«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Έλληνα, γιατί δεν μαθαίνεις, γιατί δεν ρωτάς, έχω καμία διαφορά από τα άλλα όντα;;; Μου επιτρέπεται να αδιαφορώ για το τι θα γίνει ο σπόρος μου, για το μέλλον;;;;;

ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΝΑ

Πατριώτες πονώ, πονώ πάρα πολύ, όχι για μένα, αλλά για σένα, για τον άλλον, για τα παιδιά μου, τα παιδιά σου, τρομάζω ότι θα φύγω και θα αφήσω αλυσοδεμένα τα παιδιά μας τα εγγόνια μας, μέσα σε κλουβιά χωρίς κάγκελα. Αυτές οι φυλακές δεν είναι για το σώμα, αλλά για το πνεύμα και είναι χειρότερες από τις σωματικές φυλακές.

Έχοντας επαφή με ανθρώπους από αρκετές χώρες, σας διαβεβαιώ πως παρόμοια κατάσταση με αυτήν που υπάρχει στην Ελλάδα, δεν υπάρχει πουθενά. Γιατί;;;

Ποιοι κάνουν τα στραβά μάτια, υποτίθεται ότι είμαστε μέλος μιας Ευρώπης δημοκρατικής??????????????????????

Στην Ελλάδα υπάρχει στυγνή δικτατορία, το συζητούν πολλοί και ποιο πολύ στο εξωτερικό, λένε ότι έχουν επιβληθεί παρανοϊκά μέτρα με τη συνεργασία γιατρών που ασκούν πολιτική στην Ελλάδα, που καταπατούν τον ιερό όρκο τους στον Ιπποκράτη.

14865408

Η δε κατάπτυστη πρόταση του δικτάτορα για διεθνές πιστοποιητικό εμβολιασμού (!) προκαλεί θυμηδία.

Δεν έχει πια κανένα νόημα το να συζητούμε, ν” αναλύουμε, δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα συμβολικές κινήσεις, όπως αυτή της παράδοσης των κλειδιών από τους επαγγελματίες της εστίασης αυτά είναι θεατρινίστικα κόλπα, αφού είναι στην πλειοψηφία δικά τους παιδιά και σιτίζονται από αυτά τα εγκάθετα προδοτικά  παράσιτα.

Νόημα πια έχουν μόνον οι προσπάθειες που θα πρέπει να γίνουν για ν” ανατραπεί ο δικτάτορας, αυτό το εμφανώς διαταραγμένο άτομο που έχει καταλύσει την έστω πενιχρή Δημοκρατία που υπήρχε και με την δογματική βοήθεια της λεγόμενης θρησκείας, που χαλιναγωγεί την πίστη του Έλληνα με ψυχολογικό εκβιασμό.

Η Πολιτική και θρησκευτική δικτατορία πρέπει να πέσει πάση θυσία.

Τα πολιτικά (Ασβοκουναβα) και αυτοί που τα ταΐζουν  πρέπει να εξολοθρευτούν.

Άνθρωπε όταν γεννιέσαι παραλαμβάνεις ένα σκληρό δίσκο με οδηγίες από τους γονείς σου και αυτοί από τους γονείς τους και εσύ πρέπει να τον παραδώσεις με περισσότερες πληροφορίες στην επόμενη γενιά!

Τι πληροφορίες θα παραδώσεις;;;

Ο άνθρωπος γεννήθηκε από το λεγόμενο Μπινγκ Μπακ, είσαι το μοναδικό είδος που συνδέεσαι με το Σύμπαν, έχεις όλες τις πληροφορίες στο DNA σου, αυτό σε κάνει ανώτερο ον, δηλαδή είσαι το άλφα και το ωμέγα του σύμπαντος. Διαστέλλετε το σύμπαν, διαστέλλεστε και εσύ, γεννιέσαι από την ύλη, πεθαίνεις και ξανά γίνεσαι ύλη.

Αυτόν τον συνεχή κύκλο πρέπει να τον εμπλουτίζεις με νέα δυναμική, δηλαδή στον σκληρό δίσκο των επόμενων γενιών να έχεις προσθέσει την ποιότητα της διαιώνισης!

