«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ!   

ΕΛΛΑΣ ΜΠΛΕ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou   Bleibergweg 114   D-40885 Ratingen     Tel.+Fax: 0049 2102       32513     E-Mail: chaziteo@t-online.de

          13.02.2021

                  Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ολα οσα συμβαινουν και θα συμβουν στην περιοχη και στο περιγυρο μας στο μελλον, εξαρτωνται απο τους σχεδιασμους των ΗΠΑ και απο την ικανοτητα μας να πιεζουμε μεσω της ελληνικης Ομογενειας τις εκαστοτε κυβερνησεις αυτων, κατα παραδειγμα του Ισραηλ, για ευνο’ι’κες αποφασεις υπερ υμων.

Απο την πλευρα τους οι ΗΠΑ προκειμενου να μονιμοποιησουν και στις χωρες της Ευρωπης ψευδοδημοκρατικες ηγεσιες δικομματικων τυπων, υπηρξαν και οι σχεδιαστες της ολεθριας ελληνικης Μεταπολιτευσης, η οποια συνεχιζει αμειωτα να καπελωνει την Δημοκρατια, ειδικα στον τοπο που γεννηθηκε αυτη και τον οποιο τοπο παρεδωσε με την βοηθεια της παρανομης εισοδου του ΚΚΕ στην ελληνικη Βουλη, στα χερια λιγων πιστων στις ΗΠΑ οικογενειων της διαπλοκης.

Το ΚΚΕ συνεπως ειναι ενα βασικο εργαλειο των ΗΠΑ

για να εξοντωνει εν τη γεννεση του και εγκληματικα οτι απειλει τον δικομματισμο στην Ελλαδα, δηλαδη ολα τα νεογνα πολιτικα γεννηματα, τα οποια θα μπορουσαν να απειλησουν τον δικομματισμο.

Ετσι στην νυν ελληνικη ψευδοδημοκρατια οι πολιτες  ψηφιζουν μεν φαινομενικα ελευθερα, τα παντα ομως γυρω τους ειναι στημενα.

Ολοι οι υποψηφιοι, οι νικημενοι Χουντικοι, οι βασανισμενοι Κομμουνιστες και οι αριστεροι θριαμβευτες του Εθνικου Μετσοβειου Πολυτεχνειου, παιρνουν τις εντολες τους απο την εν Αθηναιες Πρεσβεια των ΗΠΑ.

Αυτη εξουσιαζει την Ελλαδα!

Σε ποια κατασταση βρισκεται σημερα ο αλλος πολος σχεδιασμου και πιεσης, δηλαδη η ελληνικη Ομογενεια στις ΗΠΑ;

Εικόνα χωρίς τίτλο

Η κατασταση μπορει να χαρακτηρισθει  ως τραγικη, διοτι αυτη καπελωνεται απο το αρχαιοτερο τουρκικο ιδρυμα Κωνσταντινουπολεως και κατ’ επεκταση απο την διεφθαρμενη βυζαντινορθοδοξη Αρχιεπισκοπη των ΗΠΑ και απο τον Τουρκο Προεδρο Ρετζεπ Ταγιπ Ερντογαν.

Εδω πρεπει να τονισθει οτι η βυζαντινορθοδοξη Αρχιεπισκοπη των ΗΠΑ στην πραγματικοτητα  εκπροσωπει μονο το 16 % του Ελληνισμου των ΗΠΑ, που αποτελειται κυριως απο Ρωμιους και συνεργαζομενη με τον νυν Προεδρο της Τουρκιας στοχευει στην διαλυση της ελληνικης Ομογενειας και στο ξεπουλημα της περιουσιας της.

Απαγκιστρωση συνεπως απο το αρχαιοτερο τουρκικο ιδρυμα Κωνσταντινουπολεως αλλα και απο την εκαστοτε ελληνικη κυβερνηση του δικομματισμου ειναι σημερα τα ζητουμενα, για να λειτουργησουν οι ομογενειακες οργανωσεις συστηματικα και αποδοτικα για τα συμφεροντα της Ελλαδος.

Δεν ειναι δυνατον οι διαχρονικα αχρηστοι βυζαντινορθοδοξοι ζητιανοι Ρωμιοι του ΥΠΕΞ και του Υφυπουργειου επι των…Αποδημων, δηλαδη η μποχα του σαπιου κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, να εξασκουν με πορδες πολιτικη στις ΗΠΑ και αλλου.

Η Ελληνικη Ομογενεια παντου εις τον πλανητη μας πρεπει να πεταξει στον καλαθο των αχρηστων τα σκουπιδια πασσης ελληνικης κομματικης αποχρωσης και να εργαζεται στο μελλον αυτονομα και δυναμικα για τα συμφεροντα της Ελλαδος και οχι για τα συμφεροντα οποιασδηποτε θρησκευτικης Αρχιεπισκοπης και των οικογενειων του δικομματισμου και των υπολοιπων τιμαριωτων των ΗΠΑ.

