλακή ο τραγικός πατέρας.

Ο Καταδικασμένος παιδοβιαστής βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου κι αυτός έξω ” λόγω παραγραφής ” του αδικήματος .

Ιδιωτική υπόθεση του βουλευτή είχε χαρακτηρίσει το γεγονός έτερος βουλευτής του κοινοβουλίου κι αυτός, και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης .

Δυστυχισμένα προσφυγόπουλα δίχως ταυτότητα έκλαιγαν οταν βιάζονταν απο άτομο που απολαμβάνει την προστασία υψηλά ιστάμενων κυβερνητικών παραγόντων καθώς και ” έγκριτου συνταγματολόγου” – νυν βουλευτή – πρώην αρχηγού πολιτικού κόμματος – όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες.

Οταν η εισαγγελέας στη δίκη Τοπαλούδη είπε : Ας αποδοθεί δικαιοσύνη ,και ας γκρεμιστεί ο κόσμος ολος , έπεσαν τα κοράκια ενος ελεεινού συστήματος να την αποδομήσουν και να την ξεσχίσουν.

Και περιμένω εγω ο δυστυχής απόδοση δικαιοσύνης απο ενα πολιτικό και δικαστικό κατεστημένο που το χαρακτηρίζει η πλήρης διάβρωση και η κοινωνική σαπίλα .

Κρατώ μικρό , πολύ μικρό καλάθι.

ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ Η Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ !!!

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>