Αυτό που κάνει σήμερα ο άνθρωπος είναι αυτό που έκαναν οι εχθροί του ανθρώπου, με τις θρησκείες, και σε ότι αφορά τους Έλληνες το έκανε ο χριστιανισμός.

Ο χριστιανισμός έκαψε τον σκληρό δίσκο με όλες τις πληροφορίες και σου έβαλε έναν άλλο νοθευμένα σκληρό δίσκο, 2.500 χρονιά έχουν φρενάρει την θεϊκή σου ανάπτυξη, αφού είσαι η αρχή, το ανώτερο ον!

Αυτοί που έπραξαν αυτό το έγκλημα είναι μια μόλυνση, ένα παράσιτο στις πληροφορίες του DNA σου, του σκληρού σου δίσκου.

Αυτό πρέπει να πολεμήσεις διότι σε σταματά να ξανά γίνεις αθάνατος για να διαιωνίζεις το είδος σου, που για κάποιο λόγο κάποια παράσιτα δεν θέλουν να το μάθεις.

Ειδικά εσύ Έλληνα αν έσκυβες λίγο με σεβασμό στην μοναδική φυλή σου, θα έβλεπες ότι εσύ υπήρξες μόνο, ποιοι έκαναν και κάνουν τα πάντα να μπασταρδέψουν το DNA ;;;;

Αναρωτήσου γιατί υπάρχει στο Ελληνικό DNA κάτι το μοναδικό, Το λεγόμενο ΙΧΩΡ ;;;

Τι μπορείς να φοβηθείς, ύλη ήσουν και ύλη θα γίνεις.

Αναρωτήσου γιατί κάνεις συνέχεια αιώνιους κύκλους, κάτι θέλεις να κάνεις και δεν σε αφήνουν, σε καθυστερούν, δεν ξέρουν τα πολιτικά και θρησκευτικά παράσιτα, ότι ο Έλληνας ήταν και θα είναι ο μοναδικός ρυθμιστείς, αυτό φοβούνται ότι σαν ανώτερο ον θα αποβάλεις τα παράσιτα.

Αναρωτήσου για αλήθειες που τις ζεις και όχι γιατί το λέω εγώ, αλλά που τις βλέπεις, γιατί; ένα μικρό κομμάτι γης γέννησε  τόσα πολλά και μοναδικά αρχαία δήγματα της παρουσία σου στην γη, γιατί το 1% της γης έχει περισσότερα αρχαία από το υπόλοιπο 99% της γης;;;

Διότι είναι ιερή γη, ο ομφαλός της γης και την θέλουν όλοι!

Αναρωτήσου πόσες χιλιάδες σου έχουν κλέψει, πόσα σου έχουν καταστρέψει, ποσά σου κρύβουν, πόσα θάβουν καθημερινά, ΓΙΑΤΙ;;;;;

Τω ερώτημα αυτό και μόνο έπρεπε να σε έχει κάνει θηρίο και να έχεις κατασπαράξει αυτά τα παράσιτα που σε μολύνουν και σε αποπροσανατολίζουν.

Στο δια ταύτα πως μπορείς να ανέχεσαι τα παράσιτα να μολύνουν το μελλοντικό σου DNA, που είναι τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου, οι επόμενες γενιές, σταματώ τώρα.

Έλληνα εσύ μπορείς να το κάνεις με χιλιάδες τρόπους, σε φοβούνται και για αυτό  δέχεσαι Έλληνα ολομέτωπη επίθεση από όλα τα παράσιτα της γης.

Δεν είναι δύσκολο, γεμίζεις τα πεζοδρόμια και τις πλατείες με μια σημαία που θα λέει επάνω είμαι Έλληνας και τίποτα άλλο, αν αυτό το κάνει μαζικά όλη η επικράτεια, από άκρη σε άκρη της Ελλάδος ειρηνικά, τα παράσιτα θα κρυφτούν και εσύ θα τα αποτελειώσεις.

Ήρθε η ώρα σου Έλληνα δεν καταλαβαίνεις το μήνυμα!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 http://arxaiaithomi.gr