«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρέξτε τώρα που οι προδότες με σύσσωμη την προδοτική βουλή πουλάνε την Ελλαδα!

μακελιο με προστηχη κυβερνηση

Κυρά Μενδώνη,

Επειδή όλοι σε γλείφουν (κοινό χαρακτηριστικό των μηρυκαστικών που σε τριγυρίζουν)… και σου μιλάνε με ευγένεια (άλλο χαρακτηριστικό των δήθεν «πολιτισμένων» που βρομίσατε ότι πολιτισμένο)… κι επειδή κανείς δεν έχει τα παπάρια να σου μιλήσει όπως σου αξίζει (κοινό χαρακτηριστικό των φοβισμένων υποταγμένων)… θα σου τα πω εγώ σε απλά ελληνικά μωρή χάϊδω για να τα καταλάβεις!

Και στη διάθεσή σου!

Βρέθηκες στο υπουργείο και συνεργάζεσαι για 200 χρόνια τούρκικα με όλα τα φυντάνια της πολιτικής σκουπιδοθήκης!

Από που να ξεκινήσει κανείς…

………………………………

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ Î— ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ሐ ΝΔ_ΘΕΛΑΤΕ"

Έπαιξε στο Όπεν για 3 λεπτά χωρίς φυσικά να ασκηθεί καμία κριτική η σχόλιο από τους “δημοσιογράφους ” , είναι λυπηρό έως εμετικό να είσαι

δέσμιος των υποσχέσεων και των δώρων της οποίασδηποτε κυβέρνησης πόσο μάλλον αυτής!

Είχε τουλάχιστον 800 αστυνομικους και σωματοφυλακες και εφαγε πολυ κραξιμο.παρτους μπάτσους σου και μπρος δε σε θέλει ο λαός.του το φώναζαν παντού.κανενα βοθροκαναλο.μονο στο youtube.και στο τραπέζι 30. Ξεφτυλα

……………………………….

Τρέξτε τώρα που οι προδότες με σύσσωμη την προδοτική βουλή πουλάνε την Ελλαδα!

19-Φεβ-2021 20:08

ΔΕΗ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού για το 49% του ΔΕΔΔΗΕ – 11 οι Εκδηλώσεις Ενδιαφέροντος

ΔΕΗ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού για το 49% του ΔΕΔΔΗΕ - 11 οι Εκδηλώσεις Ενδιαφέροντος

 Την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της διαγωνιστικής διαδικασίας για την απόκτηση του 49% του μετοχικού κεφαλαίου του ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Υποβλήθηκαν 11 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος (Expressions of Interest – EoI), από στρατηγικούς επενδυτές, διαχειριστές υποδομών δικτύων και χρηματοοικονομικούς επενδυτές.

Η ΔΕΗ, όπως αναφέρει, θα εξετάσει τις υποβληθείσες Εκδηλώσεις Ενδιαφέροντος και θα προσκαλέσει τους επιλέξιμους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τα κριτήρια που τέθηκαν στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για τη συμμετοχή τους στη επόμενη φάση της διαδικασίας.

………………………………………

Μην έχετε αμφιβολία Ο διεφθαρμένος πολιτικός θα πουλήσει την Πατρίδα για να σώσει το τομάρι του…

Το αληθινό σκάνδαλο δεν είναι ότι η Μενδώνη δεν παραιτείται. Μια θλιβερή γυναίκα που προσπαθεί να μην σηκώσει μόνη εκείνη το βάρος της οργής και της καταισχύνης – έτσι αντιδρούν οι άνθρωποι του είδους της.

Το αληθινό, τρομακτικό σκάνδαλο είναι ότι ο Μητσοτάκης ΔΕΝ την έχει ακόμη αποπέμψει, παρότι είναι εξώφθαλμο ότι κάθε ώρα που περνά η φθορά που υφίσταται ο ίδιος πλέον και η κυβέρνησή του γίνεται όλο και πιο μεγάλη.

Τι δείχνει, τι μαρτυρεί αυτό για τον άνθρωπο που ηγείται, υποτίθεται, της χώρας; Ποιο μπορεί να είναι το κύρος, η αξιοπιστία ενός τέτοιου πρωθυπουργού; Αν δεν τολμάς (πολλώ δε μάλλον αν φοβάσαι όπως διαφαίνεται – για όποιους λόγους πάντα…) να διώξεις μια υπουργό σου, πώς μπορείς να σταθείς απέναντι σε έναν Ερντογάν, απέναντι σε έναν Μπάιντεν, σε μια Μέρκελ;

Δειλή, μοιραία και άβουλη η Ελλάδα “γιορτάζει” τη δισεκατονταετηρίδα της Ανεξαρτησίας της σαν το πλεούμενο του Αλκαίου: σαν καρυδότσουφλο ακυβέρνητο στο κύμα.

Κώστας Κουτσουρέλης

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>