Το πως εργαζονται οι τιμαριωτες των ΗΠΑ κατα των συμφεροντων της χωρας τους, το δειχνει ξεκαθαρα το παραδειγμα ανεξαρτοποιησεως του Κοσοβου της Σερβιας, που εγινε και ο Εφιαλτης για την Κυπριακη Δημοκρατια!

Μεσω της ανεξαρτοποιησης του Κοσοβου της Σερβιας απο το ΝΑΤΟ την 27η Μαρτιου 2007 στις Βρυξελλες, νομιμοποιησε και η Ελλας την χρηση στρατιωτικης βιας απο ξενες δυναμεις προκειμενου να αποσπασουν τμηματα της εδαφικης επιφανειας μιας χωρας, να την καταστησουν αρχικα ντε φακτο ανεξαρτητη και στην συνεχεια η ανεξαρτησια αυτη να αναγνωριστει και απο την διεθνη κοινοτητα.

ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ

Ολα αυτα με την αυθαιρετη, μομερη επικληση ανθρωπιστικων λογων προστασιας καποιας μειονοτητας, η οποια βρισκεται σε κινδυνο ‘η υφισταται διωξεις, κατα την αποψη του εισβολεα, χωρις καμια νομιμοποιηση του ισχυρισμου αυτου εστω και τυπικη, εκ μερους του ΟΗΕ.

Οι αναλογιες με την τουρκικη εισβολη και παρανομη κατοχη του 37% του κυπριακου εδαφους και αυριο των νησων του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και της δυτικης Θρακης ειναι γι’ αυτους που εχουν ματια, εξοφθαλμες.

Οι σημερινες διαπραγματευσεις με την Τουρκια, που για παραπλανιση ονομασθηκαν διερευνητικες επαφες, στην πραγματικοτητα σημαινουν καποια εδαφικη ‘η αλλη παραχωρηση απο την Ελλαδα ‘η αφοπλισμο νησιων, για να γινουν αυτα, οπως το 1974 η Κυπρος, ευκολη στρατιωτικη λεια.

ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Μια απαλλαγμενη Ελλας απο τους πολιτικους, θρησκευτικους και στρατωτικους τιμαριωτες των ΗΠΑ και ενισχυμενη απο μια αυτονομη Ομογενεια θα μπορουσε να πιεζει τις εκαστοτε κυβερνησεις των ΗΠΑ για να καταστει και η Ελλας, οπως το Ισραηλ, τοπικη πυρηνικη δυναμη.

Αλλωστε αυτη εθεσε τα θεμελια ολων των επιστημων και αυτη πρωτολαλησε για ατομα της υλης και εχει σημερα για κατι τετοιο σχεδον ολες τις προ’υ’ποθεσεις (αρκουσες ποσοτητες ραδιενεργων υλικων, φυγοκεντρικες διαχωριστηρες ‘η αλλες για εμπλουτισμο των ραδιεργων υλικων, παραγωγη πυρηνικων καυσιμων, κατασκευη συμβατικων και πυρηνικων οπλων).

Ραδιενεργα υλικα ειναι το Ουρανιο, Θοριο, Λιθιο, Ηλιον και Βηρυλλιο.

Αυτα εχουν εντοπισθει στην Ελλαδα στις ραδιενεργες γρανιτικες εξαπλωσεις της ανατολικης Μακεδονιας και δυτικης Θρακης και εν μερει της Θεσσαλιας.

Το φυσικο Ουρανιο αποτελειται απο τα τρια ισοτομα, Ουρανιο 234 (0,0058 %), Ουρανιο 235 (0,71 %) και Ουρανιο 238 (99,28 %).

Τα ισοτοπα αυτα εχουν τον ιδιο αριθμο Πρωτονιων (92) και διαφορετικο αριθμο Νετρονιων (142, 143 και 146).

Με εμπλουτισμο Ουρανιου νοειται η διαδικασια αυξησης της συγκεντρωσης του Ουρανιου 235 και απορριψης του Ουρανιου 238.

Ο διαχωρισμος του Ουρανιου 235 και 238 γινεται βασει των φυσικων τους ιδιοτητων, δηλαδη βασει διαχωρισμου διαχυσης μεσω μεμβρανων σε αερια φαση και υψηλη θερμοκρασια.

Το εξαφθοριουχο Ουρανιο, που σε θερμοκρασια μεγαλυτερη απο 57 βαθμους Κελσιου μετατρεπεται σε αεριο, περνα μεσα απο διαχωριστικες μικροπορωδεις μεμβρανες.

Τα μορια του Ουρανιου 235 που εχουν μικρη μαζα περνουν απο τις μεμβρανες ποιο ευκολα και ποιο γρηγορα απ’ οτι τα μορια του Ουρανιου 238.

Αποτελεσμα της διεργασιας εμπλουτισμου ειναι η συσσωρευση και απο τις δυο πλευρες της διαχωριστικης επιφανειας της μεμβρανης μειγματος πλουσιου σε Ουρανιο 235 και φτωχου σε Ουρανιο 238.

Περαν της περιγραφησεις μεθοδου εμπλουτισμου αναπτυχθηκαν και αλλες μεθοδοι, οπως η μεθοδος nozzle, με μικροτερες  ενεργειακες απαιτησεις και η μεθοδος εμπλουτισμου με υπερφυγοκεντρηση, που ειναι σημερα η επικρατουσα.

Το υψηλης περιεκτικοτητας εμπλουτισμενο Ουρανιο 235 εχει περιεκτικοτητα πανω απο 90 % και χρησιμοποιειται για την κατασκευη πυρηνικων βομβων.

Το χαμηλης περιεκτικοτητας εμπλουτισμενο Ουρανιο 235 εχει περιεκτικοτητα γυρω στο 3 % και χρησιμοποιειται ως καυσιμο στους πυρηνικους αντιδραστηρες παραγωγης ηλεκτρικης ενεργειας.

Το αποβλητο του εμπλουτισμου ειναι το εξαντλημενο Ουρανιο που περιεχει 0,2 % Ουρανιο 235 και 99,8 % Ουρανιο 238 και χρησιμοποιειται για την κατασκευη συμβατικων οπλων αλλα και για την κατασκευη της βομβας Υδρογονου και οπλων μεγαλης διατρητικης ικανοτητας.

Κατα την σχαση ενος πυρηνα Ουρανιου 235 με αργα κινουμενο Νετρονιο απο Βηρυλλιο, εκπεμπονται 2-3 Νετρονια και απελευθερωνεται ενεργεια ιση με 3,2 x 10 στην πλην 11 Joule.

Τα Νετρονια αυτα μπορουν να διασπασουν δυο αλλους πυρηνες, οι οποιοι θα αποτελουν την δευτερη γενεα της αλυσωτης σχασης κ.ο.κ.

Στην ιδανικη περιπτωση μετα απο 80 γενεες αλυσωτης σχασης θα εχουν διασπαθει 1,2 x 10 στην 24 πυρηνες σε ενα κλασμα του μικρουδευτερολεπτου.

Περιπου 0,5 χιλιογραμμα Ουρανιου 235 θα εχουν εξαφανισθει απελευθερωνοντας ενεργεια ιση με 3,8 x 10  στην 13 joul, η οποια ισοδυναμει με 10 Κιλοτοννους ΤΝΤ.

Κατα την κρισιμη μαζα του Ουρανιου 235, ο μεσος αριθμος Νετρονιων απο καθε σχαση, ο οποιος επιφερει και αλλη σχαση αντι να χανεται καπου, ειναι ισος με 1, που σημαινει, οτι η αλυσωτη αντιδραση απλως αρχιζει.

Μολις υπερβει η κρισιμη αυτη μαζα αναπτυσεται ταχεως αλυσωτη αντιδραση και εκλυση μεγαλων ποσοτητων ενεργειας σε ελαχιστο χρονικο διαστημα των μικροδευτερολεπτων.

Τα αποτελεσματα ειναι ηλεκτρομαγνητικης, μηχανικης και ρυπαντικης φυσεως. Κινητικη ενεργεια προ’ι’οντων σχασης και αερα αντιστοιχη σε θερμοκρασια μερικων εκατονταδων εκατομμυριων βαθμων Κελσιου (θερμικη λαμψη) με ακτινοβολιες Χ και γ (ισχυρος ιοντισμος ατμοσφαιρας).

Υψηλη θερμοκρασια (αυξηση της πιεσης του αερα σε εκατονταδες χιλιαδες ατμοσφαιρες), ισχυροτατο ρευμα αερα (ωστικο κυμα).

Ενεργοποιηση πυρηνων των υλικων της ατομικης βομβας και του περιβαλλοντος (μεγαλη ραδιενεργος ρυπανση αξαρτωμενη απο το μεγεθος της ατομικης βομβας, απο το σημεοπ της εκρηξης, απο την αποσταση του σημειου αυτου απο την γηινη επιφανεια και απο τις επικρατουσες μετεωρολογικες συνθηκες).

Απο το Ουρανιο 238 και Θοριο 232 με απορροφιση ταχεων Νετρονιων απο το Βηρυλλιο προκυπτουν σε καταλληλους αντιδραστηρες, Πλουτωνιο 239 και Ουρανιο 233.

Το πολυ τοξικο Πλουτωνιο 239 μπορει να χρησιμοποιηθει για την κατασκευη ατομικης Βομβας τυπου Ναγκασακη, (Η αλυσωτη αντιδραση επιτυγχανεται μετα την εκρηξη ΤΝΤ ως καψουλι εντος της Βομβας).

Μερικες τετοιες Βομβες που μπορουν να κατασκευαστουν ακομη και απο εφυεις φοιτητες πυρηνικης Φυσικης, χωρις πυραυλικα συστηματα και με δυνατοτητα απλης μεταφορας και ριψης με βομβαρδιστικα αεροπλα, οπως στην Χιροσημα και στο Ναγκασακη της Ιαπωνιας, αρκουν για να τιθασευθει μια για παντα η Τουρκια.

Και αυτο πρεπει συντομα να συμβει προτου αντιστραφουν οι οροι.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>